40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #36349 kocsmába mindenki vigyen alkimistát :)
első golden azure, ezt azért már vártam :) -
Negritis #36348 rank10 felett jah :D -
Renegade #36347 tényleg, amikor a sámán volt eltűnve, az is olyan volt, hogy egy hónapban csak kettőt láttál? -
Negritis #36346 -
Az igen, gondolom kellett hozzá pár meccs, hogy ez így kijöjjön, de eszméletlen jó volt :) -
Renegade #36344 gondoltam bűnözök egy kicsit, összeraktam egy wild mech shamant (tudom-tudom), másodiknak jött egy kalóz, és a 3. körben feladta. o0 -
Renegade #36343 :D
-
Renegade #36342 -
anadrex #36341 Melyik interjút? Ilyenkor belinkelhetnéd :P Kettő is volt pár nap különbséggel.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.01.31. 17:19:34 -
Az új interjút olvastátok Benny Boy-al? Zseniális a fazon. -
Nincs Reno a deckben (tudom noob vagyok), de az első 5 kör után én már tudtam, hogy nyerni fogok, ettől függetlenül 10+ körig ment a játék, mert nem tudta, hogy mi vár rá és gondolom bizakodott. -
cesar22 #36338 én például abban sem lelem örömöm ha nyerek az ilyen pirate aggro szarok ellen, jött a rénó hatodik körre, és concedel, hú de jó, kaptam csillagot, attól még kurvára nem szórakoztam -
Ma 3 meccset mentem control palával, nyertem, de szerintem nem azért, mert annyira erős a pala, hanem mert mindhárom játékos most látott sámánon és warrioron kívül más herot és nem tudták mi fog történni :D
(A kalózharcos ellen mákom volt, mert amikor tradelnie kellett volna nem tette, és a kezem is tökéletes volt.) -
Renegade #36336 így visszagondolva, te csináltad jól :) -
Bár én nem vagyok az a típusú ember, aki csak és kizárólag oltani és szapulni tudja ezt a játékot, de ha BB megint csak egy videót fog kiadni, ahelyett, hogy cselekedne (oldják meg első lépésben a fő problémákat és jöhet 2-3 hét múlva a finomhangolás) a fejére fogják gyújtani a házát... -
cesar22 #36334 huge props ha még sikerült is -
Nagy gond, ha én egész hónapban csak mókáztam? :) -
Renegade #36332 végre, meglett az R5, most már annyit veszíthetek móka deckekkel amennyit nem szégyellek. :) -
El Gigante #36331 Köszi mindenkinek a részletes tanácsot! -
Zseniális. :D -
A lényeget már renegade leírta, pár dolgot fűznék hozzá, illetve megerősítenék pár állítást:
- Ne akarj az első két hónapban legend lenni, nem lehetetlen, de nem reális cél.
- Rengeteg csalódás fog érni eleinte ha rankedre mész.
- Nézz ki egy decket, ami hatékony, és olcsó összeállítani.
- A napikat folyamatosan csináld.
- Az arénát én csak akkor javaslom, ha már rengeteg streamen és oktatóvideón vagy túl. (Nem akarok időt írni, de ez jó sok órát jelent.)
- Ne add fel, mert ez is bizony a farmolás egy fajtája, ami tud nagyon monoton is lenni. -
Renegade #36328 ja, meg ja, ha nem vagy gyűjtögető típus, hanem beleszerettél egy kasztba, akkor megteheted azt, hogy mindent betörsz, ami nem kell és akkor relatív hamar lesz egy nagyon erős decked, amivel pár hónap játék után az R5 sem lehetetlen. Lásd Madi, ő asszem így csinálta, de majd elregéli ennek a mikéntjét, ha akarja. :) -
Renegade #36327 hát így hirtelen:
nem tudom van-e még welcome bundle, arra azért érdemes beruházni. 20. szintig vigyél fel legalább egy karaktert, hogy tudjál minden héten kocsmázni. ha van már egy relatív jó decked akkor a tutorial küldiket verd végig hardon. Napi küldiket mindig csináld meg. Lesz köztük olyan ami tapasztalatlan játékosként elég nehéz lesz, vagy favágás, pl játsz ki x battlecryt, nyerj 5-öt, ilyesmi.
arénában átlag 3 wintől vagy nulszaadós, heti egynél többet nem érdemes még az elején, kivéve, ha nagyon érzed. kell hozzá úgy 50 óra tananyag, hogy ráérezz + ugyanennyi játékidő. Viszont, ha belejösz és nem sajnálod rá az időt, ez a leghatékonyabb módja a lapkészlet fejlesztésének.
Goldot érdemes adventure-re költeni, érdemes a legutolsóra, de ha többihez is kedvet kapsz, azért nézd meg, hogy mikor fog kirotálódni.
Eleinte ne számíts sikerélményre, legyen cél az, hogy bekerülsz Rankeden R20 alá. Az első 10-15 napba ne játssz Rankedet, csak, ha mazoista vagy. Rutinos pedomacik kimaxolt készlettel több 100 óra tapasztalattal R20-18-on farmolják a kezdőket.
Én nem vagyok híve annak, hogy packokat vegyen az ember (kivéve új kiegnél, de akkor sokat), de sokan azt az utat választják. Embere válogatja. Majd akkor lesz jó világ neked is, ha félre tudsz tenni kb 4000 aranyat egy új kieg előtt, és így az új meta elején lesz egy decens lapkészleted. -
El Gigante #36326 napi 1-2 óra, valós pénzt semmenyit -
Renegade #36325 ez sok mindentől függ, pl: mennyi pénzt és időt szánsz a játékra? -
A shadowverse képei viszont erősen túl szexualizáltak.
Illetve eléggé szélsőséges az, hogy valakinek bejön a manga stílus miatt és valaki pedig pontosan ezért nem is próbálja ki.
A Legends artjai szerintem eléggé átlagosak és ez is a baj velük, mert nem rosszak csak túlságosan semmilyenek.
A Gwentnél nekem sem tetszenek az artok, pedig nagyon szépek, de nekem nem nagyon illenek ezek kártyákra.
Eternalla is ez a fő bajom, hogy a játék nagyon jó, de se az artok, se a hozzá tálalt mitológia nem tud igazán bevonzani.
Sok steames kártyás cuccra, mint a hex és hasonlókra is ezért nem is néztem rá eddig sem, mert nem jön be se az art, se a mitológia.
Engem a Magic pontosan az artworkjeivel vonzott be legelőször.
Leginkább a Legends és Hearthstone az amit ezzel össze lehetne mérni, mivel ezen kettő címben táplálkozik a játék egy már felépített univerzumból.
A Legendset sokan amiatt támadják, mert unalmasan néz ki.Ez szerintem nem igaz, de az artjai tény és való, hogy túlságosan átlagosak. -
El Gigante #36323 Kezdőként érdemes, a kiegészítő küldetéseket, pakkokat venni, vagy költsem arénázásra? -
Negritis #36322 igen, itt is volt korábban :D -
Renegade #36321 ez eddig csak nekem maradt ki?
-
Nirz #36320 Jah elsősorban mobilra van tervezve, pc másodlagos -
Nirz #36319 Szerintem a legends artjával van a baj. -
Nirz #36318 Én már áttértem a SV-re vagy egy hónapja, fő dizájn különbség a HS-hoz képest: hogy a fejlesztők kijelentették hogy nekik a céljuk az hogy a lehető legkevesebb rng legyen a játékban, amúgy eléggé hasonlít a HS-hez. Játék mechanikában pedig az "evolve" ami nagyobb különbséget tesz a kettő között, ami tulajdonképpen annyit jelent hogy rushot adsz egy lényednek(támadhat a körben mikor kijátszottad de nem mehet facera), illetve +2 +2 stat upgradet vagy néha speciális képesség aktiválódik
Illetve előny még hogy 1-2 mana lények statja nagyon konzervatívan van belőve hogy a snowball kizárható legyen.
Na de most jön a hátrány sokak számára, a fejlesztők azt is kijelntették hogy nem szeretik a fatigue részt kártyajátékokban , ezért olyan erős win conok vannak hogy a játékok 90% befejeződik a turn 9-en.
Nagyon tetszik az art stílusa is, igazából a többi játék szerintem azért bukta mert az artjuk nagyon gyenge Duelyst, legend, gwent hiába lennének érdekesek ha arttól hányok. A HS artját se szerettem olyan gyerekes, de legalább magas minőségűek voltak, a klónok többsége csak ugyanaz a stílus rosszabb formában. -
Madi92 #36317 Én meg mindkettőt tolom. :D -
Én rendben vagyok a mangákkal, nekem inkább az a bajom vele, hogy nem annyira szeretem kártyajátékokban ezt a stílust.
Ami viszont jobban zavar benne az a board és a kártyák maguk.
Nagyon tele van az asztal, alig férnek el rajta a kártyák. A lapoknál is ez a teljes kép és aztán görgess le, hogy elolvasd mit csinál nagyon zavaró.
-
Icegrind #36315 Nekem is fent van, de 12mbps nettel nem igazán szánom rá magam a frissítésre :D
Talán ha kijön a bétából akkor adok neki még egy esélyt. Jó játék, de a ladder rendszer borzasztó szerintem, ráadásul kevesen is játsszák.
Most én is hagyom a hs-t, pár napja elkezdtem wowozni az meg eszi a szabadidőt :D
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.01.29. 12:25:36 -
Zozo0122 #36314 Én Falloutozok, olyan bázist építek, hogy ihaj :D -
Nekem pár órája lett meg az R10, a hónap elején elkezdtem a Witcher 3-at, és bizony nincsenek gondjaim az időm beosztásával... mindent elvisz Geralt története :) -
Zozo0122 #36312 Pedig Legendsben olyan lelkesek voltunk... mondjuk nekem még fenn van, de csak néha meccselek egyet-egyet. De szerintem ha pakolnának köré kicsit nagyobb marketinget, akkor nagyon felívelne a game, mert alapvetően marha jó. A HS meta valahogy most se jön be igazán nekem...bár minden nap játszok, de csak pötyögök, meg főleg rugót gyakorlok.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.01.29. 11:39:48 -
Icegrind #36311 Ugyan ez a helyzet velem is. Bár én más kártyajátékban nem gondolkodom, mert jó eséllyel ugyan az lesz, mint a hex, legends, stb kártyajáték. -
Maga a játék tetszik, pár streamernél láttam néhány meccset, de a manga képektől én személy szerint rosszul vagyok. Nekem grafikailag ha már kártyajáték, akkor a gwent jön be.