2998
stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • kuktabuk
    Szia. crackold meg és menni fog..
  • basho
    Na szóval - biztos, ami biztos, megpróbálkoztam a STALKER SHOC föltelepítésével, hátha... De nem! Sehogyan sem akarja az igazságot.
    Ha tudnátok esetleg ebben is segíteni...
    A következő üzenetre sehogyan sem tudok gombot varni. Mivelhogy ez számora tökéletesn értelmezhetetlen.

XR_3DA.exe - Belépési pont nem található - fejlécű, szívhez szóló, szép üzenet:

Az eljárás belépési pontja
    (??scope@luabind@@QAESauto_ptr@Uregistration@datail@luabind@@@std@@@Z)
    nem található a DLL-ben (C/Program Files(x86)/THQ/S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl/bin/XR_3DA.exe).

Ez akár katakanával is írhatta volna - ugyanúgy nem érteném meg...
  • basho
    Egyébként köszönöm! De ez az oldal teli van izével meg hozéval... Hát honnan is tudjam, hogy a sok mi a fene közül kell nekem kiválasztanom a mittudoménmármitis? A tömérdek információ legalább annyit ér, mint a semmiféle információ...
  • basho
    Igaz. De sajnos a régi gépem C meghajtója megtért a boldog vadászmezőkre. És inkább vetem egy új gépet - elég volt a gányolásokból... Nade... - új gépet új operációs rendszerrel adnak kizárólag. Mégpedig alapból a windows8-al... A Microsoft Cég új piaci jelszava a következő: aki tőlünk vásárol, az fizessen, és aztán csendben dögöljön meg!
  • basho
    Ez mi??
  • mcmoha
    Innét töldsd le a megfelelő nodvd-t, mennie kell vele. Én mind a három stalker játékot nodvd-vel használom mert különben nekem is vernyákol az eredeti lemez miatt. (Win7-m van és eredetiek a játékok.)
  • lammaer
    Aki régi játékkal akar játszani, tartson régi OPrendszert :)
  • basho
    Szerintem a windows8, és egyéb verziói maguk az élő, eleven vírusok a gépen!
  • basho
    Frissítettem windows8.1-re, beállítottam a kompatibilitást window sp3-ra, eredeti a dvd lemezem és mégis azt kéri, hogy helyezem be az eredeti lemezt. Ez Őrület! Hihetetlen! Ilyen egyszerűen nem létezik. nem bírom fölfogni, mi lehet a baj. Mi lehet a baj??
  • Hecker007
    Win 8-8.1 topikban talán tudnak segíteni, én a 8-at kihagytam és 8.1-et raktam win7 után. Egyébként az hogy 8 vagy 8.1 ilyen szempontból totál mindegy kell hogy legyen.
  • basho
    Köszönöm! Megcselekedtem, igaz, nem csak a DVD lemezzel, hanem a már a feltelepített járékkal is. Sehol semmi eredmény. Hanem valószínűleg megvan a hiba oka - nekem windows8-asom van, és nem 8.1-esem... De nem tudom, hogyan szerezzem be a 8.1-et. A gép az első idulásnál fölajánlotta a 8.1-est, de mert nem értek a windowshoz - elutasítottam. Mivel a szoftverem eredeti, e l v i l e g bármikor frissülhet. Elvileg. Na, de hogyan tudnám elérni a 8.1-es verziót? Vagy akár azt, hogy 8.1-esre frissítse magát ez a nyomorult program?
  • Hecker007
    Így csináld, win8.1 x64-en nálam simán megy a telepítő, eredeti lemezről és back upról is.
    Kép:

Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.09.04. 15:43:57
  • basho
    Azt írja a nyomorult, hogy a játék nem kompatibilis a windows8-al... Gyűlöletes. Nem tudom elhinni, hogy nemlétezik megoldás...
  • basho
    Köszönöm! De továbbra is azt írhja a rendszerm hogy a prgram első futtatáshoz rendszergazdai jogkör szükséges... Én már nem értem, mit barmoltak el ezek a fene nagyokos microsoft-os kifenék és hogyishijjákok... Ez a windows8 egy határozottan Idióta és hülye program. Biztos a kiagyalóira hajazott, a szerencsétlen! Valami más megoldás kellene...
  • Pherry
    Sajnos nincs ott. A fene se érti ezt. Pripjaty föld alatti területén nem tudok átjutni már napok óta. Eljutok a lezárt ajtóig, megkeresem a dokumentumot a kóddal, de nem hagyja beírni, fel sem kínálja a lehetőséget...
  • Pherry
    Kösz, megnézem.
  • mcmoha
    Közben szerkesztettem. A szoba a Costruction Site pályán van a jobb alsó sarokban lévő épületben ahol pár stalker tanyázik és a kereskedőnek is ott kéne lennie.
  • Pherry
    Köszönöm. Pontosabban merre van az a szoba?
  • mcmoha
    Nem emlékszem pontosan de mintha hosszabban kéne vele beszélni, talán többször is szólni hozzá mert nem azonnal jön elő a témával. Ha végkép nem megy akkor a szomszéd szobában van egy fickó aki pénzért árul infót, köztük ezt a jelszót is.
    Ja ez akkor van ha az Építési Területen találkozol vele és nem a Szeméttelepen. Szerintem nem a legutobbi patchal játszol.
    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.09.04. 10:47:21
  • Pherry
    Felvettem egy mellékküldetést Pripjaty külső területén, hogy szerezzem meg a zsoldostábor jelszavát. Oda is megyek a fickóhoz, a kereskedő a szeméttelepen, de semmi. Nincs lehetőség a párbeszédben semmi. Találkozott már ezzel valaki?
  • lammaer
    Windows feature, nem a játéké. Már a windows 7ben is volt ilyen :)
  • SaGa
    Jobb klikk az exe ikonján, tulajdonságok -> kompatibilitás -> Kompatibilitási üzemmód, -> Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban.
    Itt kiválasztod a listából az XP-SP3-at.
  • basho
    Nem létezik ez a fajta megoldás.
  • basho
    Köszönöm. Biztos jó lesz. Csak tudnám, hol és hogyan kell. Ilyen opcióval még SOHA nem találkoztam a telepítés során... Hogyan kell??
  • SaGa
    Állítsd be, hogy a telepítő XP SP3 módban fusson.
  • basho
    Sziasztok! Másféle problémám van. A STALKER Clear Sky telepítésénél azt írja a telepítő: "Az operácós rendszer nem támogatott."
    Windows8-asom van.
    Van-e valami megoldás erre a problémára?

Gondolom, ezzel már mások is szembesülhettek... Ha már a géppel együtt kifizetteték velem ezt a méregdrága őperációs rendszert, nem szeretném letörölni...
  • Buscemi
    Sziasztok! Már végig toltam a lost alphat de visszamentem mindenhová az estleges kihagyott dolgokat megcsinálni. Olyan problémám van, hogy Chernobylban felvettem egy küldetést ahol valamilyen zárt ajtót kell kinyitni az x10 laborban. A labort már megcsináltam előzőleg és most , hogy visszamegyek akkor belépéskor kiírja, hogy "protection shutdown " , elkezd visszaszámolni és azonnal meghalok. Mi lehet ez és mit tehetek ellene? Köszi !
  • Hecker007
    Igen: LINK

Ntex:Ez szerintem mehetne is banner alá a patchel együtt.
    Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.08.31. 17:17:10
  • grebber
    Linket tudnál adni a friss magyarításhoz?
  • Hecker007
    Van ahhoz is update, most rakom újra az egészet és a magyarítás leírásában láttam hogy a 03 patchhez van.
  • grebber
    Próbálta már valaki a magyarítást nem bántja?
  • Hecker007
    number 3 patch, ha már volt akkor sry nekem még új :D
    Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.08.31. 15:02:39
  • Module
    Én használtan vettem Vaterán 2 rongyba+posta
  • Rony94
    Igazából elég csak PayPal. Pontosabban CSAK PayPal-al lehet vásárolni, bankkártyával NEM.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.28. 20:23:04
  • mcmoha
    Ha nem vagy rutinos eBay vásárló akkor először ebben a topicban érdeklődjél hogy is megy a dolog. Bankkártya kell hozzá meg PayPal számla.
    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2014.08.26. 16:25:46
  • basho
    Köszönöm! Ezt a weboldalt nem ismerem.

Ha jól látom - külföldi. Akkor most postán fogják hozni-vinni, ha megveszem?
    És a kifizetést hogyan?... Tényleg ennyire macerás lesz?
  • mcmoha
    Miert nem probalod eBay-en?
  • basho
    Sziasztok!

Van valakinek egy fölöslegessé vált, jó állapotú STALKER SHOC lemeze?? A neten már nem lehet rendelni - még Szlovákiából sem.

A magyar weboldalakon kizárólag csak tömbösítve lehet megvásárolni a tulajdonosoktól, de nekem már van STALKER COP játékom, és STALKER CLEAR SKY lemezem is. Nem szeretnék most több pénzt kiadni azokra is, kizárólag egy eredeti STALKER SHOC lemez kellene. Mert sajnos a tört fájloknak is megvannak a maguk előre megjósolható, jól bevált betegségeik. Aki nem hiszi . járjon utána...

Szóval: Ki akar, Ki TUDNA velem üzletelni?
    (Az Kérem - Küldjön nekem üzenetet...)

Előre is Köszönöm!
  • mcmoha
    Nem hagyták abba a játék fejlesztését de most az SDK-t szeretnék kiadni amivel a hozzáértők kedvükre moddolhatnak.
  • LordA
    Valaki tud valami hírt a következő patch-ről? :D Lesz még egyáltalán? :)