S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
m_foot_bones
Function : CStepManager::get_foot_position
File : step_manager.cpp
Line : 196
Description : foot bone had not been set
A lábak nincsenek bekapcsolva.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Esetleg elõbb le kéne adni a SIN csapat vezérének a feladatot (X14 laborból szerzett infók)?
Engem minden probléma nélkül átengedett elsõre.
Anyone who uses 32bit operating system should remove the msvcp120.dll, msvcp120d.dll and msvcr120.dll from the game's bins directory. That will solve many problems. Also before game start, you can delete the user.ltx too and let the game create a new one based on your system specs.
Amúgy mekkora lett telepítve a játék? Ha nincs meg 14 giga akkor nem települt jól és az a nyûgje.
A feladatot amúgy a Duty kisfõnökétõl kaptam.
Mi a gond? Kifagy? Milyen hibaüzenetet dob?
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Herold:
Ugye nem tetted át a gyors mentés és töltés billentyûket másra? Azokat ha átteszed más billentyûre akkor ugyanez lesz a helyzet. Nézd meg a beállításokat újra, hogy ki van kapcsolva vagy nincs az árnyék/láb. Ha kivágott a program akkor visszaáll a korábbi beállításra amennyiben nem volt normál kilépésed a beállítások elvégzése után. Magyarán állíts be mindent, majd lépj ki a játékból. Így ezután ha kidob valami miatt akkor nem kell újra állítgatni.
Expression : m_foot_bones
Function : CStepManager::get_foot_position
File : step_manager.cpp
Line : 196
Description : foot bone had not been set
Mentsetek gyakran!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Bár teszem hozzá, ilyet a Metro is tud, katonától úgyegy méterre van a fal és azt lövi...ez is érdekes taktika.
Hát ez van, orosz játékok furcsa AI. Azt hiszem hiába mod, ha alapból problémás az AI, abból jót kihozni nem lehet, legfeljebb kevesébe hülyét.
Mostanában ez a stratégiám, sose játszok játékkal ami éppen kijött, kivárok pár patchet vagy game of the year editiont, minden DLCvel.
A szoftverfejlesztés sajnos ilyen, el kell fogadni hogy várhatóan minden bugos lesz vagy a content fele utólag jön ki.
ezért szoktam élvezettel figyelni amikor az emberek örjöngenek hogy nem tunak valamit 0day letölteni (mint itt is volt releasekor), aztán meg kajánul nézem ahogy küszködnek a bugokkal 😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ahol találkoztál Wolf embereivel a banditafészek kifüstölése elõtt, az aluljáróban, van egy ajtó, a tábortûzzel egy magasságban. Amíg nem veszed fel a feladatot, addig zárva van.
Lemész, az elsõ szobában jobbra rögtön az ajtó mellett nézz le jobbfelé a padlóra, ott lesz.
nekem is elõjött a nem tudom kiválasztani melyik fegyvert javítsam / nem érem el az upgrade részt dolog Foxnál + ha a PDA-ben a contacts-re akarok menni akkor kivág a francba.
van vmi barkács megoldás vagy várjam a patch-eket? (lentebb olvastam a most commons problem-ben h mi a teendõ 32bites oprendszer esetén és bár 64es van de azokat megejtettem mert anélkül el sem indult a cucc)
Nem ezzel van szerintem gond: inkább azzal, hogy a küldetesék szempontjából fontos helyeket/embereket (ezidáig - ~Yantarig) "feleslegesen" eldugják.
Itt a Bar, kilométeres séta a Garbage felõl egy keskeny úton, aztán a bázist teljesen megkerülve kell egy jelentéktelen sikátor legvégében megtalálni... Ez lenne a Zóna szerte ismert Bar? Nem errõl kéne szólnia szerintem.
Legyen terület sok félreesõ csábító szöglettel, de a sztori szempontjából fontos csomópontokat gyorsan, kényelmesen érje el az ember. Az nem "Stalkeres felfedezõtúra" hogy 5 percig tart bejutnom a csaposhoz (ez egyébként sem volt divat az elõzõ részekben), akárhányszor oda visz az utam. Veles-nél ugyanez... nem elég, hogy a térkép közepén székel, még sötétben, útvesztõben kell hozzá eljutni. Ha egyszer kellene találkozni vele, teljesen ok... de több alkalommal vissza kell térni hozzá...
Mások nem tudom hogy vannak vele, de én nem küldetések közben szeretem a pályákat centirõl centire felfedezni. Azt inkább második nekifutásra, vagy ugye a fõ szál végigjátszása után visszatérve. (többek között azért is, nehogy valamit idõ elõtt fedezzek fel, "tegyek tönkre" elõre fõ- vagy mellékküldetés-szálat egy "óvatlanul" felperzselt mutáns fészekkel, vagy frakció táborral)
Aki a monolitnál befejezi a játékot, az sokat veszít, mert ott ugyan sokféle befejezés lehet, de egyik sem az igazi, és még egy pálya hátravan már az eredeti SHOC töténet szerint is. Nem a monolit felé vezet a helyes út.
Azaz a legtöbben igenis vissza akartak menni a korábbi pályákra akár van ott feladat, akár nincs, Ráadásul ebben a játékban a már "kitakarított" pályákre is vissza kerültek az ottani lények, azaz lehet újra vadászni.
Az mondjuk aranyos is volt, egy alkalommal végignéztem, ahogy a military warehouse pálya belépési pontjára (a bár felõlire) beesik (szó szerint valahonnan fentrõl lepottyantak) egyszerre 3 bloodsucker, egy falka kutya, két pszeudo dog, meg 3 vaddisznó és szép komótosan, két oszlopba rendezõdve bemasíroznak a helyükre. Ott álltam az út mellett a partoldal tetején, rám se hederítettek, míg el nem érték a saját eredeti vadászterületüket. Ott aztán ahogy szoktak, azonnal támadtak, amint észrevettek.
Ok vannak jármûvek itt-ott... de a benzin meg... (Dark Scape-en találtam egy traktort egy körbe kerített udvaron, nem jó irányba indultam el vele - nem volt kijárat a birtok másik végén, mire visszafordultam, ahol bejöttem, már kifogyott a tank...)
Nem hiába maradt ki ez a rész anno a SoC-ból... meg szabdalták meg a térképek számát is... Stalker veteránok átverekedik magukat ezen, talán élvezik is olykor a nagy bejárható-felfedezni való területet... eleinte...
Ha újoncként ennél a Lost Alphánál csöppennék bele a Stalker világába lehet húznám kicsit (jobban) a szám ezeken.