S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lost Alpha simán föltelepült a C-meghajtóra.
A javítás is zokszó nélkül föltelepült.
Ám a játék elindításánál nagy, a betöltés után, sötét képernyõ jelenik meg.
Semmi hibaüzenet.
Ha legalább egy huszáros káromkodás küldene a rendszer, de nem...
Mélyen hallgat, akár egy Zen buddhista szerzetes.
A többit meg én találjam ki...
A telepítés során semmiféle fájlt nem töröltem ki, hiszen a rendszer most már megfelel a játék követelményeinek.
A javítás föltelepítése után sem töröltem ki semmiféle fájlt.
Tudnátok segíteni abban, hogy hol, és mi lehet a probléma?
Volt már róla szó csak most nem találom azt , hogy hogyan kell ledobni a bukott küldetési tárgyakat? Vmit át kell irni valahol. Tele vagyok már minden szarral...
KÖSZI!!!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
jomagam AMD-t használtam, majd AMMSZ-t(63d)az utobbi sokkal pintosabb volt..Fegyvermesterek 50 m-rõl az ÉLÉRE !!! állitott céltáblát eltalálták !!!!!!
Amugy az átütöképességre voltunk kiváncsiak, miszerint 20cm betonfal vagy 40cm fatörzs átüthetö-e a játékban szereplö AK fegyverekkel(de utolag megnéztem, az AK.74, tehát 5.45 löszeres, igy még kisebb a valoszinüsége mint a 7,62vel))
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
amugy volt AK-63D is...AMMSZ, és AK-47 fatusos is
De löttünk géppuskával is téglafalra(39M löszer..hosszabb hüvely) az sem egy lövésre bontott:-)
Köszi!!!
a régi tasks_yantar scriptet kellett bemásolni, majd miután felvettem a wire-t vissza lehet állítani az újat
No most. Ott vagyok hogy x10 kódjait kell megszereznem valami szörnyszülöttõl. Elküld egy helyre, de a monolitosok is akarnak közben tõlem valamit. Ha a küldetésüket megcsinálom akkor lesz valami extra jutalomban részem, vagy inkább kerüljem meg õket és úgy menjek el annak a torzszülöttnek a rejtekhelyére?
Valamint lenne egy másik kérdésem is. Megvettem a mergert vagy mit, de csak 1 féle relikviát tudnék vele elõállítani, honnan szerezhetnék további "recepteket"? (nem tudom már hogy is hívják a játékban ezeket) Valamint hogy ezekbe mit kell összegyûjteni? Mert én még azt az egyet sem tudtam egyszer sem elõállítani mert 1 komponense sincs meg... Már létezõ relikviák kombinálásával tudnék elõállítani egy újabb erõsebbet? Miért nem találok egy komponenst sem hozzá?
Téglafalat romboltunk le vele de nem egy lövésre...
Gepárd M3 – 14.5 mm-es ûrméretû, 26 kg harci tömegû (10 tölténnyel), 1880 mm-es szállítási hosszú öntöltõ romboló puska. Célzott lõtávolság 1500 m-ig, álló alakra 800 m-ig. Irányzék: 12×60 optikai+passzív éjjellátó. Páncélátütés 100 m-en 30 mm, 800 m-en >15 mm.
Talán ez...
gamedata/config/creatures/actor.ltx
megnyitod-- jump speed: mindkét számot átirod 12-re-
ne többre.....elötte egy biztonsági mentést csinálj róla!!!!
a yantari tudosnak vinnem a wire-t h megcsinalja a pda-m, de ahányszor fel akarom venni a 'wire'-t kifagy
ilyenkor mi a teendõ?
Köszi
D9
Én még a ládákat sem használom.Egyszer csábultam el, és beraktam az UAZ-ba a talált RPG-t, és a hozzá való gránátokat...
Padkáztam egyet, és oldalra nézve láttam, ahogy elgurul a pótkerék.<#nevetes1>#nevetes1> (Többé nem fértem hozzá!!!)<#falbav>#falbav>
Az autó sérülés modellje nevetséges...
Egy feltuningolt AH-94-et, és egy H&K G36-ot használok, ezekhez mindig találni lõszert.A többi talált lõszer, és jobb fegyver fizetõeszközként mûködik.(+ a képzõdmények, súly/érték arányban verhetetlen.)
D9
Olyan gondom van, hogy amikor az army warehauses elõtt vagyok és találkozom a contact stalkerrel akkor miután beszéltünk elkezd rám lõni és megöl. Lelõni nem tudom, halhatatlan. Próbáltam elõle elfutni is de jön utánam 😞 Van erre esetleg valami megoldás? A legújabb patch van fent. Esetleg egy mentés is jó volna pont azutánra, hogy megyünk a warehauses felé. Köszi
Üdv
Hol, és hogyan lehet ezt megcselekedni?
Persze nem akarom, hogy a karakterem szuper-kenguru legyen, de én is szeretném, ha valamelyest könnyedebben ki-be ugrálna csöbörbõl-vödörbe!
Ami a nagy súlyt illeti - bevallom túlzás.
Inkább próbának szántam, hogy a Lost Alphában lehetséges-e?
Nem is szándékoztam megtartani a játékot abban az állapotában, ahogyan föltelepítettem, mert nagyon nem szórakoztató, ha öt percenkét, bug miatt, megadja magát a játék... A rendszer újrahúzása, és a játék újratelepítése után persze belekontárkodok megint a súlyhatár beállításokba, de nem kell nekem nyolcezer kiló cipelt súly. Pár száz kiló is megteszi bõven, és ezzel még a játék lényegét sem fogom agyonütni. Egyébként jobban szeretek gyûjtögetni, kutatni és kereskedni, mint harcolni és lövöldözni, de ha nem hagynak kiteljesedni ebbéli tevékenységemben (márpedig bizony soha sem hagynak...), akkor bizony Kalasnyikovot rántok én is. És nem panírban, serpenyõben...
1: fut a program, miközben patcheled/újratelepíted
2: win7-en (8-on) a c:program files alá telepítetted és nem kapcsoltad ki a rendszer által védett fájlok védelmét.
kezd elölrõl. Uninstall.
Telepítsd fel az alapot, valahova máshova, "futtatás rendszergazdaként" módon. Ne kapkodj, várd ki, míg mind a 4 komponens feltelepítését felajánlja szép sorban és mindet hagyd is jóvá.
Amikor kész van mind (utoljára azt hiszem az xvid lejátszót teszi fel), akkor futtasd a patch telepítõjét, szintén rendszergazdaként.
Játsz.
Ugyanúgy kell telepíteni mint bármely gépre. Az operációs rendszered beállításától függ, hogy telepítsd a program files mappába vagy sem (ha kikapcsolod az ULC-t akkor nyugodtan).
M1kka Makka:
Vedd meg a recepteket az ezt árusító emberektõl (Yantar meg concrete factory kutatója). De amúgy értelme csak a Sauron's Eye, Flame, Firefly és Rock típusoknak van. A többinek több a hátránya mint elõnye (teljesen pozitív hatású csak a Rock, a többinek mind van legalább egy hátránya).
basho:
A korábban általad leírt dll törölgetések, meg fájl törölgetések nem kellenek ha 64 bites operációs rendszered van (Win 7 64 bit vagy win 8/8.1). Azokat a fájlokat csak akkor kell letörölni ha nem 64 bites a rendszered de ha nem az akkor inkább hagyd a játékot mert nem tökéletes az optimalizációja 32 bites operációs rendszerekre.
Nálad, a problémáidból kiindulva, egy nagyon összehányt, rosszul beállított és nagy valószínûséggel nem karbantartott operációs rendszer lehet fenn a gépeden, ami korlátozza a jogosultságaidat és ebbõl jönnek a hibák (már ha nem 32 bites rendszerre akarod ráerõszakolni a játékot). Emiatt nem tud telepedni a patch sem, mert valamilyen korlátozás nem engedi a fájlok felülírását. Futtasd rendszergazdaként a patch-et is meg a játék telepítõjét is.
Ne kavarj a kicsomagolási helyekkel, hanem csinálj egy mappát ahová kitömöríted a játékot és majd onnan telepítsd, meg kreálj egy másikat ahová a patch-et töltöd le és majd indítod onnan.
A játékhoz meg annyit, a lové nem kell csak lõszer vásárlásra és javításra/tuningra, mert a legjobb cuccokat kapod és találod, nem kell eszközökre költeni egy vasat sem (márpedig költségesnek csak az új cuccok vétele tekinthetõ).
Tehát nem kell felhalmozni a pénzt mert csak gyûlik haszontalanul(meg lesz is olyan hely ahol a játék lenulláz). Ez is egy érv a felesleges kapacitás növelés ellen, amit ha megcsinálsz, pont a játék alapját adó nehéz döntéseket ütöd ki mert mindig lesz mindened, mindig ki leszel tömve pénzzel, így a játék alapvetõ élménye drasztikusan romlik.
Plusz ha annyira nem bírsz meglenni a végtelenhez közeli kapacitás nélkül, van beépített megoldás a nagyobb teher cipelésére. Ott van a kismillió összeszedhetõ jármû a csomagtartójával. Oda lehet halmozni csak vigyázni kell a gépre, nem szétlövetni meg szétveretni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ám az olvass el jegyzettömbben ott is az alábbiak állnak:
"S.T.A.L.K.E.R. - LOST ALPHA
---------------------------
version: 1.3000
Download all 4 parts, then
use winrar or winzip to
unpack them to a dir. Then
run setup.exe and follow
the instructions!
64 bit operating system is
highly recommended on dx10
copyright gsc dezowave 2014"
Az eddigi Stalker játékokban, mind a háromban, lehetett változtatni. És egy az egyben ugyanúgy...
A tömeget 3 helyen kell változtatni:
a system.ltx-ben a max_weight értékét kell.
Az actor.ltx-be pedig a
max_item_mass
és a
max_walk_weight értékén kell változtatni.
A változtatandó fájlok helyei:
system.ltx - gamedata/config
actor.ltx - gamedata/config/creatures
1.
Nyisd meg az "fsgame.ltx" fájlt a játékkönmyvtáradban, és keresd meg ezt a sort :
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata
Változtasd meg ekképpen::
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata
/De azt tapasztaltam, hogy ez az átírás már automatikusan, "gyárilag" , benne van az "fsgame.ltx" fájlban./
Ám ha mégsem volna benne, akkor elõtte készíts egy biztonsági mentést az fsgame.ltx fájlról!! (Mielõtt beütne a Na bazdmeg!") Egy esetleges probléma esetén ezzel visszatudod állítani az eredetit.
2.
Majd ezután írd át az értékeket:
system.ltx
----------
max_weight = 500 /vagy a kívánt érték/(eredeti: 50kg)
Actors.ltx
----------
max_item_mass = 500 /vagy a kívánt érték/(eredeti 50kg)
max_walk_weight = 700 /vagy a kívánt érték/ (eredeti 70kg)
Figyelj arra, hogy a max_weight érték és a max_item_mass érték megegyezzenek!
A max_walk_weight (sétáló, elinduló, még elinduló) érték lehet maximális is akár. Nálam, a SHOC-ban, ez a határ 9999kg.
// És csak azért ennyi, mert az öt számjegyû értékkel nem bír mit kezdeni a játék,de elannyira nem, hogy maga a játék - el sem indul ha öt számjegyû értéket adsz a max_walk_weigh - nek!!!!
Nem kell újratelepíteni, csak négy számjegyûre kell javítani és menteni. //
Azt tapasztaltam, hogy az fsgame.ltx fájl és az értékek átírása is elegendõ lesz a súly átírásához, nem kell hozzá letölteni semmiféle segédprogramot, mint az elõzõ Stalker játékok esetében.
Úgy vélem, ezt a programot alapból beépítették a készítõk.
Ezt a feltételezésemet támasztja alá az eredeti "fsgame.ltx" fájl is.
A karakterem, jelenleg, 8000kg.-al sétálgat a zónában.
Csak Szidorovics meg ne tudja...
off: x-18ban a doksi hajkurászástól kicsit besokalltam
szeretem a kihívásokat, de az utolsót-a liftaknásat- youtube nélkül az életben nem találtam volna meg