S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Function : CResourceManager::_GetBlender
File : ..xrRenderResourceManager.cpp
Line : 70
Description : <no expression>
Arguments : Shader 'def_vtx' not found in library.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A Lab X-18-ban megtaláltam az 5 dokumentumot meg a régi számítógépet is a kód is megvan, de mit kell azzal a számítógéppel csinálni? nem engedi a pda-ra letölteni az információkat
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
@Herold: Igen, én is belefutottam ebbe, nem enged át Cordonból - igaz a küldetés kiírásban szerepel is, hogy Garbage-on keresztül kell eljutni a helyre, de hogy miért szõröznek ezen, az rejtély 😊
A Monolith csókák meg nem lõttek rám, simán ki és be sétáltam hozzájuk a bandita álcában. Megszereztem amire szükségem volt és kijöttem. Amint ruhát cseréltem a távozás után és visszamentem akkor már lõttek és utána már hiába vettem vissza a bandita rucit.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Valahol olvastam, hogy az XP nem támogatott de a patch-ba beteszik.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
A bugok miatt hisztizõknek meg mondom, ez a játék INGYENES, a készítõk már letettek valamit az asztalra, most TE jössz<#kacsint>#kacsint>
Késõbb a Veles-tõl kapott küldinél (bandita széfes dok) már nem is néztem, hogy bandita ruha van-e rajtam vagy se (bizonyára nem, mert lödöldözni kellett)... ezek szerint még mûködött akkor is az álca?
A bandita ruhát hogy lehet megszerezni?
Jelöl a képen egy részeg banditát, de sehogy se tudom tõle megszerezni a ruhát
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Azt azért nem értem, a dokumentumok ellopásánál mi értelme volt bandit ruhába öltözni. Ugyanúgy kiszúrnak, mint más öltözettel.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
A detektort hogyan lehet kézbe venni? A régi STALKER játékoknál az 'O' gombbal lehetett, asszem, de most nem tudok rájönni.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Leszurkolsz újabb 3K rubelt és utána már tag vagy. Az elsõ tagként kapott feladat szól Yantar-ba, egy kutató megkeresésére.
Asszem megvárom azt a patchet... <#zavart2>#zavart2>