Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom magam rávenni elnézve ezt, hogy játszak.
Mint tudjátok, nekem a paladin az első mindig. Lecraftoltam mindent amit csak kellett hozzá, ez lett a végleges deck. Szinte ugyan az, amit Trump is használt, 1-2 eltérés van csak. Pirate warrior esélytelen, egyébiránt, ha nem teljesen rossz a lapjárás és az ellenfél asztala alatt sem röfögnek a malacok, akkor elég korrekt játékot lehet vele mívelni és fun. (Az ellenfélnek nem biztos 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nekem mindenféle craft nélkül egy face pirate warriort
illetve próbálgatok egy jade sámánt (ehhez kellet Ayat craftolni)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De mostani metában, ahol alapból olyan deckek jöttek létre, amik egy kicsit lassabbak, hát addig pirate warrior OP.
Nem tudom, milyen deck az ellenszere, mert turn 5.-re az esetek 60%-ban halott vagy.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de sztem Kazakus vagy Aya sokkal jobb nála
erős threat de csak late game-ben lehet hasznát látni
btw grat
Ma Gólya Mama esett ki, gyanítom idővel darálni fogom...
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
és természetesen ez is csak a control paklikat bassza szét, aggrót kell játszani, és akkor lehet esélyed
de a bold predictionomben benne van 😄
Szerintem nagyon jó kis kiegészítő lett.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
3 golden rare
2 golden common
9 epic
1 golden epic
3 legendary
1 golden legendary
döbbenetesen sok 5-ös, 6-os bontással, a rekord az 8 Socialite
+ 530 dust
összességében ez nagyon jó, szerintem a legjobb 50-es paklim valaha.
114 pakk (108 gold + 6 ajándék q):
Legend: 7db, főleg class legendek (dudu, priest, rugó, hunter, sámi), és szerencsére nem volt duplikáció
Epic: 23db
Érdekességek:
- Se golden lego se golden epic nem jött egy darab se.
- Az első legend-re a 34. pakkig kellet várnom, szerencsére után javult az arány
Flametongue Totem x 2
Jade Claws x 2
Stormcrack x 2
Totem Golem x 2
Hex x 2
Lightning Storm x 2
Mana Tide Totem x 2
Jade Lightning x 2
Jade Spirit x 2
Master of Evolution x 2
Hallazeal the Ascended
Lotus Agents
Aya Blackpaw
Fire Elemental
Thing from Below x 2
Jade Chieftain x 2
Jade Druid:
Jade Idol x 2
Raven Idol x 2
Wild Growth x 2
Wrath x 2
Feral Rage x 2
Jade Blossom
Fandral Staghelm
Jade Spirit x 2
Swipe x 2
Nourish x 2
Aya Blackpaw
Moonglade Portal x 2
Ancient of War x 2
Medivh, the Guardian
Ragnaros the Firelord
Kun the Forgotten King
Arcane Giant x 2
Azt hiszem, egy szavam sem lehet. 😄
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
0 manáért pingelni 2/3 dmg-ket. főleg ha még garrisonnal is rásegítek 😊
Dragon Priest:
Twilight Whelp x 2
Netherspite Historian x 2
Shadow Word: Pain
Wyrmrest Agent x 2
Blackwing Technician x 2
Brann Bronzebeard
Kabal Talonpriest x 2
Shadow Word: Death
Thoughtsteal
Twilight Guardian x 2
Azure Drake x 2
Blackwing Corruptor x 2
Drakonid Operative x 2
Book Wyrm x 2
Dragonfire Potion x 2
Entomb x 2
Jade Druid:
Twilight Whelp x 2
Netherspite Historian x 2
Shadow Word: Pain
Wyrmrest Agent x 2
Blackwing Technician x 2
Brann Bronzebeard
Kabal Talonpriest x 2
Shadow Word: Death
Thoughtsteal
Twilight Guardian x 2
Azure Drake x 2
Blackwing Corruptor x 2
Drakonid Operative x 2
Book Wyrm x 2
Dragonfire Potion x 2
Entomb x 2
Nemsokára össszerakok egy Priest Reno Dragon decket is. Csak még kell egy kazakus! 😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha jól számolom 13 paklit vettem belőle+1 old godost.
Épp valamelyik nap nyitottam egy Cairnet is, úgyhogy most rövid időn belül lett 2 legendásom, nem túl agyeldobósak, de végtére is majdhogynem csak a nyitogatásért játszok a játékkal😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"