The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kardos küldit az első hirdetőtáblán vettem fel, táblán volt a két borászé is.
De azok nincsenek benne a mindenre kapható lovagban az két illetve három különálló küldetés.
Ezek szerint a követség küldijét nem csinálta meg senki???
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.24. 10:09:22
Meg az is, mikor a kardot elnyered a remetetol...
Meg vannak olyanok, hogy boraszoknak kell segiteni kitakaritani alagutakat a szornyektol. Szerintem azok sincsenek meghirdetve, bar nem tudom.
Azért kérdezem, mert állítólag van egy a Nilfgaardi követségen, amit én nem csináltam meg.
Vagy ezt már elbuktam?
Egyébként tudtok még olyan küldetésről, amit nem hirdetőtábláról lehetett felvenni (a Keszegesen kívül)?
Próbálom összeszedni, hogy esetleg még mi maradhatott ki.
A 8 as , ha jól emlékszem.
[merlinw.org]
totál deformált a csaj, nem véletlenül rúgták ki. a fekete nap átka tényleg valóság a játékban, láttuk ezt már az első részben is.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Szóval ez is happy end lett.
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2016.06.23. 17:53:16
Ráadásul meg is tudod győzni, hogy ne ölje meg - egy pszichopatát nem tudnál (hacsak nem érdeke az életben hagyása).
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Végül pedig a testvére megölésének a terve, ami már nem a személyes bosszúja a lovagokon. Tehát azzal nem takarózhat. Az is érdekes amúgy, hogy egy olyan eseményt, ami őt teljesen tönkretette (erőszak), felhasznál annak a körítésére, hogy a tesóját kiiktassa. Ez nem egy sima, érzelemvezérelt bosszú, hanem egy pszichopata bosszúja.
Dun Tynne crossroad táblától keletre.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Más. Ez a Roach-os küldetés nem akar előjönni, pedig minden kérdőjel és küldetés pipa. Valaki dobjon már egy map screenshotot hogy merre kéne lennie, hátha úgy megtalálom.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
De nekem tetszik a karaktere; nő létére jó vezető. (Kevés az ilyen.)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.23. 12:40:45
Egyébként meg ilyen szörnyűségek a tökéletes való világunkban is történnek és a törvény tehetetlen sok esetben.Például gondolj azokra a lányokra, akiket elrabolnak rabszolgának és senki nem tud csinálni semmit. Amin ők keresztül mennek, fogadok hogy nagy részük csak a bosszúról álmodik amellett, hogy haza akar kerülni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.23. 12:34:32
Amúgy igen Geralt szinte mindig csak ilyen cinikus megjegyzések közben utal az "érzelemmentességére".
Nagy valószínűséggel ezt az egész érzelmes dolgot a köznép találta ki hogy még jobban dehumanizálják a Witchereket. Ez sztem addig a nagy Witcher üldözésig nyúlik vissza, ahol Kaer Morent is lerombolták.
A felbujtók gondolom minden hülyeséget kitaláltak hogy még jobba feltüzeljék az embereket.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.23. 10:03:09
Utoljára szerkesztette: BoldiHUN, 2016.06.23. 09:50:47
A négy lovagról van a lényeg a videóban:
Véleményem szerint, a witcherök nem azért mutatkoznak érzelem nélküli embereknek, mert azok, hanem, mert az emberek azt gondolják róluk, meg hogy korcsok, szörnyszülöttek, mutánsok, megvetéssel néznek rájuk, szinte mindenhol gyűlöletet kapnak csak, Gerlat is talán a sok év alatt el is hitte ezt saját magáról, ezért lett zárkózott, de aztán belépet az életébe két ember, aki mély és komoly érzelmeket hozott ki belőle, Yen és Ciri.