The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Facebook oldal
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Közben már nem maradt egy kérdőjel sem sehol, Skelligét is bejártam, minden centijét. Sokszor láttam azt a bálnát, amelyiket az egyik küldetésben láthattunk. De soha nem sikerül közel mennem hozzá és mindig csak azt látom, ahogy az uszonya felcsap tőlem pár méterre. Ez gondolom ilyen "effekt" sosem láthatom teljes egészben, vagy igen?
A másik, hogy az egyik apró szigetecskén Skellige mellett, találtam egy emelvényt, amin egy halott medve feküdt. Mintha sír lett volna, ilyen egy méter magas emelvény, amire ráfektetik a holttesteket. Csak itt egy medve volt... Ez mi? Mások szerint az a Berserker, akit az egyik küldetésben kellett legyőzni:
Ez igaz?
Utoljára szerkesztette: Encore, 2016.07.11. 07:24:20
Az egyikben modell kellett állnom, míg egy másikban elég komoly tudatmódosító szerek hatása alatt Keszeggel beszélgettem egy jót.
Mindkét küldetés nagyon poénos volt. Főleg a dolgok amiket Geralt végre meg tudott kérdezni Keszegtől - hogyan képes füttyre odajönni, miközben meg néha beragad egy kerítés mögé. :)
Nagyon jó volt mindkettő. Lassan elfogynak melléküldetések, szóval hamarosan megyek a végjátékra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A csajossal is sikerült a legjobb (ennél fontos, hogy a főszál befejezése előtt még meg kell csinálni, különben nem lehet jó vége).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az angol néha igen szegényes nyelv tud lenni. A "The Man" az hangsúlytól függően elég sokmindent jelenthet... A faszagyerek is beleférhet ebbe.
[merlinw.org]
"A pirosszemű kele, Scadinius erythrophthalmus L., a Lappföldtől Dél-Itáliáig, Írországtól egész az Uralig, sőt azon túl az Ob vidékéig Európa minden országában előfordul. Magyar népies neveit Herman Ottó a következőkben gyüjtötte össze: bikkely, bódogkeszeg, búzaszemű keszeg, búzaszemű kárász, compókhal, Duna-keszeg, gelesztás keszeg, kárászkeszeg, kelehal, kelen, konchal, nemzeti hal, piroska, pirosló keszeg, pirosszárnyú keszeg, pirosszárnyú koncár, pirosszárnyú ponty, szőrkeszeg, véres keszeg, veresszem, veresszemű keszeg"
Kár, hogy a játékba nem a compókhal került névként :DDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.06. 20:25:52
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értelmesebb téma: Ez a GOTY kiadás remélhetőleg tartalmazni fogja az összes kiegészítőt is, úgy lenne igazán értelme. A tuti egy gyűjtői kiadás lenne belőle, kártyával, kis szoborral, bizbaszokkal :) Kár, hogy nem mennek rá amúgy a kütyükre, nem azt mondom hogy Lucasosan adják elő, de sokan áldoznának szerintem witcheres cuccokra. Egy dögös szobor pl. elférne az íróasztalomon.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"A pirosszemű kele, Scadinius erythrophthalmus L., a Lappföldtől Dél-Itáliáig, Írországtól egész az Uralig, sőt azon túl az Ob vidékéig Európa minden országában előfordul.
Magyar népies neveit Herman Ottó a következőkben gyüjtötte össze: bikkely, bódogkeszeg, búzaszemű keszeg, búzaszemű kárász, compókhal, Duna-keszeg, gelesztás keszeg, kárászkeszeg, kelehal, kelen, konchal, nemzeti hal, piroska, pirosló keszeg, pirosszárnyú keszeg, pirosszárnyú koncár, pirosszárnyú ponty, szőrkeszeg, véres keszeg, veresszem, veresszemű keszeg."
De ha neked csótány akkor legyen. Attól még keszeg eredetileg:
"The roach (Rutilus rutilus), also known as the common roach, is a fresh and brackish water fish of the Cyprinidae family, native to most of Europe and western Asia."
Más: jön a GOTY - szivárgás netes boltból
De igazából letojom, ez az első Witcher játék, amivel jászom, könyveket nem olvastam róla, úgyhogy nekem a ló eddig is Csótány volt és az is marad. :p
Ugyanis ez a Rutilus rutilus azaz bodorka, más néven búzaszemű keszeg.
Not sure why he calls ‘em all that. Lazy? Doesn’t get attached? To animals?
Might be because one day he caught a roach, which is a common fresh-water fish. A big one.
Decided he’d celebrate by naming his horse after it." CD Project RED
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Ironikus módon a pl. lengyel szinkron készült el a legkésőbb. Asszem néhány héttel a kiadás előtt még készült. :D (Legalábbis a Blood and Wine-nál.)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.