S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Megvan, köszönöm.
Nem tudom ez a sok lezárt kapu is mire jó, régen sokkal átjárhatóbb volt a terület.

Az elõzõ részekbõl ismert Arena épülete tudod melyik? Azzal szemben van egy kis jelentéktelen sikátor, na arra indulj.

(érthetetlen miért dugták így el... ez egy elég gyakran látogatott hely a játékos számára, könnyen hozzáférhetõnek kellett volna tenni - ha már megváltoztatták az eddig ismert útvonalat)
Herold, én is kerestem mire meglett most. El kell menni balra az épületek mellett tovább az úton. Utána meg jobbra, jobbra és egyszer csak ott volt...
VincentHW, köszi, nem mostanában találtam volna meg 😊
Herold
Szóval asszem megvan a bejárat, csak elé van tolva egy konténer. Nem lehet bemenni.

Herold
Valaki beraknak egy képet a 100 Rad bejáratáról? Egy órája bolyongok azon a kibaszott telepen, de nem találom.

options-->game-->show actor legs vagy show actor shadow
Hecker007
Nekem nem volt bug, lábak be vannak kapcsolva, azt se tudom hol kell kikapcsolni 😄 Végül is nem lõttem le senkit hanem megdumáltam velük a dolgot 😄

Sziasztok! AMD x4 630 (2800Mhz) procim van, de csak egy magot pörget ki 100%-on, a többi meg malmozik közben. Most ilyen kicsi a proci igénye a játéknak, vagy ez valami bug? Full grafikán 1920x1080-ban 8-10FPS (Geforce GTX 550Ti 1024M😎 kevés lenne neki? Ha van ötletetek elõre is köszönöm!
Sziasztok ! Nekem ha feltelepítem és indítani akarnám "XR_3DA.exe Alkalmazáshiba (0xc000007b) hiba jön be.. Minden mellékelt cuccot felrakva is. 2x telepítettem már..

TOMSILENT
közbe megláttam hogy F5-F6 gebasz van...orvosolva és fut stabilan (lekopogom 😄 )

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A titkos szobától nem messze van egy ajtó nélküli átjáró kórházi ággyal. Állj fel rá és nézz a szellõzõrácsra.
Herold
Kissé elakadtam. Megszereztem Strelok könyvét a bunkerbõl, kijutottam a megjelölt helyen, de most nincs új feladat. Egy elvégzetlen feladat van ugyan, Find the stash. Gondolom Strelok rejtekhelyére utal, de azt már megtaláltam, hiszen ott volt a könyv.
Kihagytam valamit?

Az egyetlen dolog, ami eddig idegesített, a helikopter, nem hangosodik vagy halkul a távolság függvényében, rögtön max hangerõvel megy, szinte egyfolytában köröz, szóval mindig hallani, és egy idõ után kezd idegesítõvé válni. Ami még rosszabb, hogy még mély, földalatti bunkerekben is hallani, ami röhejes. De pl. Sid bunkerében, ahol felébredsz, ugyan úgy hallani a felszínen éneklõket és egyéb hangokat, mint ha ott lennének mellettem. Szóval hiányzik valami a hangrendszerbõl, ami szabályozná, hogy mit milyen távolságban és hol lehet hallani, mert akár hová megyek, mindig olyanok a hangok mintha a felszínen rögtön a hang forrása mellett lennék.

De eddig igazából nagyon élveztem, csak a hang effektek rontottak el néhány szitut. Fõleg amikor Sid zombis küldijében tovább mentem befelé a bunkerba, jó mélyre, és még mindig hallottam azt a rohadt helikoptert. Na akkor forogtak a szemeim rendesen... 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TOMSILENT
felraktam a fixeket és mentés betöltésénél ugyan úgy kidob...az összes mentésnél..lehetséges egy "new game" kezdése?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
semmi jó hír, ugyan olyan bugos szar mint annó a clear Sky volt patchek nélkül...igazán jöhetne már a patch...

TOMSILENT
tehát akkor a crash fixeket szedjem le...oksa...meglesem mit produkál!

Szépen oda kell menni az ablakhoz, ahol Fox bácsit tartják fogva, majd 2-2 fejlövéssel kell jutalmazni a fogvatartókat.Majd a ház sarkainál kinézve le kell kaszálni a kirohanó egyéb túszejtõket.

Nekem nem a kilövésekkel volt a gondom,hanem azzal, hogy ott rendkívüli bugok jönnek elõ(ha a lábakat kikapcsolod, sokkal jobb)

Hecker007
Én egyet lõttem és megöltek engem is meg Foxot is 😄

Igen visszavittem, majd egy cordon kerülõ után(ott is megnéztem van-e), mentem a bárba.Sajna nem volt, de majd még megnézem, ha elvállalok a csapostól egy kis küldit, utána lesz-e.

Profik, önuralom. <#vigyor2>
Ja, ezt nem tudtam, de az az érdekes, hogy Viper 5-el belelövök az egyikbe egy 3-as sorozatot, és mintha semmi sem történt volna...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tárgyalhatsz is a vezérükkel, ezért nem lõnek kapásból

@levy668:
Ahogy írtam lejjebb; a Sines vezérnek leadtad már a dok-ot amit a banditáktól hoztál el Dark valley-bõl? Lehet nincs összefüggés, de nekem ekkor jelent meg újra a csaposnál.
Üdv!

Zseniális lett a lost alpha, tele van még sajna buggal, de nagyon tetszik(amikor az eredeti kijött az sem volt bugmentes sõõõt..., és azt hivatalos csapat fejlesztette <#nyes> )
Megjön a fizum, megy egy kis donate, mivel a srácok nagyon megérdemlik.
Ilyen copatós pályatervezéssel már rég találkoztam(pozitív értelemben), nem csak menj az ikonhoz vedd fel A-t, vidd el B-hez, hanem meg kell keresni a dolgokat egy esetleges "labirintusban".

Viszont lehet, hogy elcsesztem, mivel nem vettem meg az usb meghajtót a bárban, és most nem adja be sehogy(load, save, kilép betölt stb..)

Valami ötlet? Kellene az kutatólaboros küldihez....

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A Fox megmentéses küldinél másnál sem reagálnak a csákók, akik õrzik? Simán bemegyek a házukba, sõt még egy 3-as sorozatot is beléjük lövök, nem is reagálnak. A következõ sorozatra meg azonnal el kezdenek lövöldözni. Kicsit kiábrándító...

woy
köszönöm 😊

Javaslom hogy ne használjatok quicksave-t. Más modoknál (SHoC - CoP egyaránt) is elõfordul hogy korruptálódik a mentés és egy idõ után nem lehet betölteni. Mindig mentsetek rendesen, azzal kisebb esély van rá hogy elakadtok.
Herold
Nem tudom, nálam azért volt ilyen probléma, mert crash után visszaállt a hibás F5-F8-ra F6-F7 helyett. Nézd meg a beállításokat még egyszer.

TOMSILENT
A foxos problémára van megoldás? Kimentem, vissza megy és már nem tudok betölteni pályát...pedig se láb és alapból hagytam az F6, F7 kombót.

és az miért is probléma? Inkább játszok teljesen újnak tûnõ pályákon mint ugyanazokon már 800adszorra is. Szerintem semmi gond nincs azzal hogy kicsit átalakították a pályákat. Sokkal jobb lett így is mint az a puritán, üres alapjáték térképek. Itt legalább tényleg van miért mászkálni, felfedezni. Minden sarokban akad újdonság.
Herold
Azt hívják tesselationnak? Valóban szép, csak nálam néha a földbõl (is) jönnek a napsugarak, a Nappal átellenben.

Szigorúan magánvélemény, de szerintem semmi gond nincs a a játék kinézetével. DX 10.1-ben minimális röccenésekkel full HD-ben megy e C2D intel 8200-assal 4 GB RAM-mal, 5 éves gépen.
Egy hajnali (konkrétan a napkelte perceiben) disznóvadászat a régi cordon béli tanya helyén, az ágak között vízszintesen ászûrûõdõ fényekkel valami fenomenális. Azért az a 10+ éves motos is tud valamit még mindig. Annyira belemerültem a nézelõdésbe, hogy az utolsó röfi kinyírt mire észbekaptam.

Hogy morgás is legyen: a csont probléma Fox kiszabadítása után nálam is elõjött, de csak akkor, mikor másodszor futottam neki (az elsõ után kicsináltak a katonák miután visszamentem Szidhez Fox nyomában, majd elmentem a déli õrposzt felé, és nem volt mentésem). Pedig a láb ki van kapcsolva. Még megnézem az F6-F7 beállítást, mert azt is áttettem máshova.

Próbálj meg feltenni egy régebbi nvidia drivert nálam is ezt csinálja új driverrel. (296.10-desktop-win7-winvista-64bit-international-whql)--->ezzel jó volt!
A Bar-ban szerezz be a csapostól egy "X Ray PDA Downloads module" nevû, neonzöld vackot - 8k pénz azt hiszem.
Mielõtt le akarnád menteni az adatokat a géprõl kétszer katt rá az inventory-dban, és innentõl már aktívnak kell lennie a letöltõ gombnak.

Én próbáltam megvenni tõle mielõtt még elvittem volna a Sin vezérnek a banditáktól lenyúlt dokumentumot - valamiért nem jelent meg a csapos inventory-jában... többszöri, különbözõ állás visszatöltés után se... Ahogy leadtam a papírt - vissza - ekkor már ott volt... Lehet nincs jelentõsége, és nem függ össze a kettõ; mikor elõször jártam a Barban akkor is láttam nála ezt a cuccot, de késõbb mikor szükség lett volna rá akkor nem jött elõ...
woy
Herold
Garbage-ot jól szétkúrták, rá sem ismerni.

nekem ez egyfajta stalker 2... nagyon sajnáltam hogy nem jött, minden részt kitoltam oda vissza 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

A hibáktól eltekintve, köszönöm, hogy újra élvezhetem ezt az érzést. Krónikus idõhiányban szenvedek, de ahogy van egy kis idõm, elmerülök és élvezem.

Szóval, szép munka, ha megjön a fizum, megy a Donate, mert megérdemlitek.

(A patchet meg várjuk majd szeretettel)
jól hangzik!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Elsején elvileg így is érkezik az elsõ... Ha tele lennének pénzel akkor sem magától keletkezne a patch hanem meg kell írni.
én újra kezdtem majd lesz valahogy, kár hogy nem egy gazdag kiadó csináltra a modot/ játékot már lenne patch 😄

tutituti
nálam is ez volt.majd holnap tovább szenvedek vele.(eddigi bug amit találtam,az a fegyverszakértõ srácnál nem lehet választani mit javítsunk,illetve a modifikációkat úgy aktiváljuk hogy nem a gombra kattintunk hanem a baloldalán a függõleges sávra.Az elején a küldiben leadtam az elveszett kulcsot de nem tûnt el az inventoryból.eddig kb ennyi.)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Herold
Na ez attól volt, hogy a beállításokat csak kilépéskor menti le az user.ltx fájlba. Crash esetén nem, és nekem még az F6 helyett F5 volt, ami korábban is okozta a crasht.

Herold
Nálam is ugyanaz történt. Kiszabadítottam Fox-ot, és kidobott. Azóta semmilyen mentést nem tudok visszatölteni, mert kilép.

Hecker007
bejött köszi!

Herold
Szuper, köszi.

én szintén a lábcsontos dologgal szenvedek... A szabadítsd ki Fox-to rész után van egy gyors mentésem de nem tudom betölteni mert a töltés végén kidob a hibával, nem segített egyik megoldás sem (new game-et tudok indítani csak attól tartok hogy megint eljutok addig és ez megint elõjön megörülök)

öveden kell legyen a lõszer

Herold
Fegyver probléma: mindegyikhez van lõszerem, mégsem tölti újra a fegyvereket (sem kiürüléskor, sem a beállított gombra). Ez mitõl lehet?

Herold
Rendszergazda módban indítsd.