1938
  • Scarry
    Már alig vártad, hogy történjen valami a topikban. Egyből már a kicsi görbe ujjacskáiddal termelted a betüket. :DD Unalmas kis életed feldobtam legalább. Na megyek, mert muszáj beszednem az üzleteimből a bevételt amit termelnek a csicskásaim. Na látod ezért érdemes felkelni! Szobapilóta :DDD
  • bosco05 #1176
    Gondoltam elmeséled, te mondtad, hogy szeretnéd pörgetni a topikot. Feltételeztem, hogy ha kérdezek, talán eldobod ezt a durcás szeretethiányos kisfiú stílust és felnőtt módjára meg tudsz fogalmazni 3-4 kerek összefüggő mondatot, mert amúgy tényleg érdekel, hogy miért tartod a legjobbnak. Én személy szerint az összes szimulátort kipróbáltam, ami valaha létezett és szokott érdekelni, hogy egyesek mit látnak a saját kedvencükben. A stílusod meg lepereg, de azért jó lenne, ha összeszednéd magad kicsit.
  • Efreet
    Próbáld meg emberi módon folytatni, nincs szüksége a fórumnak erre a stílusra.

Köszönöm!
  • Szabi #1174
  • Scarry
    Beszarock
  • bosco05 #1170
    Inkább meséld el, hogy te mit kedvelsz ennyire az Automobilistában, amit a többi szoftverben nem találtál meg. Mi a legnagyobb előnye számodra?
  • bosco05 #1167
    Nekem az iRacing a fav, engem nem küldesz el oda? :D Attól, hogy valakinek nem a kedvence ez a játék, attól véleménye még lehet nem? Nem hiszem, hogy bunkó trollkodással kéne feldobni ezt a topikot :) Szolgáljon inkább rá a szoftver, hogy beszéljünk róla. Például mit szólsz a frissen beállított 258-as peakhez? :D
  • bosco05 #1163
    Nem mellesleg abszolút korrekt, amit írtál :) Tökéletesen egyetértek. Azt viszont nem értem, hogy miért kell A, vagy B program mellett olyan szinten kiállni, hogy totális valótlanságok állításával próbáljuk igazolni, hogy márpedig az én kedvencem a legjobb. Az Automobilista olyan szinten kicsi, hogy egy kördiagrammon ki se lehet mutatni a többiek számaihoz képest. https://steamcharts.com/app/431600 Biztos azért, mert a legjobb. Egy jó irány, gyakorlatilag kimaxolták, ami az rF1 motorjában volt és ennyi. Semmi extra.
  • sertrex
    "Na? Most akkor mi van?"
    Tényleg. És akkor, mi van?
    Ezt az arrogáns fanboykodást, valami végső bizonyító kijelentésnek szántad? Vagy mi? Talán ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor látnád, hogy ez teljes mértékben a saját véleményem. Gondolod, hogy a hisztidre megváltozik?
  • bosco05 #1161
    Na, azért mindennek nem :) @Scarry: Azt te sem gondolod komolyan, hogy az Automobilista szebb, mint az iRacing ugye? :D Értem én, hogy neked a kedvenc szimulátorod és szereted, meg minden, de már a felvetés is nevetséges, hogy ez bármit is megverjen grafikailag a maiak közül.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.09.11. 15:39:03
  • JonasSandor
    Mondom a 2-dik része mindent felülír az mindennek odafog baszni.
  • Scarry
    A legjobb szim és még az is marad! A grafikát is sokan szídják... Iracing sem szebb grafikában... Sőt! Még szarabb is! Na? Most akkor mi van? Ha lenne benne dinamikus időjárás, akkor még az rfactor 2-öt is picsán verné!
  • sertrex
    Olyan messze azért nem került az rF1-től, legfeljebb jobb értékeket írtak az rF1-ben használtak helyében és ezért valamivel jobb az összhatás.
    Az SMS Madness enginje már mérföldekkel elhaladt a gMotor 1-től.
    Nem tudom pontosan mit értesz ISI alapoknak, de úgy gondolom, hogy aki szimet készít egy bizonyos szintig követni kell a valós fizikát, tehát nagyon nem lehet eltérni bizonyos elemektől. Mivel SMS-ék valóban az ISI által megkezdett iskolával kezdtek így evidens, hogy felfedezhetőek bizonyos visszaköszönő elemek, de a PC2-vel azért elég szépen elkanyarodtak egy másik út felé. Nem véletlen, hogy a Reiza is a Madness mellett kötött ki és nem az rF2-ben használt gMotor 2.xxx mellett. Majd ha Madness motor is már több évtizedes múltra fog visszatekinteni, akkor már senki se fogja az ISI-hez hasonlítgatni.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.09. 07:48:19
  • sertrex
    Hát nem tudom. Nekem nagyon nem valóságos ez a taknyon-nyálon való csúszkálás, az első kerekek állandóan 2mm-rel a talaj fölött való kalimpálása, az oldalirányú tapadás szinte teljes hiánya, ez a jobbra-balra való oldalirányú kilengés, vagy éppen az egy pontra irányuló elfordulás(mint mikor a bogarat feltűzzük egy gombostűre és akörül forgatjuk). Ez mind az rF1 alatt használt engine - gMotor 1 - sajátossága.
    Az FFB meg teljesen egyéni megítélésű, ahogy a gyakorlat már megmutatta, van akinek ez tetszik, van akinek más.
    Nekem továbbra se jön be az Automobilista. De ez változhat a második résszel, ha elhagyják végre ezt az ISI által lefektetett rF1-es kamu fizikát.
  • unrealnoise
    Szerintem meg kurva jó cucc az AMS. Csak kontrollerrel néhány járgányt leszámítva nem az igazi.
    Ezt a jajj, nem tudtak elszakadni az rF1-től dumákat nem értem teljesen.

Ha AI-val akarsz versenyezni, akkor három választások van: rF2, R3E, vagy Automobilista.

Nincs más.

Az a baj veled is Alex, hogy mióta "ismerlek", mondod, hogy az R3E milyen "szar", mert rF1 alap meg etc, de közben mintha tudomásul se vennéd, hogy mennyit javult a fizika. Mondhatnánk, hogy ez szubjektív, de aki kezdetektől próbáltam, használta, az tudja, aki látogatja a fórumokat, és néz még youtube-on, twitchen egyéb helyeken vidókat is, az tudja, látja, hogy az R3E-vel kapcsolatban, fizikálisan, FFB-re is elég elégedettek az emberek, és bizony én is az voltam.

Lehet itt hümmögni, meg a számokat elemezni, meg jajj, ez tényleg csak abból lett, csak te is kettős mércét alkalmazol. Az AC(C) jó úgy is, hogy keveset számol, meg gagyibb, mint a többi "pro Sim", mert érzésre jó, az R3E meg "szar", mert "szarból" készült.

Értem én, hogy szubjektív, meg stb. De ne már... Az R3E messze nem rossz, a legszórakoztatóbb, sőt a legrészletesebb FFB beállításokkal ez rendelkezik, és akármi akármit mond, simán be tudtam lőni "iRacinges érzésűre" a cuccot. Most persze nyilván hazudok, meg hülye vagyok, vagy szarul érzem. Nem, nem azt mondom, hogy iR szint az R3E, csak a fejlődéséről nem beszélsz, beragadt nálad a lemez.

A másik, hogy a GTR3-al kapcsolatosan ezt írod:

"csak az Unreal engine-tol varjak a megvaltast."

A GTR3-nál a Simbin bevalottan az F1 szériát veszi alapnak és követendőnek ezt többször leközölték már. Nyilván rámennek a karrierre stb.
    Persze értem, fizikáról beszélsz. És? A Simbin bevalottan nem rF2-vel meg iR-el akar versenyezni, de ezt el is mondták. És ez nem is baj szerintem. Nem kell hatféle Pro szim szvsz. Inkább jó, licencelt szimek is kellenek. Mert eddig mostanság szinte csak az F1 volt, amit azért ha lehet is versenyzésre "komolyan" venni, messze nem az érzésre.

Egy GTR3 nyilván azért komolyabb lesz annál. És ennyi nekem pl elég is lehet. Legyen fun, szórakoztató, élvezetes fizikával.
    A világmegváltásnak meg marad az iR, rF2, stb.

A WRC8 is milyen cseszett jó lett ilyen szinten, elég nagy meglepetés lett, hogy mennyire fasza cucc is kerekedett ki belőle.

Amúgy ez az AMS 2 nekem kimarad kormány hiányában. Tartok tőle, hogy elég fapados lesz ez is (körítés, UI fejlődésének nem nagy esélyét látom), és nagyon bízom az iR AI-ban decemberben, plusz a GTR3 szerintem idén megjelenik, tudom, hogy ez az AMS2 csak porosodna...
  • JonasSandor
    Ez csak egy demó volt, az igazi frissítés december 6-án jön a második részével.
  • Alexease
    Ok maradtak az alapoknal, csak grafika es tartalom barkacsolas volt. Persze egyebbel is foglakoztak, de a fizika/gumi/FFB fejlesztes sokadlagos volt. Tizeneve jo program lett volna:D Felo, hogy a GTR3 is marad az alapokon, es csak az Unreal engine-tol varjak a megvaltast.
  • bardocz
    R3E-t többször próbáltam, de fényévekre van ettől, és nem a jó irányba.
  • Alexease
    Nagyon messze van az rF1-tol (fizika, FFB, realroad stb.). OK, a latvanyvilag, menuk es egyebek "hasonloak", es persze minden fizikai engine-nek megvannak a sajatossagai (erzesre). Az R3E vagy a CARS sem tudott elszakadni az ISI-alapoktol.
  • guftabi96
    A motor valóban közös az rF1-gyel, de annyit fejlesztettek rajta, hogy kb össze sem lehet már hasonlítani a 2 programot. Az Automobilista egy teljesen más világ.
    Igen, a grafika nem a legjobb, de cserébe kenyérpirítón is elfut, a fizika nagyon rendben van, a FFB az egyik, ha nem a legjobb a jelenlegi szimulátorok között.
  • sertrex
    Mindkét pályát szeretem, de nekem nem igazán jön be az Automobilista. Már fázok ezektől az rF1-es modoktól/játékoktól.
  • JonasSandor
    Ingyenes?
  • guftabi96
    Tölthető az utolsó DLC: Snetterton és Donington Park
  • JonasSandor
    Nagyon jó.
  • guftabi96
    Új gameplay! AMS1 vs AMS2 - Ultima GTR @ Snetterton Comparison
    Reiza July Development Update
    Újdonságok:
    -Kyalami: Modern, 1976 és az 1992-es változat, ami később fog bekerülni a játékba.
    -Sprint Race, ami egy új brazil bajnokság. 260LE V6-os motor, hátsókerékhajtás és 6 sebességes szekvenciális váltó.
    -Egyik képen ott van a Mitsubishi Evo, szerintem eddig azt sem láttuk.

Az AMS1-hez augusztusban jön Donington és Snetterton (mind a 2 lidar adatok alapján készült)
  • JonasSandor
    Az tök jó.
    Meg észrevettem hogyha nem jön be a széfti mert beragadva akar a pályára jönni, akkor olyan dühítő,hogy egy egyszerű pályán is több mint 15 perc egy kör, meg folyton beállnak és az első pár meg leköröznek addig mért?
  • Alexease
    Elmodjak mit csinaltak az elmult hetekben:)
  • JonasSandor
    Az mit takar?
  • guftabi96
    Este Development Update!
  • JonasSandor
    Itt csak skinbe vannak. Ahogy néztem rendesen vissza kell venni néhány szériában a tagokat, hogy fusson, még egy rendes gépet is megtudja fingatni, és játszhatatlanná téve.
  • Sinyo70
    itt nézz körül RaceDepartment
  • JonasSandor
    DTM-et mivel lehet működtetni hogy ott legyenek a listában?
  • JonasSandor
    Kipróbáltam 104 kocsival na azt már nem bírja totál lenyírja a játékot.
  • Sinyo70
    inkább Spa , LeMans ,Nurburgring és ott ahol sok több géposztályos verseny van. Szerintem amúgy 20 AI bőven elég . Még ott is szívás az időmérős feltartás miatt :( az AIW fájlok első soraiban van a " grid " ott legördítted pontosan látható hány darab van .Lehet ha hozzá adsz még akkor használja is . Csak figyelni kell a pozicióra , egy próbát megér :)
  • JonasSandor
    Pályák méretét megnézted? Hungarolingen pl 24-nél többet nem enged mert azokat a pályán kívülre rakja be és nem a kanyarba mért?
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2019.07.27. 18:52:00
  • JonasSandor
    Köszi megnézem, hát igen egyszer már láttam,hogy egymás hegyén hátán vannak időmérőn. De azért kitudnak jönni csak sok idő.
  • Sinyo70
    az összes széria állítható csak a pályákon álltalában nincs ennyi box " 54 " ez gond lehet főleg időmérőn.
    a pályák gdb . fájl-jában van a " Max Vehicles = " itt változtathatsz.
  • JonasSandor
    Igen azt láttam, de a pályáknál korlátozva vannak. Első körbe 54 nascarral próbáltam az elején kicsit beröccent, de utána tartotta a 90 körüli fps-t. Majd 154-el akarom kipróbálni azt bírja e:D:D:D
    A lemansi 13,620 kilóméteresen tudom csak tesztelni, másiknál ki lehet venni a limitet?
  • Sinyo70
    igen ott vannak ! onnét kéne nekem a REIZA23.srs file és a REIZA23.tga file !
    Amúgy az srs fileban tudod maximalizálni is az ellenfelek számát
    " Max Opponents = "
    felülről a 15. sor kb !
    Csak ha nincs annyi AI akkor Klónozza őket ,
  • JonasSandor
    Pályákon is lehet?,hogy több kocsi tudjon menni rajtuk?