The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ép ez az hogy Cirit szeretném elővarázsolni.. neki nem vallottam szerelmet

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Őszintén szólva engem zavart kicsit, hogy a Triss vonal nem jött össze, de így, hogy Ciri-t kaptam kimondottan örülök neki. Jó a vöröske, nem mondom, de Ciri-vel szívesebben osztom meg a kecót, mégiscsak a nevelt lányom vagy mifene. Mondjuk a vendégágyban jól el tud tűnni, ott is van egy kis grafikai bug, túl mélyen kerül bele, nem tudom a többi csajnál előjön-e. Éjjel a fa alól bevonul a vendégszobába.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

SzirmosSzisza
Adoring fan Oblivionból!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LOL 😊 Én azért megpróbáltam volna bevinni valami szörnyeteghez, azok többnyire megtámadják az NPC-t, ha más nem a farkasok.

Attól, hogy alapban kivel voltál, kinek vallottál szerelmet.
Mitől függ hogy ki látogat meg a végén?
Gondolom egyrészt a sima játék befejezésétől... de ezen kívül?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hát igen az igaz szerelem...

Triss vagy Yen mikor követte Geraltot a fél világon át?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.16. 10:21:24
Shep
Hát ez óriási poén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Geralt régi szeretője? 😄DD
TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

"Fixes issue whereby witcher gear and diagrams could go missing." - érdekes, mikor itt felvetettem ezt a hibát rögtön az ATI kártyámra kaptam köpködést, meg mit képzelek bugnak gondolom ezt a Witcherbe nincs is bug, meg ti amúgy se találkoztatok vele így akkor nem is létezik a hiba... lol (nem pont neked szól, csak néhány ember teljesen el van rugaszkodva a valóságtól)
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.06.15. 23:26:15

t

Már kint van? Az előbb néztem meg és nekem még nem szedett semmit.
Shep
Visszamentem KM-be összeszedni a farkas szett egyes darabjait és találtam új küldetéseket közben 😊 Ezek nekem kimaradtak anno.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
sztem többen vagyunk a topicban akik sajátjukkal is aláírnák 😄
genndy
Jópofa hír: akit meghívtak a B&W premier előtti bemutatójára Olaszországba (kaptak három órát hogy megnézzék, felvegyék, YT csatornán megosszák, promózzák), azok már belepillanthattak a Gwentbe is. DE persze még nem mondhatnak róla semmit, úgyhogy titoktartási szerződést kellett aláírniuk, és most jön, hogy a CDP-sek megint mekkora arcok már, mert mivel? Szó szerint vérrel! Illetve művérrel, de akkor is <#nevetes2>
(Gopher YT csatornájáról)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bakker... 13G-gás javítás? Nem semmi...
Pedig nem lenen rossz ha lenne a szörnytrófeáknak is egy fal a házban.
Shep
Aha, köszi szépen!

lwb
Meg az egyik főszálas küldetést, ha folytatod (a kanalast, nem spoilerezek), akkor ott is kaphatsz egy harmadik trófeát. Az az utolsó, mert pont három hely van, ha jól emlékszem.

Myselor
tudsz nyerni valami gwentes és öklözős trófeát azokat lehet
Shep
Az elképzelhető.

A házban milyen trófeát lehet kirakni? Semmit nem enged, se nyert cuccot, se szörnytrófeát, semmit?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.15. 16:31:34

blackcalibra
Neked is köszi!
én lovas bandita magányos hátasára fel tudtam szállni,szóval lehet csak lakott területen nem engedni,mert közelben a tulaj 😊
Shep
Én annyit vettem észre, hogy már nem tudok felszállni idegen lovakra. Ez a csúszás meg nekem eddig is elő fordult néha.

😊

Amúgy más nem vette észre, hogy szar lett az animáció, mikor Geralt felszáll a lovára? Odacsúszik, aztán van, hogy még összevissza csúszkál a lovon, mire megtalálja a helyét. Régebben nem volt ilyen. Ezt nem találtam a changelogban. Meg úgy általánosságban több grafikai buggal is találkoztam még a B&W-s küldetés előtt.
Haha, egyszerre küldtük 😊

Új patch: 1.22 leírás
Úgy nézem javítják az eltűnő NPC hibát, yippee!

molnibalage83
Attól függ, hogy milyen nehézségi szinten tolod. Az összes helyre csak akkor érdemes elmenned, ha csak egy végigjátszást akarsz, egyébként felesleges, mert XP-t nem kapsz érte. És Velen és A Novigradtól keletre eső területek kb. 1/3-án nem is jártam az első végigjátszás alatt soha. Van két végigjátszásni tartalom a játékban, felesleges egybe belerakni az egészet.

A 3. nehézségi szinten is teljesen mindegy, hogy milyen rúnát használták vagy bármi mást. A W3 sajnos egyik ökörsége az, hogy a fő meghatározó tényező az, hogy hanyadik szintű vagy és nem a fegyvereid statja. Alig jobb fegyverekkel leverhető mondjuk az a 14. szintű lény, akit 11 szinten meg sem tudsz sebezni, mert a szint difi számít. Én egy idő után az alapján választottam hacukát, hogy mi tetszik és az 1000 aranyas potionnel úgy osztottam el újra a skillpontokat, hogy a vért típushoz menjen a bónusz adás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

lwb
A válasz egyszerű: ahogy érzed. Én az első végigjátszást úgy csináltam, hogy azért kapjak xp-t a főszálban, tehát igyekeztem 4 szinten belül maradni a főküldetéseknél. Egy csomó witcher küldetést kihagyhatsz, ha akarsz pl. A mellékküldetések is inkább érdekesek, mint sok xp-t adnak (a főszál adja a legtöbbet - persze csak ha nem vagy túl magas szinten), ezért ráérsz a végén is ezekkel bajlódni. Egy-kettő olyan van, amit érdemes időben megcsinálni (pl. Novigradban azokat, amiket Dijkstra ad - majd meglátod vagy a gwenteseket), mert bukod később.

Rúnákat eléggé szórja a játék, szóval főleg lesser izéket nyugodtan tegyél, én ezzel nem bajlódtam nagyon. Ha witcher fegyverzeted van, akkor fejlesztgeted őket majd, de lényegében - én legalábbis - eléggé sűrűn cseréltem a fegyvereket, szóval nagyon ne kötődj egyikhez sem.

Kötelező addon alatt nem tudom mire gondolsz. A két kiegészítőre? Egyik sem kötelező,de mindegyik erősen ajánlott. A főszál után ráérsz velük foglalkozni, odaszánták őket eleve. (magas szint kell mindkettőhöz)
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.15. 15:43:22

jan5650
Nemrég kezdtem el a játékot, jelenleg lvl 13 vagyok. Nagyon tetszik a játék, minden létező oldalküldetést megcsináltam eddig, most jutott el oda, hogy megérkeztem a mágus csajhoz. (fogalmam sincs hogy hívják, a banner bal oldalán van 😄 )
A kérdésem csak annyi lenne, hogy érdemes a kezdő megyében mindent végigjárni? Falukat/ kérdőjeles helyeket? Vagy inkább haladjak a fő küldetéssel és ami útba esik csak azzal foglalkozzak? Lvl13-ason már csináltam lvl6-os küldiket is, amiket elfelejtettem. Kemény 1 XP-t ért 😄

Ruhákba/Kardokba mennyi pénzt/rúnát költsek? Sűrűn kell cserélni őket, vagy lesz olyan, hogy egy jobbat sokáig megtartok?

Mik a kötelező addonok?
Myselor
még mindig annyira kurva jó hogy az hihetetlen😊 de amúgy a B&W-ban benne van ez a nő.teljesen így néz ki.nem is értem miért nem rakták bele ezt a küldetést.csak megfenyegeti hogy visszajön érte
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.15. 15:22:35
Palinko
érdekesség, hogy egyik első trailer hogy összevág a B&W-al 😄

Jaja csak gyözzük kivárni 😊
molnibalage83
Beregeltem, oszt meglátom. Még soha nem vettem részt ilyesmiben. 😊
A reg után kaptam meg az infót, hogy szeptemberen kezdenek...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.15. 10:14:29

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Én pl. csak a tündét rakom ki első körben a kémlapok közül, mert miután vége a körnek nem csak decoy-jal hanem már bármely lapvisszahúzóval is felveheti. Én mindig a 2. körben rakom ki, kivéve ha láthatóan lesz harmadik kör, mert akkor nyilván ott. A lényeg, hogy ne legyen már utána lehetőleg forduló.

SzirmosSzisza
Disloyal szerintem arra utal, de felesleges találgatni amíg nem adják ki 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Korántsem biztos, hogy a kémlapokat ittis az ellenfélhez kell kijátszanod, valószínűleg azért huzhatsz csak egyet.
Így egy kártyát kapunk, csak így nem tudom mi értelme a kémnek. 8 pontos. tehát ha kijátszom ellened, te kapsz 8 pontot, én meg egy kártyát. Ami nem ha nem több 8 pontnál magammal toltam ki. Ha csak egy kártyát kapok az mire jó? Akkor inkább nem használok kémet, egyáltalán a pakliban.
Én úgy képzelem el, hogy két kártyát húzol fel, egyiket megmutatja másikat nem és el kell döntened, hogy melyiket választod. Kb.
Nem igazán értem mit akar. HOgy két kártyát húzok ,egyet arccal lefelé, egyet fel, és vissza kell rakni? Vagy mit ír?
Ez tetszik 😄
SzirmosSzisza
Ez így érdekes lesz, bár a többi kártya nélkül sokat nem mond.

Geralt eléggé fogja a fejét 😄

Jól játszanak, de azért legyőzhetőek, nekem második nekifutásra ment, elsőre a Nilfgardi elpáholt, de mondjuk ritka szar leosztásom volt, egy kém lap se, egy páros lap se , sőt még asszem visszahúzós lap se. Van ez így, sajnos nagyon sok olyan rész van a játékban, ami sokáig tart, könnyű bebukni viszont nincs lehetőség menteni. Oké, hogy ne lehessen boss fight közepén menteni, de szerintem egy picit átestek a Roach túloldalára.

Ja, és ott nem lehet kártyát nyerni, jó előtte (még a mesevilág előtt) kellene befejezni azt a küldetést, mert utána szerintem bebugol. Én is így jártam.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.14. 17:29:06

MrStokes
STLM-hez van egy kiegeszito reshade mod, ami javit egy-ket dolgot es sotetebbe teszi az ejszakakat, meg kivalaszthatova valik a extreme grafika beallitas (ami opcionalis, nem muszaj hasznalni).

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

blackcalibra
Köszi szépen a tippet, nézegettem én is ezeket, de a Super Turbo lighting Mod valahogy elkerülhette a figyelmem, mert hát ez nagyon jól néz ki és nem emlékszem hogy láttam volna.
A megoldás-ekem is mondták- a bor a küldetés tárgyak között van. Nem a borok, ételek, italok között.
Avenger
Nem közelíthető meg a barlang másik oldalról? Északon van egy egész nagy barlangrendszer, aminek a főbandita megölése után nyílik csak a túloldala.
Ha az elf romoknál lévő gyertyagyújtós feladatra gondoltok, akkor nem mindegy milyen bort iszik geralt, a quest itemek közt van a jó bor, amit a hullától lehetett felvenni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

erasmus4
A 15 küldetést én meg tudtam csinálni, viszont az előadás nálam is bugos hiába iszok bort, próbáltma minden félét.

Sziasztok!
Segítségre van szükségem.
- Mindenre kapható lovag mellék feladatnál, 14 küldetést teljesítettem de a 15 nem megy. Egy barlangba kell bejutnom amihez kulcs kell, de nem tudom hol találom a kulcsot. A barlangba gondolom banditákat kell megsemmisíteni.
- Ettől eltekintve tetszett az előadás feladatnál, jó sorrendbe meggyújtom gyertyákat, elolvasom naplót, a befejezéshez bort kell innom az arénában. Megittam már 3 üveg bort, de nem fejeződött be a feladat. Mit kell tennem?