The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
még mindig annyira kurva jó hogy az hihetetlen😊 de amúgy a B&W-ban benne van ez a nő.teljesen így néz ki.nem is értem miért nem rakták bele ezt a küldetést.csak megfenyegeti hogy visszajön érte
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.15. 15:22:35
Palinko
érdekesség, hogy egyik első trailer hogy összevág a B&W-al 😄

Jaja csak gyözzük kivárni 😊
molnibalage83
Beregeltem, oszt meglátom. Még soha nem vettem részt ilyesmiben. 😊
A reg után kaptam meg az infót, hogy szeptemberen kezdenek...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.15. 10:14:29

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Én pl. csak a tündét rakom ki első körben a kémlapok közül, mert miután vége a körnek nem csak decoy-jal hanem már bármely lapvisszahúzóval is felveheti. Én mindig a 2. körben rakom ki, kivéve ha láthatóan lesz harmadik kör, mert akkor nyilván ott. A lényeg, hogy ne legyen már utána lehetőleg forduló.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

SzirmosSzisza
Disloyal szerintem arra utal, de felesleges találgatni amíg nem adják ki 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Korántsem biztos, hogy a kémlapokat ittis az ellenfélhez kell kijátszanod, valószínűleg azért huzhatsz csak egyet.
Így egy kártyát kapunk, csak így nem tudom mi értelme a kémnek. 8 pontos. tehát ha kijátszom ellened, te kapsz 8 pontot, én meg egy kártyát. Ami nem ha nem több 8 pontnál magammal toltam ki. Ha csak egy kártyát kapok az mire jó? Akkor inkább nem használok kémet, egyáltalán a pakliban.
Én úgy képzelem el, hogy két kártyát húzol fel, egyiket megmutatja másikat nem és el kell döntened, hogy melyiket választod. Kb.
Nem igazán értem mit akar. HOgy két kártyát húzok ,egyet arccal lefelé, egyet fel, és vissza kell rakni? Vagy mit ír?
Ez tetszik 😄
SzirmosSzisza
Ez így érdekes lesz, bár a többi kártya nélkül sokat nem mond.

Geralt eléggé fogja a fejét 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jól játszanak, de azért legyőzhetőek, nekem második nekifutásra ment, elsőre a Nilfgardi elpáholt, de mondjuk ritka szar leosztásom volt, egy kém lap se, egy páros lap se , sőt még asszem visszahúzós lap se. Van ez így, sajnos nagyon sok olyan rész van a játékban, ami sokáig tart, könnyű bebukni viszont nincs lehetőség menteni. Oké, hogy ne lehessen boss fight közepén menteni, de szerintem egy picit átestek a Roach túloldalára.

Ja, és ott nem lehet kártyát nyerni, jó előtte (még a mesevilág előtt) kellene befejezni azt a küldetést, mert utána szerintem bebugol. Én is így jártam.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.14. 17:29:06

MrStokes
STLM-hez van egy kiegeszito reshade mod, ami javit egy-ket dolgot es sotetebbe teszi az ejszakakat, meg kivalaszthatova valik a extreme grafika beallitas (ami opcionalis, nem muszaj hasznalni).

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

blackcalibra
Köszi szépen a tippet, nézegettem én is ezeket, de a Super Turbo lighting Mod valahogy elkerülhette a figyelmem, mert hát ez nagyon jól néz ki és nem emlékszem hogy láttam volna.
A megoldás-ekem is mondták- a bor a küldetés tárgyak között van. Nem a borok, ételek, italok között.
Avenger
Nem közelíthető meg a barlang másik oldalról? Északon van egy egész nagy barlangrendszer, aminek a főbandita megölése után nyílik csak a túloldala.
Ha az elf romoknál lévő gyertyagyújtós feladatra gondoltok, akkor nem mindegy milyen bort iszik geralt, a quest itemek közt van a jó bor, amit a hullától lehetett felvenni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

erasmus4
A 15 küldetést én meg tudtam csinálni, viszont az előadás nálam is bugos hiába iszok bort, próbáltma minden félét.

Sziasztok!
Segítségre van szükségem.
- Mindenre kapható lovag mellék feladatnál, 14 küldetést teljesítettem de a 15 nem megy. Egy barlangba kell bejutnom amihez kulcs kell, de nem tudom hol találom a kulcsot. A barlangba gondolom banditákat kell megsemmisíteni.
- Ettől eltekintve tetszett az előadás feladatnál, jó sorrendbe meggyújtom gyertyákat, elolvasom naplót, a befejezéshez bort kell innom az arénában. Megittam már 3 üveg bort, de nem fejeződött be a feladat. Mit kell tennem?

SzirmosSzisza
Ott is lehet kártyát nyerni. Nekem anno a gwenttel nem volt bajom, ellenben utána kb 30-szor lebokszoltak, mire sikerült továbbjutnom rajta 😄

Lehet bugos ez a kártya szerzéses küldi, igaz nem nyertem meg a végső meccseket a nagy bajnokságban ahol volt a csalásos történet rész is . Lehet azokat is beleszámolja? Azok orbitálisan nehezek voltak azon kívül mindenki mással meccseltem már és nyertem.
genndy
Nexuson a különböző világítás modok között, vagy SweetFX preset-ek/Reshade-k között nézelődj (Ultimate Lighting Mod, Super Turbo lighting Mod, SweetFX E3FX).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.06.14. 11:45:20

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

molnibalage83
Mivel én most magamat lekorlátozva max. szinten játszom, ezért egyelőre ilyen úri huncutságra nem telik. Egészen más így a játék, mindenkinek ajánlom kipróbálására, ha nem is teszi fel a School of Roach modot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
A kártyák különleges képességeivel kellene többet variálni és a pakli húzások számát kémek nélkül valahogy megemelni, hogy a random hatást csökkentsék.

Nem tudom, én mindenkivel játszok és minden lapot megveszek amit csak lehet, így volt több vezérlapom is.
SzirmosSzisza
Hosszú távon elég uncsi lenne, ha az első 4 kör abból állna, hogy mindenki lerakja a kém lapokat + ellenséges kémeket decoy-olja 😊

Amúgy érdekesebb lesz képességekkel, meg pl csináltak olyat, hogy ice giant, amit a fagy kártya nem felez, hanem dupláz, így picit azért változatosabb lesz.

molnibalage83
A játék szabályrendszere is sanszosan változik valamennyit a balansz miatt, a gyűjötgetés miatt új képességek lesznek és el tudok képzelni akár 2-3-szor több kártyát is.

Amúgy a játékban első végigjátszásban azért elég erős deckem volt, de vezér kártyát az alaptől eltérőt egyetlen egyet sem tudtam szerezni. Lehet venni valahol vagy csak nyerni lehet?

Ez igaz, a béta is azért is kell ,hogy az egyensúlyt be tudják állítani. Csak hát, nem lesz egyszerű átszokni, mert aki most sokat gwent-ezett, már megszokta a mostani értékeket. Meglepő lehet az elején, ja ez nem is annyi, hanem más.
molnibalage83
Azért, amit Daermon és én is írtam. Jelenlegi formájában minijátéknak érdekes, de tisztán kártyajátéknak eszméletlenül nem balanszolt és kevés a tartalom.

Jó de a balancolás és, hogy kompetitiv legyen azért változtatni kell. Plusz még bétáig is sokat fog változni.
Meglátjuk milyen lesz, ha kipróbáltuk.
De külön kell kezelni a W3-mast és mint Gwent játék.
Más lesz mint a játék béli gwent, bár nem értem mondjuk miért

Geralt 10-es, Dandelion 1-es, Yen 10-es erősségű, látsuik a videóban, míg a játékban nem. Yern ostrom egység lesz és nem távolsági.
Geralt kap valami képességet igni.
Zoltan is kap valami képességet.
Egy rakás másik lap erőssége is megváltozik

Aztán látni, hogy Yen-t kitette az ellenfél, ott már 15-ös erősségű, ami érdekes mert hős lap erejét növelni nem lehetett eddig.

Palinko
sztem semmi, megadod a mailcímed és ennyi, tőlem nem kértek semmit. nagyobb játékoknál szokott lenni gépigény, de ez elfut szinte mindenen majd valószínű még az sem volt. aztán mázli, hogy nyersz-e vagy sem. sztem rövid béta lesz ahová tényleg nem sok kerül be, majd 3-4 hét és zárt béta ahová az nem kerül be majd aki nem akar, majd itt is küldözgetjük a kulcsokat egymásnak. végül nyílt béta a végtelenig, vagy nem is lesz csak release ezt már kiadója válogatja.
Csak-csak. Én fél éve nagyon rákaptam a hearthstonra, de ha ez jól sikerálna, azt díjaznám, mert akkor már a kezdetektől rész tudnék venni benne.
blackcalibra
Létezik olyan grafikai mod a játékhoz, ami túlságosan nem nyúl bele a dolgokba, inkább csak a színekkel variál? Mondjuk kevesebb sárgaság, élénkebb színek, ilyesmikre gondolok.
Persze ha a grafika is előnyére változik de a futásra "nincs" hatással, az is jó, habár így is elképesztő a látvány, szóval ez nem probléma.
Még régebben talán pont ebben a topikban láttam egy olyan készülő (?) modot, ami még egy lapáttal rátett a dolgokra. Nem emlékszem mi volt a neve, lehet erről tudni valamit?
Utoljára szerkesztette: blackcalibra, 2016.06.13. 22:39:44
molnibalage83
Van valamiféle követelmény vagy elvárás ilyenkor egyébként? Mi alapján szokták osztani a lehetőséget?

Palinko
molnibalage83
? Nem érhető el tartalom.

molnibalage83
Remélem azért jócskán továbbfejlesztik a játékot. Minigamenek érdekes a WIII-on belül, de ebből ténylegesen jól játszható és balanszolt kártyajátékot faragni. Hát izé, azért sok meló van vele. Viszont szurkolok. A HKK rég volt, Magic the Gathering túl nagy és szintét sok, a Hearstonehoz nincs kedvem, de ezt simán kipróbálnám, ha jó. Az tuti.

Egészen a mesevilág elég vissza kéne menni ... hát azt hiszem ezt most picit jegelem. Milyen bug már, hogy eltűnnek az NPC-k végleg 😞 Ez most nagyon elvette a kedvem, remélem gyorsan jön rá valami patch, így még tovább haladni sincs kedvem, hátha csak az a megoldás, hogy több órányit vissza kell lépnem. Kiábrándító.

Gwent zártbeta regisztráció!

Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.13. 19:34:14

Elég gyanús, az ÖSSZES NPC eltűnt. Újratöltöttem, meditáltam, egy kocsmáros, kovács stb sincs aki kéne. Szerintem mind ott dajdajozik a gwent bulin, csak ott meg nem lehet velük játszani :=(

Valami bug lehet, nekem mindet mutatta, minden skellige kártyát meg is nyertem.
Én ezzel a 13-mal mentem a versenyre, meg is nyertem, de a célpontokat már nem mutatja. De volt korábbi mentésem, arról nyomtam képernyőképet, bár most épp ott vagyok, hogy a verseny kocsmánál kéne kártyázni, csak épp nincs ott senki. Már meditáltam csomót, arra meg szoktak jelenni a hiányzó npc-k, de ez nem akar. No mindegy.

Mikor a verseny szervezője odaadta a pakli nagy részét, utána lett az a feladat, hogy a hiányzó lapokat gyűjtsem össze, azt hiszem 24-et, nekem meg volt 23, szóval lekártyáztam azt az egyet és mehettem is volna a versenyre.
De ehelyett visszatöltöttem egy korábbi mentést és szépen elmentem minden
kijelölthöz.

Azt hiszem olyan 4-5 "célpontot" mutat ilyenkor a játék.

Ezeken kívül meg kártyáztam szinte mindenkivel, akivel találkoztam és lehetett játszani.
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2016.06.13. 13:13:01

Vannak régi mentések, megnézem. Én nem is láttam, hogy jelölné, merre keressem a lapokat.

TOMSILENT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emlékeztek még arra mikor az Ofieri hajón Gounter Odimm eltörte a kanalat?...

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.13. 11:34:21

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

A verseny előtt van, hogy gyűjts össze egy paklira való kártyát, ha elmész az egyik helyre kártyázni, akkor a többi helyszín jelzése megszűnik, így én csináltam egy képernyőmentést, amivel sikerült összegyűjteni minden lapot. Sajna a kép már nincs meg, de a fogadó közelében lévő árusokat és kovácsokat kell meglátogatnod.

Gwentes kártyagyűjtögetés küldetés hogy lesz meg? A versenyt is megnyertem, npc-t meg akit találok már nem is kártyázik, és 13/19-nél állok. Verseny után csomó zsugás ott dekkol, de senkivel nem lehet kártyázni. Bosszantó.

Myselor
hát youtubeon meglestem őket azért hehe 😄 de mivel egyszer játszottam végig őket és nem tervezem egy jó ideig maradt így ahogy akartam és megnéztem mik vannak .tényleg jók 😄