The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keszeg a lovunk, pontosabban Geralt az összes lovát mindig Keszegnek hívja.<#vigyor2>#vigyor2>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más: tegnap este én is befejeztem a B&W-t, 33 szép hosszú óra alatt (gwent kimaradt, ez olyan mentésem volt amiben nem gyűjtögettem a lapokat). Szokás szerint minőségi, elképesztően zseniális és színvonalas munka. A főszál csavarán azért annyira nem lepődtem meg, de a motivációk megint nagyszerűen ki voltak dolgozva, tök meg lehetett érteni mindkét oldalt. Örültem, hogy végre sok küldetésnek volt azért 'jó' kimenetele is (pláne hogy a főszálban is össze lehetett hozni ilyet). A táj gyönyörű, az élénk színek illenek a vidékhez, itt is simán el lehet csak nézelődni órákig. Meg a stáblista utáni rész is remek (direkt nem hagytam semmit a végére, amikor szólt a játék, hogy fontos pont jön, akkor mentettem és megcsináltam minden mellékest meg kérdőjelet), tényleg érdemes ezt a kieget utoljára játszani, és akkor egy szép, nyugodt lezárása lesz az egész játéksorozatnak (persze főszál-kimenettől függően, de itt törekedtem a legjobbra, úgyhogy olyat is kaptam). Köszönöm az élményt, CDP! <#taps>#taps><#worship>#worship>
Nvidia vezérlőpultban nem állítottál semmit? Ha igen, akkor állíts vissza mindent arra, hogy a játék beállításaid használja.
(Mondjuk én nemrég toltam egy clean installt az Nvidia driverre, és azóta valamivel jobban fut.)
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.07.03. 18:00:26
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Utoljára szerkesztette: robi3, 2016.07.03. 11:11:46
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.07.03. 08:05:03
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én meg azt hittem valamit rosszul csináltam és azért nem tudok oda bemenni.
Remekül elkapták a lényeget!
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2016.06.29. 21:39:16
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A küldetésadót Le Papillion-nak hívják, itt egy link amin megtalálod:
http://guides.gamepressure.com/thewitcher3bloodandwine/guide.asp?ID=36499
Esetleg a pince ajtós kérdésemben tudsz segíteni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A lényeg, hogy a küldi valójában a követséggel szemben a parton vehető fel egy bárdtól, aki az ott lévő fodrászüzlet előtt ácsorog.
Nagyon apró küldetés, de eléggé poénos.
FartingSquireel! Jaj de durva, nekem ez fel sem tűnt.<#vigyor2>#vigyor2>
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Nekem nem sikerült.
Egyébként a kanál kulcsos küldetést megcsináltátok?
Gondoltam odaadom Marlene-nek a recepteket, hiszen nagy ínyenc.
De nincs sehol, pedig azt mondtam neki maradjon nálam, amíg csak akar.
A házban nincs, hol keressem?
Amúgy a plusz követséges küldit is megtaláltam (kis segítséggel) ha valakit érdekel leírom.
Mesevilág
Utoljára szerkesztette: Minuteman, 2016.06.28. 21:39:04

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD