The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A küldetéshez meg:
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ezt meg, csak úgy.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az még az első novellák valamelyikében volt és azóta lényegesen sokat "olvadt" Geralt. Az 5-ik kötetben már egyértelműen érzelmes + a játékban is.
Azt a küldetést amiben a
Uplay: Speeddevil1969
ez az én verzióm, lehet vele vitatkozni, de biztos másnak is így jött le mint nekem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyrészt magának köszönheti amin keresztülment, abban a sztoriban már benne volt a diagnózis, mikor megölette egyik testvérrel a másikat... nem kellett volna ez mellé más infó... másrészt meg hiába keresték nem volt fellelhető. csak a saját fejében volt jogos amit tett szerintem. és még csak nem is azt a 4 lovagot ölette meg, hanem 4 random embert aki a lovagiasság valamelyik feltételét nem tartotta be...
Detlaf meg világos ultimátumot adott, Anna Henrietta miatt kellett beváltani a fenyegetését, emígy nem lett volna mészárlás...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Az a búcsú "borozgatás" Regisszel nagyon ellett találva, megható és szép befejezés volt, főleg az a kitekintés, de ennek tetejébe még Triss is ellátogatott hozzám, tökéletes lezárást kapott a játék, nehéz elhinni, hogy ennyi volt Geralt kalandjaiból, lehet egy nap folytatják, de már nem vele, számomra az meg nem ugyan az lenne.
A játékos frissítettem a legújabb verzióra, majd letöltöttem a script mergert nexusról + azokat a modokat a legújabb patchez amiket akarok használni.
feltettem a script mergert, majd betallóztam a witcher 3 mappát, benne a már előre elkészített mods mappával, ami tartalmazta a modokat..
Nyomtam egy refresht a conflictsnál ami mutatta a hibákat.. elvileg elkezdi a mergelést feljön 1 kis ablak amire ha rákattintok, akkor egy ilyesmi cucc jön fel..
ezután megint ugyan ez és kész..
Na de ugyan úgy errorozik az egész.. ez miért van ?? Nagyon nem értem én ezt...
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2016.06.22. 00:50:58
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Myselor! Köszi, akkor jól gondoltam.
Mert a háznagy nem ajánlja fel.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Bármerre mehetsz.
Ugye kijöttem Vizimából és kidobott a nagy map közepére kb, na onnan merre ? 😄 Mert elégé nem tudom mit csináljak, hova menjek.. mert hát mutatja a küldetést stb, de nem lesz gond, ha össze vissza mászkálok ?
Kovácsot hol a fenébe találok ? full piros a páncélom, meg a cuccaim többi részei is kezdenek tönkre menni, de 2 faluba se találtam kovácsot.. nincs valami térkép, ahol mutatja a kovácsokat ?
Feltettem 2 modot, gogos verzióval játszom 1.21 csináltam a játék mappájában mods nevű mappát, ahogy írták is a telepítésnél, beraktam a két modot, de script error miatt nem indul a játék.. a modok 1.21-hez valók... az egyik moddal végtelen hely lesz a bagben a másik leszedi a szintkövetelményt a cuccokról.. mit rontottam el ?
Előre is köszönöm a segítséget!
Még egy kérdés eszembe jutott, ha a Mesevilág végén megfektetjük a csajt az lenullázza az addigi románcunkat vagy arra nincs hatással?
Leírnád az hol volt?
A legendás lovagi páncél a tóparton van a torony felé félúton, valóban az elhullott lovagnál.
Az ezüst kard pedig a végén az utolsó boss harc előtt, ahol a lidércfény jön, a csaj még figyelmeztet is hogy ne kövessük, de naná hogy követni kell.
Ez egy easter egg még hozzá Dark Souls-os, ha meggyújtod a Bonefire-öt akkor adja a Gesheft nevű ezüst kardot ami nekem durván jobb volt az addigi legjobbnál is.
Egyébként a játéknak plusz három titkos befejezése is van (abban különbözik, hogy ki jön a végén hozzád) a neten mindegyiket meg lehet nézni.

El kell menni meseországba, mert Syannával kell kialakítanod egy jó kapcsolatot, hogy aztán meg tudd győzni.
Miután Dettlaff megöli Syannát, dönthetsz, hogy hagyod elmenni, vagy megölöd.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.06.21. 15:21:20
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
1. Tragikus: Amikor mindkét csaj meghal. Ezt írta le Encore.
2. Happy Eng: Nem halnak meg a testvérek. Ha Regisszel elmész még a cipőpucolóhoz kutakodni, akkor utána beszélhetsz Syannával, és jó esetben le tudod beszélni a bosszúról, ergo nem fogja megölni a húgát.
3. Syannát megöli Dettlaff: Te börtönbe kerülsz, és Aryanna nem akar többé látni.
+1: Dettlaff nem hal meg, ezért Regis-t sem száműzik a vámpírok... Bár ez lehet, hogy csak akkor opció, ha megöli Syannát...