S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom ez a sok lezárt kapu is mire jó, régen sokkal átjárhatóbb volt a terület.
(érthetetlen miért dugták így el... ez egy elég gyakran látogatott hely a játékos számára, könnyen hozzáférhetõnek kellett volna tenni - ha már megváltoztatták az eddig ismert útvonalat)
VincentHW, köszi, nem mostanában találtam volna meg 😊
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kihagytam valamit?
De eddig igazából nagyon élveztem, csak a hang effektek rontottak el néhány szitut. Fõleg amikor Sid zombis küldijében tovább mentem befelé a bunkerba, jó mélyre, és még mindig hallottam azt a rohadt helikoptert. Na akkor forogtak a szemeim rendesen... 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Nekem nem a kilövésekkel volt a gondom,hanem azzal, hogy ott rendkívüli bugok jönnek elõ(ha a lábakat kikapcsolod, sokkal jobb)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
@levy668:
Zseniális lett a lost alpha, tele van még sajna buggal, de nagyon tetszik(amikor az eredeti kijött az sem volt bugmentes sõõõt..., és azt hivatalos csapat fejlesztette <#nyes>#nyes> )
Megjön a fizum, megy egy kis donate, mivel a srácok nagyon megérdemlik.
Ilyen copatós pályatervezéssel már rég találkoztam(pozitív értelemben), nem csak menj az ikonhoz vedd fel A-t, vidd el B-hez, hanem meg kell keresni a dolgokat egy esetleges "labirintusban".
Viszont lehet, hogy elcsesztem, mivel nem vettem meg az usb meghajtót a bárban, és most nem adja be sehogy(load, save, kilép betölt stb..)
Valami ötlet? Kellene az kutatólaboros küldihez....
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egy hajnali (konkrétan a napkelte perceiben) disznóvadászat a régi cordon béli tanya helyén, az ágak között vízszintesen ászûrûõdõ fényekkel valami fenomenális. Azért az a 10+ éves motos is tud valamit még mindig. Annyira belemerültem a nézelõdésbe, hogy az utolsó röfi kinyírt mire észbekaptam.
Hogy morgás is legyen: a csont probléma Fox kiszabadítása után nálam is elõjött, de csak akkor, mikor másodszor futottam neki (az elsõ után kicsináltak a katonák miután visszamentem Szidhez Fox nyomában, majd elmentem a déli õrposzt felé, és nem volt mentésem). Pedig a láb ki van kapcsolva. Még megnézem az F6-F7 beállítást, mert azt is áttettem máshova.
Mielõtt le akarnád menteni az adatokat a géprõl kétszer katt rá az inventory-dban, és innentõl már aktívnak kell lennie a letöltõ gombnak.
Én próbáltam megvenni tõle mielõtt még elvittem volna a Sin vezérnek a banditáktól lenyúlt dokumentumot - valamiért nem jelent meg a csapos inventory-jában... többszöri, különbözõ állás visszatöltés után se... Ahogy leadtam a papírt - vissza - ekkor már ott volt... Lehet nincs jelentõsége, és nem függ össze a kettõ; mikor elõször jártam a Barban akkor is láttam nála ezt a cuccot, de késõbb mikor szükség lett volna rá akkor nem jött elõ...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Szóval, szép munka, ha megjön a fizum, megy a Donate, mert megérdemlitek.
(A patchet meg várjuk majd szeretettel)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict