16775
-
#16455 Igen olyan 225 órát azért számolj rá a 3 ra minden kieggel együtt :D -
#16454 Ketevi vakacio? Mert nekem majdnem addig tartott a W3 alapjatek, DLCk nelkul :)
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2021.11.28. 09:17:21 -
pbsb4 #16453 Köszönöm még egyszer mindenkinek a hozzászólásokat és a videót is.
Megveszem mindhármat plusz a dlc-ket is.
Azt hiszem maradok a sorrendben való végigjátszásnál is.
Szerintem megvan a karácsonyi szabimra az időtöltés. :) -
Daermon #16452 Én is a rendes sorrendben játszásra szavazok. -
#16451 Áh én sorrendbe haladnék, sokan szidják az első részt és tényleg mechanikailag nem a világ legjobb dolga, de ha valakit a sztori érdekel még ma is teljesen beszippant és szerintem még jobb is tud lenni mint a 2. rész. Ha valakit nem szippant be a sztorija szerintem a másik kettő sem fog tetszeni neki annyira. A ritmus harc is teljesen jó, legalább valami újdonság nem ugyanolyan mint az összes többi. -
caps lock #16450 Új játékosként szerintem visszafelé érdemes haladni. Történetileg csak lazán kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik független kerek egész. Azért a harmadik résszel érdemes kezdeni, mert a mai igényeknek jobban megfelel, plusz játékmechanikailag is ez a legkiforrottabb. Ez az a játék ami rajongóvá tehet, és így már jobban tolerálható a korábbi részek esetlenebb megoldásai.
Azért az sem árt ha ismered a könyveket, nem kell elolvasni őket, Gamestar csinált a youtube oldalán egy nagyon jó összefoglalót. A játéknak szinte semmi köze sincs a könyvekhez, úgyhogy nincs komoly spoiler veszély, de cserébe képbe lehet kerülni a világot és karaktereket illetően. Szóval előbb szerintem nézd meg a videót, aztán rögtön jöhet a harmadik rész!
-
xido #16449 Helóheló..ha már akció,akkor legyen teljes a kollekció...jó szívvel ajánlom a táblás és a kártyás részeket is..Adventure game és Thronebreaker..magyaritás is van ezekhez is és nagyon jók ha nem akarja az ember elővenni éppen a nagy részeket... :)) -
Daermon #16448 Helyes, a legkiválobb trilógia. :) -
pbsb4 #16447 Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Szerintem megveszem mindhármat és nekiállok.
Nem egy jelentős tétel az első rész ára kb. 1,5 euró. A másodiké pedig 3 euró.
A dlc-t is akkor megveszem.
Tényleg kösz a hozzászolásokat segített a döntésben. -
#16446 Nekem mindhárom bejött, de az 1 megvásárlása előtt egy-két figyelmeztetés:
- a grafika nem öregedett valami jól, mondtad, hogy nem lényeg, de azért nézz bele,
- a harc egész más: itt inkább egy ritmusjáték és nem az a souls-szerű akció izé, mint a másik kettőben
- a játék a régi neverwinter nights engine-én készült, ami látszik is az irányításon pl., nem tökéletes
A 2 és a 3 elég közel állnak egymáshoz és grafikailag és irányításilag is a 2 közelebb is van a 3-hoz. Az 1 pl teljesen játszható izometrikusan , egérrel klikkelgetve is, a 2 és 3 már teljesen 3rd person játék.
A történetszál átível mindhárom és áthozható a mentés is, de igazából az 1 története alig számít bármit is a 3. részben már. A 2 története se sokat, de legalább megágyaz a háborúnak, amit annak az alaptémája. Az 1 egy picit ki is lóg pl. ott is megjelenik a wild hunt de egész más, mint a 3-ban. Szerintem - bár én nagyon szerettem - mai szemmel nem akkora baj, ha az első részt kihagyod.
A 3-hoz mindegyik kieg "kötelező", a kiegészítők egyenként is jobbak, mint az alapsztori, szóval óriási hiba kihagyni őket. -
mindero #16445 Szerintem ez inkább időfüggő. Ha rengeteg időd van akkor érdemes mind a 3-at végigvinni, mert egyrészt így kerek a történet, másrészt nagyon jók a karakterek is benne.
A játékmechanika meg egyénfüggő, hogy mennyire tolerálható, én már nem is emlékszem annyira.
A Witcher 3-at azóta sem tudta megközelíteni semmi más játék élményben (talán az Enderal mod a Skyrimhoz), az 1 meg gyerekkori szerelem. Talán a 2 volt nekem a legkevésbé testhezálló, de ott meg a játék második fele 2 teljesen eltérő lezárást kap, szóval nagyot újítottak ott is. -
robicarlos6 #16444 Gyakorlatilag mindhárom részben más a harc. Az egyben még klikkfest "időzítve" sokan ezt nem szerették pedig hamar szoktható
Egybefüggő a történet a mentéseket is lehet vinni..
Witcher 3 dlcket hogy érdemes-e? Ezek valóban kiegészítők több 10 óra tartalommal szóval igen nagyon is érdemes -
pbsb4 #16443 Sziasztok!
A steamen most akciósan meg lehet vásárolni a triológiát.
Nekem totál kimaradt ez a széria és most gondolkodom a beszerzésén.
A kérdéseim a következők lennének:
Mennyire öregedet jól az első két rész: Elsősorban a játékmechanikára gondolok a grafikával együtt tudok élni.
Mennyire egybefüggő a történet? Átível a részeken vagy önálló egész mindegyik?
A harmadik részhez érdemes minden dlc-t megvásárolni?
Eőre is köszönöm a válaszaitokat. -
Crasher99 #16442 Ebben a franchise-ban sajnos csak ennyi van. A játékok tetté naggyá és elismerté mert azok interaktív élményt képesek nyújtani és mindenki kiélheti a beteges kaszabolós/baszós vágyait de könyvek az ócska ponyvaregények szintjén mozognak és minden mozgóképes adaptáció is hasonló lesz. Sajnos a világ nem túl mély vagy rendesen kidolgozott ahhoz, hogy bármi újat tudjon mutatni ezen a téren. -
#16441 Amúgy sajna szerintem is. Többet érdemelne ez a franchise. -
caps lock #16440 Előbb meg kéne nézni, aztán ítélkezni. Bénaságon meg nem tudom mit értesz, feltételezem te jobban csinálnád. Ez egy adaptáció, nem kell se a játék, se a könyv eseményeit szó szerint követnie. Ha nem jön be a Netflix hozzáállása, ne nézd, ennyi. -
Daermon #16439 Béna lesz ez is, akár az első évad. Sokkal több volt ebben a lehetőségben, mint amit a Netflix idehányt végül. Kár. -
#16438 Majd ugrál Roach. Szerintem ez csak trailer zene és semmi köze a sorozathoz. -
#16437 Ehhez a zenehez mar csak az ugrabugra autok hianyoznak. Vicserszky rap, ezt komolyan bele akarjak rakni a filmbe is?
Eppen befejeztem a W3 alapjatekot, 270 ora korul volt. -
caps lock #16436 -
Daermon #16435 A nextgen update 2022 Q2. -
#16434 Nem semmi poen van "A semmibol jott torony" cimu masodlagos kuldetesben Skelligen :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tornyot DRM vedi, meg a torony gazdajat is fogva tartja. Elkuldi Geraltot az ellenszerert, ami a GOG -
caps lock #16433 Új trailer a 2. évadhoz
-
#16432 Igen, a fejvadasz is eletben maradt, mind a ket esetben.
-ha nemet modntam, akkor nem lett sikertelen a kuldtetes, csak valahogy beakadt. Aktiv maradt, feladat nelkul.
-ha igent mondtam, legyoztuk a harom banditat, megis pirosal jelolte hogy nem segitettem neki. Itt sikertelen is lett a kuldetes (pedig mind a harom banditat en gyoztem le).
Elsore azt gondoltam hogy ha nem fogadom el az ajanlatat akkor lesz valami beszelgetesi lehetoseg a banditakkal, kiderul valami hogy csak rajuk kentek valamit vagy hasonlo csavar a tortenetben... -
Pityu Mester #16431 Ha nemet mondasz a fejvadásznak, akkor mindenképpen sikertelen lesz a küldetés.
Ha igent mondasz, akkor le kell győznöd a három fivért, plusz a fejvadásznak is életben kell maradnia. Ha a fejvadász meghal, a küldetés sikertelen lesz. -
#16430 A "Grossbart-testverek szomoru historiaja" cimu masodlagos kuldetes az bugos? Bementem a barlangba (a Skellige terkepen Grotto gyorsutazasi pont), ott volt egy fejvadasz. Kerdezte vele tartok e. Mondtam hogy nem, erre elkezdett futni befele a barlangba, en kovettem. De a harom testver engem is megtamadott. Miutan legyoztem oket, a feladatot kipipalta, de ujabbat nem adott. A kuldetes sarga cel-jele is eltunt, de maga a kuldetes aktiv maradt, nem lett teljesitettnek elfogadva.
Visszatoltottem a mentest, most igent mondtam a fejvadasz ajanlatara. Legyoztem a harom testvert, erre a kuldetest SIKERTELENnek jelolte, mert hogy nem segitettem a fejvadasznak. Pedig de. -
caps lock #16429 Igen, köszi. -
#16428 Koszi! Ide feltoltottem, remelem sikerul letolteni:
ZIP -
caps lock #16427 Én szívesen venném ha feltöltenéd valahová. Gyönyörű képeket csináltál, van érzéked hozzá. -
#16426 Koszi. Mar csak Skeligen vannak masodlagos kuldeteseim. A kiralyvalasztast mar regebben lerendeztem.
Juteszembe, szeretek szoszmotolni az nvidia fele fotomoddal. Csinaltam nehany 800x600-as meretu e-olvasora valo hatterkepet is. Itt van nehany mutatoba (de ezek csak jpg-k, az olvasoba BMP valo. Ha valaki szeretne, elkuldhetem oket, vagy feltolthetem valahova.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2021.08.31. 20:34:08 -
#16425 Igen, én úgy csináltam, a mellékszálakon menj végig, főként a Skeligei király viszályt fontos lezárni, novigrád bandaháborúit, a szerelmi szálakhoz tartozó küldetések(bárhogyan is döntöttél, Fekete Vörös vagy mindkettő, ha mindkettő akkor poénos lesz, bár ez kihatással van a Blood and Wine végére) meg még van több de nem jut már eszembe, egyébként is jobb ha megvannak előtte.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.08.30. 22:40:58 -
#16424 Koszi. Igen, megirja mi lett oda - utolag. Mar volt ilyen hatarpont korabban is, a kartyazos kuldetesek lettek oda (amit nem bantam mert kartyazni nem szokok) de odalett egy mellekkuldetes is, ami miatt inkabb visszatoltottem egy korabbi mentest es teljesitettem azt is.
Szoval akkor a kodszigetes elott inkabb lassan teljesitgetek mindent amit lehet. -
#16423 Ja nem azok nem vesznek el, a mellékküldetések közül tud elveszni, de egyébként arról kapsz üzenetet melyek lettek oda. -
#16422 Nem csak a masodlagos kuldetesek veszhetnek el a kodsziget miatt? A kincskereses es a witcher megbizasok kozul is veszhet el valami? -
#16421 Ködsziget előtt érdemes kitakarítani a térképeket.
-
#16420 Letezik valahol lista azokrol a mellekkuldetesekrol amelyek a "Kodsziget" kuldetes utan mar nem lesznek jatszhatoak? Probaltam keresni de csak ezt talaltam.
-
#16419 fake news. -
#16418 Emlékeim szerint a könyvekben a jövőben élő mágusnők arról beszélnek, hogy Ciri nem állította meg a fehér fagyot.
Ezt mivel magyarázták meg a játékban? -
Daermon #16417 Ciri megállítja. -
Daermon #16416 Megnyugtatlak nem sokról maradtál le. Azth hittem az élőszereplős sorozatnál nincs lejjebb. De van. :D