1964
  • Danecay
    Értem, köszönöm!
  • ManoNegra
    Az az első rész beta verziója. Nem tudom miért elérhető, talán azon teszteltették a frissítéseket a véglegesbe kerülés előtt.
  • JonasSandor
    Az első részből nem lesz sajnos szerintem a grafika miatt meg nem élethű és azért. 2-ből lehet már bajnokság a VR teknológia meg élethűség miatt is, de csak kevesen lesznek mivel akiket ismerek magyar multisokat nagyon ősrégi szarjuk van és nincs hozzá gépük.
  • Danecay
    Sajnos nem vagyok egy nagy multi FUN, pedig több autós játék is megvan, PROJECT CARS 1-2, F1-ből több, a 2019 is, rFactor2 stb, de szerintem pl. a PC2 multiját soha el sem indítottam és ez a legtöbb F1-el is így volt. Ha lesz esetleg itt valamilyen szervezett verseny akkor beugrok ha tudok.
  • Danecay
    Hú még csak most jutottam el a telepítésig, jó kis csomag ez! Alap játék + 9 DLC, az igen. Továbbá van valami Automobilista Beta, az mi lenne, az Automobilista 2 BETA-ja de nincs odaírva, hogy "2"?
  • sertrex
  • bardocz
    Szerintem a pedál összefügg a nulla ffb-vel.
    Az egész izommemóriából megy az ilyen játékosoknál, emiatt azt is mindig pont ugyan ott tudják tartani, körről körre ugyan úgy. És így ez nagyon kényelmes nekik, nulla erő, csak jönnek a körök.
    Én se lépnék vissza sose a loadcellről, nem tudnám megszokni. Meg semmi haszna se lenne számomra, vezetni is szeretek, így az itt megszerzett tudást fel tudom használni ott is.
  • b-type
    Én sem tudom véleményezni mert igénylem az FFB-t...talán ha sokat mennék force feedback nélkül akkor rá tudnék érezni, de ez sosem fog kiderülni mert nem akarok FFB nélkül menni. De régóta tudom hogy a top-ban jópáran mennek így.
    Nekem is volt már hogy nem volt FFB, és nagyon sz@r érzés volt. A pedál az nálam 'ehhh' kategória, azt sem értem, mivel eszem ágában se lenne visszalépni.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.03. 20:28:06
  • bardocz
    Érdekes, főleg a pedálos dolog.
    Én valahogy a keményebb pedálokat sokkal kényelmesebben tudom kezelni, igaz a féknél elsőre megszokást igényel, amikor átülök egy autóba, amiben más a pedálérzet. De a kuplungnál is jobban szeretem azt, ami keményebb, lehet azért, mert viszonylag érzéketlen vagyok ilyen téren, és nagyobb erő kifejtésénél jobban érzem mi merre.

A levett FFB-ről meg pont egy mostani tapasztalatom jut eszembe.
    iR-ben a különböző autókhoz különböző erősséget kell beállítani, hogy még ne legyen clipping, és egy olyan kocsiból, amiben elég alacsony ez, átültem olyanba, amiben több, mint duplájára kell állítani, csak nem állítottam át.
    Az első megcsúszást alig tudtam megfogni, mert nem volt semmi segítség, ami jó irányba fordítaná a kormányt, mint a valóságban akár, bármennyire is szétszervózott egy kocsi, hanem a kormány ellenállása ellen kellett küzdenem, ami persze szinte nulla, de mégis nagyon zavaró volt a felhúzott, segítő FFB helyett. Ez a nulla FFB ilyen nagyon alien dolog, amikor teljes mértékig tisztában vagy az autó határával, és kvázi izommemóriából megy minden. Na nekem ez nem megy.
  • b-type
    erről az epizódról eszembe jutott a beszélgetésünk:

Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.02. 21:27:59
  • JonasSandor
    Nyomhatunk majd multit ha gondolod.
  • ManoNegra
    Igazán nincs mit. Remélem tetszeni fog.
  • Danecay
    Óriási köszönet ManoNegra-nak a felajánlott AMS kulcsért!!!
  • JonasSandor
    Remélem is, csomó videó van már fent, időjárásra nem lehet panasz végre mozognak a felhők is.
  • ManoNegra
    Nem sajnos.

JonasSandor Nem tudom, egyelőre türelem, lehet hogy gyárilag raknak bele. Nekem ez annyira nem prioritás, hogy belenyúljak a fájlokba.
  • Indi69
    Üdv. A vr nem működik sehogy az 1-ben?
    Utoljára szerkesztette: Indi69, 2020.03.01. 13:01:19
  • JonasSandor
    Nagy kár bár az 1-ben is egy kicsit kellett bűvészkedni vele, itt még bűvészkedni se lehet a fájlokban?
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.01. 09:28:09
  • ManoNegra
    Jelenleg nincs.
  • JonasSandor
    Biztonsági autó is van benne?
  • ManoNegra
    Első benyomásra nagyon tetszik a 2. Sok dolguk lesz azért még vele, ilyen hibákat láttam, hogy pl a Mitsubishi Lancer versenyen az ellenfelek autóinak csak a kereke látszódik, de ami megy, azok nagyon jók.
    Vaj simán fut VR-ban, jól néz ki, az FFB is tetszik. Bár nekem a PC2 is bejött. :-)

Úgyhogy hajrá Reiza!
  • ManoNegra
    Támogatóként járt a 2 mellé egy AMS kulcs, de nekem már megvan Ha kell valakinek írjon.
  • JonasSandor
    Most láttam hogy ma már bétáznak vele.
  • JonasSandor
    Tök jó belekerül a dtm is. Forma 1 is gondolom, de remélem a nascar is szerepet kap ami mégiscsak amerikához kötődik.
  • sertrex
    Reiza February 2020 Development Update

• JonasSandor
    Remélem nem késik mert eléggé gyanús.
  • KRi2
    Minden egyes ember eszközének megvan az elnevezése. Az ismertebb eszközöknek külön kategória van létrehozva. A maradékban minden más bennevan az xbox kontrollertől, a leobodnar-al összekötött device-eken át, az osw dd kormányokig.
  • sertrex
    Jelen állás szerint, márciusban.
  • sertrex
    Érdekes, hogy az összes olcsóbb, népszerűbb, kommerszebb fajta külön fel van tüntetve, de mégis harmadik legtöbbnek az egyebek vannak a képzeletbeli dobogón. Kíváncsi lennék, hogy miből tevődött össze ez a csoport.
  • JonasSandor
    Mikorra várható a 2 nagyon csendben vannak.
  • KRi2
    Masters-en, ~500 AC-s pilótáról megvan hogy milyen kormit használ: http://www.gtr-masters.hu/masterstat
  • bosco05 #1292
    Hát igazából arra ránézek majd, de tényleg azért, hogy mit tudnak kihozni az egyébként jó engine-ből. A csapat képes rá, örülök hogy hozzájutottak egy modern és egyébként gyönyörű motorhoz.
  • sertrex
    Azért arra kíváncsi vagyok/leszek, hogy Reiza mit hoz ki a PC/Madness motorból az Automobilista 2-ben. Igazából azóta érdekel az Automobilista is mióta megtudtam, hogy az AM2 Madness engine-nel jön ki. Project AM2.
    Lehet, hogy jobb lesz a PC2-nél, de vajon jobb lesz-e a PC3 vagy PC Revolution-nál is?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.19. 14:24:43
  • sertrex
    Én is szoktam nézni a videóit.
  • bosco05 #1289
    SimRacing Garage << Én ezt a palit szoktam nézni, elképesztő részletességgel szed szét és tesztel le mindent is! :) Ha már volt nála a kinézett darab, akkor teljesen felesleges tovább kutakodni a neten, Ő biztosan mindent elmond róla :) Automobilistához is jók a cuccok :D ON!
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.02.19. 14:01:42
  • Solt
    Nem kell, mert a vita itt sem a játékokon ment, hanem a hardvereken, FFB-n, stb.

Nem tudom mi olyan bonyolult azon, hogy kormányos, cockpit-s vita, tapasztalat csere a kormányos, cockpit-s topikba való. Ott bárki akit érdekel utólag témába vágóan megtalálja, később keresheti... másképpen megfogalmazva, a beszélgetés hasznos, nem lesz törölve, vagy nem válik érdektelenné 1 hét múlva. :)

De már így is túl ragoztuk ezt, tényleg kár volt beleszólnom... túl naiv vagyok még mindig.
  • sertrex
    Néhány példa, hogy milyen tech van beépítve a TH kormányokba. Én erre értettem, hogy leginkább csak az anyaghasználatban maradnak el a Fanatectől. De persze én is inkább Fatecet veszek ha eljön az ideje, hogy a mostanit lecseréljem. :)

T300RS

TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition

T-GT
  • bosco05 #1286
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És ha ott meg meg akarom említeni az iRacinget mondjuk, akkor meg vigyem át oda a beszélgetést nem? Ez magyarázkodás te is tudod és épp ez a pár hozzászólás a rohadtul felesleges, úgyhogy részemről sg bezár, elszámol 10-ig, munka folytat inkább :) .
  • Solt
    Erre lenne a kormányos, vagy a cockpit topik, mivel egy általános történetről van szó ami nem egy játékhoz kapcsolódik... Semmi mást nem kellett volna tenni, mint átvinni a kettő közül bármelyikbe... mindkettő hasonlóan kihalt mint ez, de ott legalább nem off és később visszakereshető. Itt a kutya nem fogja ezt visszakeresni... másképpen fogalmazva, felesleges volt, mert ráadásul közös nevező sem lett belőle, ahogy ez borítékolható volt előre... ;)
  • sertrex
    Bocs de van az a szint ami alá nem megyek. Talán ezért nem találtuk meg egymással még a közös hangot.