The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglett a Nagymesteri Macska Páncél csak az a csukja idegesít.

Leszedtem a csukja eltüntető modot de így meg a játék nem indult el. Kellett egy gyors helyreállítás, hogy újra menjen a játék.

Végül inkább nem fejlesztettem a mellpáncélt, hogy ne legyen csukja. Vajon mi lehetett a baj a moddal? Tudja valaki? Vagy rosszul raktam fel? Simán bemásoltam a megjelölt mappába.
TOMSILENT
Toussain északi része, egy házikó pár rom mellett...menj már el oda és meg fogod csinálni.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Palinko
én a nemestől képet kaptam és nem is voltak oroszlánok, csak párduc, féreg, páva majd egy féreg ránktámadt

Én nem öltem meg az "oroszlánokat", de nem kaptam meg.
Együttérzéshez jó a dögrémes küldetés is, ha nem ölöd meg.

Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.17. 07:27:01

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

lwb
Két helyen tudod tutira megszerezni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az első a kieg eleje, amikor a shaelmarral harcolsz: ha nem ölöd meg, azonnal megkapod. A másik az a küldetés, amikor a nemest kísérgeted, aki "fényképezni" akarja a vadállatokat - itt ne öld meg az oroszlánokat és meg is kapod. Máshol is lehet, hogy megy, de ez a kettő a tuti.

Palinko
nekem meg pont az maradt ki, vegye már fel valaki
Shep
Hát kész, a játék csúcspontja tuti ,hogy a Keszeges küldetés, ezt már nem lehet überelni, bármi is legyen a továbbiakban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem csak csináld a questeket... nekem plda lovagi tornás után adta meg.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Jó kérdés. Nekem pl semmit nem kellett csinálnom és megkaptam a kardot. Most viszem másodszor a kieget, de még nem tartok ott.
Mindenki. Hatarozottan megmondtak, nem is egyszer, hogy mar nem foglalkoznak vele.
Peet199009
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a "csak egy maradhat" (tó közepéről kardmegszerzős) nevű küldiben.

Már csak az együttérzést kellene bizonyítani (a többi pipás, de egyébként azokat sem tudom hogy konkrétani mivel sikerült elérni) de azt nem tudom hogyan kell. Valaki tudna benne segíteni?

Köszi előre is!

Ki tudja, ki tudja!

Eh, az új javítással végre a gwent-es küldit is be tudtam fejezni, újra jelöli az npc-ket és végre ott is vannak. Fincsi.

TOMSILENT
De hát mint tudjuk, ilyen nem lesz.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Az se rossz, lehetne olyan DLC, hogy időnként meglátogatnak a haverok egy kocsmázásra 😊

TOMSILENT
Igen, ő jön.

Palinko
neeem, alapjátékban van a Yen, Triss dolog arra utaltam. a kiegben csak ez függ, hogy ki jön hozzád, de az már a befejezés után egy ilyen extrának az extrája jelenet...

mondjuk most gondolkodok rajta, hogy ki jöhet, ha mindkét nőt elrontottuk és Ciri is meghalt pl. akkor Dandelion? :d

Ciri nem úgy jön mint szerelmes, hanem mint witcher, ha az lett a vége nálad. de ez lényegtelen mert neked majd Triss lesz mint mondtad. Shani nem befolyásol semmit ha jól tudom.
molnibalage83
Egyébként akkor a kiegben elérhető befejezések száma az függ az alapjáték választásaitól?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Ez most komoly? A nevelt lányoddal is összejöhetsz? Én még nem vagyok a kieg közelében sem, de már azon elgondolkoztam, hogy az alapjáték vége után, mikor Triss felé megvan a vallomás, akkor utána meghúzzam Shani-t vagy bárki mást? Hogyan néz az ki..?

Nekem Triss annyira bejön, hogy a mostani végigjátszás során is az ő extra jeleneteit akarom látni. Ha SoR modot tolom, majd akkor lesz Yenn megnézve.

Kevés viccesebb jelenet volt annál, mikor az emlékvesztés miatt mentegetőző Geraltot Yenn kibaszta varázslattal a tó közepére. Ott hangosan röhögtem. )
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.16. 15:29:45

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Palinko
ő akkor jön ha édes hármas megvolt, vagy elhajtottad mindkét csajt
Ép ez az hogy Cirit szeretném elővarázsolni.. neki nem vallottam szerelmet

Őszintén szólva engem zavart kicsit, hogy a Triss vonal nem jött össze, de így, hogy Ciri-t kaptam kimondottan örülök neki. Jó a vöröske, nem mondom, de Ciri-vel szívesebben osztom meg a kecót, mégiscsak a nevelt lányom vagy mifene. Mondjuk a vendégágyban jól el tud tűnni, ott is van egy kis grafikai bug, túl mélyen kerül bele, nem tudom a többi csajnál előjön-e. Éjjel a fa alól bevonul a vendégszobába.

SzirmosSzisza
Adoring fan Oblivionból!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LOL 😊 Én azért megpróbáltam volna bevinni valami szörnyeteghez, azok többnyire megtámadják az NPC-t, ha más nem a farkasok.

Attól, hogy alapban kivel voltál, kinek vallottál szerelmet.
Mitől függ hogy ki látogat meg a végén?
Gondolom egyrészt a sima játék befejezésétől... de ezen kívül?

Hát igen az igaz szerelem...

Triss vagy Yen mikor követte Geraltot a fél világon át?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.16. 10:21:24
Shep
Hát ez óriási poén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Geralt régi szeretője? 😄DD
TOMSILENT

"Fixes issue whereby witcher gear and diagrams could go missing." - érdekes, mikor itt felvetettem ezt a hibát rögtön az ATI kártyámra kaptam köpködést, meg mit képzelek bugnak gondolom ezt a Witcherbe nincs is bug, meg ti amúgy se találkoztatok vele így akkor nem is létezik a hiba... lol (nem pont neked szól, csak néhány ember teljesen el van rugaszkodva a valóságtól)
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.06.15. 23:26:15

t

Már kint van? Az előbb néztem meg és nekem még nem szedett semmit.
Shep
Visszamentem KM-be összeszedni a farkas szett egyes darabjait és találtam új küldetéseket közben 😊 Ezek nekem kimaradtak anno.

Palinko
sztem többen vagyunk a topicban akik sajátjukkal is aláírnák 😄
genndy
Jópofa hír: akit meghívtak a B&W premier előtti bemutatójára Olaszországba (kaptak három órát hogy megnézzék, felvegyék, YT csatornán megosszák, promózzák), azok már belepillanthattak a Gwentbe is. DE persze még nem mondhatnak róla semmit, úgyhogy titoktartási szerződést kellett aláírniuk, és most jön, hogy a CDP-sek megint mekkora arcok már, mert mivel? Szó szerint vérrel! Illetve művérrel, de akkor is <#nevetes2>
(Gopher YT csatornájáról)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bakker... 13G-gás javítás? Nem semmi...
Pedig nem lenen rossz ha lenne a szörnytrófeáknak is egy fal a házban.
Shep
Aha, köszi szépen!

lwb
Meg az egyik főszálas küldetést, ha folytatod (a kanalast, nem spoilerezek), akkor ott is kaphatsz egy harmadik trófeát. Az az utolsó, mert pont három hely van, ha jól emlékszem.

Myselor
tudsz nyerni valami gwentes és öklözős trófeát azokat lehet
Shep
Az elképzelhető.

A házban milyen trófeát lehet kirakni? Semmit nem enged, se nyert cuccot, se szörnytrófeát, semmit?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.15. 16:31:34

blackcalibra
Neked is köszi!
én lovas bandita magányos hátasára fel tudtam szállni,szóval lehet csak lakott területen nem engedni,mert közelben a tulaj 😊
Shep
Én annyit vettem észre, hogy már nem tudok felszállni idegen lovakra. Ez a csúszás meg nekem eddig is elő fordult néha.

😊

Amúgy más nem vette észre, hogy szar lett az animáció, mikor Geralt felszáll a lovára? Odacsúszik, aztán van, hogy még összevissza csúszkál a lovon, mire megtalálja a helyét. Régebben nem volt ilyen. Ezt nem találtam a changelogban. Meg úgy általánosságban több grafikai buggal is találkoztam még a B&W-s küldetés előtt.
Haha, egyszerre küldtük 😊

Új patch: 1.22 leírás
Úgy nézem javítják az eltűnő NPC hibát, yippee!

molnibalage83
Attól függ, hogy milyen nehézségi szinten tolod. Az összes helyre csak akkor érdemes elmenned, ha csak egy végigjátszást akarsz, egyébként felesleges, mert XP-t nem kapsz érte. És Velen és A Novigradtól keletre eső területek kb. 1/3-án nem is jártam az első végigjátszás alatt soha. Van két végigjátszásni tartalom a játékban, felesleges egybe belerakni az egészet.

A 3. nehézségi szinten is teljesen mindegy, hogy milyen rúnát használták vagy bármi mást. A W3 sajnos egyik ökörsége az, hogy a fő meghatározó tényező az, hogy hanyadik szintű vagy és nem a fegyvereid statja. Alig jobb fegyverekkel leverhető mondjuk az a 14. szintű lény, akit 11 szinten meg sem tudsz sebezni, mert a szint difi számít. Én egy idő után az alapján választottam hacukát, hogy mi tetszik és az 1000 aranyas potionnel úgy osztottam el újra a skillpontokat, hogy a vért típushoz menjen a bónusz adás.

lwb
A válasz egyszerű: ahogy érzed. Én az első végigjátszást úgy csináltam, hogy azért kapjak xp-t a főszálban, tehát igyekeztem 4 szinten belül maradni a főküldetéseknél. Egy csomó witcher küldetést kihagyhatsz, ha akarsz pl. A mellékküldetések is inkább érdekesek, mint sok xp-t adnak (a főszál adja a legtöbbet - persze csak ha nem vagy túl magas szinten), ezért ráérsz a végén is ezekkel bajlódni. Egy-kettő olyan van, amit érdemes időben megcsinálni (pl. Novigradban azokat, amiket Dijkstra ad - majd meglátod vagy a gwenteseket), mert bukod később.

Rúnákat eléggé szórja a játék, szóval főleg lesser izéket nyugodtan tegyél, én ezzel nem bajlódtam nagyon. Ha witcher fegyverzeted van, akkor fejlesztgeted őket majd, de lényegében - én legalábbis - eléggé sűrűn cseréltem a fegyvereket, szóval nagyon ne kötődj egyikhez sem.

Kötelező addon alatt nem tudom mire gondolsz. A két kiegészítőre? Egyik sem kötelező,de mindegyik erősen ajánlott. A főszál után ráérsz velük foglalkozni, odaszánták őket eleve. (magas szint kell mindkettőhöz)
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.15. 15:43:22

jan5650
Nemrég kezdtem el a játékot, jelenleg lvl 13 vagyok. Nagyon tetszik a játék, minden létező oldalküldetést megcsináltam eddig, most jutott el oda, hogy megérkeztem a mágus csajhoz. (fogalmam sincs hogy hívják, a banner bal oldalán van 😄 )
A kérdésem csak annyi lenne, hogy érdemes a kezdő megyében mindent végigjárni? Falukat/ kérdőjeles helyeket? Vagy inkább haladjak a fő küldetéssel és ami útba esik csak azzal foglalkozzak? Lvl13-ason már csináltam lvl6-os küldiket is, amiket elfelejtettem. Kemény 1 XP-t ért 😄

Ruhákba/Kardokba mennyi pénzt/rúnát költsek? Sűrűn kell cserélni őket, vagy lesz olyan, hogy egy jobbat sokáig megtartok?

Mik a kötelező addonok?