Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előbb 3 halott miniont felélesztett és még adott 3 démont a kezembe, amiből az egyik a krul volt, amit lerakva a másik két demont is kirakta a boardra 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
csak én jade golemest
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Paladin:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Smuggler's Run
Grimestreet Informant x 2
Grimestreet Outfitter x 2
Loot Hoarder
Acolyte of Pain x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Brann Bronzebeard
Divine Favor
Consecration x 2
Keeper of Uldaman
Truesilver Champion x 2
Twilight Summoner x 2
Doppelgangster x 2
Grimestreet Enforcer x 2
Cairne Bloodhoof
Don Han'Cho
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor
Rouge:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shadowstep x 2
Journey Below
Swashburglar x 2
Eviscerate x 2
Jade Shuriken x 2
Jade Swarmer x 2
Undercity Huckster x 2
Brann Bronzebeard
Edwin VanCleef
Shadow Strike
SI:7 Agent x 2
Barnes
Jade Spirit x 2
Tomb Pillager x 2
Xaril, Poisoned Mind
Dark Iron Skulker
Shadowcaster
Aya Blackpaw
N'Zoth, the Corruptor
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.02. 14:08:15
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
A legok: hunter, druid, priest, és Don HanCho.
Bontás után nekiálltam megcsinálni a küldiket... erre elment az internet. Szóval marad délutánra a próbálkozás.
mocskos blizzard !!!!
😛
White Eyes és Raza
(ettől függetlenül kapják be 😄 mondjuk szerencsére nem sok legendre fáj a fogam a kiegből, azokat meg lekraftolom ha már beállt a helyzet)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
btw 29 paklit nyitottam most bőkezűen dobálta a golden com-rare kártyákat, epicből is adott 6-ot.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.12.02. 10:00:48
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1 InkMaster 1 Genzo +8 epic (1 dragonfire potion)
mondhatnám h elégedett vagyok mert arányaiban jól nyitottam, de a maget mint klasszot utálom, genzo meg egy fos 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Először is nyissatok nyugodtan, nincs bug.
4 legendary, ebben a sorrendben (megint basztak goldent adni, ezt már komolyan nem hiszem el, hogy összesen szüneteket levonva 2 év játékidő alatt csak egy Cho jött...)
- Kazakus, Hobart Grapplehammer, Shaku, the Collector és Patches
Craft lesz Aya és Raza, a többi majd jön, ha akar.
Epicek ömlöttek, 1-2 golden is, gyakorlatilag csak 2 db Rat Pack, 1 Dragonfire Potion (1 lett) és 2 Lotus Assassin az, amit gyártanom kell. A legszutykabbak nem jöttek szerencsére, de ami kell, az van, mint pl a jobbik lock epicből 2, 2 Dirty Rat, FIght Promoter, 2 Sleep with the fishes, 2 Small-Time Recruits, és igen, Piranha Launcher is, meg 5 db Pilfered Power.
Rareből mindenből megvan a 2 db, kivéve a Dispatch Kodo, amiből nyilván gyártani kell kettőt, mert egy sem jött. De tökre örültem pl. a golden Dopplegangsternek.
Minden commonból megvan a 2 db, gyönyörű golden Mistress és hasonló szépségek.
Nagyon elégedett vagyok, egyetlen bánatom, hogy nincs golden legó, bár még a 6 db quest packból jöhet. Viszont azok a goldenek amiket nyitottam, majdnem mind tök jó lap. Second Rate B., Abyssal Enforcer stb. 😊
Dust: 2580
Hajrá, kezdjük egy Grimy Goons paklival, mert Hancho adott questet, de mivel hunterbe nincs Kodom és Rat Packom, ezért warriort vagy palát kezdek.
Sok sikert a nyitásokhoz srácok! 😉
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.02. 02:54:22
21 packot vettem, 32-t goldból nyitottam.
3 Legend: Don Hancho, Kun the Forgotten King, Inkmaster Solia(Gold) Mindegyiknek örülök.
Epic csak 7db esett. Nagyon sok volt a duplicate, volt amiből 7db is összejött, így kb 1400 dustal gazdagodtam. (Ledustoltam pár használhatatlan lapot is).
Summázva elég jól jöttem ki ebből, + még lesz 9 pack a küldetésekből is.
Bevettem, csak szivatás volt -.-'
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2016.12.02. 01:02:58
day9 most bontogat semmi bug nincsen, eddig 70-ből nyitott 5 legendet
nyitás-nem nyitás?
Fogalmam nincs, hogy jön ki ebből a bugból a blizz. Visszahívják az összes lapot? Az undorító lenne, főleg azokkal szemben, akik pl. kinyitották goldenben Ayát. Kompenzálnak? Többezer embert egyénileg elbírálva ahhoz képest, amennyit nyitott? De akkor meg EU meg a többi lesz elégedetlen, mert ők több packot kapnak. Full áron dustolhatóak lesznek a lapok? Az brutális value lenne, szintén az amcsiknak...
Undor az egész, és szánalom. És lapítanak, tárva-nyitva a shop továbbra is...
vagy valami online game elérhetetlen launch időpontban
de a szerverek sem bírják megint amúgy