S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hogy hol van most olyan valaki, aki korlátlan pénzmaggal rendelkezik és nem a legnyomottabb áron kereskedik? Yantarban a doki meg Chernobilban a báros végtelen pénzmaggal rendelkezik, de 2600-ért vennék meg egy snipert, amit mások 6-7 ezerért. Csak nekik nincs elég pénzük.
Szóval hol próbáljak szerencsét? kell a pénz, mert meg kell javítanom a cuccaimat és 9x39-es lõszerbõl is fel akarok tankolni.
Végre sikerült megtalálnom a vagon kulcsát, közben Wolf a vérprofi Stalker elhunyt egy kitörésben.<#falbav>#falbav>
Most ott hever az út közepén...
(Na mind1 keresek egy korábbi mentést.)<#fejvakaras>#fejvakaras>
Dezodorék fantasztikus munkát végeztek, nagyon tetszik a környezet, amit létrehoztak! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
D9
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A kocsik fogyasztása ugyanazt a mechanizmust használja mint a lámpa, tehát hardcoded a dolog a frame rate-hez. Minél nagyobb az FPS szám, annál hamarabb le fog fogyni az üzemanyag. A játékban lévõ Vsync sajna nem mûködik, szóval külsõleg, driver-bõl kell rákényszeríteni a fixált Frame rátát a játékra általa. Így jóval tovább fog kitartani az is, pont ahogy a lámpák.
A "rókás" dolog meg Fox-ra utal, az általad megmentett manusra cordon-ban. Na az õ elfogási helyén nézz szét a keresett számjegyért.
Nem mellesleg tolni is lehet az autót, ha kifogyna az üzemanyag. XD
Kocsit viszont szerintem nem érdemes használni amíg meg nem javítják az üzemanyagfogyasztást. Vicc, hogy egy tank benzinnel csak pár km-t megy az autó.
A bázis széfjének kódjáért próbálni az örök klasszikus, 123-at. A legtöbb széfet ez a kód nyitja egyébként is, ahogy több számzáras ajtót a 1234 vagy a 2345.
A széfek tartalma azonban lehangoló, nem érik meg a veszõdséget sajna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a széfet hol találom?mert a 100rad bárnál benn a széf kódja nem ez.
És a Cordon végén lévõ military bázis kódját is megsúghatná valaki,arra még nem jöttem rá 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Plusz akad nem egy szabad préda kocsi, így azokat kell használni míg ki nem fogynak az üzemanyagból.
A countryside térképen (az egyetlen hely ahol tényleg jól jöhet a kocsi ha nem akar gyalogolni az ember, mert ez az egyetlen pálya ahol kemény 2 km-t lehet gyalogolni az úton) is 2 elhozható kocsi van (1-1 mindkét végén). A forest-ben úgy emlékszem pont nincs egy sem potya verdából, de az csak látszólag nagy pálya és a lényeg úgyis benn van a susnyásban nem az úton.
Várom a javításokat hozzá és úja neki ugrom elõröl 😊
Azért volt 2-3 küldetés ami gyalogosan igen idegesítõ volt és 3-4 mapot át kellett gyalogolni a célig. A Veles féle küldetések ugranak be elõször ez ügyben. De utána is volt még. Ha ott lehet szerezni valami jármûvet ajánlom szerezzetek! 😊
Szerintem igen, még játszhatsz nyugodtan😊
ataaa melyikre gondolsz?
Amúgy volt egy választási lehetõség, követni a monilith szavát, ott volt egy ajtó a lejárattól nem messze ami kóddal véedett oda még be akarok nézni 😊 Ha tudja valaki annak az ajtónak kódját spoilerben pls írja már le 😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Én most jöttem ki az X10 lab-ból. Messze van a vége?
Mond már el mi volt a kódzáras ajtó mögött a baloldali lépcsõház legaljában! :-D
Nem lövöm le a poént amit láttam, de nagyon tetszett.
(Most visszavitt a játék az elsõ pályára Szidorovicshoz, küldetések nincsenek, ez lenne a free play mod?)
Valaki csatolt walkthrought videót is hozzá, azon nézd végig.
Mindegyik színe elüt minden mástól és az ember szemét kiverik akkor is ha nincs felkapcsolva nála világítás (fejlámpa).
Csak mert nem biztos, hogy utána kéne menned, mert õ támadni indul (figyelem elterelni megkönnyítendõ a karaktered célhoz érését) és neked más útvonalat javasol (még be is jelöli a térképen).
Tegnap azt pucoltam ki, de az egyik lépcsõház aljában lévõ ajtót nem sikerült kinyitni. találtam egy PDA-t amiben egy hang mondott egy számkombinációt, talán 3823 vagy 3283 de az nem nyitotta. Aztán az a kód sem volt jó ami a másikat nyitotta (az az 57-el kezdõdõ) Aztán volt nálam egy félbetépett cetli (Nomád tulajdona), amin 2 számjegy volt. Valószínûleg annak a párját nem találtam meg.
Mi van a mögött az ajtó mögött amiért érdemes kinyitni? Furdal a kíváncsiság. XD
A particles és a staticot próbálom, köszi!
Amíg nincs csatlakoztatva az a zöld kütyü, az összes letöltésgomb inaktív.
akkor hogy tudok letölteni?? pl..belépek a gépbe és nézem a képernyöjét???