The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Őő, nem tudom. Talán a mod Nexus-oldalán van róla leírás. Vagy esetleg a készítőtől is meg lehet kérdezni -- még a videó (ami ugye nem a sajátja) kommentszekciójában is elég aktív.
molnibalage83
Vajon a 2 DLC-vel is megy? Mármint egyáltalán működik? A balansz azoknál mi lehet? Egy árva szót sem ír erről. Arról sem, hogy mi van, ha nem új játékot kezdek, hanem mondjuk a 14. szintű karaktermmel átállok a MOD-ra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ja, eléggé hasonló. Csak ez talán még nehezebb, és még inkább meg van bonyolítva.
De egy következő végigjátszással lehet, hogy kipróbálom.
molnibalage83
Már nézem is. Sajnos már késő csak ezért újrakezdeni...
A változtatások alapján egy része a School of Roach MOD ötletein alapszik.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.25. 23:11:22

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

genndy
Mindenki csak egyet ad ha megvered. Utána nem ad, soha, semmilyen eséllyel. Viszont alap lapokat több embertől (árustól/kocsmárostól) meg lehet nyerni, mint amennyi lap van. Úgyhogy nem kell félni akkor sem ha valaki kimarad (nekem egy megmentendő kovács volt bugos), illetve ha elsőre is csak nyersanyagot ad, akkor tudhatod hogy megvan minden alap lap. Érdemes követni a lapszerzéseket, csomó online meg letölthető guide is van, én is linkeltem egy oldalt lejjebb.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sheltem
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.
Mégegy kérdés és "leakadok" a kártyás kérdésekről.
Ugye árusoknál sokszor lehet venni is kártyalapokat illetve első nyert játéknál adnak is egyet.
Következőnél már általában csak valami nyersanyagot lehet nyerni tőlük.
Csak első alkalommal adnak lapot? Vagy az első nyeréssel garantált a lap, utána x % eséllyel ?
Magyarul ha minden árust/npct megverek egyszer akkor nem maradhat ki lap a gyűjteményemből?

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.25. 14:25:08

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

genndy
Igen. Erről szól a "Gyűjtsd össze mind" és a "Gwent skellige stípusban" küldisorozat.
Nem, a Skellige deck nem jelent meg fizikai formában. Az lehet, hogy megcsinálták a játékbeli képekből, de hivatalosan nincs.

@Sheltem: ide is, fogalmam sincs honnan jön az 5 paklis kiadás. Nem volt ilyen. 2-2 pakli jött a kiegekhez, illetve mind a 4 még az elején a griffes Collector'shoz, meg akinek megvan a játék az igényelhetett külön pénzért valahol a CDP oldalán is. Emiatt elég sok pakli keringhet önmagában is.

Persze, csak időt kell szánni rá.
Sheltem
A játékban egyébként mind az 5 pakli összes lapját el lehet nyerni ? (első végigjátszásban ami csak az alapjáték volt, nem fektettem nagy hangsúlyt a kártyázásra).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.25. 13:53:30

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

De. Viszont gyanítom, hogy BaW-al bekerült Skellige pakli van ahol megjelent fizikálisan is.
Sheltem
Köszi a választ.
viszont egy valamit nem értek 😊 Ne haragudjatok a tudatlanságomért.

Szóval a 2 kiegészítőhöz 2-2 pakli = 4 pakli jár igaz? Ebay viszont tele van 5 paklis eladással is, sőt azon belül is van olyan ami 500+ dbos.
Most akkor mi van? Hivatalosan 4 paklit kapunk nem igaz? Collector editionhoz / sima kiadáshoz nem járt csak a 2 kiegészítőhöz nem ?

Angol.
Sheltem
Sziasztok

Az itthon vásárolt Blood And Wine ban lévő kártyákon magyar vagy angol a felirat?
(remélem azt nem fordították)

molnibalage83
Második végigjátszásra is rohadtul bejövős a gamma. Olyan questekre is bukkantam Novigradba, amiket az elsőben nem találtam meg. Bár több ilyen "rejtett" lenne.

(Ott basztam talán el, hogy nem volt merszem bevállalni a Scool of Roach modot. 3. végigjátszásra nem hinném, hogy lesz időm és abban is kételkedek, hogy a két kiegre azt optimalizálták volna.)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.25. 01:35:11

Én lelkesen használtam a bombákat, hasznosak tudnak lenni nagyobb nehézségen pl. a debuff hatásukkal. Fészket se tudsz felrobbantani nélküle. Olaj meg rá van írva, + sebzés. Persze ha OP vagy, akkor nem kell, én se sokat használtam őket csak néha kekecebb ellenfeleknél, de a haverom meg pl. tökre örült az automata olajkenegető pluginnek. Kraftrendszernek azért van értelme, honnan máshonnan lenne meg a cuccod? Oké, a nagyrészét sose gyártod le, de akkor meg az lenne a baj, hogy kevés a gyártható item. Olyan nincs, hogy mindenkinek minden jó legyen 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

molnibalage83
A nehézséget úgy értem, hogy minek van craft rendszer, mikor gyakorlatilag semmiféle kényszer nincs rá, hogy használd...?
A pénznek szinte nincs értéke...
A bombáknak és olajoknak sincs...

Tehát papíron a W3 sok tartalommal bír ilyen téren, de valójában csak csicsa. Funkciójuk sajnos nincs... 😞

Myselor
ez vita tárgya mindig de nem kezdek bele.megvan a saját világa és története annak is máshogy mesélik el ennyi😊 különben szerintem ezt nem a nehézség miatt játsza senki azt meg igen.
molnibalage83
Csak azok környezete és sztorija meg ehhez képest tudtommal 0.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.24. 18:49:39

Myselor
ha nehézséget akarsz akkor játsz a dark soulsal vagy a bloodborne-al😊 én is azt teszem ha nehézségre és kihívásra vágyom
molnibalage83
Oxenfurt mellett az éneklő trollonál beszartam a röhögéstől. 😊

molnibalage83
A kiegészítőkben lesz értelme bár a bombáknak, craft redszernek és az olajoknak? A legnehezebb szinten magamat lekorlátozva sincs gyakorlatilag szinte semmi nehézség a játékban...

molnibalage83

genndy
Pedig mind megszerezhető, mert nekem is meglett az achi. Általában bizonyos küldetésekkel kaphatók, bár egy pár van sima kocsmárosoknál is.
http://gwentcards.com/

molnibalage83
Nem vagyok noob. 1 éve az első végigjátszáskor 130 feletti erősségű paklim volt asszem. Akkor sem találtam sehol új vezér lapot, pedig paklinként van több. A gyűjtögetés során is pont ugyanaz a két használható pakli volt összerakható, Északi Kir és Nilfgaard. A többihez rohadtul nem találni lapot...

genndy
És? Az achihoz azok is kellenek. Meg az árusoktól/kocsmárosoktól elnyerhető lapok is. Nem lesz rögtön jó paklid, szépen össze kell rakni, könnyebb ellenfelekkel kártyázni (ezek az árusok/fogadósok) aztán neki lehet menni a nehezebbeknek. Vizimában a nemes pl. az elején még nem is verhető, később kell visszamenni, a báró is kb. lehetetlen alap paklival, már ahhoz is gyűjtögetni kell.

molnibalage83
Tudom. Nagyrészt szar lapokat...

Kártyákat az árusoknál is lehet venni, sőt kell is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

molnibalage83
A gyűjts össze mind küldihez az kellene, hogy az összes zsugást megverjed? A Vegelbund parti után buktam a küldit. Lehetetlenségnek tűnt megverni a 3. ellenfele a birtokon...

Az sem világos, hogy hogyan lehet összegyűjteni az összes kártyát, mikor 45 kártyázó ellenfél van és ennél sokkal több kártya van és kettőnél többet soha nem nyertem. Hogyna lehet új vezért szerezni? Soha nem láttam még vezér kártyát senkinél...

genndy
A főszál szempontjából nincs, az adott küldetésben erősen van.

Talán az egyetlen mostani játék, amiben igen, számít, hogy hogyan döntesz <#smile>
Most kezdtem el játszani a Witcher 3-at . A történet szempontjábol van-e jelentösége annak hogyan döntök ( pl törp kovács vagy gyujtogató falusi ) .
én még nem toltam a kiegeket DE a kártyák megvannak 😄
és a kulcsokat magukat el is adtam 😄 mert én megvettem annoa a season pass-t gogon 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
Jó hát én már ott tartok, hogy annak ellenére, hogy steamre megvettem a játékot (és a kiegészítőket)be kéne szerezni a két kiegészítőt a kártyák miatt...Szóval kicsit beteges, főleg azért mert nem lenne senki akivel tudnék játszani(munkatársak, haverok stb más játékokkal játszanak).
De időnként nézegetném a kártyákat(főleg Yennefer-t lol khm najó nem...), meg a tudat, hogy MEGVANNAK kártyák is birtoklom őket.
Nagyon filózok rajta 😊
Ezeket a rohadt kártyákat nagyon akarom 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.22. 14:35:51

Na pár napja végre én is befejeztem a Blood and Winet.

Igazán remek történet volt és jó lezárást kapott Geralt kalandja.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem az az ending jött ki hogy mint Anna és mint Syanna életben marad valamint a főjátékbeli románc nyertese Yennefer is beköltözött a kis Corvo Bianco béli birokunkra ahol aztán jöhet a boldog "házasélet". 😊

Tussain gyönyörű volt. Keresve sem lehetett volan jobb helyet találni arra hogy
Geralt végleg letelepedjen. 😊

Ezzel együtt végre teljes a Witcher 3. Rég élveztem annyira Rpg-t annyira mint ezt a játékot. Mint történetben, és mind hangulatban magasan maga mögött hagyja az összes jelenlegi AAA kategóriás játékokat.

Persze pár hónappal később esetleg majd a télen vagy jövő tavasszal lazán kinéz egy újabb újrajátszás szóval kaland sosem ér véget. 😊

A CD Project olyan magasra tette a mércét ezzel játékkal hogy nem tudom mikor sikerül azt bárkinek is megugrani a közeljövőben...

Köszönöm az élményt! 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

üdv! hogy kell meg csinalni a csak egy maradthat fekadatott?
profltásat?
genndy
Egyelőre még az sem derült ki, hogy lesz-e dobozosan, úgyhogy nem tudni.

Sheltem
Srácok kérdés: Láttam jön a Game of The Year Edition, esélytelen, hogy az tartalmazza a 2 kiegészítőben kapott kártyapaklikat ugye?

Ez igaz. Sőt még Novigrad legtöbb házában de még egy Veleni parasztkunyhóban is jobbak a fényviszonyok mint Corvo Biancoban.

Nem lett volna rossz opció ha a felújítás közben választhattunk volna a "Megtartjuk a régi berendezkedést" vagy "Pár ablakkal világosabbá tesszük."

Így is remek a birtok, de ez még többet emelt volna rajta.

De amúgy meg Geralt úgyis lát a sötétben szóval neki ez tökéletesen megfelel. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.20. 09:36:31
De az új területre szerintem már pont a tágas, világosabb épületek jellemzőek, ha megnézed a városban pl. No bárhogy is, néhány nagy ablak a bedeszkázottak helyett még belefért volna a felújításba, fizettünk elég sokat 😉

MerlinW
Akkor azok már nincsenek. Most mit mondjak?😄

[merlinw.org]

Palinko
szerintem hűen imitálja a régi várakat, birtokokat azokra is jellemző volt a vastag fal, lőrés szerű ablakok (román építészeti stílus), aztán a reneszánsszal jöttek be a világos, nagy ablakú épületek ami a boltíveknek köszönhető (persze boltíveket már sokkal előbb használtak de az ablakokat nem így oldották meg, mert ha ostromolják a várat akkor ne könnyítsék meg a dolgukat 😄)
<#eljen> A kiegészítők hozzák a szintet, sőt, talán még feljebb is emelik. Szóval tessék azokat is bepótolni. 😊
Sheltem
Azért az kemény, hogy kb 4-5 hónapja fejeztem be először az alapjátékot és azóta ugye játszogattam ezzel azzal, jópár játékkal, bár inkább hétvégéken csak.
Most újrakezdtem és megint pofánvágott egyből az élmény, hogy színvonalban 2 kategória létezik jelenleg:
1. Witcher 3
2. az összes többi játék, minden AAA címet beleértve.
Kicsit olyan érzésem van, mintha "véletlenül" 5-6 évvel előbb jelent volna meg ez a játék mint "kellett volna" technikailag és mindenféle értelemben.
(a kiegészítőkből még semmit nem láttam).
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy első alkalommal low-med beállításokkal játszottam, most minden maxon(Hairworks Off egyedül).
Hát nem semmi....már most érzem, hogy nem "csak" 2 végigjátszásom lesz összesen...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.19. 15:27:18

jan5650
50 órányi Skellige tartalom? Itt mire gondolsz? Skelligén is minden látható mellékküldetést megcsináltam már (lvl 20-30 közöttieket)
Ez nekem is feltűnt. Egyedül a fáklyák közelébe rakott páncélok/fegyverek látszanak tisztességesen.

Vagy lehetne legalább pár ablak. 😊 De tényleg olyanok a fényviszonyok mintha éjszaka lenne.
Amúgy ez a sötétség a házunkban marha idegesítő. Oké, hogy nincstelepakolva led-es fényszórókkal, de kirakjuk a frankó motyókat és alig látni belőlük valamit :/

MerlinW
Act1 végén jársz, 4-5 küldetés van még belőle. Aztán jön még 2 teljes fejezet, ami önmagában kb 20 óra, + ~50 órányi Skellige tartalom. Aztán ott a 2, összesen ~30-40 órányi kiegészítő is. Magyarul a játék harmadánál jársz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.18. 13:32:03

[merlinw.org]

genndy
Nem, semmit ne indíts főmenüből ha tovább akarod vinni a mentést. Az arra van, ha nincs mentésed, vagy nem akarod folytatni. Simán játszd tovább a játékot (7 Macska Fogadó táblájánál indul a HoS, több veleni táblánál meg a B&W).