banner
  • NiGhTM4R3
    Mi a rosseb van ezzel a játékkal?! Gondoltam néhány javítás után újrajátszom de nem hogy kevesebb bug van a játékban hanem többszöröse. Szerencsére egyik sem olyan amit ne oldana meg egy újratöltés de az eddigi patchek irgalmatlan mennyiségű játékhibát orvosoltak - papíron - hogy lehet, hogy szaporodtak idő közben? pár óra játék után annyival találkoztam, hogy fel se tudnám sorolni. Keszeg irányítása továbbra is botrányos ha kis helyen kell vele masírozni, de volt mikor városon kívül egyszerűen nem sprintelt. Legutóbb a Báró előtti hídon mentem volna át, de volt egy deszka amin beakadt. Próbáltam ugrani, esélytelen, láthatatlan akadály volt a ló előtt. A kapuba meg befagyott és nyomatta a fekvőtámaszokat a levegőben, de ezt tuti poénból hagyták már benne, de sokadszorra már nem vicces. Az első kocsmában volt egy macska ami folyamatosan fújt rám, az a levegőben lógott. Velenben nem egy ember volt aki belelógott a padlóba. A víz-textúra volt, hogy eltűnt és az előttem levő csónak meg minden repült a gödörben. Néhány ház oldalának olyannyira nincs fizikája, hogy belógnak a fa ágai. Az ajtókon ugyanígy átlépek, ki se kell nyitni és még csomó minden.

Viszont mintha sokkal szebb lenne a játék (élesebb, színesebb, bár ez az új GTX 1080-asomnak köszönhető de régebben is eléggé fel volt húzva a játék)