1937
  • __Jacek__
    Töltödik :D
  • bardocz
    ACC-t én ezért hagytam ki teljesen, GTX960-on a virágbolti verzió játszhatatlan. Mondjuk így, hogy a steam-en vissza lehet kérni az árát egy órán belül, vagy mennyi idő, lehet megérné kipróbálni most milyen, de az alapján esélytelen, hogy játsszak vele, pedig még csak nem is 4K, hanem 1080p.
  • Ingy2
    Off:
    Jó téged is látni cimbi remélem minden rendben :), mikor máskor legyen ínhüvely gyulladás a lábfejemben amikor itthon esz a fene és mehetne a brümm-brümm

On:
    Szerintem megéri a 26 eurot. Csiszolnak rajta faja lesz :)
  • b-type
    jaja, olvastam hogy nagyon jól sikerült az optimalizáció [jó hogy látlak]
    fizumra várok azt nézem.
  • Ingy2
    Egyenlőre csak a V8 Supercart próbáltam ki esős Adelaide-on, nekem tetszik, FFB-vel nem éreztem különösebb bajt, jól érezni a kocsi súly mozgását meg a futómű mit csinál. Végig lehetett korcsolyázni a vizes pályán Viszont a legnagyobb kellemes meglepetés hogy High grafikán 4k felbontással röccenés mentesen megy(és még szép is pláne a fény kezelés), sajnos az ACC és egyébb UE4-motoros játékokban ez nem sikerült 1080 Ti-vel. Amit hiányolok a kormányszög beállítás de lehet én vagyok vak.
  • JonasSandor
    Jó lesz nekünk az 1-is addig. Nyomhatnánk valami bajnokságot.
  • alma2
    nagyjabol ossze lehet ollozni a steamrol is az ertekeleseket, mindenki ir egy kis igazat. az mar egyeni preferencia kerdese, kinek mi, mit nyom a latba.
    Valamelyik auto kb egy az egyben pc fizika atemelve, az eleg hangulat rombolo. Persze lehet, csak betettek, amig nem tuningoljak meg, hoyg legyen valasztek, de ezt csak ok tudnak megmondani. Tipikusan, alulkormanyzott a kocsi, ahh olyan nincs, tekerj meg fel fordulatot, vagy a koppanasig, maris megvan a kanyar :)
    Valamelyiket elmeny azert vezetni leginkabb az openwheel-eket, amiket probaltam.
    Grafikat itt is ugy le kell butitani vr-ben, hogy menjen, hogy ranezni is rossz. (a tobbi szimhez kepest)
    Az ffb sokkal direktebb, de hogy miert nem lehet allitani, na meg erezni, hogy felpuhul a kormany csuszashataron azt nem tudom, nagyon hianyzik. Es tenyleg igaz amiket olvastram, valahol alapbol tok mashol fog a fek, mint mas jatekban. A fuvon 1/10 gazon is porog forog minden nem is ertem, bar ez legyen a legnagyobb baj.
    Most igy hirtelen nem is erzek ingert, hogy ezzel kuzdjek, a kivancsisagom elmult :)
    Aki meg gt3-mat keres benne (hala a jo egnek nincs :) ) annak meg ott az acc, meg a tobbi mint alternativa, annal azert nem kell jobb.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.01. 21:46:17
  • b-type
    Egyelőre az alapjátékot veszem meg, és főleg kíváncsiságból. De nagyon bízom a srácokban. Ez a középpontos mozgás kicsit riasztó azért.
    [PH!-t holnaptól offolom]
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.04.01. 20:48:22
  • Encore
    Teljesen egyetértek, az autóknál néha még van valami fura mozgás, és szerintem ez az FFB nagyon messze van akár a raceroom akár az AC-tól.
    Az autóválaszték is szerény (most még), de legalább van sokféle gokart. :D
  • guftabi96
    "Ami viszont elszállt, azok a DLC pakkok, vagy a season pass ára. Nah ne vicceljünk már... +3 pályáért?"
    Valamit nagyon félreértettél. Ezek csak azok, amiket már biztosan tudunk, hogy jönnek. De nyilván ennél sokkal többet fogsz kapni a pénzedért.

b-type: bemásolom PH-ról az én véleményemet:
    "Nos, eddig 2 órát mentem a programban.
    Az FFB alapból közel sem olyan feszes, mint a LUT-tal megtámogatott AC/ACC, de bízok benne, hogy idővel ehhez is lesz valami FFB okosítás, mint ahogy a PC 1-2-höz is voltak. Ettől függetlenül nincs baj vele, meg tudtam fogni a csúszásokat, érzem, hogy mit csinál az autó, csak az a bazi nagy ffb lyuk.. :(

A programról: érződik, hogy ez még közel nem nem 1.0. Korona vírus ide, koronavírus oda ez normál esetben sem lett volna 1.0 Március 31-re.
    Vannak autók, amik nagyon jók, de soknál éreztem azt a számomra leírhatatlan hülye mozgást, amit a Project Carsban is érez az ember, amikor megcsúszik az autó. Mintha a megcsúszáskor az autó a középpontjánál rögzítve lenne az aszfalthoz és úgy pörögne. Nem tudom jobban leírni. Remélem ezt kigyomlálják majd belőle.

Az irány az jó.
    Hangok szerintem teljesen rendben vannak, de azok az előző részben is nagyon jók voltak. Ami viszont nagyon hiányzik, az a Boxer Cup, vagyis a Porsche GT3 Cup."
    Utoljára szerkesztette: guftabi96, 2020.04.01. 19:39:39
  • b-type

jöhet bármi infó, jó is rossz is, mert mindenképpen megveszem, de csak pénteken, vagy hétfőn.
  • JonasSandor
    Akkor még nagyon szar.
  • alma2
    Par hete feltettem a pcars2-t, hogy mire szamitsak legrosszabb esetben, hat valmi olyan borzaszto rossz elmeny volt legutobb(vezetesi elmeny), hogy erre nem mertem befizetni.
    Aztan csak gyozott a kivancsisag, egesz pontosab 40 masodpercet vezettem most, (el kell mennem) egy lotus 25 szeruseget probaltam, kiporog a kerek indulaskor, csuszkal a segge, nem lehet barhogy rangatni a kormanyt mert megpordul, kanyarban kicszuszik, na ezek pcars.-ban ismeretlen fogalmak, szoval orommel ulok le ele kesobb, hogy jobban szemugyre vegyem. Es meg hol van a 2 ora probaidoszak vege, ha nem tud meggyozni

Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.01. 16:56:15
  • unrealnoise
    Filóztam megveszem... de ebből veszek két iR pályát, ha morbid akarok lenni. :) Ami viszont elszállt, azok a DLC pakkok, vagy a season pass ára. Nah ne vicceljünk már... +3 pályáért?

Komolyan amondó vagyok, hogy inkább lehet át kellene akkor már térni egy iR-es modellre, vagy Raceroomosra.
    Ezt is pofozgatják majd egy-két évig, aztán úgy lesz hagyva, bármilyen is lesz akkor. Ráadásképp azért előbb utóbb befut a GTR3, az új Forza, jön a WRC9, jön a pCars3... Tudom ezek nem mindegyike normális szim, de azért biztos vagyok benne, hogy számít, hogy telített a piaci kínálat, vagy nem...

A Raceroomba és iRacingbe beölt pénzt nem érzem kidobottnak egy idő után, mert mai napig játszom velük.
    Ettől független az alapcsomagot meg már-már túl olcsónak tartom. Mondhatnátok, mit foglalkozom vele, a kettő kompenzálja egymást, de hát 90 euro egy season passra...

Pedig eddig is annyi volt ugye...
    Mondom, ennyi erőből mondhatnák azt, hogy akkor évi 30 dolcsiért kapsz folyamatos fejlesztést, tartalmakat, stb. Az olcsó is lenne, és lehet népszerű konstrukcióvá is válna...
  • JonasSandor
    Éjfélkor fogják, néztem egy steames tesztet de nagy részébe csak magányosan tolta. Még van a live esőbe megy versenyt most.
  • JonasSandor
    Frissítették végre valahára az adatlapot és este 7-kor aktiválják.
  • JonasSandor
    1-ső részénél mért nem érzékeli a 16 giga ramot?,azt 24 kocsi indycar 2020-nál szaggat mint az isten.
  • JonasSandor
    Hány órakkor aktiválják?
  • Danecay
    Ebből a játékosok csak profitálnak, úgy értem ha már eleve 40%-os kedvezménnyel indít.
  • JonasSandor
    1-2 hónap az kemény bár az első meg vagy fél évig volt örli.
  • Tomsteel
    Jelenlegi helyzetre való tekintettel Early Access-ként fog megjelenni és azonnal 40% kedvezménnyel kerül ki Steam-re. Ennek időtartama előreláthatólag 4-8 hétig fog terjedni. Szerintem jó döntés, valójában így kellett volna a kezdetektől hirdetni, hiszen őszintén szólva ambíciózus és némiképp félrevezető lett volna 1.0-nak nevezni azt, ahol jelenleg tart a projekt.

Bővebben itt: Reiza March 2020 Development Update - An Update on AMS2 Release
  • JonasSandor
    Jövőhéten jön akkor lassan lehet készülni.
  • JonasSandor
    Aha hát így is elég necces. Remélem bajnokság lesz vele és megéri megvenni.
  • sertrex
    Az már nem aktuális. Ennyi lett volna ha újoncként befizettél volna a korai hozzáféréshez.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.14. 10:43:48
  • JonasSandor
    120 dodós az mi?
  • sertrex
    Automobilista 2 base game (US$ 49.99 on release)
    Automobilista 2 Season Pass * (US$ 99.99 on release for first 2 years of free DLCs)

• JonasSandor
    Ja értem hát majd kibírjuk valahogy. Ára mennyi lesz a dlc-kkel együtt?
  • sertrex
    "So it´s finally there! AMS2 Beta has now been released to Backers as we enter the final month of development before Automobilista 2 is officially release on March 31st - we are very excited to be able to share what we have been working on all this time…"
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.13. 19:06:52
  • JonasSandor
    Honnan veszed?
  • sertrex
    Márc. 31. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.13. 17:12:27
  • JonasSandor
    Jövőhéten jelenik meg?
  • ManoNegra
    Kijött a harmadik frissítés a bétához.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BETA3 HIGHLIGHTS:
    As per last week, a complementary build will be deployed tomorrow for minor updates
    Plenty of new content, although most will need to be rounded up on tomorrow´s complementary build
    Added initial support for Multiplayer (UI functional but still early WIP)
    Second pass for custom HUD, including virtual mirror & timing info
    Car Setup Menu Options Menu in-session postponed for another build to BETA4
    Default & Recommended AI Aggression setting now is @ 50%
    Substantial Art, Audio, AI & Physics adjustments - too many highlights to list, too much work still to do but another solid step on these finetuning processes

For specific reports in each development front, please use the dedicated topics below:

UI&HUD
    Physics&AI (SOON)
    Audio
    Track
    Vehicle
    Multiplayer (SOON)

Full BETA3 Changelog:

NEW CONTENT - TRACKS
    Added Guaporé
    Added Velo Cittá Main Layout
    NEW CONTENT - VEHICLES
    Added Copa Truck Series
    Added Formula Classic Gen2 Series
    Added Kart GX390 Race
    Added Kart Gx390 Rental

GENERAL
    Added Beta support for Multiplayer (UI still early WIP)
    Fixed missing pitcrew animations (historical series use modern crews as placeholders)

UI
    Fixed quit confirm menu direction (pause menu)
    Added multiplayer browser / lobby
    First pass for in-game multiplayer leaderboards/menus.
    Fixed triple screen text entry units
    Fixed best lap not correctly displayed in SP session results
    Fixed class select list auto-filling items beyond dialog bounds
    Fixed retire to pits not opening confirmation dialog
    Fixed clutch deadzone increment button modifying clutch sensitivity
    Fixed multiplayer browser 21:9 alignment
    Fixed splashcreen background alignment in 16:10 aspect

HUD
    Added all HUD modes except telemetry
    Add position/lap info full+light
    Add leaderboard to Full mode
    Pit lane messages / timer etc
    Cooldown lap messages
    Formation lap messages / position info
    Various flags/messages

AUDIO
    Corrected idle loops on MIT LancerR, RS, Puma P052, MCR2000, Caterham Superlight, 620R
    Adjusted attenuation curve on all cars
    Increased AI car sound volume while racing
    Fixed missing shift sounds in F-Classics: G1M1, G2M2, G3M1, G3M3, G1M1, G1M2, G2M1, G2M2
    Reverb increased slightly on all tracks.
    New start lights countdown volume increased (was too low in Beta2)
    MRX gearshift sound lowered
    Ultima Road decrease gearchange volume
    Scrape sound altered, volume buildup changed.

PHYSICS
    Extensive revisions to all player physics
    Minor tire model adjustments (most notable is fixing excessive load stiffness increment with pressure on GT & Prototype tyres - fixes the bouncing)
    Reduced default steering lock in formula cars
    Further reduced wet rolling resistance
    Increased default boost in F-Classic Gen1 to 80% (from 60%)
    Fixed error with ARC Camaro tyres having larger rear tyres (all 4 now are equal)
    Adjusted FFB Steering Rack Maxforce on several cars

AI
    Extensive revisions to all AI physics
    Adjusted AI code to minimize chances of it going off-track in avoidance of other cars
    Increased AI brake power globally
    Added AI Aggression Scalars to all cars, adjusting the player global setting to better suit the type of car / class in use
    Added some extra AI variation to generic driver personalities (for more AI action)
    Increased AI awareness paraameter

TRACKS
    Track penalties and surface physics/collision fixes: VIR, Ortona, Campo Grande, Goiania
    Incremental graphical/optimization update to Kyalami (more upcoming)
    More tweaks to overall weather/climate settings
    Enhanced Brands Hatch bumps in road patches (if suitable will be applied to other tracks)
    Fixed bug with Imola 2001 not registering lap 1
    Improved AI lines for Londrina and Kyalami Historic
    Added trackside cameras for Jerez

VEHICLES
    Updated paint material for more appropriate levels of reflection for each car
    Updated Copa Uno Cockpit
    Added new liveries for Ultima Race, F-Reiza, Old Stock, Metalmoro MRX
    SuperV8: Fixed car shadow, cockpit holes, lights

Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2020.03.12. 21:26:36
  • JonasSandor
    Így elsőre elég kevés széria és pályával rajtól el.
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Egyetértek. A tesztek alapján nem lesz PC2 copy, tehát érdemes lesz megvenni. Viszont a vételt csak akkor fogom megejteni, ha már az lesz a közvélekedés, hogy közel 100%-os a progi. A folyamatos befejezetlenségből van már nekem is elegem van. Nálam is a várólista elején van.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.08. 16:01:28
  • ManoNegra
    Ezt én is így látom. Már most nagyon jó a játék, és a Reizát ismerve, kihozzák a maximumot belőle. Nekem egy megvalósult álom VR-ban játszani Automobilista fizikával és pályákkal.
  • Tomsteel
    Örülök, hogy láttak potenciált a PC2 alapjaiban. Elnézést, de szerintem ordít egy rendes, tisztességesen BEFEJEZETT projekt után a cucc és ennél jobb kezekbe talán nem is kerülhetett volna. Igzatottan várom.
  • sertrex
    A WMD-ből 11-12 ember SMS alkalmazott lett. Yorkie is így került oda.
  • Tomsteel
    Ő saját termékként beszél a PC2-ről. Fejlesztő lehet? Érdekes dolgokat mond.