Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg jó rajongói ötlet van, de ez majdnem minden ilyenfajta játékra igaz, de általában erre meg az szokott lenni az érv, hogy a rajongók nem látják át a nagy egészet és hiába hangzik nagyon jól amit épp kitalált, nem feltétlen implementálható bizonyos okok miatt.
De tényleg inkább az lehet itt a baj, hogy a blizzard nem akarja bonyolítani és még komplexebbé tenni a játékot, ez pedig valószínűleg nem fog változni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ezzel a játékkal rengetegen játszanak, még belegondolni is nehéz, hogy mennyien ülnek le mellé napi/heti rendszerességgel. Imádnám én is, ha kicsit komolyabb lenne, ha kicsit komplexebb lenne, rengeteg dolog van, ami jobb versenyeket hozhatna, profibb mentalitást, de nem fogják meglépni még jó ideig ezeket a dolgokat. Hiszen a mostani félprofi/félgagyi állapot mindenkinek jó, leül mellé a profi (közben szentségel, hogy miképp lehet ennyire nem észrevenni, hogy mitől lehetne jobb a játék), leül az is mellé, aki csak heti egy két alkalommal ül oda mellé, hiszen a haverok is ezzel játszanak, nehogy már ő kimaradjon (örül, amikor rng őt támogatja, lesz miről mesélni, hogy "mekkora királyság volt tegnap, amikor..."😉.
Ez van, persze a fejlesztő csapatot én is elkívánom a fenébe rengeteg alkalommal (a buzzard nerfjét sosem fogom megbocsájtani nekik), de némileg talán ők is fejlődnek, jó példa a mostani kiegben látható változások. Viszont profi játékot ne várjon senki ettől a játéktól, nem akar az lenni, hiszen azzal rengeteg játékost veszítenének hosszú távon.
..random dolgokat továbbra is lehet, de azt sem szeretitek😄
az hogy drágább lett viszont killer ez tény
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nem tudom hány lapot mutattak be eddig, meg nincsenek nagy elvárásaim, de azért az arány finoman szólva szerény
akkor a "discover" és a "get a random *" típusú lapok pillanatok alatt über op-k lennének
pont ezért kell egy köteg szar is hogy ezeket balance-ban tartsa
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Lehet krokodilkönnyeket ejteni, sírni, és dühös tekintettel körbenézni, de ez van és ez is lesz, mert ez a normális. Ha minden legendás+epic lap brutálisan jó lenne, akkor el kellene adni a házat, az autót, fel kellene törnünk a malacperselyt hogy az árából boostereket vegyünk. Akkor azért menne a rinya. Arról nem beszélve, hogy ez a csapat erre a játszható lap mennyiségre is nehezen tud jól reagálni, még többnél még nagyobb baj lenne.
nálam mondjuk a szar lap definíciója pont ez, hogy "arénába jó lesz"
sztem ez pl arénában jó lesz, de constructedben kevésbé
kár hogy ezek semmit nem adnak hozzá a játék élvezeti értékéhez
amit zozo említett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kapott a druid egy beast buffoló sensei raret, kapott a rugó stealth buffoló senseit, shamanból már csak az epic (és legendary de az mind1) slotok szabadok, előre várom a hulladék shaman epicet, give a totem +2/+2, na az lesz aztán a hulladék kártya 😄D
malynál jobbnak érzem a helyzetet, de valahogy az a deck típus meg vonz annyira.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.26. 08:33:42
egyik ha nem a kedvenc kasztom de a standard megjelenése óta rosszul vagyok tőle.. Olaj rúgót annyira szerettem, de a blade furry nerf miatt még wildban se lehet játszani vele.
1. Az égbe buffolás, ha valami gyenge, lásd shaman. Oké, sokáig tartott, több kiegen át, de túlzásba is estek.
2. Nyilvánvalóan brutális combók előre nem látása. (pl. secret paladin)
3. Pokolba nerfelés, gyakorlatilag lap törlés. (Buzzard, Blade Flurry stb...)
4. Nyilvánvaló hiányosságok be nem pótlása. Hol az overheal? Vagy megfelelő heal lap a rugónak esetleg? Több használható fegyver/combo lap az elvileg erre épülő classnak?
5. Mik ezek a szövegek is, hogy pl. azért nerfeltük így a patront, ahogy, hogy a jövőben előre tervezve ne alakulhassanak ki brutál OTK combók? Annyira már nem bírnak a jövőbe tervezni, hogy a rugó kapjon egy megfelelő fegyvert? A shaman meg minden kiegben. Meg az a duma, hogy a róg azért nem kap jó healt, hogy ne váljon gyakorlatilag controlos classá, övék a fegyverek meg a combok. De akkor miért lopatnak vele random szar lapokat? Kb. egy gyengébb pap szint az a mechanika is, amit előltetnek kiegek óta...
6. Nyilvánvaló trollkodás és hülyének nézés. Kicsiben ez amúgy vicces lehetne, de a mai meg a tegnapi róg lap miatt a Valeera fanok 2 napja ragelnek mindenhol. Még könnyen lehet, hogy lesz jó róg fegyver is most, de attól még miért kell ezt eljátszani?
Normálisak ezek? Amúgy is, ha már a játékba van kódolva (elvileg) Maiev mint a rugó hős, akkor nem kéne kedvet adni az azt játszóknak ahhoz, hogy egyáltalán elővegye a gamet? MIért nem lehet úgy játékot fejleszteni, hogy azt csináljuk ami logikus és nyilvánvaló? Én értem, hogy a taunt warrior jó koncepció, nekem tetszik is, de ha még most sem lesz játszható, akkor az azért elmond valamit a fejlesztőkről nem? Kb. 4 vagy hány kieg óta nem képesek játszhatóvá tenni.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.26. 08:24:25
Jött új sámi fegyver:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha majd nyitsz packokat, lehet majd olyan szinergiákat nyitsz, amihez jó lenne a legend is.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ha legalább csökkentené 1 manával az árát vagy valami.
clap clap esport clap clap <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.25. 13:01:21
I decide when I'm done.
nem váltja meg a világot, de pont ez a jó
2. béka helyett én simán lehet hogy egy midrange deckbe is beteszem elég sok minden ellen jó
viszont megvannak a hátrányai - főleg hogy random.
hiába van csak 1 lap az ellenfélnél ami komoly threat ha azt megoldod vele hogy kevesebb value jöjjön belőle már megéri + ugye komoly synergiákat is megzavarja
ami most jutott eszembe hogy egész jó counter rá:
gadget + stealth
shaman nem igazán tudta eddig kezelni most lesz rá valid válasza
szituációs lap, tesztelgetni kell a metától is függ DE én látok benne fantáziát, aztán simán lehet hogy nem lesz belőle semmi
fogyatek blizzard
Swedish people are albino monkeys
Volt ugye a Golden Antonidas után a toxic cardos legendary roguenak(kb 5. nyitásra Antonidas után).
Azóta most tegnap (kb 2-3 nyitás után) Cenarius és N'zoth 2 egymás utáni pakliból 😊
Röffröff 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De talán a Jade Golemmel párosítva jó lesz, igaz a panda ugyanezt csinálja, de fixen battlecry effekttel. Nem tudom, az biztos, hogy nem ez a lap fogja meghatározni, hogy a rugó hová emelkedik/süllyed az új metában.
aki emléxik az epic npc man videókra azoknak ismerős lesz a bagázs 😄
de sebaj
A basic NEM CSAK azt jelenti, hogy jó vagy rossz egy lap, hanem a ritkaságát, hogy mennyi eséllyel juthatsz a laphoz. Egy basic lap simán lehet jobb, mint egy hulladék legendás, max a legendásnál annak fogsz örülni, hogy több dustot ér, és ez így van rendjén. Én lennék a legszomorúbb ha a top paklik csak legendásokból meg epicekből állnának.
Szerintem semmit nem segít az, hogy a standard egy jelentős része nem rotál ki soha és a nagy részük nem filler.
Aztán az emberek meg sírnak, hogy op meg játszhatatlan lapok jönnek.
Nem nevetséges szerinted az, hogy basic lapok beférnek top-tier paklikba.
ha erős lesz a goony goons synergia arra tökéletes counter imo