The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Encore! Érdekes, kinek mi számít jónak, mert az amit leírtál egyébként a legrosszabb, a tragikus befejezés.
De így is fel lehet fogni, bár ha figyelted a történetet, akkor mindkét testvérnek megvolt az oka, hogy olyan legyen amilyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sőt, ott is lesz egy döntési helyzet amiben nagyon nem mindegy mit választasz! Viszont ott van a kieg. legjobb ezüst kardja és páncélszetje is, már ha megtalálod.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2016.06.21. 11:59:08
Igazi mestermű ez is, csak a kiegbe 35 órát tettem bele, megcsináltam minden mellékküldetést, kincsvadászatot, stb. 53-as szinten fejeztem be. Egyetlen bánatom, hogy nem volt olyan nagy kihívás a vége, elég könnyen, alig egy perc alatt legyaktam a vámpírt is. Az előző kieg. szerintem nehezebb volt, de ez viszont hangulatosabb és nagyobb. 😊 A végén Geralt "kitekintése" rám (a játékosra)...meghatódtam. Több, mint 20 éve játszom, de a W3 A JÁTÉK.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Igaz hármat is elkészítettem, de az utolsónál már gondom lett volna, ha nincs mit eladnom.
A finomított dimetiriumot nem olcsó legyártani még akkor sem ha mindenhez van recept és csak a hozzávalókat kell megvenni.
Plusz gondolom ezek után nagyjából mindenhez ez kell majd.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget!
- Meditálsz, és legyen nálad erős alkohol
- Beszívtad. Hacsak nem kaptál tervrajzot az alap páncélhoz is, és akkor előtte legyártod.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha emlékszel hol dobtad ki akkor ott lesz, ha nem akkor ez van.
Újra kezdtem a játékot az elejétől és lenne pár kérdésem!
Vizimában a nemest hogy verjem el ? 😄 10-es lapokkal dobálózik, elégé esélytelen az alap lapokkal, vagy én vagyok ennyire béna ?
Ha például lecraftolok egy bombát, akkor később hogy tudok ugyan abból megint csinálni ? Mert csináltam számum bombát 2 darab lett belőle, de miután elhasználtam a craftolható részről eltűnt a táskámban pedig 0/2 mivel elfogyott..
Ruha craftolásnál pedig a kaer morheni páncél kéne az egyik cucc készítéséhez, de én kidobtam még a játék elején az összes alap felszerelést, mivel nem volt helyem és nagyon gyenge volt.. így most esélytelen azokat a cuccokat megcsinálni ?
Előre is köszönöm a segítséget!
Amúgy
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Már olyan rég jártam ott.
Akkor, ha jól értem a legtöbb cuccot érdemes eladni, használni már úgy sem fogom.
De hol érdemes inkább, hol kapok érte több pénz?
Adjam el a hercegségben, hiszen ott jó sok pénze van az árusoknak vagy a ng+-ban majd valamelyik nagyvárosban?
Vagy a ng+-ban csak vesztenek az értékükből a régi cuccok?
ne keseredj el tuti visszatérnek még a witcherre, és a cyberpunk is ütős lesz meg még ígértek mást is, akció, rpg valamit.
2020-ra meg talán lesz újabb witcher is, bár szörnyű ránézni erre a dátumra, de kivárjuk 😊 lehet még tovább csúszik, de 4-5 év múlva már tudni fogunk valamit tutira.
Az biztos hogy kategóriájában ez a játék sorozat olyan magasra rakta a lécet, amit számomra még megközelíteni se tud semmi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az összes tárgy alatt mit értesz, csak azt ami nálunk van, vagy azt is ami a ládánkban van?
És ha eljutunk az alapban addig, hogy hozzáférjünk akkor megtalálunk benne mindent amit ott hagytunk?
Gondolom akkor az állványokról is érdemes levenni mindent, hogy hozzáférhető legyen.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.19. 22:39:47
[merlinw.org]
de tényleg jól maszkolták brutál a hasonlóság. persze a tetkók kicsit illúziórombolók de egy kis munkával eltüntethetők.
frankó lenne beöltöztetni cosplaybe, majd elküldeni a lengyel fejlesztőkhöz, hogy mi a fene, miért csináltak az életéről videójátékot? meg kéri a jogdíjat, kardokkal hadonászna 😄DD bár biztos vannak biztonsági őrök, őket be kéne avatni.
Tudom, hogy vicessen hangzik de eltűnt a lovam farka.
Nos modoltam egy kicsit a játékot és a lovon is változtattam de azután még nem volt probléma.
Aztán ha jól figyeltem miután feltettem ezt a mód ot bejött a bug.
Megpróbáltam kiszedtem( nexus mod managert használok) de sikertelen. Majd találtam direkt a problémára egyjavítást de ez sem segített
Esetleg valakinek ötlete?
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.06.17. 22:42:13
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vagy ez a Patch már a 1.23-as? Mert nekem továbbra is 1.22-a verziószám.
Ezért kell elolvasni a leírást, de a letöltéses részen is jelzi hogy melyikhez készült.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.06.17. 10:29:03
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.