40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hehe -
Zozo0122 #36468 Én most úgy vagyok vele, hogy nem választok a Legends éa a HS között. Tolom mindkettőt, de csak fun szinten. Ennyi :D Gyűjtögetek aranyat mindkettőben. -
Renegade #36467 teljesen beleszerettem a midrange jade sámánba (no pirates), tegnap marha jól ment vele, mákom is volt, mert az agrok csak oké módon húztak, de a legnagyobb szerencse az volt, hogy csak 2 renolockkal találkoztam, ellenük nem sok esélye van a decknek. Azt hiszem nagyon jó döntés volt Thalnost lecraftolni. -
Renegade #36466 Gwent: nekem sem adta, kipróbáltam, játszottam vele pár órát, aztán azóta sem, annyira nem tetszett. Nem is gondolok rá, bezzeg a Legendre, annál sajnálom, hogy nincsen rá időm.
a tegnapi versenyek margójára (deckek aránya):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.02.12. 13:18:12 -
A Gwent nekem sem tetszik, de abszolút személyes preferenciák miatt.
Példának okáért én a Pókert sem szeretem nézni/játszani úgy nagy általánosságban, mégsem gondolom, hogy gagyi vagy rossz játék lenne, szimplán nem az a játék ami pusztán a játék mivoltja miatt lázba hozna.
Az Eternal speciel a játék alapjai miatt sokkal balanszoltabb mint a hs, ami jelen helyzetben talán nem igaz, de mindenképp balanszoltabb lehetne a hs-től.
A hs problémája nekem még mindig az, hogy az egész egy randomizált bullshitre épül fel alap szinten.
Nem a laphúzásokról beszélek, hanem a sok random lapot adó,random sebzés kiosztó és társaik.
Az Eternalba nekem jó pár dolog nem tetszik, de leginkább azért, mert túl erősenek/unfairnek érzek 1-2 lap effektet.
HS-nél meg ez a retardált random kerget az őrületbe úgy, hogy én max daliy queztezés idejéig szoktam játszani vele.
Még csak nem is a random sebzés a legrosszabb, sokkal inkább a discover!
Na meg az Eternal közelibb is nekem stílusra, mint a HS.
-
anadrex #36464 Igazad van, de ha kipróbálod akkor érteni fogod mire gondolok. A másik dolog pedig ami nem tetszik, hogy 3 hőslap szerintem túl op. Az elején láncba buktam 10 meccset aztán rájöttem, hogy az első körben, ha az ellenféllel sikerül több lapot kirakatnom vagy a hőslapját elhasználtatnom akkor onnantól viszont enyém a következő 2 kör. Resilience képesség sem tetszik. Az is lehet, hogy velem van a baj és túlságosan hozzászoktam az egy kaptafára gyártott kártyajátékokhoz. Akár mennyire is nem a fénykorát éli a hs még mindig ez a legbalanceoltabb az összes közül. Eternal card game az influence lapok miatt tré. Túl kevés influence lapot húzol? buktad a meccset, csak egy színű influence lapot húzol ki az első 3-4 körben? buktad a meccset. semmi mást nem húzol csak influence lapot? buktad a meccset, -
Esport :DDDD -
Icegrind #36462 Most kapcsoltam be és megnéztem két meccset.
1. Thijs veszít a negyedik vagy az ötödik körben aggro saman ellen,renolockal úgy hogy reagálni se tud.
2. Pirate warrior mirror ahol a 6. körben az egyik kéz üres,a másik csak azért nem, mert van nála egy finisher lap + még egy fegyver, amit nem tud kijátszani, mert már van nála... Tehát mehet a topdeck fesztivál és a kemény számolások, hogy menjek arcra vagy van-e outja abból az egy lapból amit topdeckel.
Nem is értem miért nem indítottam el a játékot két hete :)
Amúgy a két magyar még tartja magát, 2-2 mindkettejük mérlege. Remélhetőleg nem jön a 3. lose egyiküknek sem. -
csonttika72 #36461 Megfogtad a lényeget...! Várjál! Mégsem! -
Renegade #36460 naaa, ez így munka után, pár sör mellé teljesen jó :) -
Jó meccsek vannak: Hearthstone Championship Tour (HCT) Europe Winter Playoffs - Day 1 -
Azért néha vicces a játék, drat kihúzza a kezemből a Velent, de nem bírja leszedni az ellenfél és 6.körben topdeckelsz egy mindblastot és 20+ hpról is megölöd (blast+smite,velen+auch heropower) :D -
Negritis #36457 minden kártyajátékban "csak" az számít hogy mi van a kezedben :D -
anadrex #36456 Ebbe a gwent-be nem tudom nektek mi tetszik, ebbe semmi más nem számít csak, hogy milyen lapokat kapsz a kezedbe. Gagyi. -
Zozo0122 #36455 :DDD -
anadrex #36454 Ezt csekkoljátok kiszivárgott a trailer.
https://youtu.be/BNjvZz0lQRE
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.02.11. 13:22:01 -
Nézzétek mit nyitottam ma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.02.11. 11:09:22 -
nem csak classic lapok vannak benne, minden kiegnek saját van. a standardot ne keverd bele, az annyi h az utolsó kiegek ami pl. most tavasszal már változni is fog.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.02.11. 09:37:08 -
bekescsaba #36451 Igazad van. A barna borítós paklira gondoltam, arra, amit például az első sikeres nyert kocsmai bunyó után kapunk. Szóval abban a pakliban nem lehet mondjuk old gods kártya, csak is kizárólag standard (Classic) lap? -
anadrex #36450 A gwent the witcher card game, ha érdekel valakit gamespot.com-on osztogatják a kulcsokat. Kellett pár tetszik, meg osztás azt mire befejeztem ott is volt a beta kulcs az emailemen.
-
Hát sajnos ettől még nem lesz játszható a játék. (számomra) :/ -
Milyen epic lapot érdemes törni a legutóbbi kiegből. Persze ez a cikk sem tökéletes recept, de van benne pár igazság. -
Milyen érdekes, ezt szajkózzuk a másik topicban vagy egy éve de persze mi voltunk a hülyék .) -
Nincs olyan, hogy standard pakli vásárlás. Azért, mert a pakli, az amit összeállítasz, az a 30 lap, amiből húzol. Te boostert vagy kiegészítőt vagy kártyacsomagot akartál szerintem írni. De abból sincs olyan, hogy standard, olyan van, hogy TGT, WotOG, és MSoG. Ez utóbbiakból tudsz venni, vagy veszel régebbi boostereket, amelyek már nem a standard részei, mint pl GvG volt.
Itt körbenézhetsz a standard részét képező lapok után. Olyan lehetőség, hogy egy vásárolt csomag ezen kiegészítőkből válogat neked össze lapokat jelenleg nincs. -
bekescsaba #36445 sziasztok!
Ha standard paklit veszek, abban bármilyen, eddigi kiegészítő lapja benne lehet? -
csonttika72 #36444 Pl. ilyen kiélezett meccseket lehet menni, az utolsó pillanatig nem volt tiszta ki fog nyerni, aztán nem is nyert senki 
draw gwent
Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2017.02.10. 17:29:57 -
Madi92 #36443 Nagy witcher - gwent fan vagyok, de így külön még nem volt ingerenciám neki állni. -
csonttika72 #36442 Én nyomom, eddig nagyon tetszik, taktikusabb gondolkodást igényel.
-
Negritis #36441 nem volt még időm belemászni, de a W3ban imádtam -
valaki játszik Gwent betával? tegnap kaptam kulcsot...
eddig csak pár meccsre volt időm, de grafikailag és játékmechanizmusilag is jobban tetszik, mint a HS -
Negritis #36439 újabb magebrawl .... -
hmmm -
Matte #36437 ez mindenhogy retardált op lenne. -
Renegade #36436 érdekes:
-
köszönöm -
TGT=The Grand Tournament -
Köszi és az old gods marad? Meg a grand tournament. -
Negritis #36432 http://hearthstone.gamepedia.com/Expansion
http://hearthstone.gamepedia.com/Adventure
BRM, TGT, LOE -
Sziasztok. Melyik kiegészítők fognak átmenni wildba? -
Madi92 #36430 Értékelem hogy csinálsz lap ötleteket, csak blizárd meg ne lássa. :D Ilyet még véletlenül se tegyenek bele.