The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most kezdtem el játszani a Witcher 3-at . A történet szempontjábol van-e jelentösége annak hogyan döntök ( pl törp kovács vagy gyujtogató falusi ) .
én még nem toltam a kiegeket DE a kártyák megvannak 😄
és a kulcsokat magukat el is adtam 😄 mert én megvettem annoa a season pass-t gogon 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
Jó hát én már ott tartok, hogy annak ellenére, hogy steamre megvettem a játékot (és a kiegészítőket)be kéne szerezni a két kiegészítőt a kártyák miatt...Szóval kicsit beteges, főleg azért mert nem lenne senki akivel tudnék játszani(munkatársak, haverok stb más játékokkal játszanak).
De időnként nézegetném a kártyákat(főleg Yennefer-t lol khm najó nem...), meg a tudat, hogy MEGVANNAK kártyák is birtoklom őket.
Nagyon filózok rajta 😊
Ezeket a rohadt kártyákat nagyon akarom 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.22. 14:35:51

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na pár napja végre én is befejeztem a Blood and Winet.

Igazán remek történet volt és jó lezárást kapott Geralt kalandja.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem az az ending jött ki hogy mint Anna és mint Syanna életben marad valamint a főjátékbeli románc nyertese Yennefer is beköltözött a kis Corvo Bianco béli birokunkra ahol aztán jöhet a boldog "házasélet". 😊

Tussain gyönyörű volt. Keresve sem lehetett volan jobb helyet találni arra hogy
Geralt végleg letelepedjen. 😊

Ezzel együtt végre teljes a Witcher 3. Rég élveztem annyira Rpg-t annyira mint ezt a játékot. Mint történetben, és mind hangulatban magasan maga mögött hagyja az összes jelenlegi AAA kategóriás játékokat.

Persze pár hónappal később esetleg majd a télen vagy jövő tavasszal lazán kinéz egy újabb újrajátszás szóval kaland sosem ér véget. 😊

A CD Project olyan magasra tette a mércét ezzel játékkal hogy nem tudom mikor sikerül azt bárkinek is megugrani a közeljövőben...

Köszönöm az élményt! 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

üdv! hogy kell meg csinalni a csak egy maradthat fekadatott?
profltásat?
genndy
Egyelőre még az sem derült ki, hogy lesz-e dobozosan, úgyhogy nem tudni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sheltem
Srácok kérdés: Láttam jön a Game of The Year Edition, esélytelen, hogy az tartalmazza a 2 kiegészítőben kapott kártyapaklikat ugye?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ez igaz. Sőt még Novigrad legtöbb házában de még egy Veleni parasztkunyhóban is jobbak a fényviszonyok mint Corvo Biancoban.

Nem lett volna rossz opció ha a felújítás közben választhattunk volna a "Megtartjuk a régi berendezkedést" vagy "Pár ablakkal világosabbá tesszük."

Így is remek a birtok, de ez még többet emelt volna rajta.

De amúgy meg Geralt úgyis lát a sötétben szóval neki ez tökéletesen megfelel. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.20. 09:36:31
De az új területre szerintem már pont a tágas, világosabb épületek jellemzőek, ha megnézed a városban pl. No bárhogy is, néhány nagy ablak a bedeszkázottak helyett még belefért volna a felújításba, fizettünk elég sokat 😉

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

MerlinW
Akkor azok már nincsenek. Most mit mondjak?😄

[merlinw.org]

Palinko
szerintem hűen imitálja a régi várakat, birtokokat azokra is jellemző volt a vastag fal, lőrés szerű ablakok (román építészeti stílus), aztán a reneszánsszal jöttek be a világos, nagy ablakú épületek ami a boltíveknek köszönhető (persze boltíveket már sokkal előbb használtak de az ablakokat nem így oldották meg, mert ha ostromolják a várat akkor ne könnyítsék meg a dolgukat 😄)
<#eljen> A kiegészítők hozzák a szintet, sőt, talán még feljebb is emelik. Szóval tessék azokat is bepótolni. 😊
Sheltem
Azért az kemény, hogy kb 4-5 hónapja fejeztem be először az alapjátékot és azóta ugye játszogattam ezzel azzal, jópár játékkal, bár inkább hétvégéken csak.
Most újrakezdtem és megint pofánvágott egyből az élmény, hogy színvonalban 2 kategória létezik jelenleg:
1. Witcher 3
2. az összes többi játék, minden AAA címet beleértve.
Kicsit olyan érzésem van, mintha "véletlenül" 5-6 évvel előbb jelent volna meg ez a játék mint "kellett volna" technikailag és mindenféle értelemben.
(a kiegészítőkből még semmit nem láttam).
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy első alkalommal low-med beállításokkal játszottam, most minden maxon(Hairworks Off egyedül).
Hát nem semmi....már most érzem, hogy nem "csak" 2 végigjátszásom lesz összesen...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.19. 15:27:18

jan5650
50 órányi Skellige tartalom? Itt mire gondolsz? Skelligén is minden látható mellékküldetést megcsináltam már (lvl 20-30 közöttieket)
Ez nekem is feltűnt. Egyedül a fáklyák közelébe rakott páncélok/fegyverek látszanak tisztességesen.

Vagy lehetne legalább pár ablak. 😊 De tényleg olyanok a fényviszonyok mintha éjszaka lenne.
Amúgy ez a sötétség a házunkban marha idegesítő. Oké, hogy nincstelepakolva led-es fényszórókkal, de kirakjuk a frankó motyókat és alig látni belőlük valamit :/

MerlinW
Act1 végén jársz, 4-5 küldetés van még belőle. Aztán jön még 2 teljes fejezet, ami önmagában kb 20 óra, + ~50 órányi Skellige tartalom. Aztán ott a 2, összesen ~30-40 órányi kiegészítő is. Magyarul a játék harmadánál jársz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.18. 13:32:03

[merlinw.org]

genndy
Nem, semmit ne indíts főmenüből ha tovább akarod vinni a mentést. Az arra van, ha nincs mentésed, vagy nem akarod folytatni. Simán játszd tovább a játékot (7 Macska Fogadó táblájánál indul a HoS, több veleni táblánál meg a B&W).

Sötét helyeken használj "Macska" főzetet, az gyakorlatilag beépített éjjellátó.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Sheltem
Sziasztok

Elkezdtem újra az alapjátékot (már egyszer végigtoltam).
Kérdés, ha végigtoltam akkor a főmenüből indítsam először a Heart of Stone-t aztán amikor végig toltam azt akkor a Blood and Winet ez a metódus, így vihetem tovább az alapjátékban lévő karakteremet? (gondolom rákérdez new gamenél nem?)

Sejtettem csak nem akarom hogy a mentések összekeveredjenek.
jan5650
Nemrég kezdtem el a játékot (1, talán 2 hónapja), jelenleg lvl 25 vagyok. A fő küldetést még nem nagyon erőltettem, ha jól emlékszem annál tartok most, amikor Yennefer-el el kell menni Skelligén arra a helyre, ahol Ciri is volt. Eddig minden létező mellékküldetést megcsináltam (táblákon kirakott, lokálisan felvehető) illetve a kérdőjeles helyeknek a 80-90% fel van már fedezve. A játék nagyon szuper, grafika über, zene is nagyon epic - ez az első Witcher játékom. Ami viszont roppant idegesítő: a belső helyek túl sötétek. Gammát maxra nyomtam, de még így is szinte semmit nem látok. AMD R9 380X kártyám van, van esetleg erre valami tipp? Illet az irányítás borzalmas. Eleve lassan reagál a parancsokra (WoW-hoz vagyok szokva) de ami nagyon kivágta nálam a biztosítékot az, hogy pont futottam egy hegyen, előttem egy nagy szakadék amit nekifutásból akartam átugrani, de pont amikor ugrani kellett volna megjelent a közelemben egy szirén, átváltott harci módba, és az ugrásból egy szép nagy vetődés lett bele a szakadékba. Hát gratulálok!

Egyébként a fő küldetésből sok van még hátra? Eddig minden mellékküldetést megvan. Elképzelhető, hogy későbbiekben még megjelenik pár darab? Megvan mind a két kieg, de addig nem akarom elkezdeni, amíg az egész alapot ki nem játszom (Gwent-el együtt, ami számomra azért elég unalmas).
Nem tudok róla, de nincs is szükség rá. Mivel ugye nem kell kliens a játszáshoz, így bármennyi játékos játszhatja egyszerre a játékodat. Egyszerűen bejelentkeznek, letöltik és játsszák. Mindkét öcsém és a lakótársam is az én Witcheremet játsszák.
Kösz gyors válaszokat.

A GoG - ban van lehetőség arra hogy új felhasználót hozzunk lére és -mint a steamban- engedélyezzük a másik felhasználónak, hogy játszhasson a játékkal?
Benne van. A 6-ban talán, vagy a 7-ben? Egymás után olvastam el mindet, szal összemosódik, h pontosan melyikben mi történt.
Tippre a 8. könyvben, ami időrendben inkább előbb játszódik, abban lesz szó erről.
Geralt utalgat réá hogy már járt Tussainben és anno nagyon tetszett neki.

A könyvekben ez benne van? Az 5-ik olvastam de eddig nem volt ilyen.
Palinko
Jah érdemes elolvasni. Olyan sorrendben ahogy már le lett írva.
Aha, na ez nem tűnt fel. De mindegy, már szerintem nem fogok oda visszamenni a játékmenetben. Majd a következő újrajátszásban 😉

Azert tudtam futkosni, mert a tag felettem repulgetett, es nem voltam belockolva.
Ez a futkosás érdekes, nekem harc alatt nem is megy a futás. Mondjuk én átpakoltam minden máshova, majd megnézem akkor miért nem. De én se futni se pl. felmászni nem tudok harc alatt csak vonszolódik, ha meg leesek valahova akkor többnyire cumi.

genndy
Igen, a Hos kimondottan. Sok a boss.

molnibalage83
A kiegészítők nehezebbek lesznek, mint az alapjáték? 10 .szintű vagyok, lekorlátozva tolom, de már most elértem arra, hogy nem igazán találok nehézséget a játékban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ha nem probléma az angol, akkor van 6 és 7 is. A 7. az utolsó, leszámítva a pár éve megjelent 8. könyvet, ami ilyen előzménysztori. A játékok a 7. könyv után játszódnak, szóval az 5-tel még nem zárul le ott a sztori, ahol az első játék kezdődik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.07.14. 10:03:04
5. És igen. Vaják. Utolsó kívánság, végzet kardja, tündevér megvetés ideje, tűzkeresztség alcímmel.
blackfire001
Aha!
Tehát akkor érdemes elolvasni a könyveket? 😊
Itthon A Vaják 1-5öt keressek? Vagy mennyi vanm, melyikeket érdemes olvasni? 😄

Am sztoriban még az elején vagyok csak, épp csak találkoztam az említett szereplővel. A PC-t viszont ahogy észrevettem jobban megdolgoztatja ez a kieg mint az előző. :S Néha beakad, pedig 40FPS körül van.
Na, végre, végeztem!
Túljutottam azon a dögön futkosással. Aztán egyből végig is vittem már a sztorit. Természetesen happy end lett. 😊

Amúgy a legvégén, mikor Regisszel piáltok a temetőben – nem tudom, ez lehet, hogy befejezéstől függ, bár nem hiszem :/ – nem volt valakinek olyan, hogy Geralték be voltak baszva? Ez érezhető a beszédükön, meg mikor elmentek mandragórát szedni, Geralt akkor is majdnem összeesik. Ilyen nem volt senkinek?
Bizony az 5-ik könyv végén
kapja meg tulajdonképpen a Riviai Geralt nemesi nevet. 😊
Palinko
5. könyvben tűnik fel... ott elég fontos szereplő már. az 5. könyv uccsó jelenete az ami a kiegészítő lovagi tornájával kapcsolatos
Köszi. Akkor majd kipróbálom a futkosást.
Avenger
Utána olvastam, valószínűleg a dark souls-al kevertem, itt nem befolyásolja a mozgási sebességet a páncél 😊 Így viszont nem tudom mi lehet, bár csak utolsó előtti nehézségen játszottam, de a kifutásos módszerrel igazából túl könnyű volt a kettes fázis.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Nekem működött mindig, esetleg a páncél kategóriája befolyásolhatja a mozgási sebességedet, rajtam tuti nem nehéz vért volt.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Jaa. Hát, nem tudom, szerintem én azzal próbálkoztam, de... akkor majd megpróbálom megint. 😄
Könyvekben volt.
blackfire001
Játszottam az 1,2,3-mal is, most játszok a legújabb kiegészítővel és felbukkant egy régi cimbora.
Viszont én nem igazán emlékszek rá, még a leírás alapján sem.
Spoilerben a neve:
Regis a vámpír

Ki ő? Valamelyik játékban találkoztunk vele?
Avenger
Ne alá, hanem a denevérek "kilövési" vonalára merőlegesen, azaz körbe Detlaff-on. Szerintem az sem árt, ha viszonylag távol vagy ilyenkor Detlafftól, mivel a kilövés pillanatától már fix helyre megy a lövés, de sprintelve simán már három lépéssel arrébb vagy, mire a távolságodba érnek a denevérek.

Ezt csináltam én is, nyilván, próbáltam elkerülni a denevéreket space-szel. De vagy túl korán nyomtam, vagy túl későn, és nem mindig sikerül kikerülni őket.
Viszont amit Avenger mondd, az érdekes. Akkor fussak alá, mert ott nem érnek el a denevérek? Kipróbálom.
Könnyű az a boss csak rá kell jönni mit kell csinálni a denevéres résznél. Legnehezebb fokozaton full hp-n quennel együtt egyből kinyír ha eltalál. Azt kell csinálni, hogy amikor gyűjti a denevéreket és felér a boss feje fölé, akkor nyomsz egy space-es elugrást és ennyi. Párszor én is meghaltam mire rájöttem erre a technikára, de utána már tök könnyű volt. Már többször is kinyírtam. Imlerithhez képes sehol sincs nehézségben.
Avenger
Ne állj túl közel, bár amikor küldi, akkor általában ő megy távol tőled. Aztán amikor elkezdi nyomni a denevéreket csak simán sprintelj merőlegesen rá. 100%os módszer, mert így még a vetődés időzítésével sem kell bajlódnod. Nekem tök ritkán sikerült kivetődnöm előle, azért "fejlesztettem" ki ezt a módszert. 😊