16775
banner
  • lwb
    Nyugodtan tedd fel a dlc-ket, semmit nem kavar. Megjelenik két küldetés - jó magas szintűek -, ezeket ne kezdd el, amúgy ennyi, semmit nem kavar, mentéseid is mehetnek tovább.
  • Madi92
    Szerintem pont jó ez így. Vannak olyan stílusú játékok, ahol fontos, hogy időben csinálj meg dolgokat meg vannak ahol annyira nem. Így mindenki el tudja dönteni, mivel játszik.

Volt egy két játék, ahol újdonsággal próbálkoztak, mint például State of Decay első része. Ahol akkor is mentek/szimulálódtak a dolgok, mikor nem is voltál játékban. Aztán kivették belőle, mert megreklamálták, hogy milyen már, hogy meghalnak NPCk, mikor ott sem vagyunk.

• Tetsuo
    A DLC-k telepítése után a mentett játék normálisan megy tovább, vagy ne keverjem, végigjátszás után telepítsem a DLC-ket?
  • lwb
    Ezek klasszikus időlimites játékok, én olyanra gondolok, ahol csak mondjuk a főszál limites, de utána van idő felfedezni. Mondjuk képzeljük el az obliviont, hogy a démoninváziót gyorsan meg kell oldani, mondjuk a városok előtti kapukat be kell zárni X nap alatt, különben vége mindennek, aztán a Cloud Temple-ben már leállna az óraketyegés és onnantól lehet időt húzni.
    De mehetne ez skyrimnél is, hogy a polgárháború lehetett volna időlimites pl.

Kb, mint a fallout 1 elején a water chip, csak nem lenne utána master miatti óraketyegés. Ilyen játékot nem nagyon tudok. DR vagy Xcomoknál ugyanúgy van egy időhatár, ameddig muszáj lépni, különben szopás lesz.
  • PiszkosFred
    Keves van, ketsegtelen, de a manager jatekok (ahol konret szezonok vannak es amiatt, lasd sport es egyeb tycoonok) mellett az akcio/kalandok kozott ott figyel pl. a Persona kesobbi reszei vagy a Dead Rising sorozat. Ezeknel konkretan befolyasolja a teljes jatekot az idolimit, amely ido alatt muszaj eljutnod a fo sztoriban a vegeig, vagy nem tudod vegigjatszani, pontosabban az is egyfajta vegigjatszas, csak nem sikeres. :)

(+ XCOM regi es uj kiadasa, ha sokaig tokolsz es pepecselsz, akkor cumi van/lesz. Elobbi esetben jonnek a fejlettebb ufok es szetcincalnak, utobbi esetben a "project" elorehaladasa fog gondot okozni)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.11.28. 09:48:54
  • lwb
    Szerintem érdemes megvenned, ingyenes nem lesz várhatóan, de volt már mondjuk az egész nagyon leárazva korábban is, 70% alatt is, szóval azt nem tudom, hogy lesz-e még ilyen.
    Ahogy elnéztem, kb minden opcionális és kikapcsolható lesz - főleg pc-n - az újítások közül, szóval ne aggódj emiatt.
  • lwb
    Van érv mindkettő mellett: az adrenalin-löket az időlimitnél és a chill felfedezés. Én akkor inkább azt támogatom, hogy a főszál legyen időlimites, aztán amikor elérünk vagy a végére vagy egy logikailag megfelelő pontra a történetben, akkor lehessen lazítani és felfedezni.

Fura, hogy egy játékot nem tudok mondani, ami ezt csinálta volna, pedig nagyon kínálja magát az ötlet. Legalábbis szerintem.
  • Tetsuo
    Nemrég kezdtem el játszani a Witcherrel, a 3-kal.
    1. Érdemes most megvenni hozzá a 2 nagy DLC-t steamen 70%-os leértékeléssel, vagy később olcsóbb, esetleg ingyenes lesz?
    2. Az új update a grafikai minőség emelése miatt talán lassítja a játékot. Gyenge GPU mellé is érdemes lesz telepíteni? (Ryzen 5700G)
    Köszi előre.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2022.11.28. 01:21:14
  • Crasher9000
    Kedves Iwb!

Mindig jókat mosolygok azon amikor valaki látatlanban akarja megmondani az életkoromat az interneten keresztül és azonnal leszűrik, hogy mikor és mennyit játszottam egy játékkal és, hogy mennyit tudok róluk de ezt most hagyjuk. : Közelében nincs az életkorom az általad feltételezettnek. Ha igaz az adatlapod akkor minimum egy évtizeddel előtted járok de ezt most hagyjuk. Gyűjtsd még a bölcsességet és azt mondom.

Örülök, hogy felhoztad a MotB. Egyik kedvenc kiegészítőm. Sajnálom, hogy nincs több hasonló mechanika más játékokban de megértem. A chill és escapism ahogyan te mondtad az kell a mai nyomi játékosoknak. Bemenekülnek egy virtuális világba ahol nincsenek következmények és hogy kiéljék a beteges vágyaikat. Én maximum a játékmechanikát szintjén foglalkozom a játékokkal ezért örülök ha mindenféle olyan dolog van benne amikre nincs ráhatásod és hozhatnak váratlan Game Over-t.

Na mindegy. Tudom, hogy vágyálmok ezek csupán. A züllött tömegnek nem ez kell.
  • lwb
    Ez igaz. Én arra gondoltam viszont, hogy nem biztos, hogy ennyiért érdemes volt 7 évet várni. Ezt ki lehetett volna tolni 2019-ben is, amikor kijött az új konzolgeneráció.
    Lehet, hogy van benne meglepetés, de én nem hiszem, végignéztem a reljes cdpr streamet és kb mindent kibeszéltek. Ebben ennyi lesz és kész.

Pici csalódás, a nagy hype után ennél többet vártam. Attól még persze örülök neki.
  • Madi92
    Szerintem tök jó dolog, hogy előszednek egy 2015-ös játékot és még 7 év után is foglalkoznak vele. Az más kérdés, hogy a bugfixeket előbb is megcsinálhatták volna, de annak örülök, hogy végre felhasználják a "Devils Pit" nevű helyet. Mindig is zavart, hogy mellékküldiért kiált a hely, de nincs ott semmi.

Meg ne felejtsük el, hogy technikailag még nem fedték fel a teljesen mi is kerül az updatebe. Illetve abba is gondoljunk bele, hogy egy korosztály felnőtt azóta a 7 év óta.
  • lwb
    "Persze ha többet foglalkoztál volna a játékkal akkor tudnád"

LOL :D Te még meg sem születtél én már meguntam a Fallout 1-et. Van benne vagy 5-6 végigjátszásom, bár az tény, hogy a legutóbbi is 20+ éve volt. Amint kijött a 2, inkább átnyergeltem arra és azt még 10 évvel ezelőtt is elővettem pl. Az 1-et nem, így az emlékeim már elég rozsdásak, de azt tudom, hogy többet felejtettem el a játékból, mint amennyit te valaha is tudtál róla. No hard feelings, a korral jár a bölcsesség. :)

"Mi lett volna a túl sokat ökörködik valaki a világban Geralt-ként és Ciri-t elkapja a Wild Hunt?"
    Volt játék, ami ezzel próbálkozott, de rendszerint nem találkozott a casual tömeg tetszésével az, hogy ketyeg az óra. Az egyik legismertebb példa erre - az amúgy fenomenális - NWN2 kiegészítő, a Mask of the betrayer. Amikor egy open world játékot csinálsz, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy mi az, amit a fogyasztók akarnak. Az ilyen vizsgálatok pedig rendre azt mutatják ki, hogy a játékosok többsége a chill felfedezést és a stresszmentes escapism-ot előbbre tartja a realitásnál. a MotB-nél tele volt az internet a hisztivel, pedig viszonylag egyszerűen menedzselni lehetett ezt a funkciót. Ennek ellenére az a kiegészítő niche termék maradt, a hc rajongók istenítik, de a tömegek tetszését nem nyerte el. Többek között ezért is. Pénzt meg nyilván nem a pár százaléknyi hardcore játékoson lehet keresni.

A W3 még viszonylag logikusan magyarázza meg, hogy miért nincs ilyen dinamika a világban vagy time limit arra, hogy megtaláld Cirit. Ezerszer jobban, mint pl az Oblivion a nagy inváziót, amit akármennyi ideig fel tudsz függeszteni, ha épp gombát szedni támad kedved 5000 napig a játékban.
  • lwb
    Nyilván megvárom majd amíg elsőkézből lesz tapasztalatom, de nekem picit haloványnak tűnik ez a next-gen izé. A ps5-ösök nyernek a legtöbbet, mert nekik eddig még 60 fps mode sem volt elérhető, xsx-en legalább az ment. A ray-tracing (legalábbis konzolon) csak global illuminationt jelent, reflections nem, ezért erősen kérdéses, hogy érdemes-e ezért lenyelni a 30 fps-t ... Pc-n persze bármi lehet, de sanszos, hogy ott is megizzasztja majd a középkategóriás kártyákat. 4k-n még a felsőkategóriásakat is.
    A netflix sorozatból csak pár fegyvert és vértet vesznek át, meg egy új bekapcsolható skint Dandelionnak. Egy új küldetés van, meg egy új kameramód, ami engem leginkább a Witcher 1 közeli kamerájára emlékeztet. Nem tudom, hogy akarom-e. Pár QoL feature még és kb ennyi a gameplay változtatás. Ja, ps5-ön haptic feedback is.

Nyilván nem vártam csodát, de ezt miért kellett ennyit tologatni? Csóró ps5 tulajdonosok 3 éve várnak arra, hogy legalább 60 fps-en tudjanak egy 7 éves játékkal játszani.
  • Crasher99
    Kedves Iwb!

Ugyan kései válasz de úgy látom ismét tisztáznom kell pár dolgot. Én nem állítottam sehol, hogy a Fallout 1 annyira hardcore dolog lenne mert nem az és sosem volt. Pusztán felhívtam arra figyelmet az időlimitre. Persze ha többet foglalkoztál volna a játékkal akkor tudnád, hogy nem csak a végső határidő számított, a Super Mutant-ek idővel elkezdték elfoglalni a térképen lévő városokat és így questek lettek teljesíthetetlenek és/vagy befejezetlenek. Manapság ez elképzelhetetlen. Mivel eszméletlen drága a játékfejlesztés nem fognak olyat belerakni ami esetleg elérthetetlen lesz vagy nem látják a játékosok.

A topiknál maradva. Mi lett volna a túl sokat ökörködik valaki a világban Geralt-ként és Ciri-t elkapja a Wild Hunt? Vagy ha Nilfgaard és Redania összecsap és egy egész térképnyi területet átformál? Rengeteg ilyet lehetne csinálni de fent említett okok miatt már sosem fog senki. Aki kreatív, hogy megtegye annak pénze nincs rá, ahol meg van pénz ott nem a kreativitás dirigál.

Ez a next-gen update meg szép és jó de már csak az nem játszott a játékkal aki nem is akart soha.
  • caps lock
  • lwb
    A Fallout 1 messze nem volt nehéz játék, a water chip leszállítása után még 500 napod volt, hogy a masteres dolgot elintézzük - mármint patch előtt. Patch után 13 év, ha jól emlékszem. A water chip leszállítására a határidőt meg ki tudtad a játékban tolni, ha nagyon akartad, de az igazság az, hogy bőven elég volt mindkettő mindenre.
    Én patch előtt játszottam vele, megjelenéskor, akkor még nem nagyon volt internet sehol se, nem úgy ment a patchelés, mint ma. Szerintem talán sose játszottam patchelve és egyszer nem futottam ki az 500 napból, igazából nem is vettem észre, hogy itt lett volna egy határidő.

A FO1-et kár előadni, hogy micsoda hardcore egy izé volt. A harc egyáltalán nem volt nehéz, Junktownban kizsebelted a sheriffet a f.sza pisztolyáért és onnantól kezdve csak a lőszerre kellett figyelni, azzal a játék elején legyalultam mindenkit. A játék nem azért akkora cult classic, mert nehéz lett volna a harc benne, hanem mert ezernyi lehetőséget biztosítottak a szerepjátékra. Egy-egy feladatot többféleképp meg lehetett oldani, addig nem nagyon tapasztalt szabadságot ajánlott a játékosoknak. És a maga idejében még jól is nézett ki, mai szemmel már nyilván nem.
  • Crasher99
    Semmit sem tudsz arról amit beszélek ha nem vitted végig játékot. Kár is volt időt pocsékolni az ökörségeidre. És amúgy hivatalos patch volt, nem mod. És igen, okkal létezett. Hiába mondja mindenki manapság, hogy "bezzeg régen milyen tökösnek kellett lenni ha ki akartál játszani egy komoly játékot" de lényegében már akkor is csak kibúvókat kereste mindenki meg titokban ment az Easy mód és akinek esetleg volt már internete az telesírhatta a rinyálásaival az étert. Ez azóta csak halmozottan érvényes a "játékostársadalomra"

Ismételten, meg lehetne ezt mindet csinálni csak a mai kiadók és fejlesztők nem elég tökösek hozzá. Annyival kiegészíteném, hogy a játékosok pedig nem elég eltökéltek ahhoz, hogy ilyen funkciókat tegyen a mai játékokba.

Na mindegy, ez van. Örök középszerűség vagy annál gyengébb játékok tömkelege az amit manapság csak fosnak ki a készítők. Semmi érdemleges.
  • caps lock
    Megvolt a harmadik végigjátszásom és mindhárom alkalommal más lett a végkifejlet. Nem is alakulhatott volna szebben, nem néztem utána mikor milyen döntéseket kell hozni, csak így alakult. Amúgy szerintem a legjobb az ha Ciri császárnő lesz. Úgy tehet a legtöbbet az emberekért. Meghalni, vagy witchernek lenni túl önző lenne az ő helyzetében. A nagy erő nagy felelősség. Persze ezzel lehet vitatkozni, hisz ő is ember, vágyik a szabad életre és eleget szenvedett már mások kapzsisága miatt.
  • militavia
    Tudom, de ez is igen messze van attól, amit szeretnél látni.
    És okkal létezik olyan MOD, ami ezt kiszedi a játékból.
    A tömegeknek erre igénye nincs. Ahogy te is írtad. (Az patch volt vagy MOD?)

Azokat amit írsz tapasztaltam, de nem vittem végig a játékot. Nem tudom meddig jutottam benne, de azért nem a legelején tettem le...
  • Crasher99
    Dicséretes de ha 10 óránál többet játszottál volna vele akkor tudnád, hogy minél több idő telik el annál többet változnak meg egyes mapok és sok küldetés és ending slide elérhetetlen lesz. Ez nem minimális hatás. Ha túl sokat szarakodsz akkor még a Water Chip megszerzése után is Game Over.

Persze ezt egy patch-ben elnézőbbé tették később mert már akkor látszott, hogy mi lesz a játékostársadalom jövője.
  • militavia
    Játszottam vele, ott is csak minimális hatása volt, X ideig be kellett fejezni és talán néhány questnak volt időlimitje.
    Amúgy 2015-ös szemmel gyakorlatilag játszhatatlan volt az F1. 10+ óra után feladatam. Annyira fos volt az irányítása.
  • Crasher99
    Meg lehetne ez mindet csinálni csak a mai kiadók és fejlesztők nem elég tökösek hozzá.

És látom, hogy a Fallout 1 kimaradt itt sok mindenkinek.
  • militavia
    De a chapteren belül is a sárkányos vártak arra, hogy szépen lemészárold őket.
    Mert csak.
    A leszűkítéssel él a W3 is, szól, ha Ciriért mész, akkor egyes események már visszafordíthatatlanok és KM csata jön.
    Pont, mint a sziget a G2-ben. De ettől még ugyanúgy ott is szinte csak áll az idő. A sárkányvadászokat átteleportálja ide és oda, de kb. ennyi.
  • Probatbicol
    Azért a Gothic 1-2 -ben elég jól megoldották ezt a fejezetekkel. Ott volt a nagy open world, de amikor a főküldetésben elértél egy bizonyos ponthoz akkor új fejezet kezdődött, a világ kicsit átalakult, új npc-k jelentek meg adott területeken, bizonyos mellékküldetéseket már nem lehetett megcsinálni stb.
    Az utolsó fejezetre meg teljesen beszűkült a játéktér, gyakorlatilag tényleg csőjátékká alakult át és ez így is volt jó, hiszen a világot addigra felfedezted és így a végére sem lett unalmas.
  • militavia
    Mondon, MINDEN játék ilyen volt valaha. Ezzel nem tudnak mit kezdeni a játékok. Ha időfaktort teszel bele, akkor lineáris csőjátékot kapsz. Mit olyan nehéz ezen megérteni?
  • caps lock
    Szerintem nem tudja hogy ő hozta be a pestist. Ha jól emlékszem egy fertőzöttt bolha akaszkodott a ruhájára, ami aztán ráment egy patkányra.
  • lonvard
    Az kellett volna, hogy csata közben amikor Ciri dodzsolgatva kvantumugrál, megjelenik a komplett elf-flotta, szarrá fagyasztva a vidéket. És amerre megyünk, jönnek utánunk. :) A nyomunkban mindenfelé beköszöntő örök fagy viszont legalább visszafogta volna a pestist, amit jut eszembe Cirike juttatott be ebbe a világba, és ami a W3 idején is vidáman tombol. Ciri egyébként sosem említette, hogy lelkiismeretfurdalása lett volna amiatt, hogy a pestis halálozási arányaiból kiindulva a lakosság 50% kipusztul ebben a világban is. :D
  • caps lock
    Igen, csak annyi szokott lenni hogy adott ponttól nincs visszafordulás. Mégis furcsán tud hatni hogy mikor a történet szerint sietni kéne, bármikor leülhetünk egy parti gwyntre vagy elmehetünk akárhová kalandozni. Be lehetne építeni jobban az időt a küldetésekbe. Filmeknél is gyakran figyelmen kívül hagyják a valós távolságokat. Trónok Harcánál is úgy ugráltak a térkép egyik pontjából a másikba mintha nem létezne idő.
  • militavia
    Az open world koncepció nem tud mit kezdeni ezekkel és a játékosok miatt semmilyen open world játékban soha nem lesz az időfaktor kezelve.
    A játékosok nagy többsége Ciri megtalálása előtt összeszedett valamennyi szövetséges. A létük amúgy kozmetikai, csak narratíva, simán leverhetők a vadak a minimal crew felállással is.
  • caps lock
    Érdekes, és valahol kizökkent az élményből hogy mikor megtudjuk hol van Ciri, választhatunk hogy azonnal érte megyünk vagy előbb szövetségeseket gyűjtünk a Vadak ellen. Mindkettő átgondolatlan. Ha elhozzuk Cirit a Ködszigetről és utána megyünk harcostársakat gyűjteni, addig védtelenül marad Kaer Morhenben. Hiszen Geralt nem használ portálokat, hónapokba telne mire visszaérne és addigra már késő lenne. Második eset is fura, miután Geralt megtudja hol van az annyi idő óta kutatott Ciri, úgy dönt hogy várhat a lány, inkább egy hosszú utazásra indul Velen, Skellige, Novigrad, sőt a távoli Nilfgardba. Értelmetlen. Azt nem tudom hogy van-e harmadik út? Dönthetünk úgy is hogy nem kellenek harcostársak, csak a witcher kollégák és Yennefer? Mert egyébként csak ennek van értelme az idő szűkössége miatt. Oké, a játékos gyorsutazhat az egész térképen, de a történet kereteibe ez nem férne bele valójában. A játék túl lazán kezeli a távolságokat.
  • lonvard
    Nah, Ciri nem lépett le a fagyvilágba. Jól rám ijesztett a játék, mert elindult.

Tetszik, hogy nem olyan egyértelmű happy történet, hogy visszamegy a császárhoz. Először is mert nem kapta meg rögtön a trónt. Egy belső ellenségeivel éppen leszámoló Emyr mellé áll be, mint leendő császárnő. Kellőképpen szomorú a búcsúzkodás, és ahogy a császári sereggel ellovagol, eh. Nagyon szép, felnőttes, és kerek vége van így a fő sztorivonalnak. Mehetek vissza witcherkedni. Triss Kovirban vár rám, és van egy birtokunk Toussaintban. Asszem jól jöttem ki ebből a világháborús krízisből. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.06.15. 22:42:01
  • lonvard
    Készülünk a végső ütközetre. Most nem a skellige harcosok vannak körülöttem, hanem a császár csapatai. Ciriből császárnő lesz a végére, meglátjátok!

Most elsietek a dolgaimra, este megvívom a csatát.
  • lonvard
    Tökjólkigondoltam. :PP

Sokáig az volt bennem, hogy Redania jelenti a reményt. Ugye Nilfgaard támad, tehát nyilván az északi seregeknek szurkolunk. Radovid hülyeségei voltak a szükséges rossz, amit kénytelenek voltunk tolerálni. Csak hát közben lecsepegett, hogy Radoviddal nem lehet tárgyalni, kaotikus figura, teljesen megbízhatatslan és gyűlöli a boszikat. Míg a császárral lehet. Tehát nem kell elengednünk a politikai részét, hogy akárki győz, úgy is marad a káosz, mert ha Cirit berakjuk a császár helyére, Radovidot pedig kiütjük, akkor meg vannak az alapjai a rendezésnek.

Egyébként Novigrád helyzete nem világos. Tele van momentán redániai katonával. Konkrétan a kapuknál most a redánok ellenőriznek és nem a boszorkányvadászok. Miközben nilfgaardi erők is vannak benn, legalábbis nemesi szinten. Most én értem, hogy semleges város, de a semlegesség nem azt jelenti, hogy redán őrség a kapuban. Eleve a fanatikus boszorkányvadászok is mi a tökömet csinálnak. Mért nincs Novigrádnak saját katonasága? És mért nincs hangsúlya annak, hogy ki vezeti ezt a kicseszett várost? Geralt mindenkivel lepacsizik, a teljes bűnözői körrel, az összes királlyal, de a novigrádi vezetés az sehol. Valami főpap elvileg a város ura (ha jól olvastam) , de nem lehet tudni róla semmit. Azt most nehezen fogadom el, hogy a felvilágosult Novigrád alap katonasága a boszorkányvadászok csoportja.
  • Crasher99
    Kis naiv :)
  • lonvard
    Az oxenfurti börtönből megszökött fickót várjuk a Sánta Katában. Ő az egyetlen, aki meg tudott szökni onnan. Megérkezik, Yennefer megszólítja: Faria abbé (Monte Christ grófja).

Beszartam, behugyoztam. Imádom. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.06.12. 00:11:36
  • lonvard
    Egyszer csak bevillant, hogy Cirikét nem witchernek kell képezni, hanem császárnővé kell tenni.

Az eddigi végigjátszásaimat teljesen elcsesztem, mivel az Ilmerith legyőzése után rendszerint gyorsan végig akartam menni, és az lett a vége, hogy a Vernon Roach mellékküldetéseket nem csináltam meg, és egy teljes káosz lett a vége. A császárt kinyírták, Ciri eltűnt a fagyban, és akkor játszottam vele 1 évig, és az a vége, hogy üveges szemmel bámulom a képernyőt, és bazmegolok.

Na de ha Ciri a császár, akkor:

1. Ugye Radovid el van ekkor már intézve, Novigrád helyzete rendeződik, fanatikus rendeket a nilfgaardi erők letörik.
    2. Hát skelligén királlyá tettem Óriásölő Hjalmart, aki részt vett az Eredin elleni első csatában. Legnagyobb szövik lesznek a Ciri féle nilfgaarddal.
    3. Toussaint relatív semlegessége megőrződik, nem kell félni, hogy a királynő általam kieszközölt halála miatt (jóvanna, ki akartam nyírni a fővámpírt, mert ilyen erős ellenfele talán még nem volt Geraltnak) esetleg berongyol a birodalom és tönkreteszi
    4. Kael Morhen helyzete megerősödik, mivel Ciritől segítséget kérünk, felépítjük az erődöt, és elindul a kiképzés
    5. a varázslószövetség helyzete is rendeződik.
    6. A nilfgaardi sereg visszavonul szépen, és Vizimában is lesz valami, Vernon örülhet

Ezzel a húzással gyakorlatilag a komplett kontinenst kirántjuk a kakából.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.06.11. 21:15:03
  • lwb
    Next-gen update Q2-ből Q4-re tolódott, ha nem tolják még tovább. Remélem megéri majd a várakozás és tényleg hozzátesznek valamit a ray-traced árnyékokon kívül, amit senki se fog látni rendesen és ami lefelezi a frame rate-et.
  • Aborg
    En most a SABLE-t jatszom, gondoltam folhivom ra a figyelmeteket ha esetleg nem ismeritek, eleg jo kis jatek. Hasonlo a jatekmenete mint a witchernek, csak nincsenek benne harcok. De hasonlo a nagy nyilt vilag, az erdekes helyszinek, felfedezes, szoval hangulatos.
  • Crasher99
    Ez így hívják, hogy (True) Neutral. Nagyon el van tévelyedve itt sok ember a régi Alignment rendszert illetően, annak ellenére, hogy évtizedek óta létezik. Szerencsére lassan kukázva lesz ez is.
  • lwb
    A Blood & Wine kiegészítő során kapsz egy szőlőbirtokot, ami a játék végefelé van, Toussant-ban.