The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy a küldi valójában a követséggel szemben a parton vehető fel egy bárdtól, aki az ott lévő fodrászüzlet előtt ácsorog.
Nagyon apró küldetés, de eléggé poénos.
FartingSquireel! Jaj de durva, nekem ez fel sem tűnt.<#vigyor2>#vigyor2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Nekem nem sikerült.
Egyébként a kanál kulcsos küldetést megcsináltátok?
Gondoltam odaadom Marlene-nek a recepteket, hiszen nagy ínyenc.
De nincs sehol, pedig azt mondtam neki maradjon nálam, amíg csak akar.
A házban nincs, hol keressem?
Amúgy a plusz követséges küldit is megtaláltam (kis segítséggel) ha valakit érdekel leírom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mesevilág
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Minuteman, 2016.06.28. 21:39:04
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szóval megkérdezheted hol van Ciri, O'Dimm mondja hogy ezt ő sem tudja, szóval kívánhatsz mást ha akarsz, de persze tud segíteni ha akarod. Aztán elmondja hogy:
1. mikor legyőzöttnek és rezignáltnak érzi magát akkor nevettesd meg(hógolyócsata)
2. mikor valaki elárulja, engedd neki kiereszteni a gőzt(Avallac'h házában a "rendrakás" 😄)
3. mikor egy barátja miatt bánkódik te is bánkódj vele együtt(Skjall sírját meglátogatod vele)
4. mikor majd félelem tölti el, bátorítsd, de ne cselekedj helyette(a varázslónőkkel kell egyedül beszélnie)
5. soha, de soha ne hagyd hogy úgy érezze, kiadtad/eladtad(ne vigyük a császárhoz a pénzért)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.27. 12:04:53
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amúgy nem is tudtam, hogy kaphatunk ajándékokat, ha nem lépünk közbe. Bár Waltert ismerve lehet hogy idővel kiderül, hogy ezek is trükkös cuccok. 😊
1. Sosem fogysz ki a folyadékból - feneketlen korsó(végtelen alkoholforrás)
2. Sosem leszel éhes - bőségszaru(40 életpontot regenerál és ez sem fogy ki sosem)
3. Legyél olyan sebes, mint a szél - gyászruha(100 állóképesség a lónak és találomra megzavarja egy ellenség fejét)
4. Megkérdezheted, vajon a Vad Falka tényleg győzni fog-e és mi lesz Cirivel, de erre még ő sem tudja a választ, de segít neked, hogy mikor kell jól választanod vele kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.27. 11:10:59
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.27. 10:41:26
Ja megvan csak ki kell lépni az inventoriból
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.06.26. 17:56:44
Hogyha ezt írja: additem(“Bear Pants 5”) akkor pontossan mit kell beírni? csak mert próbálgatom a különböző lehetőségeket és nem adja
Na szóval felraktam a c++ és minden fasza
Bár most bevallom felraktam és nem működik. De mindegy is mert megoldottam De azért köszi
Ps4en játszok, a farkas iskola felszerlések küldetésnél a toronyban lévő ládát nem lehet kinyitni amiben a elvileg felszerelés helye van leírva.
DLC és UPDATE telepítve (amiben elvileg már javították a hibát)
Valaki esetleg találkozott már ezzel a hibával vagy tud rá megoldást? 😊
Segítségeteket előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.26. 09:40:07

Próbálok összehozni egy mentést amiben Nagymester Medve páncélal kezdhetek. Ez a 3. nekifutásom és eddig nem észlelt problémával találkoztam:
Megcsináltam a kincsvadászatot megvan a recept az alaphoz meg a nagymesteri szinthez, viszont a sima páncél fejlesztések nincsenek. Találtam videót róla és el is kezdtem gyüjtögetni de egyszerűen nem tudom alacsony szinten tartani a karaktert. ezért lenne rá szükségem
Én azt hittem ezen kívül van még egy. Akkor mégsem hagytam ki semmit, örülök, hogy kiderült, köszi.