Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7-3 Druid
0-0 Hunter
1-0 Mage
0-0 Paladin
5-3 Priest
1-2 Rogue
2-3 Saman
0-0 Warlock
2-4 Wari
33 Meccsen egyetlen hunter, pala és lock sem jött szembe. Druid és priestből volt a legtöbb amik ellen jó voltam a wari meg konkrétan verhetetlen.
1.kör coin + peddler
2.kör tap
3.kör demonwrath 3 lényre
4.kör kazakus szutyok spellel
5. kör shadowflame kazakusra ami megölt 3 lényt és tisztította a boardot
6. kör reno a kézben de már nem éltem....
Sok változtatás nem volt benne, de azért tudni kell, hogy azért cserélgettem lapokat tesztelés okán.
Jelenlegi deck lista:
Smuggler's Run x 2
Grimestreet Informant
Grimestreet Outfitter x 2
Loot Hoarder x 2
Acolyte of Pain
Aldor Peacekeeper x 2
Brann Bronzebeard
Wickerflame Burnbristle
Keeper of Uldaman x 2
Truesilver Champion x 2
Big Game Hunter
Doppelgangster x 2
Grimestreet Enforcer x 2
Second-Rate Bruiser x 2
Fight Promoter x 2
Don Han'Cho
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
14-7 Druida
3-3 Hunter
5-6 Mage
2-2 Paladin
17-5 Priest
4-9 Rouge
7-7 Sámán
0-13 (ups😄) Warlock
7-21 Warrior
Ha másnak is van ilyesmi statisztikája én szívesen böngésznék ilyeneket.
na jó sajnos de, mert ha nincs a kezedben akkor brutális tempo előny és ez érhet annyit hogy legyen nálad egy dead card
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.07. 13:28:11
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Sőt, lehetnének ilyen effektű minionok amik akkor csinálnának valamit, ha nem a kezedből játszod ki.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.12.07. 12:12:26
I decide when I'm done.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
ez az operative maga a rák nem elég , hogy 5/6 5 manaért 3 kártyát megtud a paklidból és még a legjobbat le is másolja magának . ha meg ezt bronzebeardal csinálja akkor még a könnycseppet is törölgetnem kell a szemem sarkába . A blizzard hq-n egy jó ideje megfeledkeztek a rugóról úgy látom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nem jut eszembe a neve 😄
After turn 2.
Mielőtt meghaltam turn 4.ben.
Jó meccs volt, mind az 1 percét élveztem.
kell elég armor hogy a threat-ek beverjék a lethalt
- Justicar
- 2 Grimestreet Informant
+ Ragnaros vagy Don HanCho
+ Ravaging Ghoul
Mínuszok: Justicar nekem lassúnak tűnik Ragnaros képes feltenni az i betűre a pontot, Don meg passzolna amúgy is ebbe a deckbe. A 2 informant azonban borzalmas, értem én, hogy lapot ad, de szinte semmi testük nincs, ha ugyanazt a buffot, amit adsz nekik odaadod a két ghoulnak, normálisabb test kerül le, a kalózok megérzik az 1 sebzést.
Nem olyan rossz, mint amilyenek tűnik.
Mistress of Mixtures
Redemption
A Light in the Darkness
Acidic Swamp Ooze
Dirty Rat
Doomsayer
Equality
Grimestreet Informant
Wild Pyromancer
Youthful Brewmaster
Acolyte of Pain
Aldor Peacekeeper
Consecration
Keeper of Uldaman
Truesilver Champion
Twilight Drake
Faceless Manipulator
Second-Rate Bruiser
Tuskarr Jouster
Cairne Bloodhoof
Emperor Thaurissan
Enter the Coliseum
Ivory Knight
Reno Jackson
Sylvanas Windrunner
Lay on Hands
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor
Ilyen combot tol: Aviana+Kun+Bran+Dark Arakoa+C'thun+Brewmaster. Jó sok drawal karöltve. Controll ellen OP 😄

mekkora újítás, feels like a new game pfff
Amúgy igen, ezzel már én is jártam így.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Auctionmaster nekem sincs meg, de szvsz nem éltbevágó.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
aztán fogtam magam és dragon wari
menne 50 hunter lappal is? 😊