S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az ott van akkor katt rá és ha elindul akkor fenn van a játék.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Töltsd le újra és csomagold ki megint az újonnan letöltött fájlokat. Ha ez kész telepítsd. Amennyiben a végén nem kezdi el ajánlgatni hogy telepítsd ezt meg azt meg amazt, akkor már tudhatod hogy nem jól települt (ennek oka nagy valószínûséggel az lesz, hogy nem jól csomagoltad ki).
A setup-ot biztos ami biztos alapon futtasd rendszergazdaként.
A patch-et meg majd azután indítsd el, hogy feltelepítetted a játékot.
A nyûgje meg annyi, hogy a kérdéses fájl már megvan a gépeden és ez a baja, hogy probléma lépett fel mikor megpróbálta azt kicserélni. Uninstall-al szedd le az egészet (ha kell akkor a control panels programs részlegébõl, aztán ha onnan nem megy akkor manuálisan és takarítsd ki a registry-bõl is).
A telepítés jelzõvel meg ne foglalkozz. Az akkor is pár másodperc alatt a végére ér a csíknak ha rendesen megy a telepítés.
E/STALKER. - Lost Alpha/unins000-exe
An error occured while trying to replace the existing file:
MoveFilefailed;code5.
A hozzáférés megtagadva
Ettõl nem lettem bölcsebb, sem pedig boldogabb. Viszont furcsállottam, hogy olyan hamar végig ér a telepítést jelzõ csík, aztán pedig húsz percig-félóráig még eljátszadozgatott magában a telepítõprogram.
Majd közölte, hogy minden ok. - feltelepedett...
De nem találom a játék indító ikonját, amivel indíthatnám.
Kínomban újratelepítettem.
A setup indításánál megint ugyanaz a hibaüzenet várt, amelyet már fönt is megemlítettem...
És természetesen nem a Program file mappába telepítettem, már csak azért sem, mert nálam az a C-meghajtón van, azon pedig viszonylag kevés a helyem... Erre a célra beépítettem egy külön meghajtót a gépembe. Minden játékomat odatelepítem, külön-külön mappákba.
Lehet, hogy a hibaüzenet mondana valamit, és ott van az eb elhantolva, de nekem az angol nagyon kínai... Ez az igazság. Szóval - nem tudok még mindig játszani a Lost Alpha-val...
Ugye nem program files mappát adtad meg neki település helyéül (Win7-en)? Jobb ha nem oda telepíted.
Kitömörítést helyesen végezted? Egy mappában volt mind a 4 fájl mikor elkezdted a kibontásukat? Patch-et letöltötted?
Teljesen más a történet, van benne pár fejtörõ, amiket tényleg végig kell gondolni, különben sosem találod meg a hiányzó dokukat, nincs hozzájuk jelölõ.
Azzal játszott már valaki?
Ha megölöd, te magad is meghalsz. Én egy tölténnyel tudtam úgy leküldeni hogy nem halt meg, de nem is szekált utána.
Lenne még egy kérdésem, mikor voronin leküld h kapcsoljam ki azt az izét ami a rengéseket okozza és megjelenik a hologram azzal mit kell kezdeni?mert bármerre futok zsákutcába kerülök ahol bekerít, onnét pedig nem tudok kijutni.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
A kutatóbázis mellett van egy hasadék, egy stalker ül mellette, akinek vissza kell vinni az elveszett fegyverét. Mindkettõ lent található.
Arra számíts, hogy lent abban a helyiségben 8 vérszívó fog rád támadni egyszerre. Nekem az elsõ hullámban 6 jött aztán még 2.
Jó vadászatot! Ha nem sikerülne lenyomni õket adhatok tippet, de azért próbálkozz csak! :-)
Yantarban járok..felveszem a küldit hogy a drótot keressem meg,?? ..elmentem, aztán ha ujra be kell tölteni valamiért az állást elveszik a térképen a jel hogy hol keressem..a PDAn szerepel, aktiv, de a nyil és a zöld kör eltünkj.....Patch fent van már
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Ha ez sem segít válts vissza Dx9-re (a Dx10-es grafika sok helyen problémás).
Amennyiben még ez sem segít töröld ki a user.ltx-et és indíts új játékot.
https://www.youtube.com/watch?v=kO2E5NkXZR8
javítások
A SOC-ban ott egy zakkant manyus dekkolt. Igaz Kolovrat se százas...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Amint meg van az is meg az 5 dokumentum amit Petrenko kér (ezek számozottak és a PDA-don látod melyek vannak már meg) akkor mehetsz majd vissza hozzá is meg Veleshez is.
Nálam is az a puska van épp, de visszacserélem a tunningolt gp-re, mert ez nagyon gyorsan kopik...
Az alagút (ami átmegy az út alatt) feletti részre gondolok.
Feltettél mindent amit a program kért és akart (Dx, Xvid, egyéb szükséges és mellékelt programok)?
Patch-et feltetted?
W7 és 8 esetén ugye nem program files mappába telepítetted a játékot (jobb ha nem oda teszed, mert potenciális hibaforrás)?
Rendszergazdaként futtatod (ha nem, akkor futtasd rendszergazdaként)?
Megfelel a géped az elvárt követelményeknek?
Van elég szabad helyed?
Van elég memória a gépedben?
Driver-ek frissek (nem szükséges de van, hogy segít vagy éppen árt a dolog, így próbálj ki régebbit is meg újat is)?
Ha mindezek stimmelnek és mégsem megy, még teljes uninstall és törlés után, gép újraindítás és friss telepítés után sem, akkor azon kb 0.01%-ba tartozol aki megszívta, mert a hiba oka nem ismert (valami hardver vagy szoftver probléma áll a háttérben amit távolról kielemezni nem lehetséges).
Herold:
Akkor rossz helyen vannak a pöttyök. Tedd azokat a "hyd" alá az útra, ne mellé.