40521
  • Renegade
  • Zozo0122 #36589
    Nagyon jó videó. Ezért tartom a Legends-et is :D Abban tudsz reagálni, vannak support cardok, interaktívak a meccsek, ha az ellenfél megpróbál leaggrózni, akkor jó eséllyel beleszalad néhány Prophecy kártyába, amikor kiüti a rúnákat és azonnal megszívja :D

Azt már nem is mondom, hogy megint van Chaos Arena, óriási fun, nem úgy mint itt HS-ben :(

• Icegrind
    Játszani szeretnék, nem pedig 5percig ülni és nézni ahogy átgázolnak rajtam, úgy hogy válaszolni se tudok. Az se olyan hű de élvezetes,ha én gázolok át rajta 5perc alatt. Minél hosszabb egy meccs, annál több múlik a skillen és kevesebb az rng-n. Jelenleg minden azon múlik,hogy az első pár körben mennyire vagy szerencsés. Mert ha csak átlagosan húzol a 6.körre vesztettél.
  • DasIsFuck
  • Renegade
  • Renegade
    érdekes:

• Renegade
    háát ez a mindenhol azért túlzás szerintem.
    én pl kazuálba inkább fúlós midrange, control deckeket láttam.
    ranked meg olyan vegyes, de tény sokan vannak, viszont visszahozta kicsit a control warriort. Amiből meglepően keveset láttam az elmúlt pár napban az a warlock.
    nézd a jó oldalát, 5 perc alatt eldől, hogy buktad, vagy feladja :)
    kíváncsi vagyok, hányan fogják őket farmolni céldeckkel R15/10-en, stb.
  • Negritis
    egyéb kieg infok
  • Zozzancs
    Mire érdemes költeni, ha van egy kis pénzem? vegyek kieget vagy inkább nyissak lapokat ( abszolúte kezdő)
  • Zozo0122 #36581
    Na, lecrafoltam egy Golden Ragnát, Golden Sylvanast, betörtem a sima Sylvát és betörtem a sima verziókat és goldot csináltam az Azure Drakekből, Concealekből, PO-k és Ice Lancekből. (bár egy golden azure meg egy conceal már volt) Kb. 1500 dustom maradt, ennek egy része letétben kártyákban, amik még nerf esélyesek lehetnek, pl. Jade lapok, egy része rendes dust formájában, de szerencsére ezeket visszakapom + múltkor csináltam 2 golden Small Time-ot is, azok ára is vissza fog jönni, szóval szépen csillognak a deckjeim :D
  • Icegrind
    Mert mindenhol ők vannak. A probléma, hogy nem jó ellene játszani, mert ha veszítesz akkor általában úgy,hogy reagálni sem tudsz. Hiába csinálok egy reno maget, ha még az is csak 60%-ot hoz az aggro saman ellen. Tehát 10-ből 4meccs egy idegesítő fos lesz, amire reagálni se tudsz.
  • dave9004
    Sztem ezt írd ki redditre, hátha megelőzhetőek lettek volna a nerfek így
  • DasIsFuck
    ok összekevertem valamit:D
    Azért a többi lapot becraftoltam viszont:D
  • Mephike
    Egy arany legendás lap betörése 1600 dustot hoz a konyhára, viszont lecraftolni egy arany legendást 3200 dust.
  • DasIsFuck
    Szóval, ha most betöröm az arany patches-t és legyártom sylvanast,ragnarost, az új kieggel visszakapom a 3200 dustot.

• Negritis
    2/5
  • Renegade
    tényleg, az új rager az 5/3-as lesz, vagy 6/2-es? :)
  • Shep
    Win and lose, belépek egy sráchoz, kazuár pirate warrior mirror meccs, ez ám az izgalom :DD Még a lapok is majdnem ugyanúgy jöttek nekik :DD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.17. 14:28:59
  • Shep
    Na akkor arany Sylvanas legyártva, igaz be kellett hozzá törnöm egy arany kalóz kapitányt, de hát kit izgat majd ha szükség lesz rá a visszakapott dustból legyártom a simát és még marad is :)
  • Renegade
    amúgy akiknek tele a töke az agro sámánokkal és warikkal, az miért nem csinál egy counter decket és kocog le addig, amíg szeretne?
  • Sheltem
    Világos ragnaros,sylvanas,2 azure drake 3400 dust, alig várom, lecraftoltam sylvanast
  • Renegade
    hjjj, akkor rá kell feküdni az arénára megint, pár ezer dustot így hamar össze lehet szedni, legalább az egyik legyen golden :)
  • Mephike
    Infó
    Lényeg, ami téged érdekel:
    "Ezeket a kártyákat nem lehet majd teljes áron betörni, de akik rendelkeznek ezekkel a lapokkal, azok megkapják ezeknek a lapoknak a Dust értékét (tehát aki rendelkezik egy Golden Ragnarosszal, az 3200 Dustot fog kapni). A Blizzard nem szeretné, hogy betörjük ezeket a nagyszerű kártyákat, ezért inkább a Dust értéküket adják oda azoknak, akik rendelkeznek az előbb említett lapokkal.
    Érdemes lekraftolni ezeket a lapokat, ha még nincsenek meg (akár Golden változatban is), hiszen ahogy az előbb írtam, a teljes Dust költségüket meg fogjátok kapni és mellé a lapok is megmaradnak!
    Csak annyi lapért jár a Dust, amennyi egy pakliba lehet, tehát Legendary-k esetén egyért, más lapoknál kettőért (nem jár jobban az, akinek 10 Ragnaros-a van).
    Frissítés: Ha egy lapnak a Golden és sima változatával is rendelkezel, akkor csak a Goldenért kapsz Dustot (Példák.: Van 2 sima és 2 Golden Azure Drake-ed, akkor a simáért már nem jár Dust. Ha van 2 sima és 1 Golden Azure Drake-ed, akkor Dustot kapsz egy Goldenért és 1 simáért.)."
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.17. 13:22:11
  • Sheltem
    Ragnaros the firelord is megvan, sylvanassal együtt elvileg akkor 3200 dustot kapok? Vagy a 2. Legendary már csak 400? Bocsi ha butaságot kérdezek.
  • Negritis
    nem ajádnék 1600 lap, hanem ajándék ingyen sylvanas :D
  • Negritis
    meg a priestet
  • Sheltem
    Tehát ha jól értelmezem mindenképpen érdemes le kraftolni sylvanast nekem (1350 dustom van perpill) mert mindenképpen megkapom az 1600 dustot ajándékba És még a lap is megmarad wildba? Tehát magyarul 1600 dust ajándék ha jól számolom ?
    Ha ez így van pontosan mikor lesz ez mikorra kell összeszednem a hiányzó 250 dustot?

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.17. 12:42:07
  • Shep
    Amúgy ebből a játékból a retkes chargeot kellene eltakarítani végleg, semmi szükség rá.
  • Mephike
    SZERINTEM azért úszta meg a nerfet, mert ott vannak a pirate deckek. Egyszerűen a sárkány-pap paklik közel sem olyan népszerűek, mint a már említett kalózok. Gyanítom ha erősebb lenne pap és gyakoribb lenne a sárkányos deck, akkor ő is nerfelve lenne. A rotálás után meg ugye szinte teljesen egyedül marad, mert majdnem minden sárkány lap megy a levesbe.
  • Sheltem
    Ezek szerint a drakonid operativet nem bántják? Pedig végig úgy volt nem?
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.17. 11:42:09
  • Negritis
    amúgy a dragon deckek eléggé szépen kivannak herélve így : brm + azure drake hiányozni fog onnan
    Ragnarost én szerettem meglátjuk

mondjuk azt nem tudom felfogni hogy auctioneert miért nem vették ki, legalább annyira idegesítő mint a conceal, főleg druid/rugónál

ice lance kivétele engem nem zavar ahogy a pow-se az az aggronak is fáj
  • Renegade
    na akkor én is:

Draket sajnálom, nagyon szerettem azt a lapot, Ragnarost is (bezzeg a meleg testvére marad), mert relatív hamar nyitottam, bár tény ezek inkább érzelmi dolgok, szóval meglátjuk.
    Döglött elfnek azért örülök, mert így lekraftolhatom ingyen, legalább meglesz.

Kár, hogy a Reno mechanika kimegy, érdekes egy deck típus volt, bár keveset játszottam vele, mert ez az úgy csinálok mint ha kéne hozzá skill és vadul hümmögök az első körben, valahogy nem az én világom. Szerintem az utolsó komoly skillcapat igénylő deck a régi hupikék törpikés wari volt.

én nem örülök annak sem, hogy csökken a random, mert a játék esszenciája a bohóckodás, nem a véresen komoly sakkozás, de megértem, hogy ezt csökkenteni kellett, eltüntetni úgy sem merik, szerencsére.

Agro: remélem mindig része marad a játéknak, legyen 1-2 gyors deck állandóan, azoknak akiknek erre van igényük, néha jó a 12 órás műszak után csak "fát vágni". Szerencsére attól nem kell félni, hogy ezek deckek eltűnnének, kb addig lenne HS is.

Sajnálom, hogy nem jön adventure, jók voltak.
  • Mephike
    ranger=hunter bocs, de ez nálam már nem fog változni. :)
  • Mephike
    Távozik most Blackrock Mountain, The Grand Tournament, and The League of Explorers (31+132+45) és 6 lap megy át wildba, ez összesen 214 lap. Ezt a hiányt az első kieg nem csak a második fogja tudni pótolni.
    De igen, kétségtelen, hogy a boosteres kiadás anyagilag jobb nekik, ez 100%.
    De:
    - Ugyanakkor nem kell foglalkozniuk annyit a körítéssel, csinálnak pár képet, mint legutóbbi kiadásban, tesznek mellé egy booster nyitás animációt és már jöhetnek is a lapok.
    - Több lap fog a rendelkezésünkre állni idővel. Kimegy most kb 210 lap és kapunk idővel helyette (3*130) kb 400-at.

Ennyi új lappal bővülnie kellene a lehetőségeknek, és nem lenne szabad megtörténnie, hogy ami most is van, hogy a ranger és a pala gyakorlatilag nem létezik. Persze ahhoz az kell, hogy jól tervezzék meg a lapokat, és akkor vissza is értünk a szokásos mókuskerékhez.
  • Negritis
    mert megint erősítik a DR mechanikát és gondolom amíg nzoth papa bent van addig túl OP-nak éreznék
  • cesar22
    számomra ezek a változások is csak akkor érik meg ha előállnak valami normális expansionnel, nem olyanokkal mint az előző 3

amúgy az aranyos hogy idén nem lesznek adventurek, biztos nem úgy hoztak a konyhára
  • dave9004
    A változások jók, talán elindulnak egy jó úton végre. Továbbra is figyelem a távolból a dolgokat.
    (nagyon nagyot léptek, valszeg látszott az elégedetlenség)
  • Icegrind
    A no duplicate lapokra azt mondták, hogy mostanában biztos nem.Nem vetik el az ötletet,hogy a későbbiekben készítsenek ilyen lapokat, de az nem most lesz. "Azt akarjuk,hogy változzon a meta".Mondjuk evvel szerintem pont a jó része maradna meg.
  • Matte
    nem, igazándiból csak a hirtelen sokk okozta szómenésem volt, így, hogy pár óra eltelt, rájöttem, hogy a bejelentés csak még jobban érdektelenné tette a játékot. Pay2winesítenek, aggrot leszarják. A classic lapok kivétele jól is elsülhet, azt -így hideg fejjel már- nem temetem idejekorán, az egyetlen aggályom, hogy bő egy éve semmi sem sül el jól, úgyhogy kíváncsian várom hogyan oldják meg az aggro vs kimegy reno, kimegy emperor, mitől is nem lesz mégrákabb az aggro.

Sokkal jobban (át)láthatod a dolgokat, én nem vagyok több egy kocajátékosnál, sőt más kártyajátékot nem is játszom (ugyanakkor a Brode-ot nem sértésnek szántam, ha annak vetted, akkor elnézést). Amit én látok, az az átgondolt elképzelések teljes hiánya (eddig). Talán most elég bátran hozzá mernek nyúlni, legalábbis nagyon remélem, mert ha nem, akkor azt hiszem itt az ideje a búcsúnak, ami az elmúlt hónapokban a játékban ment, az minden, csak nem élvezetes. Hamarosan elválik, még bármi lehet. Az, amit EDDIG tudunk, az nem túl biztató, de még nagyon keveset tudunk (pirate + shaman változatlan eddig a pillanatig, a counterek meg csak gyengülnek minden egyes bejelentéssel)
  • Pio
    Boccs, rég írtam ide, de azóta is lelkesen csinálom a daily küldiket ám, csak annyira nem követem most a játék körüli eseményeket. Viszont most olvastam a változásokról és le a kalappal, piszok durva, hogy ilyet megléptek és totál egyetértek a változásokkal. Kivesznek egy csomó olyan lapot, ami vagy autoinclude volt, vagy totál random vagy egészségtelen kombó deck alapját jelentette. Emellett kikerül Reno is. Belegondolni is durva, hogy mi lesz itt az új év kezdetével, teljesen új lesz a játék.

Az egyetlen, ami számomra is kérdéses, hogy elég lesz-e a 2 bejelentett nerf ahhoz, hogy a jelenleg uralkodó sámán/warrior háttérbe szoruljon, de ahhoz, hogy ez kiderüljön mindenképp meg kell várni az új lapok bejelentését minimum.

Illetve megmondom őszintén, hogy szerintem a jade mechanizmus nem sikerült túl jól, nem igazán tartom fun-nak, de ezzel nincs gond, a joust se sikerült jól, egyszerűen nem printeltek belőle több lapot és kikopott, ez lesz a jade-vel is szerintem.

Illetve anadrex lentebb linkelte a reno lapos versenyt az baromi jó volt, nagyon ötletes lapok szerepeltek benne, én remélem, hogy ezt a no duplicate mechanizmust tovább fogják propagálni, nagyon változatos paklikat eredményez.