The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a kulcsokat magukat el is adtam 😄 mert én megvettem annoa a season pass-t gogon 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De időnként nézegetném a kártyákat(főleg Yennefer-t lol khm najó nem...), meg a tudat, hogy MEGVANNAK kártyák is birtoklom őket.
Nagyon filózok rajta 😊
Ezeket a rohadt kártyákat nagyon akarom 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.22. 14:35:51
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Igazán remek történet volt és jó lezárást kapott Geralt kalandja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az az ending jött ki hogy mint Anna és mint Syanna életben marad valamint a főjátékbeli románc nyertese Yennefer is beköltözött a kis Corvo Bianco béli birokunkra ahol aztán jöhet a boldog "házasélet". 😊
Tussain gyönyörű volt. Keresve sem lehetett volan jobb helyet találni arra hogy
Ezzel együtt végre teljes a Witcher 3. Rég élveztem annyira Rpg-t annyira mint ezt a játékot. Mint történetben, és mind hangulatban magasan maga mögött hagyja az összes jelenlegi AAA kategóriás játékokat.
Persze pár hónappal később esetleg majd a télen vagy jövő tavasszal lazán kinéz egy újabb újrajátszás szóval kaland sosem ér véget. 😊
A CD Project olyan magasra tette a mércét ezzel játékkal hogy nem tudom mikor sikerül azt bárkinek is megugrani a közeljövőben...
Köszönöm az élményt! 😊
profltásat?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem lett volna rossz opció ha a felújítás közben választhattunk volna a "Megtartjuk a régi berendezkedést" vagy "Pár ablakkal világosabbá tesszük."
Így is remek a birtok, de ez még többet emelt volna rajta.
De amúgy meg Geralt úgyis lát a sötétben szóval neki ez tökéletesen megfelel. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.20. 09:36:31
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Most újrakezdtem és megint pofánvágott egyből az élmény, hogy színvonalban 2 kategória létezik jelenleg:
1. Witcher 3
2. az összes többi játék, minden AAA címet beleértve.
Kicsit olyan érzésem van, mintha "véletlenül" 5-6 évvel előbb jelent volna meg ez a játék mint "kellett volna" technikailag és mindenféle értelemben.
(a kiegészítőkből még semmit nem láttam).
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy első alkalommal low-med beállításokkal játszottam, most minden maxon(Hairworks Off egyedül).
Hát nem semmi....már most érzem, hogy nem "csak" 2 végigjátszásom lesz összesen...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.19. 15:27:18
Vagy lehetne legalább pár ablak. 😊 De tényleg olyanok a fényviszonyok mintha éjszaka lenne.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.18. 13:32:03
[merlinw.org]
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Elkezdtem újra az alapjátékot (már egyszer végigtoltam).
Kérdés, ha végigtoltam akkor a főmenüből indítsam először a Heart of Stone-t aztán amikor végig toltam azt akkor a Blood and Winet ez a metódus, így vihetem tovább az alapjátékban lévő karakteremet? (gondolom rákérdez new gamenél nem?)
Egyébként a fő küldetésből sok van még hátra? Eddig minden mellékküldetést megvan. Elképzelhető, hogy későbbiekben még megjelenik pár darab? Megvan mind a két kieg, de addig nem akarom elkezdeni, amíg az egész alapot ki nem játszom (Gwent-el együtt, ami számomra azért elég unalmas).
A GoG - ban van lehetőség arra hogy új felhasználót hozzunk lére és -mint a steamban- engedélyezzük a másik felhasználónak, hogy játszhasson a játékkal?
A könyvekben ez benne van? Az 5-ik olvastam de eddig nem volt ilyen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.07.14. 10:03:04
Tehát akkor érdemes elolvasni a könyveket? 😊
Itthon A Vaják 1-5öt keressek? Vagy mennyi vanm, melyikeket érdemes olvasni? 😄
Am sztoriban még az elején vagyok csak, épp csak találkoztam az említett szereplővel. A PC-t viszont ahogy észrevettem jobban megdolgoztatja ez a kieg mint az előző. :S Néha beakad, pedig 40FPS körül van.
Túljutottam azon a dögön futkosással. Aztán egyből végig is vittem már a sztorit. Természetesen happy end lett. 😊
Amúgy a legvégén, mikor Regisszel piáltok a temetőben – nem tudom, ez lehet, hogy befejezéstől függ, bár nem hiszem :/ – nem volt valakinek olyan, hogy Geralték be voltak baszva? Ez érezhető a beszédükön, meg mikor elmentek mandragórát szedni, Geralt akkor is majdnem összeesik. Ilyen nem volt senkinek?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Viszont én nem igazán emlékszek rá, még a leírás alapján sem.
Spoilerben a neve:
Ki ő? Valamelyik játékban találkoztunk vele?
Viszont amit Avenger mondd, az érdekes. Akkor fussak alá, mert ott nem érnek el a denevérek? Kipróbálom.