Automobilista - Reiza Studios

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Pontosan mar nem emlekszem mikorra igertek a megjelenesi datumot, vajon volt-e megallapodas, hogy addig nem jelentik be a pc3-mat. de azert a megjelenes napjan 3 azaz harom ember jatszik multival, kb mindent elmond a jatekrol. Ilyet keveset sosem lattam.(persze 100-at sem nagyon lattam😊 )
Par autot amit neztem meg mindig tok szar vezetni, meg mindig nem erezni ffb-ben a csuszast sajna.
Ami alapesetben pont nem erdekelne, de annyira szemetszur, hogy a "soforok" helyzetet meg mindig nem pakoltak rendbe, lenyul a nem letezo valtohoz, nyomkodja a nem letezo pedalt, a laba atmegy az ulesen stb. Vr-ben eleg vicces.
Aztan karrier stb(mar aki ilyenkre izgul meg mindig nem latok)

Szoval ez a very positive ertekeles a steamen tuti a nepes csaladjuktol van, mert jatekos gyakorlatilag nincsen.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.07.01. 10:31:12

szerintem

sertrex

Automobilista 2 v1.0 is Released!

Below is the full V0.9.7.0 - V1.0.0 CHANGELOG:

CONTENT - NEW TRACKS
Added Bathurst Track
Added Brasilia Track (2 layouts)
Added Granja Viana kart track (4 layouts)
Added Cascais Portugal Track
CONTENT - NEW CARS
Added Stock Car 2020 Series
Added Copa Montana series
Added Opala Stock Cars 1979 Season
Added 2018 Camaro SS to Street Cars Series
Added F-Retro Gen1 Series (also featuring official Brabham BT44, Lotus 72E, Mclaren M23 Grand Prix cars)
Added Ginetta G55 GT4 Supercup Series
Added Ginetta G58 prototype to P1 Class

GENERAL
Added DRS rules for F-Ultimate & F-Reiza series ( valid only for tracks with DRS zones - Azure, Kansai, Interlagos, Montreal and Spielberg)
Reduced fraction of a lap that invalidates the next one if driver goes off track in Time Trial mode
Provisionally set pit speed limit to 120 km/h & added pit speed limiter for all historical cars to minimise potential issues in initial release (may revisit this later for historical accuracy when required features for proper functionality is coded in)
Reduced distance required for AI to pick up speed leaving pits
Removed stop-go from first speeding penalty
Reduced stop-go penalty from speeding penalty a 2nd Time
Doubled speed tolerance for temporarily going over speed limit
Reduced pitstop time penalty from hitting crew or wrong area
Reduced slowdown time to pay track limit penalty
Corrected F-V10 pit speed limit
Increased time to remove player from session when black-flagged

UI & HUD
Fixed Old Stock info to display correct number of gears
Corrected Jacarepagua Historic length info
Corrected Copa Montana Gearbox information
Added missing ibarra HUD trackmap

PHYSICS
Added DRS functionality to AJR Chevy V8, Sigma P1, F-Reiza, F-Ultimate
Added parameter for blending Physx & original physics for vehicle collisions with walls (hopefully eliminating "sticky wall" effect)
Front and rear wings for all formula cars now detatch with damage
Slightly reduced draft effects
Further revisions to adhesive friction curve with velocity & minor tread adjustments for all tyres (dry & wet)
Slightly increased load stiffness with tyre pressure for F-Ultimate, F-Reiza, F-V10, GT, Prototype classes
Increased front tyre sidewall stiffness for Stock Car, Ultima Race, Sprint Race & all prototypes for better compliance & less bouncing at high speed
Stiffened up default SuperV8 suspension rates
Fixed Metalmoro AJR excessive brake duct cooling
Revised aero & suspension damage properties for cars that still had provisional values
Fully revised kart physics & AI (all classes)
Further callibration of AI throttle application
Minor adjustments to P3, P4, Super V8, F-Vee, Copa Fusca, Copa Uno, Opala 1979 & Old Stock tyres
Decreased brake fade when below optimal temperature
Adjusted default steering lock for Karts, F-Vee
Revised F-Vintage & F-Retro V12 engine torque curves
Removed onboard brake bias and adjustable roll bars for cars that shouldnt have it
Slightly inreased base tyre carcass load stiffness for
Minor tyre tread adjustments to F-Retro, GT4 tyre treads
Lowered FFB smoothing for F-Trainer, F-Vintage, MCR
Lowered brake heating for steel brakes
Slightly increased SuperV8 downforce
Fixed minor innacuracies in F-Ultimate & F-Trainer tyre diameter
Reduced Camaro SS tolerance for shifting without clutch
Adjusted suspension damage thresholds
Adjusted Sigma diffuser aero
Fixed Opala Old Stock engine (now uses proper 300 HP variant)
Reduced ARC Camaro default steering ratio
Moved Fusca default brake bias slightly rearwards

AI
Improved AI throttle application logic so it differs from slow to mid & high speed corners (less hesitation exiting those corners)
Enabled different throttle, brake and line accuracy ranges according to AI driver skill (custom AI drivers per series to better explore these ranges still to be added)
Reduced range for AI drivers to stray off ideal line & smoothed transitions when exploring different lines
Adjusted AI damper rates to avoid bouncing / rolling over higher curbs
Further increased AI Strength range (slower @ 70%, faster @ 120%) for all cars
Slightly increased AI willingness to condede position when overtaken
Adjusted AI speed under blue flag / off track / damaged car
Reduced maximum AI lateral offset from ideal line

AUDIO
Adjusted surface sound gain (prevent crackling on limiter)
Disabled automatic toggling of headphone downmix mode.
Fixed error where 4.0 channel configuration in windows resulted in 5.1 mixing mode in-game
Placed limiter on surface sound bus .
Limiter in stereo output mode is controlled from game code; output set to -6dB to avoid possible output overloading
.F-Vintage: Updated gear change sound
Ultima GTR (both versions) adjusted gearchange sound volume.
Adjusted engine sound position & gearbox sound position for all cars (gearshifts should no longer be offset to the side)
Fixed "moving" shift sounds on multiple open wheelers
Improved Caterham Academy engine loops
Improved loops on several 4-cylinder Duratec engine sounds

TRACKS
Updated trackside advertising for international tracks
Updated 3D grass shader
Updated road shader
Disabled 3D grass rendering in rear view mirrors
Adjusted far fog climate values (adds a little more haze to the horizon)
Imola: Fixed transparent trees
Kyalami Historic: Improved AI fast line
Revised trackside TV cameras for Adelaide, Adelaide Historic, Interlagos, VeloCittá
Fixed bug with Ortona crowds
Fixed Azure map coordinates
Added ambient reverb to new tracks that still didn´t have them

VEHICLES
Added wiper animations and cockpit vibrations for Metalmoro AJR, Sigma P1, Opala (all variantes)
Added DRS wing animation for F-Ultimate, F-Reiza, Sigma P1, AJR Chevy & Honda Turbo
Added suspension animation for F-Ultimate, F-Reiza, F-V10, F-V12, F-Vee
Adjusted driver model & animations for Ultima GTR, AJR, ARC Camaro, Puma GTE, F-Classic G1M2, G3M2
Corrected bugs in 3D animations of F-Vintage, F-Trainer
Adjusted MRX collision mesh
Revised backfire logic for all cars that have it (less backfiring in upshifts, more in downshifts / lifting)
Increased headlight range at night for all cars
Fixed duplicated Uno in Copa Classic B
Adjusted upper driver model LOD switching (fixes the driver appearing to "duck" as car approaches TV cam)
Fixed RPM bar / lights for G55, Opala
Improved Vertex AO for F-Classic tyres
Added batch of new liveries for Kart GX390

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

alma2
Koran van meg a braziloknal, lehet meg csak reggeliznek epp 😊 na jo 17 ora mult, ha ott is ez a 6 oras megjelenes a jellemzo, akkor meg van egy orajuk.

szerintem

Hát ez buktaparti mert nem jelent meg.
Kíváncsi leszek mennyi tartalommal rajtol.
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

sertrex
Automobilista 2 June Development Update - It´s Official Release Time!

"Automobilista 2 will be officially released at some point tomorrow, June 30th!"

Vagyis ma. 😄

Részletek itt is megtalálhatóak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.30. 07:26:12

Az elsővel is így volt.
alma2
Szerintem mindegy mikor jelenik meg, mert legjobb esetben is felkesz lesz, csak mar kell nekik a lové erthetoen, majd foltozgatjak utana ugyanugy.

szerintem

Jövőhéten jelenik meg a játék?
sertrex

g29-et 85000-ért árulják a médiába. Mitől jobb a t300. Megnéztem a váltót hozzá círka 80 rongy.

https://edigital.hu/kiegeszito/thrustmaster-t300-rs-force-feedback-versenykormany-pcps3ps4-kompatibilis-p337546
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.05.18. 09:22:48
Danecay
Nem csak azért jobb választás a T300 mert esetleg olcsóbb. Mondjuk a G29 sok esetben 70e Ft körül beszerezhető.

A valóságot akarják szimulálni. Nekem a nascar 15 a favorit. Az 1-ső részébe néha előveszem azt lehet tolni billel. Trustmasters t300 kéne olcsobb mint a g29 extreme digitálnál csak 80500.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.05.17. 22:39:14
sportjátékok nagy részét vagy autós cuccokat csak és minimum gamepaddal kell tolni.
Ami utoljára játszható volt billel és jók voltak, azok szerintem GP2-3-4, Nascar 02-03...

Nem is értem, miért nem törekednek arra, hogy billel is élvezetes legyen a játékélmény. Ezeknek a címeknek ment...
Danecay
Jól is tetted, ez a játék nem Neked lett kitalálva 😊

Hát ezt kukáztam gyorsan billentyűzettel halál irányíthatatlanok.
Megláttam a virágbóltban holnap ki is próbálom a bétát.
Ja értem akkor már nem sok lesz hátra.
alma2
Elvileg jovohettol mar csak 20% kedvezmeny amig nem lesz 1.0.
Arrol nem irnak mikor lesz "vegleges" verzio.

de a google is leforditja neked nagyjabol erhetoen...
"A Automobilista 2-vel, amely egy hónapon belül bekerül a korai elérési szakaszba, és nagyjából félúton a v1.0 felé vezető úton van, a jövő héten ennek megfelelően csökkentjük a jelenlegi 40% -os árengedményt a teljes kiadási árához képest, a v0.9.0 elérésekor. A játék ezután 20% -kal marad v1.0 árából (49,99 USD / 44,99 € / R $ 149,99) a korai hozzáférés végéig."

szerintem

Nem tudok angolul jövőhéten akkor már teljes is lesz?
alma2
steamen minden infot megtalalsz.
Automobilista 2 - Early Access Price Bump Incoming

With Automobilista 2 now one month into its Early Access phease and roughly halfway through the road to v1.0, we will be reducing the current 40% discount over its full release price accordingly next week as we hit v0.9.0. The Game will then remain with 20% off its v1.0 price (US$ 49.99 / €44.99 / R$ 149,99) until the end of Early Access.

If you haven´t yet got Automobilista 2 don´t miss the last few days to grab it still with 40% off!

szerintem

Meddig van az akció még?
lacica
Jónap.Mi lehet az ok,hogy sok modnál nincs cocpitben motorhang ???? Vki?? Megköszönném.

alma2
datum ide vagy oda, jelenlegi helyzetben halalra van itelve, kb 20 multis szerver osszesen nincs 50 ember aki jatszana vele, tegnap is jott jo nagy patch, de multija halott, single tartalom meg keves nagyon. Van egy par jo dolga, de ha van ennel jobb, minek eroltesse az ember.
Persze nem zavarna, ha tevednek.
FFb-nel meg mindig nem erezni amikor hataron mesz, ami engem nagyon zavar. Kamionnal multkor jot mokaztam, de hat erre is van alternativa.

szerintem

Közeledünk májushoz van dátum?
Csak mert az 1-et lefordították a fejlesztők.
alma2
Van ebben egyaltalan barmilyen szoveg? 😊
Nem tudom, hogy van-e a pc2-hoz, ha nincs, gondolom ehhez sem lesz.

szerintem

Bekerült a modok közé a 2 is.
Ebbe is lesz magyar nyelv?
alma2
Feltetelezem a ma esti update ota magara talalt a catherham, vegre olyan jatekos, amilyennek gondolna az ember, mar itt is.

szerintem

Encore
Nem vagyunk egyformák én például nem használok modokat, alapból legyen benne a fejlesztők által, ami engem érdekel.
Utoljára még annak idején az rfactor1-be töltögettem modokat, soha többé nem akarok. 😊
alma2
kozbeszolhattak anyagiak, leginkabb eroforras hiany, vagy vagy, de azert kb 0 energiaval kaptak egy kiforrott motort, eso, ejszaka, vr tamogatas stb. aminel szemfenyvesztesre nem sok jobb van, amit megkaparinthattak volna, vagy igazabol nincs is.
Nekik mar csak kalapalni kell a tartalmat.

De mar irtak errol talan valahol a fenti csak "szerintem".
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.04. 14:01:04

szerintem

alma2
Biztos nem sok autot es palyat tudnal mondani, ami jo is, es masban nincs benne, vagy nem volt benne 10 fele verzioban az assettoban.Vagy nem emeltek mar be az rf2-be. Vagy megforditva az egeszet az assetto auto es palya kinalataval osszeadhatnank az osszes szimet es talan akkor ernek utol szamokban.. szoval ez meg mindig keves az udvosseghez, legalabbis szamomra.
eltelt 6-7+ ev a huzo cimek megjelenese ota, szoval valamit azert villanthatnanak.
A pocsoja az ut kozepen, amit meg pont a pcars is tud, max 5 percig koti le a kivancsi embereket. Mert az eletben nem mentem es lattam esos, ejszakas multis szervert, pedig ez is adott mas jatekban.
De hat nem vagyunk egyformak.

10 kommenttel lejebb leirtam mennyire erdekel is a "GT3" 😊

szerintem

lac coo
amúgy miért nem vitték tovább az RF mtort...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Encore
Az AMS esszenciáját az olyan autók és pályák adják, amelyek más szimekben nincsenek benne. Ha téged a Caterham érdekel és a GT3 (ami ebben is lesz a későbbiek során), akkor valóban felesleges ezt beszerezni.
alma2
na csinaltam egy osszehasonlitast, marmint csak magamnak 😊 pcars2, ams2, rfactor2, ac.
szerintem utobbi kettonel pcarsbol loptak a palyat, de igazabol nem is lenyeg, es mindegyiken ugyanazzal az autoval catherham.
Teljesen kompatibilisek egymassal az utobbi harom, barmelyikbol barmelyik atulve, eleg hasonlo erzes fogadja az embert, vezetesi elmeny kapcsan, persze ki lehetne emelni kulonbsegeket, de azon sosem filozik senki, hogy kb 1-2 ember almodja meg ezeknek a fizikajat, rendszerint mindegyiknel mas emberkek, de ahhoz kepest nagyon hasonlot hoztak ossze. Ami nagyon kilog a sorbol , tiszta nfs az utobbi haromhoz kepest az a pcars2, eleg huek maradtak az nfs shift szeriajukhoz. Aztan korozgettem vartam a meglepit az izgalmat, de ra kellett jonnom mindegy melyiket inditom el, dog unalom az auto, semmi jatekossag (leszamitva, hogy minden kanyart keresztbe be lehet venni vele, ha nagyon akarja az ember) de betonstabil, tul jora epitettek nincs mese 😊
Szoval maradva a topik temajanal az elso ketto koszono viszonyban sem volt egymassal. Viszont a masik harom kupacbol ams2-ben volt 1-2 olyan helyzet, amit nem tudtam hova tenni, miert igy viselkedik az auto. de hat csak a tobbi szimbol tudok ugye kiindulni.
Igazabol csak kellene valamit villantaniuk, olyat amit a masik ketto (rfactor, ac) nem tud, mert meg igy mindig a minek kategoriaba teszem, amikor a masik kettotol nem kulonb, akkor minek korozzon ezzel az ember, mert ha sokaig nezegetem, tempoban sokkal jobban megy az utobbi ketto, megha oskuvoletnek is mondjak ezeket.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.03. 21:48:13

szerintem

__Jacek__
Fizika ugye persze MAdness engine de mégiscsak ők csinálják, de nyugodtan lehet vele várni.
SEK-ből vettem 😄
lac coo
Én nem is mertem megvenni ,egyrészt elég erős a forint mert jó sok eurót ér, másrészt én pc2 fizikájától azért félek látatlanba ... Valami warezt majd meglesek előtte ...

__Jacek__
Hat ezt jelen pillanatban egy total konverziónak mondanám, nyugodtan lehet vele várni.
Kiváncsi leszek akik vérbe fikázták az AC/ACC kezdő felületét menüjét itt mit fognak mondani 😄 Nem ez a lényeg nade ez jelen pillanatban F1C mod színt.
Logitech tulajoknak kis infó, hátha segít nekik a jobb force feedback elérésében.
Gain: 55
Low force boost: 80 (nem tudom, hogy ez mit csinál, de biztos nem azt, amit a neve sugall)
FX: 40
lac coo
a stra wars ugribugri játék az elég jól fut ...

Ingy2
Nem tudtam kihagyni a lehetőséget, hogy ingyen kaptam egy 48" táphibás 4k TV-t 😊. Majdnem minden fut 4k 60 fps-el simán. A sokat szídott rf2 120 fps röcc nélkül. De bármi ami UE4 motort használ az siralom. ACC, WRC 8, Borderlands 3( ez még random kressel memory leak meg driver error miatt is). Ezek csak 75% felbontás skálázással futnak tűrhetően medium/némely cucc high beállítással. Wrc 8-ban vicces amikor berongyolok az erdőbe elkezd akadozni a kép és lófütyit sem lehet érzékelni a sebességből. Mondjuk a Dirt 2.0 sem piskóta de ott az ember érti hogy miért.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

__Jacek__
Töltödik 😄
bardocz
ACC-t én ezért hagytam ki teljesen, GTX960-on a virágbolti verzió játszhatatlan. Mondjuk így, hogy a steam-en vissza lehet kérni az árát egy órán belül, vagy mennyi idő, lehet megérné kipróbálni most milyen, de az alapján esélytelen, hogy játsszak vele, pedig még csak nem is 4K, hanem 1080p.
Ingy2
Off:
Jó téged is látni cimbi remélem minden rendben 😊, mikor máskor legyen ínhüvely gyulladás a lábfejemben amikor itthon esz a fene és mehetne a brümm-brümm<#idiota>

On:
Szerintem megéri a 26 eurot. Csiszolnak rajta faja lesz 😊

b-type
jaja, olvastam hogy nagyon jól sikerült az optimalizáció
fizumra várok azt nézem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy2
Egyenlőre csak a V8 Supercart próbáltam ki esős Adelaide-on, nekem tetszik, FFB-vel nem éreztem különösebb bajt, jól érezni a kocsi súly mozgását meg a futómű mit csinál. Végig lehetett korcsolyázni a vizes pályán <#idiota> Viszont a legnagyobb kellemes meglepetés hogy High grafikán 4k felbontással röccenés mentesen megy(és még szép is pláne a fény kezelés), sajnos az ACC és egyébb UE4-motoros játékokban ez nem sikerült 1080 Ti-vel. Amit hiányolok a kormányszög beállítás de lehet én vagyok vak.

Jó lesz nekünk az 1-is addig. Nyomhatnánk valami bajnokságot.
alma2
nagyjabol ossze lehet ollozni a steamrol is az ertekeleseket, mindenki ir egy kis igazat. az mar egyeni preferencia kerdese, kinek mi, mit nyom a latba.
Valamelyik auto kb egy az egyben pc fizika atemelve, az eleg hangulat rombolo. Persze lehet, csak betettek, amig nem tuningoljak meg, hoyg legyen valasztek, de ezt csak ok tudnak megmondani. Tipikusan, alulkormanyzott a kocsi, ahh olyan nincs, tekerj meg fel fordulatot, vagy a koppanasig, maris megvan a kanyar 😊
Valamelyiket elmeny azert vezetni leginkabb az openwheel-eket, amiket probaltam.
Grafikat itt is ugy le kell butitani vr-ben, hogy menjen, hogy ranezni is rossz. (a tobbi szimhez kepest)
Az ffb sokkal direktebb, de hogy miert nem lehet allitani, na meg erezni, hogy felpuhul a kormany csuszashataron azt nem tudom, nagyon hianyzik. Es tenyleg igaz amiket olvastram, valahol alapbol tok mashol fog a fek, mint mas jatekban. A fuvon 1/10 gazon is porog forog minden nem is ertem, bar ez legyen a legnagyobb baj.
Most igy hirtelen nem is erzek ingert, hogy ezzel kuzdjek, a kivancsisagom elmult 😊
Aki meg gt3-mat keres benne (hala a jo egnek nincs 😊 ) annak meg ott az acc, meg a tobbi mint alternativa, annal azert nem kell jobb.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.01. 21:46:17

szerintem