A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1091 Fradi88:
Írja a képen lévő szöveg mit csinálj. Aktiváld a kapcsolót. Ott van az ajtó mellett a falon egy nyitómechanizmus, húzd meg azon a kart, már ha jól azonosítottam be a helyszínt a kép alapján (mert azt nem írtad éppen hol dekkol a karaktered pedig sokat segítene).
PhantomAss:
Pedig ugyanazok a beállítások védelemre és sebzésre is mint az alap játékban (igazából szerintem még gyengébben is sebeznek a stukkerek mint amire emlékszem), semmivel sem nehezebb életben maradni. Ráadásul novice fokozaton még igen jelentős sebzéscsökkentést is kap a játékos.
Az tény, hogy a kezdeti tápok lettek kivéve azáltal, hogy megváltozott a kezdő helyszín elrendezése így már nincs ott a kezdetben is felvehető stalker ruha amitől az alap játékban iszonyat védetté vált már a játék legelején a főszereplő. Azért a ruháért most már meg kell küzdeni (az első található stalker ruha - Strelok ruhája - könnyebb de kevésbé véd mint a standard stalker öltözék).
Cheat meg konzol parancs az nincs. Trainer-t tudsz vadászni a neten ehhez a modhoz is, de úgy már túl könnyű lesz (így sem nehéz). Tényleg nem tudom mi okozza a problémát mert még stalker nehézségen is egy vicc amit az ellenfelek produkálnak lövés címén, míg novice fokozaton akár eléjük is állhat az ember a találati pontosságuk a béka feneke alatt marad.
A fegyverek értékeit meg magad is átírhatod ha túl erősnek érzed azokat, de ezzel rendesen keresztbe teszel a játékélményen túl néhány eseménynek is és a mutánsok leküzdése iszonyat nehézzé válik emiatt.