Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fellner
Szegény Kripp 100 pack 0 legend, ez meg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darthmushroom
Jó naiv vagyok h ilyenkor megvárom a brawlt.. 😄 Classic setből bőven hiányzik még lap, de szerintem szeptember óta nem nyitottam semmit a brawl packból csak 40 dustot. semmi legendary vagy legalább egy epic, nem sima betörésre váró 40 dust.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Renolock-al mai statisztika (ráértem):
18win-15lose (55%)
7-3 Druid
0-0 Hunter
1-0 Mage
0-0 Paladin
5-3 Priest
1-2 Rogue
2-3 Saman
0-0 Warlock
2-4 Wari

33 Meccsen egyetlen hunter, pala és lock sem jött szembe. Druid és priestből volt a legtöbb amik ellen jó voltam a wari meg konkrétan verhetetlen.
1.kör coin + peddler
2.kör tap
3.kör demonwrath 3 lényre
4.kör kazakus szutyok spellel
5. kör shadowflame kazakusra ami megölt 3 lényt és tisztította a boardot
6. kör reno a kézben de már nem éltem....
No, kedvenc deckemről egy kis statisztika, mivel elég sokat toltam vele. Hátha más is érdekel az ilyesmi.
Sok változtatás nem volt benne, de azért tudni kell, hogy azért cserélgettem lapokat tesztelés okán.
Jelenlegi deck lista:
Meanstreet Marshal x 2
Smuggler's Run x 2
Grimestreet Informant
Grimestreet Outfitter x 2
Loot Hoarder x 2
Acolyte of Pain
Aldor Peacekeeper x 2
Brann Bronzebeard
Wickerflame Burnbristle
Keeper of Uldaman x 2
Truesilver Champion x 2
Big Game Hunter
Doppelgangster x 2
Grimestreet Enforcer x 2
Second-Rate Bruiser x 2
Fight Promoter x 2
Don Han'Cho
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring

Összesen59win-73lose
14-7 Druida
3-3 Hunter
5-6 Mage
2-2 Paladin
17-5 Priest
4-9 Rouge
7-7 Sámán
0-13 (ups😄) Warlock
7-21 Warrior

Ha másnak is van ilyesmi statisztikája én szívesen böngésznék ilyeneket.
Kicsivel később átváltott renolockra és 9 órán át tartotta legend #1-et folyamatos játék mellett. Egyszer sem esett vissza, a végén sem,csak már megunta. Volt valami 10+ wines sorozata is közben.
Tartok egy kis streamet, ha valakit esetleg érdekelne! 😊
Darthmushroom
khmm Reno Priest

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szerintem olyan kéne, hogyha patches a deckből kiugrik, akkor egyből megnyomja az ellenfél conced buttonját is.
amúgy ha patches nem 1 hanem 10 mana lenne akkor minjá nem érné meg 😄

na jó sajnos de, mert ha nincs a kezedben akkor brutális tempo előny és ez érhet annyit hogy legyen nálad egy dead card
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.07. 13:28:11

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

DasIsFuck
Patchesről hiányzik egy olyan szöveg, hogy if this minion summoned from your deck, gain 3 attack.
Sőt, lehetnének ilyen effektű minionok amik akkor csinálnának valamit, ha nem a kezedből játszod ki.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

sadface
Lehet, ha van két ugyanolyan, a bnetnév#<szám> megkülönbözteti őket. (csak ugye ing nem látod)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.12.07. 12:12:26

I decide when I'm done.

Nem is tudom, lehet ugyan az a név két játékosnak?
Azt a lapot én sem értem. Nagyon jó képesség és mellé jó test,legalább 5/4 lenne...Az nem probléma, hogy megmutat lapokat a deckedből, mert miután beáll a meta úgyis kb minden deck-ből 25+ lapot tudni fogunk.
létezhet. az esélyed kb 1:4000-hez. 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Na ne viccelj... 😄
szerintem az új dragon priest még a pirate warriornál és gusztustalanabb a warrinál legalább tudod mire számíthatsz a priest meg szépen lassan kifosztja a paklidat aztán röhög rajtad 😄 entomb a drakonoid operative , thoughsteal , mind vision
ez az operative maga a rák nem elég , hogy 5/6 5 manaért 3 kártyát megtud a paklidból és még a legjobbat le is másolja magának . ha meg ezt bronzebeardal csinálja akkor még a könnycseppet is törölgetnem kell a szemem sarkába . A blizzard hq-n egy jó ideje megfeledkeztek a rugóról úgy látom

Az előbb játszottam egy Pavel nevű játékossal. Létezik, hogy ő az a Pavel lehetett?
Amúgy, hogy ne csak rage-eljek. Érdekel, hogy van pár küldetés, mint pl most nekem az, hogy play 30 warrior card. Viszont közös class cardok miatt, paladinnal is meg tudom csinálni! : )
azaz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Cruel Táskamester 😄
2 mana 2/2 + inner rage?
nem jut eszembe a neve 😄

Jó ez így!
After turn 2.

Mielőtt meghaltam turn 4.ben.

Jó meccs volt, mind az 1 percét élveztem.
Tempo van kiírva, de sokszor át lett alakítva, úgy hagytam 😄 Ragnaros nagyon jó ötlet amúgy, de nincs meg...az Informantok teszt jeleggel vannak benn, eddig beváltak, de egyet valszeg kiszedek a sebességért. Hancho is jó lehet, de őt egyelőre nem craftolom, viszont szerintem berakok egy revenget, vagy valamit, hogy legyen még Grom aktivátor 😊
dave9004
És rotációnál csak a finleyt bukja 😄
dave9004
Ja ez inkább grinder mint tempo
ahogy én nézem és amit Zozo akar vele, ez inkább egy grit&grind wari

kell elég armor hogy a threat-ek beverjék a lethalt

dave9004
Egy tempo warrinak a több fegyó is alapja nem? Vagy én értelmezem a tempot rosszul?
Mephike
De a második körödben nem csinál semmit. Hiába ad valami op lapot, ebben a gyors metában ott ez iszonyú tempo veszteség. Ha meg tartogatod, hogy majd akkor teszed ki, ha már normális teste van, akkor meg szintén csak van a kezedben. Arról ne is beszéljünk, ha a 3 lap amiből választhatunk netán nem túl jó lapok. Szerintem a 2 informantnál van jobb lap a játékban. (Közben látom, hogy a reggelnek köszönhetően benéztem és a ghoulok már benne vannak a deckedben 😄)

Egy Grimstreet jó tud lenni, mivel simán kap buffolos lapokat, vagy akár call of the wildot is. 😄 Én már kaptam.
Mephike
Nincs nagy tapasztalatom az új metában warriorral, szóval amit írok, lehet könnyedén meg tudod/tudjátok cáfolni.
- Justicar
- 2 Grimestreet Informant
+ Ragnaros vagy Don HanCho
+ Ravaging Ghoul
Mínuszok: Justicar nekem lassúnak tűnik Ragnaros képes feltenni az i betűre a pontot, Don meg passzolna amúgy is ebbe a deckbe. A 2 informant azonban borzalmas, értem én, hogy lapot ad, de szinte semmi testük nincs, ha ugyanazt a buffot, amit adsz nekik odaadod a két ghoulnak, normálisabb test kerül le, a kalózok megérzik az 1 sebzést.

Felélesztettem Reno Palát. 😄
Nem olyan rossz, mint amilyenek tűnik.
Humility
Mistress of Mixtures
Redemption
A Light in the Darkness
Acidic Swamp Ooze
Dirty Rat
Doomsayer
Equality
Grimestreet Informant
Wild Pyromancer
Youthful Brewmaster
Acolyte of Pain
Aldor Peacekeeper
Consecration
Keeper of Uldaman
Truesilver Champion
Twilight Drake
Faceless Manipulator
Second-Rate Bruiser
Tuskarr Jouster
Cairne Bloodhoof
Emperor Thaurissan
Enter the Coliseum
Ivory Knight
Reno Jackson
Sylvanas Windrunner
Lay on Hands
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor
Krippet nézi valaki? 😄
Ilyen combot tol: Aviana+Kun+Bran+Dark Arakoa+C'thun+Brewmaster. Jó sok drawal karöltve. Controll ellen OP 😄
Legyen 0,543 % -kal jobb, de csak Pirate Priest ellen 😄
dave9004
Mit szeretnél, jobb vagy rosszabb legyen?
Mit változtatnátok ezen a decken? Eddig nem szuperál rosszul.

most látom hogy az ÚJJ pirate warriornak össz-viszz kettő darab lapja van ebből a kiegből, a többi az a full meglévő fész warrior
mekkora újítás, feels like a new game pfff
Mephike
A játék figyeli, hogy van-e nálad sárkánybomba, ha van, akkor a piratek is sárkányként idéződnek meg ellened, ennyi idő múlva ezt már észre kellett volna venned! 😊
Amúgy igen, ezzel már én is jártam így.

Shep
A sárkánybomba marha jó lap, lenne, ha nem mindenki sárkánypriesttel játszana.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem se, pedig egész nap reno priestet nyomtam 😄 Mondjuk ma már elvakultan, mert csak 12 win kell arany paphoz.
Auctionmaster nekem sincs meg, de szvsz nem éltbevágó.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Mephike
Tetszik sajnos a kis gnóm nincs meg belőle, de holnap tuti kipróbálom ezt a decket is, mert báe egy hasonlót játszok én is, de Nexus csampi nekem eszembe se jutott.

És a Shadow Madness ráadásul rare. Power creep.
ezt a potion of madnesst nem értem, 1 mana, kölcsönvesz egy ketteset, na de a régi meg 4, ami a hármasat? o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nexus champion is back 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szivesen 😄

örülök, hogy nem kötöttél bele, és rájöttél mire gondoltam 😄

hunter lapoknak amúgy kevés értelmes battle cry-ja van 😄

lehet hogy most már jobb, de 2-3 hete kaptam és nem volt egyszerű megfelelő decket összerakni
aztán fogtam magam és dragon wari

jóóó, mr Paladin, nem kell nagyzolni 😊
menne 50 hunter lappal is? 😊

amúgy van értelme ott tovább is játszani mint 3-4, néha jönnek kezdő játékosok és az innentől mindkettőtöknek izgalmas, nekem az imént sikerült vagy 20 lapot kiraknom egy hunter ellen 😊

Pont ma csináltam olyat buff palával. 😄 4-5 party volt kb.