2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
#1755 1.3003 patch link. Sajnos ezzel is új játékot kell kezdeni. -
#1754 Olvass vissza pár oldalt, rengeteg dologra megvannak a megoldások, linkekkel mindennel együtt. -
#1753 Közben találtam egy ILYET , hátha segít...
-
#1752 Sziasztok a mentés visszatöltésnél, vagy más területre lépésnél a fagyásokra kilépésekre van, valami megoldás....már megöl az ideg, hogy 5* kell inditani mire tudom tolni egy kicsit...
-
#1751 Segítsetek nekem, én hüle kitöröltem a játék könyvtárát, kellene nekem mentés, Itt jártam !!,vagy erről a környékről, bármi ha van nagyon jól jönne,nagyon köszönöm!!
-
Rony94 #1750 Igazán szívesen! -
#1749 Köszi szépen!
-
Rony94 #1748 Még szép hogy ugyanaz. Ez az eredeti build-ek alapján készült. Az alap küldetések itt is benne vannak, de pluszba a többi betervezett küldetést is belerakták, plusz a hiányzó helyszíneket is megcsinálták. -
#1747 Ez a "lost alpha" ugyan az mint a "Shadow of Chernobyl" csak szebb a graf, de a történet az ugyan az...
-
#1746 -
#1745 Lebuktam. -
#1744 Hmm akkor lost alpha csoportba te vagy a safar andras? :D -
#1743 -
#1742 Újratetepítettem az utolsó patchel, azóta mikor a zárkában találkozok a doktorral, és elkezdené a monológját kiakad a játék.
Dinamic light beállításnál azonnal kilép, static lighnál pedig kifagy a kép, a wincseszter lámpálya dolgozik, de csak resetelve tudok kilépni.
Valamilyen memória túllépést ír. Valakinek ötlete?? -
#1741 Jelenleg sehogy. -
M1S1 #1740 Üdv!Hogy tudom beállítani,hogy a párbeszédek alatt legyen szöveg? -
#1739 -
#1738 Sikerült, müxik... -
#1737 Magyarul is picit :D angolból hülye vagy...1-1 megértek de némelyik zavaros -
#1736 Most találtam. Hátha így összejön.
- open game
- change graphics to static lighting
- close game so settings take effect.
- open game
- load in saved game
- then re-save your current game.
- now go back to main menu
- change graphics settings to what they were before.
- close game so settings take effect
- open game
- load saved game you just saved
Your weather should now be fixed.
-
#1735 Sajnos nincs. :( Tervezik a patch újboli kiadását és abban talán ez is javitva lesz. -
#1734 Nem jött össze. Más ötlet? -
#1733 Szerintem ne csomagold ki mert hazavághatod a játékodat. :) Inkább töltsd le ezt. A gamedata mappát csak be kell másolni a játékba, utána (vagy előtte) tetszés szerint átírhatod az árakat. -
#1732 Nem próbáltam de a megoldás: állítsd át static lighting-re, lépj ki a játékból, inditsd újra, állítsd vissza amin volt, lépj ki, inditsd újra. -
#1731 Ja meg kiszedték a fegyverek billegését ha jobbra-balra mozogtál...nekem tetszett...meg amióta a patch #2-vel játszok nincs nap...nap egyfolytában az a szájbakúrt esős borús idő...valami konzol paranccsal nem lehet vissza állítani? -
IFOR #1730 ha elárulod hogyan kell kicsomagolni....................:-)))) -
#1729 Abban a hitben voltam, hogy kicsomagoltad a db-ket és tele van a gamedata mappád. -
SaGa #1728 Nincs. A patch leszedte a gamedata mappát és mindent, ami abban volt a db fájolkba pakolt. Ezt le is írták a patchnél.
Ki kell belőlük csomagolni amit át akarsz írni. -
IFOR #1727 pedig nincsen misc mappa:-(((( gamedata sem volt mig fel nem tettem egy sulylimit modot..... -
#1726 Pedig lennie kéne. Food.ltx-re rákereshetsz a start menüből is. -
#1725 #1716 hozzászólás segített nekem. -
experto11 #1724 Sziasztok
Megint gond van.
Amikor találkozok a doktorral ingoványnál és elkezd képzelődni a főhös akkor utána állandóan crashel a játék.
Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..xrRenderSH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream
XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C:Program Files (x86)S.T.A.L.K.E.R. - Lost AlphainsxrCore.dll" at 0023:5FC64188, xrDebug::backend()+168 byte(s)
-
kisbaba1 #1723 hmmm, úgy érzem majdnem minden mellékküldit végig toltam ahogy engedte a játék,átnyálaztam majdnem minden pályát, pripyat-ot, meg az utolsó generátorosat nem... nem tudom nekiessek e még1x mert igazából a freeplay érdekelne, hogy ott milyen küldik vannak, pda-as ok, fox kulcs, egészségügyi csomag a szeméttelepen... valaki leírná majd ha eljut odáig -
-
IFOR #1721 ilyen mappám nincsen a gamedatában:-(((( misc...............
az item.ltx rémlik, de hogy hol????????????????????????? -
IFOR #1720 nem venni szeretnék....eladni igy hamarabb lesz pénzem.-))) -
#1719 Elég a 2. -
#1718 Ha az alap game van fent elég a patch 2 vagy fel kell előtte rakni ez elsőt is? -
#1717 Adok neki egy próbát...hátha :) -
#1716 Csak egy tipp. Nekem régóta telepítve van a DivX Player, és nem volt problémám ezzel a videóval. (Alapból ez játsza le az .avi-kat.) Kipróbálhatod ha gondolod.