Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán t3-4 környékén concede
ezek a küldik szarok, a győzelmes küldi esetén legalább van ösztönzés arra hogy értelmes dolgot pakolj össze
a leggázabb sztem a 75 battlecry az összes küldiből
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az első meccsem egy divine shieldes pala volt, ez volt az egyetlen meccs, amit buktam, iszonyú kezdőkezem volt, 1 új coin, és 2 cold bloodra még ráhúztam az auctioneert. Ezzel a kezdőkézzel bárki megvert volna, ez sajnos benne van ebben a deckben is.
A második meccsem handlock ellen volt. Jól jöttek a lapok, nem volt gond abból sem, hogy a harmadik körben combo nélkül raktam ki SI7 agentet, egyszerűen a tempó elvitte a srácot, Leeroy volt a finisher.
A harmadik meccs egy tempo warrior volt (nem találta a kalózokat?), eleinte sok HP-ba fájt feltartani a tagot, de aztán átvettem az irányítást, és onnantól nem volt esélye. Burgly Bully azon kívül, hogy 2 coint termelt, tradelt és arcra is adott, nagyon jó lap.
A negyedik meccs egy Shámi volt, ahol nekem jó kezdőkezem volt, neki meg szerencsére nem, féltávon tartottam attól, hogy elszaporodik, de nem jött tőle béka a Tome Pillagereimre, mire felállt volna kevés volt a HP-je és agyonlőttem spellekkel.
Az ötödik meccs Renolock volt, ez volt a legjobb meccsem, hiába tolta az AOE potiont, a hellfiret egyszerűen mindent felhúztam, Edwin is megnőtt a végére (16/16), bár már addigra simán agyonvertem nélküle is. A meccs a 7. körben véget ért, és nekem már csak 2 lapom volt, amit felhúzhattam volna, a 6. és 7. kör valami eszméletlen brutális volt nálam.
Szóval jó deck volt, kíváncsi vagyok versenyen fogják-e counter decknek használni.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.06. 14:49:29
Most megyek és letesztelem Renegade által belinket (#35730) csoda rugó decket, tegnap igencsak felkeltette az érdeklődésemet.
és semmi gond 😄 mondjuk te magyarul toltad be én csak angolul
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Huntert még látni amúgy, szerintem én egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi jött szembe a megjelenés óta.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ellenben a hónap második felétöl csak control paklival játszom/játszottam.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
tempo mage, mid shaman, régi pirate wari
Hát mit mondjak, undorító egy pakli. R23-ról R17-ig vereség nélkül, még a mirror meccset is lehoztam, pedig a 4. körig jobb lapjárása volt az ellenfélnek, csak aztán valahogy elfogyott a szufla, végül neki is meg nekem is 9 HP, nálam volt egy Arcanite Reaper, Upgrade és egy Leeeeeroy. 😄 8. körben vége lett a meccsnek. Druiddal kéne menni, meg hunterrel, meg tauntos paklival, mert ahhoz vannak küldijeim, de ha egyszer ez a pakli eddig nagyon adja. 😄 Pedig én inkább controlos paklikkal szoktam játszani. De most ez a pakli nagyon tetszik, egy stresszes nap után csak pakolgatom ki a lapokat és nyerek xD (Most lehet megkövezni, meg utálni, de ez van.)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
engem meglep, aszittem több a grimy deck
na jó lehet a győzelmi arányok, nemtom nem teljsen értem a képet a linket meg lusta vagyok megnyitni 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.05. 23:35:33
Én ilyet raktam össze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Flametongue Totem
Jade Claws x 2
Stormcrack x 2
Totem Golem x 2
Brann Bronzebeard
Hex x 2
Lightning Storm x 2
Mana Tide Totem x 2
Jade Lightning x 2
Jade Spirit x 2
Jinyu Waterspeaker
Master of Evolution x 2
Hallazeal the Ascended
Lotus Agents
Aya Blackpaw
Thing from Below x 2
Jade Chieftain x 2
Más:
Igen, greed voltam, de mikor még teszteltem a decket, akkor nem voltam greede és rossz volt úgy. 😄
Szóval igen, kicsit ki kell várni és bízni benne, hogy a true silver és a buffok megfogja az ellenfelet.
én pl szerelemből legyártottam Aya-t, majd rájöttem, hogy esély nincsen arra, hogy összerakjak egy rugót, vagy dudut, sámánban, meg olyan kis béna. 😞
Xaril lesz, akit kiveszek, akármennyire is szeretném, hogy működjön, még egy tauntos lénnyel is jobban járok, mint vele...
Aya-val ugyanígy vagyok, ma majdnem megcsináltam, de aztán mégse... 😊
Az nzoth vonalat én kivettem az enyémből...
túl greedin játszottál, indokolatlanul sokszor csináltál tokent, ahelyett, hogy kiraktál volna ugyanannyi manáért egy lényt és ezért megesett, hogy hátrányba kerültél, persze, lehet, hogy ezzel a deckkel így kel játszani 😊
cairne helyett inkább még 1 gadget vagy egy sprint
és nzoth helyére ragnaros 😄
jah és evis helyett nem lenne jobb si7? mondjuk akkor meg sok a 2 prep
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.05. 18:55:08
(Aya-ra még nem költenék, tudom azzal jobbá válhatna a deck, de így is jó vagyok eddig.)
A kérdés egyszerű, mit módosítsak benne? Itt a lista, köszi, hogy ránéztek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyjából kezdek ráérezni, de még mindig csak tanuló fázisban járok.
Így egy nap után: aggro általában esélytelen, illetve zoo típusú deckek. Rouge ellen nagyon nehéz, mindegy hogy jade vagy nzoth. Warlocknál meg észnél kell lenni és akkor van esély. Druid fifty-fifty. Sámán, Hunter általában easy. Priest very easy. 😄
btw renolockot imádom, kazakus + krul = isten.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Amúgy igen a "top tier" kb az elehet amit Negritis ír csak én kiszedném belőle a palát és renolockot tennék a helyére.
Mellesleg Thijs ma elérte a legendet jade druiddal 26-9-et ment kb.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.04. 19:40:12
pirate warrior és a miracle jade dudu is elvileg erős