A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa Jr #1106 Herold:
Tudod növelni egy kis határértéken belül de ez minden. Az 50000-es érték feletti számoknál lényegében elölről indul a számolás és így kisebb lesz a töltöttség vagy még gyorsabban merül az elem. Ez a játék motorjának a hibája, nem tudsz vele mit kezdeni. Az egyetlen használható megoldás ha valahogy lekorlátozod a frame rate-et.
A god mode-ot meg használja, aki nem tud ráérezni a játékra mert sima lövöldeként próbálja játszani és emiatt nehéznek találja. Neki talán élményt is jelent a játékot tönkretevő cheat. Szerintem így is könnyű a játék, hát még ha nem sérül a karakter, nem kopnak a cuccai.
Fradi88:
Meg szokott jelenni őkelme, csak van, hogy az ajtóba rakja ki a program és azzal a lendülettel át is zuhan a falon szegény így nem látható, nem támadható. Nekem elsőként történő megjelenése fagyást okozott mert pont azon a ponton jelent meg ahol éppen álltam. Másodjára az ajtóban jelent meg, át is zuhant a falon de mivel számítottam valami turpisságra ezért már eleve gránátvetőre váltva készültem a harcra azt a falba küldött puskagránát kicsinálta a fal túloldalán (a fröccsenésből ítélve) így tudtam folytatni a játékot. :)