• alma2
    nagyjabol ossze lehet ollozni a steamrol is az ertekeleseket, mindenki ir egy kis igazat. az mar egyeni preferencia kerdese, kinek mi, mit nyom a latba.
    Valamelyik auto kb egy az egyben pc fizika atemelve, az eleg hangulat rombolo. Persze lehet, csak betettek, amig nem tuningoljak meg, hoyg legyen valasztek, de ezt csak ok tudnak megmondani. Tipikusan, alulkormanyzott a kocsi, ahh olyan nincs, tekerj meg fel fordulatot, vagy a koppanasig, maris megvan a kanyar :)
    Valamelyiket elmeny azert vezetni leginkabb az openwheel-eket, amiket probaltam.
    Grafikat itt is ugy le kell butitani vr-ben, hogy menjen, hogy ranezni is rossz. (a tobbi szimhez kepest)
    Az ffb sokkal direktebb, de hogy miert nem lehet allitani, na meg erezni, hogy felpuhul a kormany csuszashataron azt nem tudom, nagyon hianyzik. Es tenyleg igaz amiket olvastram, valahol alapbol tok mashol fog a fek, mint mas jatekban. A fuvon 1/10 gazon is porog forog minden nem is ertem, bar ez legyen a legnagyobb baj.
    Most igy hirtelen nem is erzek ingert, hogy ezzel kuzdjek, a kivancsisagom elmult :)
    Aki meg gt3-mat keres benne (hala a jo egnek nincs :) ) annak meg ott az acc, meg a tobbi mint alternativa, annal azert nem kell jobb.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.01. 21:46:17