40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Icegrind #36429 No duplicate támogatás mostanában nem lesz, ezt kijelentették 2-4 hete kb. -
Pont a kézbuffolás miatt szövegeztem így. Amit mondasz jó lenne, egy játszhatóbb dreadstead.
Lehetne ezt még variálni.
[i]Charge, At the beginning of your turn, if this minion is in your hand, summon an Ungoro Raptor from your deck onto the battlefield.Deathrattle:Shuffle this minion back to your deck.[\i]
-
A kézbuffolással ez retardált op lenne. Inkább rakja ki, és deathrattle-l vissza a kézbe. (így elvesznének a buffok?)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.08. 01:04:07 -
A hydra után kitaláltam egy ilyet is:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem nem fér bele ennyi lapba a no duplicate támogatás.
Főleg úgy problémás, hogy azok a lapok kb csak és kizárólag legendek lehetnek.
Gondolj csak bele, mennyi legendet slotot kellene elpazarolni erre a következő kiegekben.
Az ilyen játéktervezési döntéseket egyszer meg kell hozni és talán ezzel a pár behozott új no duplicate lappal még 1-2 kiegig életpen tud pár ilyen maradni kazakus miatt, maximum casual, fun szinten.
-
Zozo0122 #36424 Azzal, hogy te Dragonná tetted a hydrát, eszembe jutott valami. Hátha ez a dínós kieg hozhatja be azt a játékba, hogy egy lénynek több tribeja lesz. A Hydra lehetne dragon és beast is. Na mind1, csak legyen új mechanika.
Ezenkívül hozni kell valahogy újabb 3class lapokat is. Remélem megint lesznek, csak átvariált kombinációkkal.
És persze Reno helyett is kell valami, egyszerűen azért, hogy a mostani Kabal legendek ne menjenek a kukába. Mert ha ez pár hónap után megtörténne, az már tényleg nagyon súlyos játéktervezési baki lenne. Az, hogy most nincsenek pl. mechek, mittudomén 2 évvel a kijövetelük után, az már oké. -
Ez a deckből summonolás lehetne egy teljesen standard képesség, akár charge nélkül is.
Itt az én verzióm:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként a Hydrának a többfejűsége miatt a leginkább az ilyen a megtámadott minion melletti miniont is sebzi dolgot tudnék elképzelni leginkább. -
cesar22 #36422 egyáltalán minek kell minden új kiegnek egy külön domain cím? a kiadás után 2 hónappal már a kutyát sem fogja érdekelni -
anadrex #36421 Eddigi expansion/adventure-öknél nem a blizzard által stoppolt domainekből derült ki a cím? -
Renegade #36420 én még mindig arra fogadok, hogy lesz releváns utódja. :) -
Renegade #36419 meg felteheted úgy is a kérdést, hogy mi a fenét keres egy golden hero, kiamxolt tetszőleges deckkel, casualban :) -
Zozo0122 #36418 Arról ne is beszéljünk :D Csak nehogy megint gyorsuljon a meta...de amúgy fog szerintem, Reno távozásával. -
Egyébként a kiegészítő témája adja, hogy túltolják a huntert. :DD -
Zozo0122 #36416 Ezen röhögök egy perce: másik fórumban írták, hogy lehet, hogy lesz ezúttal Queen Krush :DD
Már csak ezt kell hallgatni, és indul a gőzös :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.02.06. 22:34:55 -
Zozo0122 #36415 Jaja, igazából 2 perc alatt dobtam össze :D
Áhh, a hájpvonat így is menni fog, igazából az ilyen szivárgások rendszeresek, azt is el tudom képzelni, hogy gyakran tudatosak. Ennyi épp elég volt, hogy a közösség újra felpörögjön. Most ugye jön az agyalás időszaka, majd ha leleplezik, akkor mindenki megelégszik, hogy na igen, dínók, yeah, és mivel előzőleg szivárgott a dolog, mindenki felkészül, sőt VÁRJA ezt a témájú kieget :)
A másik dolog meg, hogy az utóbbi években már a játékipari szivárgások majdnem mindig igaznak bizonyulnak, szóval ja.
Most ha előretekintünk a gameben áprilisig, akkor szerintem ez vár ránk:
- Nerfek, Small-Time Buccaneer gyakorlatilag tuti.
- Új rugó hős kiadása? Elvileg már a kódban van, vagy mi.
- Expansion (el lett mondva, hogy nem adventure) témájú kieg április elején, vagy kb. akkor - 90%-ra mondanám, hogy tényleg dínós.
- Nagyon sok shaman :D -
anadrex #36414 Haha patches meg flamewreathed összegyúrva? Azt írták már az illető oldalán sincs kint a referenciák közt, hogy mihez adta a hangot. Lehet utoljára adott hangot :D Mennyire vehetik komolyan, hogy egy hónappal előbb lelőtte a kiegészítő témáját? Így most nem akkor indul a hype vonat amikor ők akarják. -
Jó poén, valaki biztos beveszi :) -
Zozo0122 #36412 Nekem tetszene egy dínós kieg :D Amúgy elvileg kiszivárgott egy lap, mégpedig a Hydra...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.02.06. 21:40:24 -
cesar22 #36411 most én is toltam 3 meccset casualban control warriorral, ők jöttek piratewarri, jadedruid, midrange sámán
most pedig megyek játszok mást -
Madi92 #36410 Mikor bemész casualba kipróbálni egy hülyeséget és az első rögtön piratewarrior. :D Most annak mi értelme? -
Zseniális.. :DD -
Óriási :DD -
Mit kell tudni erről a területről? Látom a hearthpwn oldalon dinókat emlegetnek. A legjobb azonban ez a kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D:D:D
-
anadrex #36406 új kieg: secrets of ungoro
http://www.hearthpwn.com/news/2213-hearthstone-lost-secrets-of-ungoro-new-expansion -
Köszi! :) -
Boldog Szülinapot -
Zozo0122 #36403 Én meg saját fejlesztésű Reno Shamanozok :D Az ellenfelek azt se tudják, hogy mi az ellenfél, épp ezért nyerek sokat, nem pedig a deck ereje miatt. (bár szerintem egészen jó)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.02.05. 21:34:02 -
Renegade #36402 Épp Trump egyik friss feltöltését nézem, teljesen megvolt lepődve azon, hogy belefutott egy pirate csomag nélküli midrange shamanba. Ezen meg én lepődtem meg,a jade midrange is játssza a kalóz csomagot? Az enyémben nincsen és elég jól elmuzsikál. -
anadrex #36401 2v2 szerintem nem lesz, telefonra fejlesztik, ha valami telefonon nem megoldható vagy kényelmetlen akkor egyből kukázzák az ötletet. ( lásd kabal piros manás mechanizmus, új asztal stb.) Igen shep, szerintem.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.02.05. 20:11:47 -
Zozo0122 #36400 Na ja, rendes 2v2 isteni lenne :D -
Szerinted. -
Ma elővettem a druid küldi miatt egy régi deckem, ami nem jade volt, hanem Malygos (mind a 4 winem a sárkány nélkül lett meg). Sima 4-1-et játszottam vele. Egyszerűen R15-ön ha egy játékos nem a megszokott deckeket kapja ellenfélnek, akkor nem tudja mihez kezdjen.
Nos én nem aggódom a jövő miatt, face deckek/aggro mindig lesznek, ahogy folyamatos sírás is miattuk, hogy "nerfeljétek, mert ha nem jön a világvége!"
Nekem jobban fáj, hogy nincs 2v2, hogy nem fejlesztik a spectator módot, stb. -
anadrex #36397 Szerintem aki agrot játszik az nem költ a játékra. Az agro deckek a legolcsóbbak. -
Miért állítanák meg, a játékos bázis nagy része azt nyomja, nem fogják a szórakozásukat megölni, mert jórészt pont ezek a játékosok adják a bevételük nagy részét, ami persze fura lehet elsőre, de gondoljuk csak végig! Az egyszeri vásárlóképes játékosok nagy része poénból nyomja, nem érdekli különösebben más csak a győzelem és pakli nyitogatás, ők azok akik előrendelik a kiegeket, megvesznek poénból havonta x paklit valós pénzért, mert nem akarnak küldetésekkel szöszölni ,csak telefonról beugrani az éppen aktuális sláger gyorsan tudok nyerni deck-el nyomni 1-2 meccset munka közben ,vagy a suliban óra alatt, a buszon ülve és kész. Volt egy kimutatás korábban, hogy a játékosok többsége heti pár órát játszik csak, még az átlag 1 óra sem jön ki. Úgyhogy a Blizz igazából jól csinálja a többség igényét elégíti ki, mert belőlük élnek. Úgyhogy nem kell itt csodát várni, ez a játék ilyen lesz amíg véget nem ér. Szerencsére van más játék is, egy gond van csak ,hogy a Magic nincs androidra.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.05. 18:37:55 -
Madi92 #36395 Minden a következő kiegen múlik, ha azzal nem állítják meg az aggrohordát, akkor részemről ágyő. Reno nélkül esélytelen. Dragonok sem lesznek. Szóval.... -
cesar22 #36394 hát én nem tudom hogy mi lesz itt reno nélkül, az egyetlen halvány reménysugár hogy lehet itt még az aggro szeméten kívül mást is játszani, már ha sikerül felhúzni, és megélni a 6. kört -
Zozo0122 #36393 Ha ez a lap a HS-ben jönne ki, mindenki agyvérzést kapna, hogy ÓPÉÉÉ :D -
új warrior lap ? Kappa -
Zozo0122 #36391 Aki múltkor írta, hogy ronda a Legends dizájn, az nézze meg ezt az új lapot :) Nagyon badass. (+ jó is a lap)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #36390 :)