Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hm hm,lesz itt változás bőven. Az azure draket már ezer éve nerfelni kellett volna, teljesen megértem, hogy szabadulni akarnak tőle. Ragnaros dettó érthető, hogy lekerül a pályáról, jelenleg ő a mister big random, nincs utálatosabb dolog, amikor téged talál el és öl meg úgy, hogy közben lent van 2-3 vagy több lényed. Úgy érzem az ő távozásával több helyet kap ismételten a skill alapú játék, nem pedig a random faktor.
Ami furcsa döntés (értem én, hogy túl gyakran használjuk 6 dropnak) az Szilvike száműzése. Főleg mert ez a lap az észjátékot támogatja, tudni kell, hogy mikor teszed ki, az eltávolításán is agyalni kell néha, hogy miképpen éri meg.
A power overwhelming és a conceal távozása meggyengít két kombó decket, nem lesz olyan erős a Leeroy + power overwhelming + faceless kombó és megszűnik a felbuffolom, de elrejtem Edwint, hogy a köv körben szétcsapjam a fejedet típusú rugó deckek. Ezt én sajnálom.
Az ice lance értem, hogy miért megy ki, de talán maradhatott volna. Lehet rengeteg fagyis varázslat fog jönni?
Végre megtörténik amit vártatok, reagálnak a metára, elkezdenek variálni, és talán végre a teljes játékot figyelembe veszik és nem csak az új lapokra összpontosítanak. Ami viszont gond, hogy a classic lapok ez által a classic csomag veszít a jelentőségéből. Kevésbé fogunk örülni neki, hiszen 2 nagyon erős legendás kikerül majd. Lehet itt az idő, hogy a classic boosterek ára lemenjen 75-80 goldra?
A másik fájó pont, hogy ezzel most bukni fogok egy halom port, mert biztos nem fogom se Ragot, se Szilvit betörni, hiszen brawlban továbbra is jók lesznek. (Elolvastam a cikket, de felületesen, ez így tárgytalan, amit írtam.)
Na meg lehet idővel már tényleg el kell kezdjek azon gondolkodni, hogy wildba csináljak meg egy hónapot? :)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.16. 20:37:20