Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.30. 22:10:55
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
/iróniakikapcsol
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Aya-t craftolom sztem aztán a többi ahogy esik úgy puffan
nem vagyok túl bizakodó
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I decide when I'm done.
dustbol sok van, de max, egy Fandralt csinálok, majd, ha megtetszenek a dudu gameplayek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
van 7k dustom abból lekraftolom kazakust meg razát, azok jól illeszkednek az eddigi deckjeimbe,aztán játszom azokkal amivel eddig, ezen a két lapon kívül engem semmi nem mozgat meg ebből a kiegből, nyilván később majd lehet hogy valami megtetszik arra is elégnek kell lennie a dustnak, és így legalább már megvan a gold a következő adventurre
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2016.11.30. 01:42:42
http://www.12up.com/posts/4191677-new-way-to-grab-free-packs-for-mean-streets-expansion?a_aid=41197
Utolsó kettő az valami vicc akar lenni?
(engem is csapassatok fel nyugodtan: jangamen#2224)
nincs terv, van talán 28 paklira való goldom, azt megkapja, meg talán 5k dust, majd meglátjuk abból mit. Nem sietek vele sehova.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Kezdetben szerintem Jade deckezni fogok, druidot úgyis hamar megunom, de a rugó meg a shaman jobban izgat most. Ezenkívül nyilván pap, meg szerintem új midrange hunterezés lesz. (Akarok egy 15/15 King Krusht)
Nálatok mik a tervek? Hány goldot és dustot spájzoltatok be? Instacraftok?
Amúgy aki még nem vett fel innen, az legyen szíves tegye meg a
MarauderZozo#2778 néven.
Több emberrel is beszéltük már a múltban, hogy felvesszük egymást, de eddig elmaradt. Itt az alkalom 😉
Ja, még egy dolog. Vegyük fel egymást minél többen, hogy a jövőben megint meglegyen a lehetősége egy SG Tornának. Jó lenne röviddel a kieg után vagy valami, hogy ne legyen beállt meta 😄 Madival már pl. beszéltünk arról, hogy jó lenne ilyesmit szervezni.
Megint rá fogok feküdni a HS-re, mert itt van a legnagyobb közösség, a többi card game megmarad hülyéskedni.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.30. 00:15:50
sajnos meló mellett nincs elég időm twitchet nézni

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.29. 19:40:17
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezt természetesen bármelyik rush deck meg tudja fogni, ha jó görbén vannak, azoknak ez a dolga.
Viszont a kontroll warrior nem fogja tudni tartani a lépést brawl ide vagy oda, ha okosan paolok ki, akkor idővel felemésztem.
Ne feledjük, hogy Fandral iszonyú erős lesz ebben a deckben illetve a kis törpe Brann is oda fogja tenni magát. Várhatóan erős deck lesz, viszont a craftolással tuti várni fogok.
2 drop nincs is, a legfontosabb
jade blossom 3drop + ramp szal coinnal csúnya - ez vagy 1/1-et vagy 2/2-et rak a boardra
jade spirit 4 drop - 4 drop 2/3 elég karcsú, mellé egy 3/3 vagy 2/2 jön
jade behe 6drop - 6 drop és 3/6-os stat szintén karcsú, és akkor hát legjobb esetben egy 4/4-et rak mellé
ezt egy hunter, zoo, tempomage, vagy egy sámán curve play simán lenyomja, a control warri meg türelmesen megvárja az 5 manát és brawl, gg
viszont szép lassan belefásultam én is, és ha a bold predictionjeimnek csak a fele bejön akkor én elköszönök
jade idol 1drop
jade blossom 3drop + ramp szal coinnal csúnya
jade spirit 4 drop
agent 5drop
jade behe 6drop
aya 6drop
emellé ugye kellenek az alap druida lapok mint swipe x2, innervate x2, roots x2, fandral, wrath x2, nourish x1, brann, raven idol x2, mulch - szintén more jade golem
és meg is van az alapja a decknek
egyáltalán nem tűnik használhatatlannak és on curve is elég csúnya
valamint ha megnézed simán felmégy vele 5-6ig mire 10 manánál vagy átlagos esetben
ergo ez egy erős midrange deck ami minél tovább húzod a meccset annál erősebb, főleg ha Fandral-t kihasználod jól
ezt pl nem én raktam össze de valami hasonlót tuti kipróbálok és aya-t ezért instant craftolom kb
heartpwn test deck
a goony goons sztem nem sótlan, csak kicsit ugyanolyan mint a jade golem, hogy közép szar lényeket hajigálsz ki azért hogy később jöjjön az OP roham
a priest visszakapta a 3 dropját, meg a lightbombját, így már egy kicsit életképesebb lesz, nahát csudajó
ez a kezekben lévő minion meg weapon buffoló lapokkal keresve se tudtak volna sótlanabb szart kitalálni, főleg hogy ezekhez a meglévő szinergiához adtak még hozzá még párat, átnevezve, kicsit jobb, vagy rosszabb statokkal. na majd legközelebb
a katónál megvoltak a curve playbe illeszkedő jó statokkal rendelkező tempo dropok, twin emperor, stb és akkor még a végén jött maga kató
persze lehet majd god draw-val op playeket összehozni meg brannel, de ahhoz túl sok nem túl életszerű szerencsés csillagegyüttáléás szükséges, ez így nem elég konzisztens
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
- druida lesz legerősebb jade golemben a rugó beszopta mert a többi lehetősége kevés
- reno lockkal lesz próbálkozás de nem fog tudni mit kezdeni a jade golem deckekkel
- priest: a dragon priest nem lesz elég jó a midrange shaman és golem druid ellen a control priest pedig továbbra sem tud mit kezdeni a facehunterrel
- a hunter átmegy facehunterbe megint: bluegill sniper, smugglers crate, trogg beastmaster, alley cat mind segíti a facehuntert
esetleg a hybrid hunter lesz erős, de sztem utálni fogja mindenki a facehuntert megint
- facewarrior és a goony goons warrior is OP lesz, a control warinak nem lesz elég removalja a jade golemekre
- pala: eboladin sok olcsó agyon buffolt lény + doppelgangsta lesz új patron agyon fossa a boardot és a jade golemek se bírják tartani vele majd a lépést
- mage szintén beszopta sztem, a csupa spell freeze mage és a "tempo" mage a random factorral talán ér majd valamit de alapvetően a jade golemekre nem hiszem h lesz válasz
- shaman : marad erős, a jade golem és a midrange is nehezen lesz fogható továbbra is bloodlust és hasonlók miatt
a control viszont sztem nem lesz annyira jó, de a devolve-t próbálgatni megéri majd
lehet túlgondolom és túlbecsülöm a jade golemek erejét, de olyanok elsőre mint a cthun hogy vállalható statline lények hozzák az effectet
cserébe az effect maga jóval erősebbnek tűnik
elsőre mocskosul broken sztem