Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a kazakus kurvajó

az előbb 3 halott miniont felélesztett és még adott 3 démont a kezembe, amiből az egyik a krul volt, amit lerakva a másik két demont is kirakta a boardra 😊
Teljesen röhej ha valakinek nincs fölös 15k-ja egy ingyenes játékra és nem gyűjtött a kieg előtt,mert mondjuk a classikja is bőven hiányos...
Nem volt goldja és szeretné kiszedni az ingyen boostereket. Ekkora egy barmot.

JethroHUN
ingyen pakk questeket meddig lehet megcsinalni?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

én ezekkel a reno paklikkal tolom http://imgur.com/a/UAQm8
Ennek egy darab MSG lapja sincs. Röhej 😄
így hogy nyitottam white eyes-t én is azt fogok 😄
csak én jade golemest

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kettő tőlem, ami valamilyen szinten működik.
Paladin:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mistress of Mixtures x 2
Smuggler's Run
Grimestreet Informant x 2
Grimestreet Outfitter x 2
Loot Hoarder
Acolyte of Pain x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Brann Bronzebeard
Divine Favor
Consecration x 2
Keeper of Uldaman
Truesilver Champion x 2
Twilight Summoner x 2
Doppelgangster x 2
Grimestreet Enforcer x 2
Cairne Bloodhoof
Don Han'Cho
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor

Rouge:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Backstab x 2
Shadowstep x 2
Journey Below
Swashburglar x 2
Eviscerate x 2
Jade Shuriken x 2
Jade Swarmer x 2
Undercity Huckster x 2
Brann Bronzebeard
Edwin VanCleef
Shadow Strike
SI:7 Agent x 2
Barnes
Jade Spirit x 2
Tomb Pillager x 2
Xaril, Poisoned Mind
Dark Iron Skulker
Shadowcaster
Aya Blackpaw
N'Zoth, the Corruptor
Én egy pirate warriort ami eléggé működőképesnek tűnt, meg most egy jade druidot, elég egyedi stílusban, de tetszik. Konkrétan betecheltem shamanok meg pirate warik ellen, mert az lesz sztem az új rák.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.02. 14:08:15
Midrange Shamanozik a gyerek, a kieg másnapján. Ez aztán igen 😄
Amúgy jöhetnek a deckek, ki mit alkotott eddig! 😄
Még nincs Ayám, de megoldottam moonglade Portalból 😄DD
sztem simán a HS hisztizik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

UPC neted van neked is? Tegnap óta nekem is sz*rakszik. A vicc, hogy overwatchozni tudok, de a hs ledobál. Nem értem.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

nekem meetingem van 😄

Mephike
100 pack 4 lego, rengeteg epic +2,2k dust.
A legok: hunter, druid, priest, és Don HanCho.
Bontás után nekiálltam megcsinálni a küldiket... erre elment az internet. Szóval marad délutánra a próbálkozás.

kinyitottam a 6 ingyen pakkot és 0 legendás

mocskos blizzard !!!!

😛
32 pack 2 lego
White Eyes és Raza

jaaaaaa, úgy lehetséges, igen.

(ettől függetlenül kapják be 😄 mondjuk szerencsére nem sok legendre fáj a fogam a kiegből, azokat meg lekraftolom ha már beállt a helyzet)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Darthmushroom
a 40-s átlagot úgy kell érteni, h egy fajta packból pl. classicból 40 pack --> 1 legendary

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

halkan mondom, hogy ez bullshit. az utóbbi ~65-70 nyitásomba nem volt 1 legend se.

btw 29 paklit nyitottam most bőkezűen dobálta a golden com-rare kártyákat, epicből is adott 6-ot.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Shep
Ja, és ez sajna tényleg így is van, pedig a droprate az nincs is megpiszkálva 😄 Ja, és volt olyan nyitás is ahol 3 egyforma common volt, 2 egyforma meg már fel sem tűnt annyira gyakori volt .)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.12.02. 10:00:48

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Én délután nyitogatok, 1 legend akkor elvileg jön majd. 😊
dave9004
Pénzért nem veszel packot akkor 40/legend 😄
Shep
30 pakli: 9 epic ebből 2 arany, még másik 3 arany lap 2 rare és egy common, meg az alapokon felül +2 rare, hát ennyit erről, ha legendást akarsz gyártsd le magadnak hülye paraszt!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darthmushroom
35 pack:
1 InkMaster 1 Genzo +8 epic (1 dragonfire potion)

mondhatnám h elégedett vagyok mert arányaiban jól nyitottam, de a maget mint klasszot utálom, genzo meg egy fos 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
Tapasztalat eddig?
Jó neked én 47 csomagból nyitottam 1 leget meg 6 epicet. -.-'

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Na. 105 pack nyitás után a következőek a tapasztalatok.

Először is nyissatok nyugodtan, nincs bug.

4 legendary, ebben a sorrendben (megint basztak goldent adni, ezt már komolyan nem hiszem el, hogy összesen szüneteket levonva 2 év játékidő alatt csak egy Cho jött...)

- Kazakus, Hobart Grapplehammer, Shaku, the Collector és Patches

Craft lesz Aya és Raza, a többi majd jön, ha akar.

Epicek ömlöttek, 1-2 golden is, gyakorlatilag csak 2 db Rat Pack, 1 Dragonfire Potion (1 lett) és 2 Lotus Assassin az, amit gyártanom kell. A legszutykabbak nem jöttek szerencsére, de ami kell, az van, mint pl a jobbik lock epicből 2, 2 Dirty Rat, FIght Promoter, 2 Sleep with the fishes, 2 Small-Time Recruits, és igen, Piranha Launcher is, meg 5 db Pilfered Power.

Rareből mindenből megvan a 2 db, kivéve a Dispatch Kodo, amiből nyilván gyártani kell kettőt, mert egy sem jött. De tökre örültem pl. a golden Dopplegangsternek.

Minden commonból megvan a 2 db, gyönyörű golden Mistress és hasonló szépségek.

Nagyon elégedett vagyok, egyetlen bánatom, hogy nincs golden legó, bár még a 6 db quest packból jöhet. Viszont azok a goldenek amiket nyitottam, majdnem mind tök jó lap. Second Rate B., Abyssal Enforcer stb. 😊

Dust: 2580

Hajrá, kezdjük egy Grimy Goons paklival, mert Hancho adott questet, de mivel hunterbe nincs Kodom és Rat Packom, ezért warriort vagy palát kezdek.

Sok sikert a nyitásokhoz srácok! 😉
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.02. 02:54:22
Na kis statisztika. 😄 Akit érdekel.
21 packot vettem, 32-t goldból nyitottam.
3 Legend: Don Hancho, Kun the Forgotten King, Inkmaster Solia(Gold) Mindegyiknek örülök.
Epic csak 7db esett. Nagyon sok volt a duplicate, volt amiből 7db is összejött, így kb 1400 dustal gazdagodtam. (Ledustoltam pár használhatatlan lapot is).
Summázva elég jól jöttem ki ebből, + még lesz 9 pack a küldetésekből is.
és tényleg 😄 yeaaaaaaah

Naxx is out guys!! : )))
Kripp 7-1-nél tart jade golem rugóval. Remélem akkor is ilyen működőképes lesz, mikor beáll a meta és nem tesztelgetnek.
dave9004
Minden óra egészkor eljátszák ezt amíg nem lesz valós.
Egyik streamnél azt írták eu is out, restart game. csekkolom is.

Bevettem, csak szivatás volt -.-'
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2016.12.02. 01:02:58

dave9004
Hát igen. EU így is megszívta 😄 beszarás ez a cég
aztán nyitott még 4-et, negyvenből 😄
mit kompenzálnak? lemaradtam

day9 most bontogat semmi bug nincsen, eddig 70-ből nyitott 5 legendet
Közben van válasz, 33% rekompenzáció, packként. Ostoba megoldás, hiába talán a legjobb megoldás, de basszák meg, így az NA-seknek simán van golden Aya meg akár Kazakus, nekünk meg jó esetben crafterino, ők meg a plusz packokból még valszeg nyitnak 1 legendet...
Srácok, mi legyen?

nyitás-nem nyitás?

Fogalmam nincs, hogy jön ki ebből a bugból a blizz. Visszahívják az összes lapot? Az undorító lenne, főleg azokkal szemben, akik pl. kinyitották goldenben Ayát. Kompenzálnak? Többezer embert egyénileg elbírálva ahhoz képest, amennyit nyitott? De akkor meg EU meg a többi lesz elégedetlen, mert ők több packot kapnak. Full áron dustolhatóak lesznek a lapok? Az brutális value lenne, szintén az amcsiknak...

Undor az egész, és szánalom. És lapítanak, tárva-nyitva a shop továbbra is...
nem mintha gyakori lenne a népszerű mmo-k esetében hogy behal nyitáskor
vagy valami online game elérhetetlen launch időpontban

a bontás igen
de a szerverek sem bírják megint amúgy

Ez inkább tűnik tesztelési hibának, semmint túlterhelésnek.

Shep
Ami érthető is egy ilyen fiatal csapat esetében.

amilyen rohamot kapnak a blizz játékok az esetek 99%ban hiába erőlködnek sokszor

Valaki nem hitte el, hogy bugos US-en a nyitás?

Shep
Nincs is kint Nax, átvertetek, csak a havi ládát kaptam meg, szerencsére most jó volt, hóli csemp, meg blizzard

Shep
Persze, hogy nem, miért is lehetne, kinek állna érdekében? .D

én pl be se tudok lépni rendesen 😄 mert folyamat befagy mikor kinyitnám a reward chestet 😄