stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • mulli1986
    #1696
    Igen, alapvetően azok a játékkészítők, akik pénzért a játékosok többségének csinálnak játékot, azok igyekeznek úgy megcsinálni, hogy a lehető legkisebb kihívás is a lehető legnagyobb élményt adja. Lásd COD széria.
    Itt viszont célzott közönség van, kis felvevőpiac, itt a többség pont a kihívásokat és az ehhez hasonló variálós megoldásokat keresi és pont leszarják a készítők, hogy lesz pár COD noob akik majd azért fognak picsogni, hogy jajj újra kell kezdeni a játékot. (Akinek nem inge nem veszi magára)
    Egyébként ha jobban ismered a Stalker játékos közösségét, akkor tudhatod, hogy itt minden egyes részt és minden nagyobb modot kb 4-5 ször nyálaz át mindenki, mert ZÓNAFÜGGŐK vagyunk. Minden egyes apró részletet ki akarnak bogarászni a játékosok és a lehető leghatékonyabban és érdekesebben végigjátszani.
    Ezért van az, ha valami nem megy és kapnak egy ilyen infót, hogy ezt elbasztad, akkor simán újrakezdik és nem csinálnak belőle problémát, mert tudni fogják, hogy amit eddig csináltak, itt-ott lehet majd javítani.