banner
  • lwb
    #16640
    A Fallout 1 messze nem volt nehéz játék, a water chip leszállítása után még 500 napod volt, hogy a masteres dolgot elintézzük - mármint patch előtt. Patch után 13 év, ha jól emlékszem. A water chip leszállítására a határidőt meg ki tudtad a játékban tolni, ha nagyon akartad, de az igazság az, hogy bőven elég volt mindkettő mindenre.
    Én patch előtt játszottam vele, megjelenéskor, akkor még nem nagyon volt internet sehol se, nem úgy ment a patchelés, mint ma. Szerintem talán sose játszottam patchelve és egyszer nem futottam ki az 500 napból, igazából nem is vettem észre, hogy itt lett volna egy határidő.

    A FO1-et kár előadni, hogy micsoda hardcore egy izé volt. A harc egyáltalán nem volt nehéz, Junktownban kizsebelted a sheriffet a f.sza pisztolyáért és onnantól kezdve csak a lőszerre kellett figyelni, azzal a játék elején legyalultam mindenkit. A játék nem azért akkora cult classic, mert nehéz lett volna a harc benne, hanem mert ezernyi lehetőséget biztosítottak a szerepjátékra. Egy-egy feladatot többféleképp meg lehetett oldani, addig nem nagyon tapasztalt szabadságot ajánlott a játékosoknak. És a maga idejében még jól is nézett ki, mai szemmel már nyilván nem.