The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt tudja vki, hogy a birtokon miért nem lehet a trófeákat kitenni- azt írja: nincs ilyen tárgy- pedig dehogynem, van vagy 20, v oda vmilyen specális trófea kell, amit még nem találtam meg?
Nekem azért nem jött egyik nő sem, mert Yennek azt mondtam a Dzsinnél, hogy pápá, Trissnek meg nem mondtam, hogy szeretem csak simán, hogy maradjon, és az kevés volt, így nálam agglegény Witcher maradt Gerald. De milyen poén, hogy még erre is annyi energiát fektettek, hogy erre a -szerintem- nem túl sűrű végkifejletre is megcsinálták! Simán hagyhatták volna úgy, na ha egyik csaj se kellett, élj egyedül. Respect.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.12. 18:06:56
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Más. Korábban írta vki, hogy lesz egy küldetés , ahol Keszeggel lehet beszélgetni(?). Ez nekem nem jött elő. Hol találom?
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.12. 16:33:44
Én befejezésemben Ciri-ből witcher lett, és most meglátogatott és ott ül egy árnyas fa alatt. Érdekelne, hogy akinek más lett a vége, nála lett-e hasonló végpoén? Pl. ahol császárnő lett, odalátogatott nagy kísérettel stb? Van egy ilyen mentésem az előző végigjátszással, de érdekelne így előre 😊
Ja, és ha már a vége, a mutagenerátorral mit kell csinálni, dolgozik ahogy darál az ember vagy kell vele valamit tenni? Próbáltam slotba rakni, de sehova nem illik, pincébe se volt helye.
Egyébként a kieggel leggyengébb része szerintem a terület kivitelezés, sok helyen találkoztam olyan hellyen ahol bugos volt, pl. híd amin a ló nem tud átmenni csak sokadik noszogatásra, de volt, hogy az úton nem tudtam továbbhaladni, vagy kimászni valahonnan mert azonnal leugrott amint felkapaszkodott. De igazából nem volt befolyása a játékra, a kidobós bug is egyszer jött elő a legelején. Összességében messze hibátlanabb, mint a legtöbb játék jópár patch után is, de gyanítom, miután összejöttek a buglisták, jön még patch.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Bár anno a Gondnok is ilyen volt, második végigjátszásnál meg gyk. meg se mozdult a moralom, úgy ledaráltam.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.12. 12:30:28
Igen, ismerem a bump mappinget. A repszimek kapcsán azért viszonylag képben vagyok, hogy ott hogyan csinálnak fizikai modellel összekapcsolt sérülés és törésmodellezést a gépeknél.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Szóval aránylag erőforrásbarát megoldás épp lenne rá, csak kérdés minek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Kard mintha rémlene valami, amit felvettem ... hmm, adsz egy nevet palinko? Megnézem az inventoryban, ott van-e.
Nem értem, hogy miért vitatkozna emberek, akiknek ennyire nincs fogalmuk a 3D modellezésről...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.12. 10:04:07
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.12. 09:53:31
De szerintem E3-on max. Gwent bejelentés lesz, esetleg egy kicsi infó a Cyberpunkról (kb. annyi, hogy "igen, készül"😉.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
http://www.freetvmaci.info/
Miből áll néhány plusz textúra meg plusz modell? Esetleg még néhány ruhaeffekt a cafatoknak. Ott van pl. a haja, ami akár 30.000(!) külön hajszálból is állhat. Jó, nagyjából azonos hatások érvényesülnek rájuk, de ehhez mi még egy-két effekt, mikor így is tele van a játék mindenfélével?
A 3 Witcher játék közül az tetszett a legjobban.
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.06.12. 00:48:30
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.12. 00:45:29
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ne vedd sértésnek, de igen gyakori tapasztalatom az a szimulátoros topikokból, hogy n+1 dologért síró emberek nagy része egyszerűen nem gondolja át kérésének súlyát...
egyébként a filmben is hasonló fekete bőr a páncélja mint az egyes részben, ott nem voltak elkombinálva a dolgok. volt 3 fajta páncélzat, de a középsőt sokan ki is hagyták mert drága, aztán a Hollót meg összegyűjtögették. ezüst kardból is volt 2, egyik a kiegben újra lesz ugye 😊 a másik ilyen random witcher elhagyta kard. acélból volt azért pár de abból se sok. bocsi a kis nosztalgiáért 😄