Automobilista - Reiza Studios
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Par autot amit neztem meg mindig tok szar vezetni, meg mindig nem erezni ffb-ben a csuszast sajna.
Ami alapesetben pont nem erdekelne, de annyira szemetszur, hogy a "soforok" helyzetet meg mindig nem pakoltak rendbe, lenyul a nem letezo valtohoz, nyomkodja a nem letezo pedalt, a laba atmegy az ulesen stb. Vr-ben eleg vicces.
Aztan karrier stb(mar aki ilyenkre izgul meg mindig nem latok)
Szoval ez a very positive ertekeles a steamen tuti a nepes csaladjuktol van, mert jatekos gyakorlatilag nincsen.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.07.01. 10:31:12
szerintem
szerintem
"Automobilista 2 will be officially released at some point tomorrow, June 30th!"
Vagyis ma. 😄
Részletek itt is megtalálhatóak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.30. 07:26:12
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
szerintem
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
https://edigital.hu/kiegeszito/thrustmaster-t300-rs-force-feedback-versenykormany-pcps3ps4-kompatibilis-p337546
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.05.18. 09:22:48
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.05.17. 22:39:14
Ami utoljára játszható volt billel és jók voltak, azok szerintem GP2-3-4, Nascar 02-03...
Nem is értem, miért nem törekednek arra, hogy billel is élvezetes legyen a játékélmény. Ezeknek a címeknek ment...
Arrol nem irnak mikor lesz "vegleges" verzio.
de a google is leforditja neked nagyjabol erhetoen...
"A Automobilista 2-vel, amely egy hónapon belül bekerül a korai elérési szakaszba, és nagyjából félúton a v1.0 felé vezető úton van, a jövő héten ennek megfelelően csökkentjük a jelenlegi 40% -os árengedményt a teljes kiadási árához képest, a v0.9.0 elérésekor. A játék ezután 20% -kal marad v1.0 árából (49,99 USD / 44,99 € / R $ 149,99) a korai hozzáférés végéig."
szerintem
Automobilista 2 - Early Access Price Bump Incoming
With Automobilista 2 now one month into its Early Access phease and roughly halfway through the road to v1.0, we will be reducing the current 40% discount over its full release price accordingly next week as we hit v0.9.0. The Game will then remain with 20% off its v1.0 price (US$ 49.99 / €44.99 / R$ 149,99) until the end of Early Access.
If you haven´t yet got Automobilista 2 don´t miss the last few days to grab it still with 40% off!
szerintem
Persze nem zavarna, ha tevednek.
FFb-nel meg mindig nem erezni amikor hataron mesz, ami engem nagyon zavar. Kamionnal multkor jot mokaztam, de hat erre is van alternativa.
szerintem
Nem tudom, hogy van-e a pc2-hoz, ha nincs, gondolom ehhez sem lesz.
szerintem
szerintem
Utoljára még annak idején az rfactor1-be töltögettem modokat, soha többé nem akarok. 😊
Nekik mar csak kalapalni kell a tartalmat.
De mar irtak errol talan valahol a fenti csak "szerintem".
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.04. 14:01:04
szerintem
eltelt 6-7+ ev a huzo cimek megjelenese ota, szoval valamit azert villanthatnanak.
A pocsoja az ut kozepen, amit meg pont a pcars is tud, max 5 percig koti le a kivancsi embereket. Mert az eletben nem mentem es lattam esos, ejszakas multis szervert, pedig ez is adott mas jatekban.
De hat nem vagyunk egyformak.
10 kommenttel lejebb leirtam mennyire erdekel is a "GT3" 😊
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem utobbi kettonel pcarsbol loptak a palyat, de igazabol nem is lenyeg, es mindegyiken ugyanazzal az autoval catherham.
Teljesen kompatibilisek egymassal az utobbi harom, barmelyikbol barmelyik atulve, eleg hasonlo erzes fogadja az embert, vezetesi elmeny kapcsan, persze ki lehetne emelni kulonbsegeket, de azon sosem filozik senki, hogy kb 1-2 ember almodja meg ezeknek a fizikajat, rendszerint mindegyiknel mas emberkek, de ahhoz kepest nagyon hasonlot hoztak ossze. Ami nagyon kilog a sorbol , tiszta nfs az utobbi haromhoz kepest az a pcars2, eleg huek maradtak az nfs shift szeriajukhoz. Aztan korozgettem vartam a meglepit az izgalmat, de ra kellett jonnom mindegy melyiket inditom el, dog unalom az auto, semmi jatekossag (leszamitva, hogy minden kanyart keresztbe be lehet venni vele, ha nagyon akarja az ember) de betonstabil, tul jora epitettek nincs mese 😊
Szoval maradva a topik temajanal az elso ketto koszono viszonyban sem volt egymassal. Viszont a masik harom kupacbol ams2-ben volt 1-2 olyan helyzet, amit nem tudtam hova tenni, miert igy viselkedik az auto. de hat csak a tobbi szimbol tudok ugye kiindulni.
Igazabol csak kellene valamit villantaniuk, olyat amit a masik ketto (rfactor, ac) nem tud, mert meg igy mindig a minek kategoriaba teszem, amikor a masik kettotol nem kulonb, akkor minek korozzon ezzel az ember, mert ha sokaig nezegetem, tempoban sokkal jobban megy az utobbi ketto, megha oskuvoletnek is mondjak ezeket.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.03. 21:48:13
szerintem
SEK-ből vettem 😄
Kiváncsi leszek akik vérbe fikázták az AC/ACC kezdő felületét menüjét itt mit fognak mondani 😄 Nem ez a lényeg nade ez jelen pillanatban F1C mod színt.
Gain: 55
Low force boost: 80 (nem tudom, hogy ez mit csinál, de biztos nem azt, amit a neve sugall)
FX: 40
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Jó téged is látni cimbi remélem minden rendben 😊, mikor máskor legyen ínhüvely gyulladás a lábfejemben amikor itthon esz a fene és mehetne a brümm-brümm<#idiota>#idiota>
On:
Szerintem megéri a 26 eurot. Csiszolnak rajta faja lesz 😊
fizumra várok azt nézem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Valamelyik auto kb egy az egyben pc fizika atemelve, az eleg hangulat rombolo. Persze lehet, csak betettek, amig nem tuningoljak meg, hoyg legyen valasztek, de ezt csak ok tudnak megmondani. Tipikusan, alulkormanyzott a kocsi, ahh olyan nincs, tekerj meg fel fordulatot, vagy a koppanasig, maris megvan a kanyar 😊
Valamelyiket elmeny azert vezetni leginkabb az openwheel-eket, amiket probaltam.
Grafikat itt is ugy le kell butitani vr-ben, hogy menjen, hogy ranezni is rossz. (a tobbi szimhez kepest)
Az ffb sokkal direktebb, de hogy miert nem lehet allitani, na meg erezni, hogy felpuhul a kormany csuszashataron azt nem tudom, nagyon hianyzik. Es tenyleg igaz amiket olvastram, valahol alapbol tok mashol fog a fek, mint mas jatekban. A fuvon 1/10 gazon is porog forog minden nem is ertem, bar ez legyen a legnagyobb baj.
Most igy hirtelen nem is erzek ingert, hogy ezzel kuzdjek, a kivancsisagom elmult 😊
Aki meg gt3-mat keres benne (hala a jo egnek nincs 😊 ) annak meg ott az acc, meg a tobbi mint alternativa, annal azert nem kell jobb.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.01. 21:46:17
szerintem