2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
SaGa #1916 A Borongást én sem értem. Az orosz neve nagyjából "Árnyas szurdok"-ot vagy inkább "Homályos szurdok"-ot "Homáylos zug"-ot jelent. Amúgy ismerik még Sötét Kordon, vagy a "Zóna bele" néven is a "Zóna" világában (ezek könyvek, gyakorlatilag csak oroszul jelennek meg, és a legtöbb orosz mod ezekből táplálkozik). Én Borongósnak fordítom amikor ilyen orosz modokat magyarítok. -
Madi92 #1915 Amúgy ti milyen beállítások mellett játszotok? Én merészen felhúztam mindent maxra, de érezhetően nem smooth a játék, szóval visszább kell venni a 60fps-ért. -
#1914 Ha a Borongás nevű helyről jössz vissza, (miért nem lehetett Sötét Táj-nak fordítani?), a kapu előtt bal oldalon egy épület mellett van egy nyitott UAZ. Na az egy jól vezethető autó. Egészen Csernobilig elmentem vele, és még mindig megvan. -
Zozo0122 #1913 Na időközben átjutottam a Borongásba és ez a helyszín király lett! Nagyon ott van, a vétkek kivágtak egy AK-val az erdőbe, de egész szépen összeszedtem magam a környékbeli viskókból :D Már majdnem éhen haltam amikor találtam 3 konzervet meg ilyen apróságok, szóval ez nagyon jó lett :) Van itt egy kis traktor is, na az már vezethetőbb...úgy kéne ezt megoldani, hogy a traktor fizikáját egy normál autóra áttenni, a traki tömegét meg megnövelni, mert egy vérszopó majdnem felborított...valamint a sötétedés idejét 1 órával korábbra a hajnalét meg egy órával későbbre tolni. 3:30kor már hajnalodik... -
Zozo0122 #1912 Öööö...ez a menekülés a Sötétvölgyből autóval...EZ MI? Ez az autóvezetés katasztrófálisan szar. Attól felborul, ha egy katona belém lő, nemhogy a helikoptertől, de ennyi sem kell, elég egy nagyobb sebességű kanyarbevétel. Mostanra amúgy elég sok a hiba...alapból ez a script amikor támadnak a katonák el sem indult, csak amikor újratöltöttem a játékot...az éjszakával is baj van...simán világos van 10-11 óráig, de ha mentek és visszatöltöm akkor van csak igazán sötét. Ezt hogy??? Amúgy sokat kell autózni a játékban? nem lett volna egyszerűbb vezetőkkel megoldani ezt, vagy akár olyan autófizikával mint az Oblivion Lost modban? Az sem volt nagy szám, de ott még ki is tudtam lőni a kocsiból, itt azt sem tudom, hogy szállok ki :D Terveznek még patchet a játékhoz? -
Gyuszopapa #1911 Kicsit nagyobb képet mert nem látszik semmi. -
basho #1910 És ez is kínai:
-
basho #1909 Nálam ez van:
Nem sokat mond nekem... -
basho #1908 Sajnos - Tévedtem. A The Elder Srolls IV Obliion játékom grafikája egy az egyben, hajszál pontosan ugyanúgy tönkrement, akár az Stalker Lost Alpha grafikája. És a tetejében ugyanúgy elmosódik minden (Kettőslátás). Meglehet, hogy a videokártya a ludas, de már megnéztem a 3D-s beálításokat. Ott nemigen láttam semmit, mivel nem szakértek hozzá (sem)... -
lammaer #1907 Ok, lépjünk tovább :)
Nincs fenn a játék, csak abból indulok ki amit látok. Ha nekem ilyen problémám lenne a játékban errefelé kutakodnék. Gugli a játék configfájljának leírására , videokártya driver 3d beállítások, a játék ikonjának a paraméterei közt megnézni hogy nincs e valami oda nem illő extra beállítás stb.
Nekem még mindíg a videókártyád beállításai a legszimpatikusabb hely ahol nézelődnék, bár írtad hogy más játéknál nincs ilyen jelenség - ergó a driver beállításban játékspecifikusan kellett beállítani hogy ilyen legyen. Azt meg véletlenül nem csinálja az ember ugye... -
basho #1906 Bocsánat. De tényleg félmunka volt. Ugyanis nem jutottam vele előre. Sajnálom, ha megsértettelek. Nem az volt a cél. Valóban Működő, Alkalmazható Megoldás kell a problémára. És az legyen Logikus, Áttekinthetőp, Érthető, mi több: megérthető és Közérthető. És ne csak nekem legyen az... Ha megbántottalak volna, akkor még egyszer Bosánatot Kérek Tőled! -
lammaer #1905 Tesó, nem vagy kicsit pofátlan? Megpróbálok segíteni azt fikázol? Utálod a félmunkát igen? Akkor bámuljad a képernyődet úgy ahogy van.... -
basho #1904 Amikor fölrakod, nem lesz automatikusan magyar a játék. A magyarítást az indítás után be kell állítanod az opcióknál. -
basho #1903 http://blog.ficsoport.hu/index.php/magyaritasok/s-t-a-l-k-e-r-lost-alpha/ -
Haji57 #1902 Valaki tudna abban segíteni, hogy a 3-as patch-hoz hol lehet megtalálni a magyarítás? Köszi -
basho #1901 A Problémát maga az operációsrendszer, a Windows8.1-es okozza. Azt szeretném megtudakolni Tőletek, hogy akinek közülletek Windows 8.1-se van, az hogyan, miképpen oldotta meg ezt a problémát??? Csak létezik valami megoldás.... -
basho #1900
Valaki említette itt a fórumban a 3D-s beállításokat...
Na de félmunkát végzett az a valaki, mert nem elég megemlíteni ilyesmit, de bizony le kell írni a módját, és a helyét is a beállításoknak!! Hol-Mit-Hogyan_Miképpen...
Utálom a félmunkát!
De vajon Hol kell, Miképpen kell, Melyik programban kell beállítani a 3D-t?
Mert úgy veszem észre, hogy talán ez, vagy - éppen ennek a hiánya(???) piszkál bele a játék grafikájába....
Nem tudok játszani a Lost Alphával, amíg ilyen! -
#1899 Sokadik próbálkozásra sikerült, szokni kellett rendesen az irányítást, most már megy szerencsére. -
#1898 Az elején nem sokat ér az a puska mert lőszert csak jóval később találsz hozzá. Akkor meg már puskát is vehetsz, meg találsz is . -
#1897 Sajnos ez egyellőre ilyen. Szerencse kell hozzá, hogy sikerüljön az a küldi. Vannak jobban vezethető járművek is, szóval nem mindegyik szar. -
Zozo0122 #1896 Oké, a küldetést sikerült újra felvennem, de még az első alkalommal mikor belekezdtem megöltem 2 zombit és a sugárzás miatt eljöttem onnan. Most újra felvettem, kinyírtam mindet éééééés SEMMI nem történik. Rendesen körülnéztem, de nincs több. Úgy látom a bugfesztivál továbbra is tart, gondolom a 3. patch sem orvosol még közel sem minden hibát...MInd1, mentésem van, max marad így teljesítetlenben amíg le nem jár újra a 24 óra...amit természetesen sehol nem ír ki, holott az alap SHOC-ban írta, hogy hány órám van még hátra. Még egy dolog, kordonban a hídnál az egyik katonánál volt egy jó kis mesterlövész puska. Visszafelé menet lőni kezdtek rám a katonák, ezért megöltem őket, de a sniper eltűnt, helyette egy újabb AK-s volt velük. Tehát előtte is 5en voltak, meg most is. Miért??? Kellett volna az a sniper puska, miért lett kivéve onnan a tag? Azután, hogy átmentem a szeméttelepre azt gondolták a katonák, hogy ha úgyis ott rendet teszek semmi szükség a további sniperes támogatásra és hazaküldték a formát a családjához?:D -
#1895 Nekem is lenne egy kérdésem. A járművekkel nem lehet csinálni valamit hogy ne boruljanak ilyen könnyen? A monolit bázisáról kéne menekülnöm egy Nivával, de már sokadjára kezdem újra, mert mindig felborulok ezzel a ....al. -
Zozo0122 #1894 Azt hiszem nem küldte el egy tegnapi írásomat...felvettem a szeméttelepen a zombiölős küldetést Szürkétől, majd visszatértem a Kordonba sugárzás elleni cuccokért mert elég nagy ott a roncstelepen a dózis...egy idő után kiírta, hogy a küldetés sikertelen. Régen a SHOC-ban volt 1 napos időlimit az ilyen küldetéseknél, de itt nem írt ki semmit...ha visszamegyek Szürkéhez akkor újra felvehetem a feladatot? -
basho #1893 A LA-ban, a játébeálításoknál semmiféle sztereo mod, vagy 3d-s grafikai beállítás nem létezik! Nem tudom, miről is beszélsz. Sajnos. -
basho #1892 Más játékokban nem. Csak a Lost Alpha-ban... -
lammaer #1891 Igy néz ki a fallout ilyen anaglyph 3d módban: link
De persze femerül még olyan kérdés is: más 3d játékban is ezt látod? -
lammaer #1890 Te, ez úgy néz ki mintha be lenne kapcsolva a 3d sztereogram mód :)
Tudod, amikor egy kék-piros szemüvegen át nézve egy képet csinálsz 3d módot.
Sztem nézz körbe a játék grafikai beállításainál illetve a videókártyád 3d beállításainál hogy nem kapcsoltál e be vmi sztereo 3D funkciót. -
basho #1889 Szóval valaki tudna valami tanácsot adni? Azt már sejtem, hogy a videokártya nem akarja az igazságot. -
basho #1888 Meg ez is:
-
basho #1887 Meg ez:
-
basho #1886 Ez a bajom:
-
Zozo0122 #1885 Valamikor tervben van a Misery kipróbálása, de az az igazság, hogy mindig is féltem a nagyobb modoktól, így van ez a Morrowind óta...rengeteg kockázati, összeférhetetlenségi meg bugokat okozó tényező minden egyes mod felrakásával...azóta rengeteg játékot játszottam/modoltam és legtöbbször csak egy alap SweetFx-et dobok fel. Általában mindig várom a bugmentes verziókat és csak akkor játszok modolva. Vannak példák, mint a Lost Alpha ahol egy Total Conversion brutálmód megdobja a játékélményt. Eddig imádom :) -
Rony94 #1884 Egy az hogy nehezebb lesz tőle, a másik pedig hogy hihetetlen jó hangulat árad belőle, még talán az alapjáték hangulatát is felülmúlja. -
Zozo0122 #1883 Arra én is rá fogok majd nézni, elvileg elég nehéz. :) -
Rony94 #1882 Tudom, egyszer már kijátszottam, csak az nagyon régen volt. Azóta ez a Misery is nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon jó mod-nak tűnik az is. :) -
Zozo0122 #1881 Akkor még messze vagy, mert a COP sokkal hosszabb mint a másik két rész együttvéve :) -
Rony94 #1880 Már alig bírok magammal, nagyon játszanék már ezzel, de előtte ki akarom játszani az eredeti trilógiát. Most tartok a Clear Sky-nál. :) -
#1879 Mikor visszavittem neki a kulcsot és nem folytattam tovább a küldit akkor jelent meg egy stash, de nem néztem felé se :D -
Zozo0122 #1878 Wolf adott? Meghalt? -
#1877 Én most vagyok a bárnál, de eddig összesen ha 3-at kaptam, Wolf adott egyet, a másik kettőre meg nem emlékszem. De annyira nem lényeg, lőszert meg medkitet lehet gyűjteni bőven, kaja is akad, nekem egyedül vizet kellett eddig vennem.