1946
  • sertrex
    "V1.2.4.3 CHANGELOG

CONTENT
    Added BMW 2002 to Vintage Touring Cars Tier 1 class

GENERAL
    Split Mini 1965 & Lotus 23 into a separate Vintage Touring Car tier from Corvette C3 and BMW 2002
    Fixed source of CTD when going into the pits with Copa Truck
    Updated recent Real Weather data

UI & HUD
    Fixed issue that resulted in stale status data being displayed on pre-race leaderboard.
    Fixed camera toggle incorrectly displaying on pre session leaderboard
    Fixed pre session multiplayer chat issue
    Pre-session screen now foces camera to player

PHYSICS & AI
    Minor tire tread adjustments to BMW Procar, Group A, Group C, Vintage Touring Cars, Opala 1979, Opala Old Stock, F-Vee, F-Classic Gen3, P1
    Slightly reduced slick tires tread adhesion with water
    Revised crankshaft mass of all cars for more accurate engine speed inertia
    Revised wheel bearings for street cars
    Mclaren 720S GT3: Revised aero; minor weight distribution & engine torque curve correction
    BMW Procar: Moved default brake bias slightly rearwards
    Adjused LSD differentials fos C3 & C3-R
    Revised brake torque for F-Trainers, F-Vee, Lotus 23, Mini 1965
    Adjusted steering lock range for high steering rotation cars (same default setting from before, lower minimal setting)
    F-Vintage: Adjusted default final drive for Gen 1 model 1
    Adjusted FFB Max force for Corvette C3, BMW 2002, Mini 1965
    Revised Lotus 23 chassis inertia values
    Group A: AI callibration pass
    Further decreased AI Strength in the 70-100% range
    Monza 1991: Adjusted AI performance

AUDIO
    Fix redundancy causing double entries for water splash sound

TRACKS
    Monza 2020: Performance optimization & LOD pass; Added drain material to curbs for Livetrack functionality: Increase track limits at t3 runoff of Monza Junior layout
    Monza 1991: Performance optimization pass, LOD pass, Minor fixes; Updated trackside cameras
    Monza 1971: Move 10k rolling start location to mid point oval back straight; Fixed S/F Score Tower Z-fighting
    Curitiba & Londrina: Rebuilt concrete walls to sort strange collisions"
  • alma2
    Nem szoktam a.i ellen komolyan jatszani, de kb 2 hete pont toltam a jo oreg 7x-es porscheval (szerintem az egyetlen igazan jol fickandozo auto) nordschleife-on, 100 % ai ellen, 15 auto utolso hely, persze az elejen elengedtem oket amig benaznak, de nem volt eleg egy kor, hogy az ember elso legyen.
    A multkori ai lassitassal, mar boven eleg volt, erre ma megint lassitjak oket, kerdem en minek. Elotte pont ugy ereztem, mint amikor a top versenyzok ellen megyek, amit meg egy ugyesebb ember kihoz a palyabol, kb ahhoz volt merheto a 100%-os a.i szerencsesebb palyakon.(na meg autokkal) miert kell ezt folyton baszkuralni, vegye lejjebb az akinek gyorsak, ennyi.
  • Szabi #1583
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.10.02. 08:46:36
  • sertrex
    Automobilista 2 September 2021 Development Update

• sertrex
    Automobilista 2 V1.2.3.0 RELEASED!

• sertrex

• sertrex
    Automobilista 2 V1.2.2.0 RELEASED!

• sertrex
    Porsche RSR 3.0, 1974-ből és a Salvador Street Circuit az AMS1-ből átkonvertálva.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.07.31. 09:31:51
  • sertrex
  • Danecay
    Automobilista 2 V1.2.1.0 Now Live

Automobilista 2 has now been updated to v1.2.1.0 - this is another complementary update to our v1.2 release, following a good week of bug-hunting and further improvements.

The update also expands visual seasonal variations to a new location, as all versions of Silverstone now feature seasonal foliage.

V1.2.0.8 -> V1.2.1.0 CHANGELOG

GENERAL
    Fixed an issue that could lead to CTD on loading screen when using French localization in some instances
    Fixed an issue that could lead to CTD when selecting an existing championship save in some instances
    Fixed real weather in championships sometimes loading from wrong location.
    Fixed incorrect track info when saving vehicle setups in championship mode
    Added default compound assignments to various series that didn´t have one, fixing bug that could cause CTD during pitstops
    Fixed inconsistencies in various similar material settings which could cause slick tires to become completely gripless in certain surfaces when very wet

UI & HUD
    Added "ENABLE ANALOGUE INPUTS IN MENU" option to 'Controller > Configuration' options screen to disable analogue inputs in menus. Defaults to disabled for wheels with presets available and can be set per input type

PHYSICS
    Added updated traction control scaling for cars that have the device
    Fixed error in Caterham Supersport tire tread
    Minor adjustments to GTE, GT3, Stock Car tire treads
    Minor suspension geometry & wheel rate multiplier adjustments for cars in GTE, GT3, GT4, GT5, Ginetta G40, Stock Cars, Sprint Race, F3 classes
    Adjusted front splitter height sensitivity for Ginetta G55, Camaro GT4R, BMW M4, Stock Car 2020/2021
    Minor diffuser aero revisions & BoP pass to GT3 cars
    Minor aero revisions for Ultima GTR Race
    Fixed error in camber ranges of Metalmoro MRX, Montana
    Various aero & default setup adjustments for Metalmoro MRX, Roco
    Adjusted default power ramp angle in Mclaren GT4, GT3, C8.R, Sprint Race & Stock Cars
    Mclaren 720S GT3: Revised diffuser, front brakes, ride height range & default settings
    Mclaren 570S GT3: Adjusted rear ride height
    Fixed corrected GTE fuel capacity from a previous build which had been reversed by accident
    Enabled onboard adjustable roll bars for MCR2000
    Reenabled refuelling in formula series that shouldn´t have them allowed (this will be added back as an option later)

AI
    GTE, GT3 AI performance callibration pass
    Adjusted speed AI can sustain while running off the ideal racing line
    Increased 2020 AI Grip at Silverstone 2020
    Adjusted AI for slightly lateral swerving in urgent reaction at max aggression / slightly higher concede drops, lower boosts during overtaking conditions

TRACKS
    Added seasonal foliage to Silverstone (all versions)
    Long Beach: Fix tire wall adverts material issue; removed wandering fence poles from T8 runoff; Revised pit lane exit limits, Cheat block follows the yellow (was blue) pit exit line.
    Hockenheim Historics: Minor performance pass; Revised startlight glows
    Slight zoom tweaks to Long Beach & updated FOV at Interlagos trackside cameras to minimise shimmering

VEHICLES
    Ginetta G58 P1: Added 6 new liveries
    Added day running lights to Porsche Cup, Metalmoro AJR, Stock Cars
    Porsche Cayman GT4: Add Pirelli tire branding to the sidewall
  • Danecay
    8.3GB, az bő :)
  • sertrex
    V1.2.0.8 CHANGELOG

GENERAL
    Fixed an issue that could lead to CTD at session start in some cases
    Fixed an issue that could cause a CTD when using pit strategy selection list in multiplayer sessions
    Adjusted Livetrack Grip Range
    Minor revisions to shadow cascading parameters from cockpit view
    Increased number of hourly real weather forecast slots to allow simulated 24 hour sessions with no slot re-use

UI & HUD
    Fixed incorrect help text on some instances of Live Track Preset option
    Fixed missing localization of Damage > Rear Aero input label on pit strategy editor
    Fixed German localization typo on pite exit blend line tip text
    Fixed French text displaying on German localization on telemetry HUD tip
    Updated various environmental/technical terms in Spanish localization

PHYSICS & AI
    Further tire tread fine-tuning for Proto classes, GTs, Stock Cars, F-Retros, Procar, Group A, Group C, F-Ultimate
    Mercedes AMG GT3: Adjusted default engine brake map
    F-UItimate: Increased FFB Max Force range; adjusted default diff settings
    Fixed error in Mini dampers & disabled redundant fast damper range
    AI: Adjusted aggression scalars and care with player for tintops; reduced throttle response time for GTE & GT3; callibrated GTE, GT3 & StockCars
    Adjusted AI Grip for Imola & added corner-specific speed boosts to Piratella, Acque Minerali, Rivazza
    Cascais Added AI corner boost to last corner
    Interlagos: Adjusted AI lines & corridor changes at Mergulho and Arquibancadas for improved behavior; Added speed slowdowns on pitlane exit path

AUDIO
    Adjusted rumble strip sound frequency
    Further surface sound optimizations
    Surface sound filtering present only on roadnoise/skid sounds (Grass & dirt excluded)

TRACKS
    Spa-Francorchamps 1993: Add dynamic cones
    Velopark: Center start trigger across track and pit lane width
    Added seasonal foliage to all Imola variants
    Laguna Seca: Fixed curbs uv1/uv2; Add more remaining trackside objects; adjusted glow on the start lights
    Imola: Fix wall collision error

VEHICLES
    Camaro GT4.R: Added 3 new liveries
    Helmet cameras: Reworked the helmet cams meshes and materials for the Modern formula, GT modern, club, 70s and 80s. now support triple screen/ultra wide (54 to 89 degrees of FOV)
    Fixed RPM LED ranges for Mclaren 720S, F309, F301, Metalmoro MRX P3
    Updated Porsche GT4 Cayman & Ginetta G55 tire material fixing issue with tires disappearing in certain circunstances
  • Encore
    A Brazil stock autóknál (2019-20-21), hogyan működik pontosan a boost?
    Mikor feltölt és ott a villámjel, akkor előbb meg kell nyomnom a rábindelt gombot egyszer, erre a villámjel eltűnik. Ezután többször is meg kell nyomnom a gombot, hogy végre működjön. Ekkor boostol ameddig el nem fogy (gondolom nem lehet vele gazdálkodni, hogy ameddig nyomom csak annyi fogy és spórolok vele)?
    Vagy ez csak a pálya bizonyos szakaszain működik csak? Google nem sokat segített, örülnék ha valaki megírná a működési elvet. Köszi. :)
  • JonasSandor
    Átugrani nem lehet?
  • sertrex
    Nálam az összes VIR pálya és a Londrina pályák is gond nélkül futnak.
  • JonasSandor
    Ja értem.
  • sertrex
    Minden nagyobb frissítés után ajánlott a régi setupok törlése.
  • JonasSandor
    De ezek mitől vannak?,így nem lehet versenyezni bajnokságokon.
  • alma2
    Nekem is valamelyik rovid VIR palya behalt, nem tudja betolteni.
  • JonasSandor
    Londrina short pályát nálatok betölti? Nálam nem lehet elindítani és a bajnokságot sem lehet folytatni.
  • JonasSandor
    Nem is tudtam, hogy lehet az első részt is tolni VR szemüveggel.
  • Szabi #1563
  • sertrex
    Automobilista 2 May 2021 Development Update

• sertrex
  • Danecay
    Nem az itteni, hanem a többi topikban elkövetett hozzászólásai miatt is kérdeztem :) Mindegy, nincs jelentősége, nem veszekszik, nem háborog, csak kérdez :)
  • JonasSandor
    Én követem a fejleményeket, de mivel nincs kormányom így marad a nézése.
  • alma2
    Mondjuk ez engem is erdekelne hany eves, de biztos nem a kora miatt ilyen amilyen, hanem komolyabb problemak vannak a hatterben, de mivel artalmatlan es senkit nem bant, akkor vagy tobb nala, ha nem baszogatod, csak elengeded a dolgot, ahogy mindennki teszi :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.05.09. 11:09:19
  • alma2
    na kicsit kaosz lett a lenti szosszenet, de lejart a javitasi ido... sorry. na meg ez megis csak egy kihalt forum, mar par eve a kutya sem olvassa sajna.
  • alma2
    Tessek, akkor ide teszem be, nem az iracing topikba, bar onnan a intravenasan taplalt elvakult idiotak mar kikoptak.
    2 napja, ugy tizedjere elofizettem a iracingre, ugy 10+ ev alatt, kihasznalva a 20 dollaros eves dijat.
    Mindig varom a csodat, egyre jobban, aztan egyre nagyobbat csalodok.
    Kezdve az ultrabena ui-tol a fut a menu, de kilep, ha letoltesz valamit, majd ujrainditja magat, majd elinditod a jatekot, majd minden egyes vr iditasnal a HATTERBE feldob egy ablakot, hogy biztos vr-ben inditom, amit elo kell halaszni stb. Persze joval klasszisokkal kiforratabb mint az rfactor uj menuje ketseg kivul, de gyakoraltilag orrba szajba csak azt tolja vedd meg ezt vedd meg azt, amig par perc alatt ki nem talalod, hogyan lehet megszabadulni ezektol. Az elozo evezredes kulsoje azert megvan termeszetesen. Egy dirt-os reszt, gyakorlatilag nem tudtam elinditani AI-val, de azzal is meggyult a bajom, hogy egyaltalan egy ures palyan tudjak menni a megfelelo autoval ami "dirt" vagy rallycross.
    De mivel engem ugye csak a vezetesi elmeny erdekel letojom a fentieket, letojom a endurace raceket, csak elvezzem. A grafika nem mai, kb assetto alap gyari szintu, de meg annal is kevesebb poligonnal. a 10 eve is benne levo ingyenes lime rock palya (amit tudtommal sokszor feljavitottak) tele van grafikai illesztesi hibakkal a fuvon nagyon, de az egyik verziojaban meg az aszfalton is csak egy nagy kek lyuk fogad...
    Mas palyan nem futottam bele ilyesmibe, de a kobaltaval faragott kanyar ivek azert meg nekem is fajnak, persze cserebe jo gyors igy hasonlo beallitasokkal tudtam tolni vr-ben mint assettoval, ez ugye pl az ams2-re nem mondhato el.
    A gumicsikorgas, vagy hivjuk barhogy ami jobban hasonlit ket smirglipapir osszedorzsolesehez a mai napig ugyanolyan szar mint 10 eve volt es az osszes autonal amit probaltam ugyanaz. Persze aki ezen nott fel annak biztos szogaltat informaciot mennyire megy a csuszas hataron, nekem ismet semmit, de ez talan szokas kerdese. Erdekes modon mas jateknal nem esett nehezemre megfejtenem, mikor es hogyan es miert nyikorognak ezek a gumik. Vegre mukodott az ffb, mint kiderult anno a regi kormanyokkal sosem volt alapbol mukodokepes nekem, mig egyszer valamiert tenyleg ugy indult el, hogy tette a dolgat. Nem jartam utana jobban hiszen addigra elment tole a kedvem mas okokbol, szoval mondjuk egyeni hibanak. Igy DD-s kormanyt hasznalva semmi extra nincs benne, mukodik, nem zavaro, teszi a dolgat. Nagyreszt ez is szokas kerdese, de mivel az olyan szintu finomhangolas illetve megoldas egyik jatekban sincs mint amit assettobol ki lehet hozni, igy konfiguralas teren meg mindig az az etalon vegeredmenyt nezve.

A lenyegre terve legalabbis szamomra a vezetesi elmeny (ami szinten fugg ki melyiken nott fel) nem hogy az rfactor, de egy ket jobban sikerult ams 2 autohoz kepest is szar. Az sem valtozott, hogy az egyik legnepszerubb ingyenes auto mx 5 is joval konnyebb uton tartani mint pl assettoban meglepo modon es ez az iracinges elerem a csuszas hatart, majd vilagvege erzes sem valtozott, tehat alapjaiban vezetni ugyanolyan volt mint reges-reg. Az oval palyan startnal balra lecsuszo dizel (jetta talan), meg igen vicces. AMS rajongoknak mondom itt nincs tultolva a fuvon autokazas, utcai gumikkal teljesen iranyithato marad minden, nem ugy mint az ams korcsolyapalyaja :)

Biztos vannak erossegei a jateknak, kozvetites teren, endurance lebonyolitas, kulonfele aprosag, gumi melegedes aki erre izgul, fekhofok stb. De vezetesi elmenyben sehol nincs egy rfactor-hoz kepest, legalabbis, ahogy az autok mozognak, sot igazabol egyik jatekhoz kepest sincs elorebb, gondolok itt akar ams2-re, assettora, Mindegyik kicsit mas, mindegyikben valamelyik auto jobban sikerult mint a masik, csak ha ez nagysagrendekkel dragabban adjak a tobbinel elvarna az ember nyujtson is valamivel tobbet a fizetett reklamokon kivul amivel tele van a net, de igazabol nem. Sot hosszu lenne a lista amiben elmarad a tobbitol, de kinek mi a fontos, biztos mas meg ugyanilyen pozitiv listat is ossze tudna allitani amit a tobbi nem tud, csak azok lathatoan engem pont nem erdekelnek egy jatekban :)
    Mig regen volt egy olyan teveszmem, ha mar ennyi penzt kidob valaki erre, akkor azert csak rendelkezik valami szimulatoros multtal, plane itt az elsokent bevezetett incidens szamlalo miatt. De a ket nap alatt az egyetlen multis probalkozasom (igen mx5 mazda) a madj 20 emberbol 5 vegig sem ert a palyan a harmadik hely mar 2 masodperccel lassabb koridoket ment mint mi az elen, a masodik hely meg kb 4 szer probalt kiforgatni az elrol ezzel 7 incidens pontot osszehozva nekem, szoval itt sem jobb a helyzet mint egy publik need for speed szerveren. Persze erre jon a szokasos reakcio ha magsabb divizioba megyek, akkor az mas vilag, igen ugyanugy mas vilag mint az ingyenes srs app-pal assettoban, felteve, ha itt meg ott is osszejon eleg ember, hogy tobb split induljon. (es esetleg nincs szinthez kotve az indulas)
    Osszegezve aki hasonloan gondolkodik mint en, aki nem veszi tul komolyan ezeket, csak random idoben a leheto legtobb fele versenyen, a legjobb tarsasaggal, gyakorlatilag gyonyoru jatekkal (hala a kozossegi shader patcheknek, + content manager) a legolcsobban, a legtobb minosegi auto+palya komboval akar jatszani, a leheto legtobb online emberrel akkor assetto meg a mai napig merfoldkovekkel elorebb jar ilyen-olyan okokbol a tobbitol, szoval azzal nem lehet mellenyulni. Persze jo lenne mar igy 6 ev utan ujat latni, hasznalni, igy ezert inditgatom az ams2-t. De lathatoan a tulfizetett gyari kulimunkasok akik keszitik ezeket a tartalmakat a jatekokhoz, jo par lelkes modder felulmulja, mint autok, mind palya teren, plane, ha osszeallnak harman negyen.

A sok eve beharangozott a.i is nekem csak par palya-auto komboval jon be, meg csak nem is az osszes ingyenes tartalommal lehet elocsalni...
    Gondolom most par nap alatt szereztek tobb ezer elofizetot, nem csodaq koztuk nekem is a nevem mellett mar jo nagy szam szerepel, mert ugye azt nem engedi atirni, hanem (szerintem amit a bankartyanal megadsz) hasznalja. Bar ugye ha emlekztem volna ra oda is azt irok amit csak akarok, senki nem ellenori.
    Sz

Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.05.09. 11:04:25
  • Danecay
    Mindig megfogalmazódik bennem a kérdés, a Te hozzászólásaidat olvasva, hogy vajon hány éves lehetsz! Már ne is haragudj. Kormány nélkül ez a játék nem is neked szól.
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.05.04. 19:53:09
  • JonasSandor
    Kormány kéne hozzá.
  • Danecay
    Kár, hogy ez az egyetlen és majdnem kizárólagos téma itt a játékkal kapcsolatban, hogy kijött az új PATCH :( Reméljük közben vannak akik játszanak is vele!
  • sertrex
    "V1.1.4.0 -> V1.1.4.5 CHANGELOG

GENERAL
    Fixed custom livery overrides not respecting duplicate livery rules
    Adjusted crowd/character visibility in various game modes and session types
    Fixed issue where only LODb of some meshes would hide based on session type
    Small fix to G923 Initialization
    Added Game launch command line switch "disableTF" for users with issues running Logitech G923 TrueForce to fallback to legacy mode

UI & HUD
    Fixed onboard roll bars and brake bias both showing brake bias value on vehicle browser
    Fixed punctuation on some loading screen tips plus some small German string tweaks
    Fixed clipping on HUD warning message
    Added extra batch of loading screen tips
    Corrected various innacuracies in vehicle information

PHYSICS & FFB
    Adjusted rear wing base drag for F1, Prototype & GT cars
    Adjusted Mini JCW tire tread
    Adjusted CoG height for Group A, Procar, Mini, Porsche Cup
    Camaro SS: Adjusted brake torque & CoG height
    Roco 001: Adjusted chassis inertia & unsprung mass
    Reduced brake fade range when under optimal temp range for all cars
    Enabled onboard adjustable brake bias for MCR 2000
    Slightly reduced FFB resistance when car is stopped

AI
    Increased AI qualifying pace
    Increased AI prudence against human players
    Callibrated AI rolling resistance for R-Retro Gen1 & Gen2
    Reduced minimal AI Strentgh range (results in slightly slower AI in the 70-99% range)
    Adjusted AI Grip multipliers in Donington, Bathurst
    Silverstone 2020/2001/1991: Adjusted AI performance at Maggots, Becketts, Chapel
    Imola: Adjusted AI performance at Tosa, 2nd Acque Minerali leg and Variante Alta

TRACKS
    Silverstone: Added outer terrain to all track detail levels; fixed unsafe pit exit error in modern layout
    Montreal: Added missing DRS zone2 line; Fixed floating walls; Updated livegrass texture; Performance pass
    Hockenheim 1988 Short: Fix missing csm curbs; Remove unwanted fence bit at T3

VEHICLES
    Added liveries for driver helmets & suits
    Camaro SS: Fixed obstructed rear view looking back from cockpit
    F-Ultimate 2019: disabled DRS light until functionality is implemented"

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.05.01. 09:30:56
  • sertrex
    Automobilista 2 V1.1.4.0 RELEASED!

• sertrex
    Mit értesz legújabb gyárin? Az eredetin is próbáltad?
    De most hogy mondod, engem tényleg nem zavar, mert ha leülők ezzel vagy egy másik játékkal egy-két órára, akkor azt nem azzal töltöm, hogy összehasonlítgatom őket. Amúgy is, mindegyik különbözik valamiben. Fizikában, FFB-ben, pályakidolgozásban, stb... A pályavonal meg pont olyan, hogy úgyse járok az eredetin. Szóval ki tudja, hogy melyik a jó? Ebben a játékban ez áll rendelkezésre. A többi autó/autós is ezen a nyomvonalon megy. Tehát...
    Amúgy is mindig változtatnak valamit a játékon, tehát még az általad nehezményezett eltéréseket is orvosolhatják, ha valóban szükséges.
    Ha ebben a szoktad volna meg a nyomvonalat, akkor a másik lenne furcsa. A videók alapján meg eléggé hasonlít az igazi Nordra és a másik videón is elégedett a srác, igaz az az rF2-vel hasonlította össze. Kisebb eltéréseken kívül ő se talált komolyabb hibákat, ráadásul azok is olyanok voltak ami a pályafizikájából vagy az autók fizikai eltéréséből is adódhattak.
    Legfeljebb annak szúrja a szemét, aki ezzel akarna felkészülni egy versenyre, de szerintem akkor az úgyis azon megy, amelyiket élethűbbnek találja. De ez meg az ő baja.
  • alma2
    neztem mar sokmindenben rfactor2-ban, tob tobb verziot is, a legujabb gyarit is, meg egy jo par jatekban is. hidd el ezzel nincs rendben valami, de keress ra, ha erdekel tobben panaszkodnak. Az, hogy jo helyen fan a fa, meg a oriaskerek pont letojom kategoria, amikor x meterrel rovidebb erzese van egy-egy egyenesben az embernek, meg a kis bukkanok sem ott vannak, a razokovekrol nem is beszelve, ami itt letfontossagu, Na mindegy, csak mint eszrevetel irtam. Orulj, ha teged nem zavar :)
  • sertrex
    De legalább az igazira hasonlít. Mondjuk ez se a legjobb videó, mert nem ugyan abból a szemszögből látszik. Ráadásul a virtuális pilóta se tudta tartani az iramot. De az enyhén barokkos túlzás, hogy még csak nem is hasonlít vagy semmi köze a Nordhoz. Mellesleg még az is felmerülhet, hogy mi van akkor, ha az AC-ban nem pontos? Csak úgy felvetésként.

Vagy ez?

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.04.03. 09:31:13
  • alma2
    Most probaltam a nordschelife-ot, mintha azt mondtak volna ez is "laserscan" de kicsit se hasonlit pl az assettohoz, meg ugy semmihez sem amivel eddig mentem. Megneztem onboard felvetelt is direkt, egyszeruen mintha egy ovis rajzolt volna egy palcika embert, kb annyira hasonlit az eredeti nyomvonalra :(
    Erre az egy palyara nagyon erzekeny a szemem. Nem a köritesrol beszelek, hanem konkretan a nyomvonalrol, az emelkedesekrol, bukkanokrol, meg a razokovekrol. Talan pont a pc2-ben volt meg ilyen szar a nordschleife, az biztos ott is sokkal szukebb volt a kelletel mint itt.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.04.02. 15:46:03
  • Danecay
    A lenti DLC-s témával kapcsolatban. Nem akarok népszerűtlen lenni a felvetésemmel mert részben trükközéssel kapcsolatos, de talán még mindig többet profitál a fejlesztő a játékeladásból abban az esetben ha a DLC-ken spórol az ember, mintha egyáltalán meg sem vennék a játékot.
    Innen SPOILER!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel a játék, a Project Cars-hoz hasonlóan, akkor is letölti és telepíti a DLC-ket amennyiben azok nincsenek megvásárolva, ezért csak engedélyezni kell azokat. Erre van kész megoldás, csak be kell másolni a játékba 2 db. fájlt, kevesebb mint 1MB-os méretben. Ez jó lehet akár egy DLC megvásárlása előtti próbára is, esetleg megoldás lehet egy esetleges későbbi leárazásig, vagy mindenki használja lelkiismerete szerint :) Természetesen a játék ettől még eredeti marad, megy online, frissíti magát, stb. Nem teszem itt közzé a fájlokat, de amennyiben érdekel valakit annak privátban szívesen dobok egy linket.

A fentiek figyelembevételével, az eddigi "próbaverziók" használata, vagy inkább valójában csak kipróbálgatása után, magam is a vásárlás mellett döntöttem így az akció alkalmával. Bár kis híján a Steam helyett majdnem a Kinguin-ról vettem meg, mert ez a nyomorék Steam nem hagyta, hogy PayPal-al fizessek (valaki tudja esetleg, hogy miért?), ráadásul a Kingiun-en majdnem 1 ezressel olcsóbb is lett volna. Végül maradtam a Seam-nél és a bánkártyás fizetésnél, mert ellenkező esetben végképp meghazudtoltam volna magam a fejlesztők támogatását illetően :)