40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #36389 na ja, ez jó lenne :)
illetve gondolom a Blizzard ismeri a WR-ünket, kasztra, paklira lebontva, ezt is figyelembe vehetné ellenfél választásnál. Esetleg összesorsolhatná az R20 pedomacikat egymással, elég hamar leszoknának a farmolásról. :) -
Zozo0122 #36388 A full kezdőket max külön nekik szóló felzárkóztató játékmódokkal lehetne igazságosan támogatni. Vagy tényleg át kell alakítani a rangsorolást. Pl:
Arany (legend), Ezüst (R5) és Bronz liga.
Rank 25-15-ig csak az esik vissza, aki nem ment be rank 5 alá a hónapban. Aki bement, az 15-ről kezd, és abban a hónapban már nem eshet vissza 15 alá. Így azonnal elkülönülnének a jobb és gyengébb játékosok. Aki eljutott legendig, az rank 10-ről kezd és nem eshet az alá abban a hónapban. Meg van oldva. Ha teszem azt legend voltál januárban, akkor februárban rank10-en kezdesz. Ha februárben kevesebbet játszol és csak rank5 leszel, akkor leesel ezüstbe, mész rank15-ről márciusban. Így:
1. Ha szívózni akarsz a kezdőkkel, akkor rá kell áldoznod a hónapodat és nem lehetsz olyan eredményes, mint szoktál.
2. Mindenki nagyjából a saját szintjén lévő ellenfelek ellen tolná, kiegyensúlyozódna a dolog.
3. Nem keltene a legend megszerzése annyira őrületes grind érzetet.
4. Át lehetne alakítani a jutalmazási rendszert és achievementeket behozni, ez főleg a kezdőket lökné meg. Pl: 50 winenként egy hőssel, kapsz 3 classic packot. Ez a proknak semmit nem érne, legtöbb hősük már golden. Haladóknak apró segítség, kezdőknek viszont királyság. Vagy érj el hetes winstreaket, egy ingyen pack. Akárhányszor. Ilyesmik. Borítékolható lenne, hogy a kezdők szarrá aggroznák magukat, de az el is férne ott bronz ligában. -
Renegade #36387 mondjuk szerintem továbbra is az a legérdekesebb, hogy mind a Blizzard, mind a játékosközösség túlnyomó része, pont keresztbeszarja a kezdő játékosokat. -
Renegade #36386 hihi deck, nyilván komolytalan, de talán még viccesebb, mint a gagyi jade rugóm, már ha nagy ritkán beadja. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #36385 global games
gso cikk -
Madi92 #36384 Tele van problémás lappal a játék, csak most pirateok miatt el vannak felejtve. De ha nerfelik vagy bármi, lesz mi miatt sírni bőven ne izguljatok.
Teljesség igénye nélkül a számomra irritáló lapok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Netural: Gadgetzan Auctioner; Small Time; Kazakus (Tudom, tudom Reno majd kimegy, de szerintem simán megérdemelne 5 manát)
Azur Drake( Sárkányos aktiválás kellene neki szerintem);
Druid: Kun( Ha lassul a meta, az otk C'kun deckek kora eljön); Jade Idol( Ha gadgetzan nem létező valami lenne, akkor talán okés); Fandral is tud OP lenni;
Hunter: Szintén ahogy lassul a meta kicsit, átkozni fogjuk még Huffert és társait.
Mage: Mana gyik, Falme Waker; Sorceress Aprentice; cabalist tome,
Paladin: Anifiny; Tirion( Ha nem lenne még amúgy is túl lassú és játszhatatlan a hex, sap miatt)
Priest: Drakonid OP;
Rouge: Gadgetzan nélkül talán csak a sap, ami waay to good.
Sámán: Hát ide szerintem azokat a lapokat kéne írnom, amik nem jók, lehet kevesebb lenne.
Warlock: Rengeteg boardclear szerintem már túlzás; illetve jelenleg Jaraxxus OPOPOP
Warrior: Tudjátok. -
Renegade #36383 és?
minden kasztnak vannak olyan lapjai, ami minden deckben ott van.
pont egy warrior nevű kaszt fegyverét kéne elvenni? -
NA jó, azt aláírom, hogy az jó lap. Látod nekem pl az eszembe sem jutott, és tényleg minden deckben ott van. -
Icegrind #36381 Nyilván nem annyira problémásak, de azért a Fiery Win Axe eltűnhetne. Minden wariban ott van mindig, így kicsit unalmas. -
Melyik lapra/lapokra gondolsz? Csak mert én egyiket sem érzem annyira problémásnak, mint Buccaneert. -
Igazából nem az a lényeg ki mi miatt utálja.
A kis kalóz ha warrior lap lenne akkor egyértelműbb lenne, hogy az a probléma, így viszont szerintem nem.
A classic,basic setekkel van baj elsősorban.
-
Utálják a kalóz warriort, de nem a warrior része miatt. -
Renegade #36377 mondjuk érdekes a szitu.
két agro pakli azért régen is volt, classic facenek ott volt a hunter, igazi coinflip deck, ami kis szerencsével megölt 6. körben. Nagy mákkal, meg ötödikben. Volt mellé egy trükkösebb zoo.
Most ugyanez megy szerintem, face warrior + agro saman, amiben azért elfér 2 azzure drake.
Nem lehet, hogy csak elkényelmesedtek az emberek és megy a csipogás, hogy mi az, hogy x meta óta dominál a sámán?
a rugónál kapott egy nagy buffot a miracle, szerintem jó, hogy újra van ilyen deck is, a reno deckek szárnyalnak, a streamerek imádják őket.
Szerintem most azért lesz beáldozva pár kalóz lap, mert túl sokan használják őket és mint írták, nem tesz jót a metának, hogy 4 pakli kergeti egymást. Mondjuk halkan tegyük hozzá, hogy ez régen is így volt. Volt néhány favorit deck, legyen szó versenyekről, vagy rankedről.
Azt azért ne felejtsétek el srácok, hogy, ha régen megoldotta valaki az agro boardját, még mindig ott állt letolt gatyával, most meg max HP-n irkálja a BM-et. Yep, még mindig úgy gondolom, hogy a control játékosak a rosszindulatúbbak.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.02.03. 17:54:12 -
Hát amióta kijött ez a kiegészítő mindenhol a kalóz warriora vannak az emberek kiakadva. -
A warrior hero a probléma, amikor a sámán kaszttal játszanak túl sokan? Ezt most nem értem... vagy félreértem. Mi a gond a warriorral? -
Így szerintem játszhatatlan lenne.
Én továbbra is kitartok amellett, hogy nem ezen lapok a problémák, hanem a warrior.
Belegondolni is nevetséges, hogy bejön két neutral lap(3 lapról beszélünk) amik önmagukban is elég restriktívek a szövegezéseik miatt, de ezt leszámítva jók és az aggró warrior elszáll a faxba tőlük...
A róg ellszállt ettől a két lapotól, mert ott is ott a fegyver és pirate szinergia, Sámán, ahol csak a fegyver szinergia van meg?
-
Zozo0122 #36373 Patchest szerintem sem nerfelik.
Ami kap tuti nerfet, az a Buccaneer, tippre porba alázzák, rövid uralkodás után megy a trash szintre. -
Renegade #36372 ebben a nerfelés dologban még nem olyan jók.
mi is maradt játszott? Le Roy, a sámán lap, meg az execut? ok a Auctioneer visszajött, de nyaralt egy keveset. -
Negritis #36371 jah, mondjuk kiváncsi vagyok mit lépnek
tuti h ki fogják nyírni a lapot, pedig el tudnék képzelni egy olyan "twitstet" hogy az legyen a képessége:
"if you equip a weapon, gain +2 attack until the end of the turn"
így játszható maradna, de kevésbé lenne erős
bár még lehet így is sok lenne :D -
Icegrind #36370 Nem látok sok esélyt a patches nerfre. A small time bucaneer a gond, nem pedig ő. -
Renegade #36369 remélem a kis pöcst nerfelik, az rögtön 3600 dust :)
viszont arra kíváncsi vagyok, hogy az örök fanyalgóknak átment-e, hogy gyorsan léptek, és már nem annyira OP-k, az OP deckek mint régen. -
Február végén BALANCE patch!
hehe pápá sámán
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.03. 12:17:39 -
Icegrind #36367 Hónap elején ez teljesen normális. Kivéve ha legend top 1000 alatt végzel rendszeresen.
Azért ekkor a szórás jelenleg,mert azon múlik, hogy a legend (jobb) játékosok épp mikor és mennyien kezdik a szezont. Kifogtad azt az időt amikor kevesebb jobb játékos volt és haladtál,majd jött egy hullám mikor jóval erősebb volt a mezőny,mrt többen kezdték akkor és visszaestél. Emellé még társul a húzáshoz tartozó rövidtávú RNG és meg is van miért volt ez az ingadozás. Normális esetben hónap közepén, a szintjén lévő játékosnál úgy van ahogy írtad. Bár még itt is sokat számít a játszott deck és az adott nap metája közti erőviszonyok. Anno decemberben csak renolockoztam. Hamar felmentm rank4-re, mert jó volt a meta,viszont utána nem kedvezett annyira,megjelent a sok rogue és visszaestem 8-ra. Egész hónapban 8 és 4 közt ugráltam a metától függően. -
Renegade #36366 amúgy van olyan tracker HS-hez, ami szerveren tárolja az eredményeket, mint a heartharena (nincsen kedvem minden eszközömön külön adatbázisokkal bajlódni)?
Úgy gondolom, hogy egy egységsugarú ember néha veszít picit, majd egy kicsit többet nyer, és lassan, de biztosan halad a létrán, szerintem ez a normális szóráskép. Nálam meg teljesen megszokott, hogy zsinórban veszítek 2-3 rangot, majd megnyerek 8 meccset egymás után. Most is R18-on vagyok, úgy, hogy már voltam R15-ön is. Ez marhára nem normális és rá akarok jönni, hogy miért. -
Renegade #36365 én is a dragon warriort favorizálom, azzal mentem le 10-ig múlt hónapban (egy hasonlóval, csak az enyémbe van két faerie, bár lehet csak egy kéne, a másik helyett meg egy execute), mivel nekem a tempo deckek tetszenek, így értelemszerűen nagyon bejött. pirateban egyszerűen több a warrior lap, azért azzal ugrottam neki a questnek. Látom, hogy ellenem milyen kombókat tud összehozni a pakli, de eddig nekem borzasztóan rossz volt a mulligan. Pl most is az utolsó pár pontot a questhez már Dragonnal csináltam, meg is nyertem őket.
Mondjuk inkább pirate waritól menjen el a kedvem, mint a dragon tempotól. :) -
Nos én ezzel warrioroztam, 3 nap telt el a hónapból eddig, és abból tegnap meló miatt nem tudtam játszani, és R16on vagyok úgy, hogy csak a napikért néztem be. (Az 50 warrior lap nekem is lassan jött össze, mert sok a semleges sárkány a deckben, de én ma 5-1-et mentem.)
Szerintem iszonyú erős deck, de a meta nem használja, mert mindenki a full kalózos változatot preferálja. Sok sikert! -
Renegade #36363 hát én nem értek, hogyan lehet face warriorral 50% körüli winratet elérni, ma 50 warrior lap küldi, még csak 36-nál tartok, de eddig egyet nyertem, ha mákom van, akkor csak két szintet fogok veszíteni. ok, mondjuk legalább hamar meglesz a küldi. -
Negritis #36362 mondjuk ebbe a brawl-ba egyáltalán jó?
én egy low cost spell heavy maget vittem -
Tokája leszakad remélem, aki a brawlba is pirate warriort képes vinni. Retardált gyökerek. -
Pio #36360 -
Renegade #36359 zsinórban veszítettem 5-öt, kettőt agró ellen, ez megesik, nem húztam megoldást, hármat meg dudu ellen, látszik, hogy még nincsen rutinom ellenük, na meg még a deckkel sem nagyon. Bár warlock ellen kifejezetten élvezek vele játszani, de ez a dudu, nyeeeh. :( -
Renegade #36358 találtam egy reddit hozzászólást, az alapján minimum egy hibát elkövettem: mindig 10-es spelleket csináltam, ahelyett, hogy tempo Kazakus majd ötös spell. -
Van egy jó hírem, nem Te csinálod rosszul! :)
Szerintem a deckednek az egyik legjobb ellenszere a jade deckek. -
Renegade #36356 hogyan érdemes játszani reno mageel dudu ellen?
nekem most folyamatosan azok jönnek és esélyem sincsen, a végén a 11/11+ már sehogy nem tudom megoldani, ráadásul végig övé a board present is. -
Az biza "csárdzs"! :D -
Renegade #36354 na, ezt kerestem múltkor, jó ez az egy manáért dupla charge, meg deck felhúzás :)
pirate miracle rugó kutyafüle ehhez képest :)
-
A játék tökéletes, jön majd egy nagyszerű kiegészítő ami helyrerak mindent! Jön majd counterlap az aggro metára, tök jó tauntlapok, olcsó jó aoek, talán még egy healer lap is belefér. Meg persze tökéletesen lesznek pótolva a kirotáló lapok és persze a classic setből pár lapot kiszedünk, hogy balanszoltabb legyen a játék.
lol hehe xd
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.02. 01:52:32 -
Icegrind #36352 Úgy hallottam, most viszonylag balanced a saman...statisztika
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.02.02. 00:15:45 -
cesar22 #36351 fura de ez a wild-pirate-kombó tetszik -
Madi92 #36350 10 azaz tíz darab meccset mentem egy greedy priestel csak aggrok ellen, mikor meguntam és váltottam egy aggró elleni priestre egyből warlock...