The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a csukja eltüntető modot de így meg a játék nem indult el. Kellett egy gyors helyreállítás, hogy újra menjen a játék.
Végül inkább nem fejlesztettem a mellpáncélt, hogy ne legyen csukja. Vajon mi lehetett a baj a moddal? Tudja valaki? Vagy rosszul raktam fel? Simán bemásoltam a megjelölt mappába.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Én nem öltem meg az "oroszlánokat", de nem kaptam meg.
Együttérzéshez jó a dögrémes küldetés is, ha nem ölöd meg.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.06.17. 07:27:01
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Segítséget szeretnék kérni a "csak egy maradhat" (tó közepéről kardmegszerzős) nevű küldiben.
Köszi előre is!
Eh, az új javítással végre a gwent-es küldit is be tudtam fejezni, újra jelöli az npc-ket és végre ott is vannak. Fincsi.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ciri nem úgy jön mint szerelmes, hanem mint witcher, ha az lett a vége nálad. de ez lényegtelen mert neked majd Triss lesz mint mondtad. Shani nem befolyásol semmit ha jól tudom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nekem Triss annyira bejön, hogy a mostani végigjátszás során is az ő extra jeleneteit akarom látni. Ha SoR modot tolom, majd akkor lesz Yenn megnézve.
Kevés viccesebb jelenet volt annál, mikor az emlékvesztés miatt mentegetőző Geraltot Yenn kibaszta varázslattal a tó közepére. Ott hangosan röhögtem. )
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.16. 15:29:45
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gondolom egyrészt a sima játék befejezésétől... de ezen kívül?
Triss vagy Yen mikor követte Geraltot a fél világon át?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.16. 10:21:24
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.06.15. 23:26:15
t
(Gopher YT csatornájáról)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A házban milyen trófeát lehet kirakni? Semmit nem enged, se nyert cuccot, se szörnytrófeát, semmit?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.15. 16:31:34
Amúgy más nem vette észre, hogy szar lett az animáció, mikor Geralt felszáll a lovára? Odacsúszik, aztán van, hogy még összevissza csúszkál a lovon, mire megtalálja a helyét. Régebben nem volt ilyen. Ezt nem találtam a changelogban. Meg úgy általánosságban több grafikai buggal is találkoztam még a B&W-s küldetés előtt.
Úgy nézem javítják az eltűnő NPC hibát, yippee!
A 3. nehézségi szinten is teljesen mindegy, hogy milyen rúnát használták vagy bármi mást. A W3 sajnos egyik ökörsége az, hogy a fő meghatározó tényező az, hogy hanyadik szintű vagy és nem a fegyvereid statja. Alig jobb fegyverekkel leverhető mondjuk az a 14. szintű lény, akit 11 szinten meg sem tudsz sebezni, mert a szint difi számít. Én egy idő után az alapján választottam hacukát, hogy mi tetszik és az 1000 aranyas potionnel úgy osztottam el újra a skillpontokat, hogy a vért típushoz menjen a bónusz adás.
Rúnákat eléggé szórja a játék, szóval főleg lesser izéket nyugodtan tegyél, én ezzel nem bajlódtam nagyon. Ha witcher fegyverzeted van, akkor fejlesztgeted őket majd, de lényegében - én legalábbis - eléggé sűrűn cseréltem a fegyvereket, szóval nagyon ne kötődj egyikhez sem.
Kötelező addon alatt nem tudom mire gondolsz. A két kiegészítőre? Egyik sem kötelező,de mindegyik erősen ajánlott. A főszál után ráérsz velük foglalkozni, odaszánták őket eleve. (magas szint kell mindkettőhöz)
Utoljára szerkesztette: lwb, 2016.06.15. 15:43:22
A kérdésem csak annyi lenne, hogy érdemes a kezdő megyében mindent végigjárni? Falukat/ kérdőjeles helyeket? Vagy inkább haladjak a fő küldetéssel és ami útba esik csak azzal foglalkozzak? Lvl13-ason már csináltam lvl6-os küldiket is, amiket elfelejtettem. Kemény 1 XP-t ért 😄
Ruhákba/Kardokba mennyi pénzt/rúnát költsek? Sűrűn kell cserélni őket, vagy lesz olyan, hogy egy jobbat sokáig megtartok?
Mik a kötelező addonok?