40521
  • Madi92
    Amúgy tényleg ütős ez a deck. :D 20-5 az arány eddig és abból az 5-ből egyik sem volt teljesen reménytelen. Eddig tényleg jó minden ellen. :D
  • Madi92
    Sorry! :D
  • anadrex
    Hearthpwn-en a kedvencem a fanmade kártyák.Most pl reno pótlékokat kellett kitalálni és van pár iszonyat jó ötlet, szerintem érdemes megnézni őket.
    Community Created New Reno Cards!
    Ez az egyik legjobb szerintem.

Nah még egy utolsót ez is nagyon jó.

Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.02.15. 17:25:33
  • Renegade
    amúgy azóta egyet sem nyertem, mindjárt megint R10-en vagyok o0
  • Madi92
    :D igen, mikor a kazakus potion 5 manáért, ami poli egy random minion meg 4 dmg to all, na ott pont azt poliztam le, aminek 5 hp volt.(pedig volt fent vagy 4-5 minion) :D
    Meg kaptam egy talnost a muzeumkurátorból, ami pont jól jött a spiritclawhoz meg a holy novához. :D
    Második tomeból meg esett fire ball meg egyéb finomság :D
  • Renegade
    Madi elmehet a fenébe, a következő dolgokat játszotta ki ellenem (mid sámán) Reno Priesttel a 10. kör előtt: 2 Tome, fagyasztás, plusz fagyott lény kinyírása, spirit claw. o0 Kihagytam valamit?

amúgy GG, de ezt a józan eszem megőrzése érdekében feladtam. Szerintem ez a deck meg sem áll R56ig. beszarás.

Amúgy ez volt az első, hogy valakivel összefutottam létrán friend listről. :)
  • woy
  • Sheltem
    Én sose voltam jó várakozásban, pláne nem úgy, hogy vannak lapok amikre "vágyok" még régóta. Pl Sylvanassal nagyon játszanék már, igazán fun lap, de így hogy lehet Wildbe kerül...jó lenne biztosra tudni ezt.
    Szerintem lecraftolgatom amiket szeretnék áprilisig és áprilisban az új kiegészítőnél szentségtörés de veszek x paklit.
    Úgyse nagyon várok semmi más játékot ebben a félévben.
  • Zozo0122 #36502
    Nálam most az van, hogy gyűjtök és várok. Nem élvezetes most annyira a game, pl. a legutolsó igazán jó meccsem az volt, amikor Mephivel csaptunk össze Renolock mirrorban. És az hetekkel ezelött volt...:D
  • Shep
    Ja, nyilván 1 manáért 3/2 ( jó kell hozzá egy fegyver, és? Az nem túl erős, á dehogy. Gondolkodni kellene nekik, nem csak háhá ez jó poén lesz elven készíteni a lapokat.

Mondjuk én amúgy már teljesen leszarom a játékot, megcsinálgatom 2-3 naponta a kveszteket és ennyi, azt is csak azért, hogy gyűljön a gold ha esetleg a köv kiegben esetleg valami csoda történne, nyilván nem fog de egy esélyt még adok nekik.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.15. 10:05:26
  • Shep
    Ok, de ha abból indulunk ki ,hogy anno azt nyilatkozták a semmi közöd hozzáról ,hogy nem sejtették ,hogy ilyen erős lesz akkor arra mit lehet mondani? .)
  • Mephike
    Sokat agyaltam ezen a mostani patch várható hatásán. Ugye van itt olyan vaskos vélemény, hogy: "nem elég"
    Kétségtelen, hogy ennek van valóságtartama, sok mindenre igaz ez a tőmondat, hiszen kétségtelen, hogy a HS jóval több törődést (gyakoribb balance, és hasonló apró update, mint a mostani lesz a rankedre nézve) elbírna a játék. Kicsit olyan érzésem van, hogy a Blizz még mindig nem ébredt fel és még mindig képtelen feldolgozni, hogy a HS eszméletlenül bejött nekik. Persze érzik ezt, hiszen a dollárok csak úgy kattognak befelé, de valahogy még mindig egy egyszerű kis időt eltöltő, apró kis játékként kezelték a HS-t, ami sok embernél pl az is. Az e-sport részével azonban képtelenek jelenleg mit kezdeni. Látszik némi fejlődés, jó lett a legutóbbi kieg (csak lassan reagáltak a balance kérdésre), látszik a próbálkozás, hiszen ez a mostani nerf is jó lett.
    Miért lett jó? Végre nem az történt, hogy xarrá nerfelték a kezelésbe vett lapot. Szerintem a kalóz továbbra is játszva lesz, de értelemszerűen veszíteni fog a lendületéből. A ravaging ghoul pl nálam már éhezve várja ezt az updatet. Az egy manás spirit claws tökéletes példája annak, hogy egy balance csapatnak léteznie kellene, ez a lap már régóta probléma. (Most szólok, a Reno deckek nagyon meg fognak erősödni és már most látom, hogy lesz is sírás miatta.)
    Az a ostobaság, amit páran írnak, hogy "bizonyos lapok így-vagy úgy hogy kerülhettek kiadásra, nem érezték, hogy ez mennyire erős?" egyszerűen felfoghatatlan, főleg ha hozzáteszem, hogy ugyaninnen jön a "minek ennyi gyenge/vacak lap egy kiegbe, minek ennyi töltelék?". Igen is kellenek lapok, pl ez a kalóz most ilyen volt, ahol pl kiadás előtt 3 különböző változatban is létezett ez a lap a tervezőasztalon, és az egyik legerősebb változatát tették be. Nincs ezzel semmi gond, megvan ez máshol is. A gond a lassú reagálás.
    Bízom benne, hogy lassan de ez is változni fog. Hiszen ha megnézitek valahol fejlődik a játék, pl kevesebb a random. Abban viszont teljesen egyet értünk, hogy fejlődhetne gyorsabban, lehetne profibb a balance, jöhetne több újítás, stb.
  • Sheltem
    Köszi mindkettőtöknek.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.15. 08:59:30
  • sadface #36497
    A paladin jelenleg hulladék, Sylvanasról meg volt szó lehet átpakolják Wildba. DonBuff nekem nem a szívem csücske, a másik kettőről még nem is hallottam / láttam ingame ez szerintem sok mindent elmond. Én várnék a következő kiegészítőig.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.15. 08:40:06
  • Mephike
    Szerintem ez nem kérdés. Sylvanas bármelyik általad felsorolt legendásnál min egy szinttel jobb.
    Wickerflame-en ráérsz akkor gondolkodni, ha a pala ismét versenyképessé válik.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.15. 08:39:23
  • Sheltem
    Lassan megvan a következő 1600Dust.

Következő Legendary lecraftolásán gondolkodom.
    Lehetőségek:
    Classic: Sylvanas
    Gadgetzan: Finja, Wickerflame, DonHanCho

Szempont időtállóság, funfaktor :) De főleg az első szempont lenne a lényeg.
    Tudtok adni jótanácsot ezzel kapcsolatban? Sylvanasra régóta fáj a fogam, viszont Wickerflame is jó lenne mert nincs egy ütős paladin paklim, hát nem tudom...
  • Matte
    nem elég.
  • Mephike
    Ismerve a HS részleget meg fogják lépni ezt (gondolom most kapnak mindenhonnan hideget és meleget). Csinálnak egy csapatot, akik ténylegesen havi szinten megpróbálják egyensúlyban tartani a dolgokat. Pár év és fel is állítják ezt a részleget :)
  • Icegrind
    Nem ez a probléma. Más kártyajátékot nem nagyon játszottam, főleg nem hosszútávon így nem tudom mi a megszokott a körökben, de nézzünk két hatalmas online játékot. A lol-t és az OW-t. Egyikben sem találják el a megfelelő erőviszonyokat mikor új karaktert hoznak be. Viszont nem ilyen szembetűnő az erőfölény egy reflex játékban, mint a körökre osztottban, szóval az op sem ennyire op és idegesítő. Mégis képesek arra, hogy 2-4 hetente balance patch jöjjön ami ha nem is lövi be normálisra a dolgokat akkor is változtat a metán, az erőviszonyokon egy kicsit. Ezzel szemben mikor is volt hs-ben utoljára balance patch? Októberben, azzal a céllal, hogy gyengítsék a samant, de még ez sem sikerült mert erősebb lett... Amúgy még a wow-hoz is 3 naponta jön a hotfix amiben szokott lenni balance is ha szükségesnek érzik. Mindenhol meg merik lépni,kivéve itt...

Lényegében oké nem látják előre, de akkor lépjenek időben, ne évente 2 balance patch jöjjön, hanem havonta egy, ha nem is változtat sokat, legalább egy kicsit megbolygatja a metát pár lap cserélődhetne a deckekben.
  • Zozo0122 #36490
    Jó lesz ez a patch, nagyjából beváltja a reményeimet, amiket itt foglamaztam meg:

hsz
  • Madi92
    No, hosszas keresgélés és egy tegnapi Kazakus nyitás után, végre megtaláltam a deckemet. Eddig erős aggro ellen is, illetve a többi controll ellen is. Jade ellen nyilván nehéz, de szerintem képes arra is. Még friss és nincs kész, de eddig 6-0.
    Észrevételek?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mistress of Mixtures
    Northshire Cleric
    Potion of Madness
    Power Word: Shield
    Acidic Swamp Ooze
    Dirty Rat
    Doomsayer
    Museum Curator
    Shadow Word: Pain
    Brann Bronzebeard
    Kabal Courier
    Kabal Talonpriest
    Mind Control Tech
    Shadow Word: Death
    Thoughtsteal
    Kabal Chemist
    Kazakus
    Priest of the Feast
    Shifting Shade
    Darkshire Alchemist
    Excavated Evil
    Holy Nova
    Kabal Songstealer
    Cabal Shadow Priest
    Cairne Bloodhoof
    Dragonfire Potion
    Entomb
    Reno Jackson
    Sylvanas Windrunner
    N'Zoth, the Corruptor
  • Shep
    Én azt nem értem ,hogy ezt a két lapot miért nem lehetett előre látni ,hogy túl erősek lesznek és minden pakliba be fognak kerülni? Sokszor úgy tűnik,, hogy a fejlesztők nem tudják a lapok hatását a játék egészére vizsgálni csak egy kisebb körön belül, ami ugye megkérdőjelezi a hozzáértésüket.
  • sadface #36487
    Nem elég.
  • Renegade
    jópofa, így hónap végére a kezdők simán elérhetik a 15-öt, akár még a tízet is.
  • Malarki
    Upcoming Balance and Ranked Play Changes
  • Mephike
    Ha már Valentin nap és és rózsaszín köd, és szerelem, stb:
  • Icegrind
    Amúgy nem volt mindenképpen lethalja? Ha volt akkor alapból neki kellett volna adni a meccset, ha nem volt szerintem akkor is. A szervezés meg a vicc kategória volt. 2017-ben nincsenek kameraképek a játékosokról, a zászlókat elrontják. A zászló még nem is olyan nagy gond, de a kamera képek? Már nem azért de ha nincs kép akkor honnan tudni, hogy minden szabályosan megy-e és nem pedig megbeszélés folyik a háttérben.
  • Renegade
    jaja, kíváncsi vagyok bevezetnek-e szabály módosítást. Ha van egy kis eszük, akkor Mitshuhidet fairplay miatt szintén meghívják a Bahamákra.
  • qetuol
    nagyon egyszerű, mindenki a saját kapcsolatáért felel, disconnect esetén bukja a meccset, így járt..
  • cesar22
    számomra ez a kő-papír-olló bajnokság doppingbotrányával egyenértékű hír

a többi értelmes esport game helyett is szégyellem magam hogy ez a komolytalan szellemi pöcegödör egyáltalán szóba kerülhet az esport kategóriában, a candy crushhoz több skill kell
  • sadface #36479
    Napaff, rosszra válaszoltam. #36473 -re akartam, bocsi! :(
  • Mephike
    Ez így igaz, nincs ilyen, mert írtam, hogy van?
  • sadface #36477
    Szerintem teljesen egyértelmű. Ilyen nincs.
  • Mephike
    Pfff, na igen, ez kétségtelenül dühítő. Illetve a Blizznek tényleg lenne dolga ezzel is :)
  • Renegade
    klikk
  • Mephike
    Eddig csak 32 fős HS versenyben szervezésben volt részem, és az sem volt gördülékeny. Ezt a csalásos dolgot meg nem láttam. Mi történt? Direkt DC-zett valaki?
  • Renegade
    biztos, hogy csalás volt?

tudom, elégé felbolydult a net, de csak nem akkora gyökér.
  • dave9004
    A disconnect csalások meg a hosszú szervezés miatt elég vicces volt azért.
  • Renegade
    na, megvan az új kedvenc ellenfelem, a Mr thank you (paklitól, sebességtől függetlenül, ha álom görbéje van és feladod, akkor ezzel zár), nem hittem volna, hogy találok gerinctelenebb játékos típust a pedomaciknál, de sikerült.
  • Mephike
    Bár a herok kétségtelenül nem voltak változatosak, ellenben maguk a meccsek nekem nagyon tetszettek. Sajnos a magyar meccseket nem láttam (Dr. Hippi kiejtését azért vissza fogom nézni), de maga a verseny és a körítés nekem bejött. A kérdés csak az, hogy a nerf időpontját verseny miképpen fogja befolyásolni, gondolom a döntő után azonnal jönni fog. Azért én kíváncsi lettem volna, hogy abban az esetben mi lett volna, ha a nerfet a verseny előtt 2-3 héttel meglépik. (A versenyre készülők gondolom nem örültek volna, de megnéztem volna, hogy ki hogyan képes rövid idő alatt reagálni a változó metára.)