Automobilista - Reiza Studios
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész izommemóriából megy az ilyen játékosoknál, emiatt azt is mindig pont ugyan ott tudják tartani, körről körre ugyan úgy. És így ez nagyon kényelmes nekik, nulla erő, csak jönnek a körök.
Én se lépnék vissza sose a loadcellről, nem tudnám megszokni. Meg semmi haszna se lenne számomra, vezetni is szeretek, így az itt megszerzett tudást fel tudom használni ott is.
Nekem is volt már hogy nem volt FFB, és nagyon sz@r érzés volt. A pedál az nálam 'ehhh' kategória, azt sem értem, mivel eszem ágában se lenne visszalépni.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.03. 20:28:06
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én valahogy a keményebb pedálokat sokkal kényelmesebben tudom kezelni, igaz a féknél elsőre megszokást igényel, amikor átülök egy autóba, amiben más a pedálérzet. De a kuplungnál is jobban szeretem azt, ami keményebb, lehet azért, mert viszonylag érzéketlen vagyok ilyen téren, és nagyobb erő kifejtésénél jobban érzem mi merre.
A levett FFB-ről meg pont egy mostani tapasztalatom jut eszembe.
iR-ben a különböző autókhoz különböző erősséget kell beállítani, hogy még ne legyen clipping, és egy olyan kocsiból, amiben elég alacsony ez, átültem olyanba, amiben több, mint duplájára kell állítani, csak nem állítottam át.
Az első megcsúszást alig tudtam megfogni, mert nem volt semmi segítség, ami jó irányba fordítaná a kormányt, mint a valóságban akár, bármennyire is szétszervózott egy kocsi, hanem a kormány ellenállása ellen kellett küzdenem, ami persze szinte nulla, de mégis nagyon zavaró volt a felhúzott, segítő FFB helyett. Ez a nulla FFB ilyen nagyon alien dolog, amikor teljes mértékig tisztában vagy az autó határával, és kvázi izommemóriából megy minden. Na nekem ez nem megy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.02. 21:27:59
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
JonasSandor Nem tudom, egyelőre türelem, lehet hogy gyárilag raknak bele. Nekem ez annyira nem prioritás, hogy belenyúljak a fájlokba.
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2020.03.01. 13:01:19
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.01. 09:28:09
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Vaj simán fut VR-ban, jól néz ki, az FFB is tetszik. Bár nekem a PC2 is bejött. :-)
Úgyhogy hajrá Reiza!
lll l ll lllll l lll ll
lll l ll lllll l lll ll
Lehet, hogy jobb lesz a PC2-nél, de vajon jobb lesz-e a PC3 vagy PC Revolution-nál is?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.19. 14:24:43
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.02.19. 14:01:42
Nem tudom mi olyan bonyolult azon, hogy kormányos, cockpit-s vita, tapasztalat csere a kormányos, cockpit-s topikba való. Ott bárki akit érdekel utólag témába vágóan megtalálja, később keresheti... másképpen megfogalmazva, a beszélgetés hasznos, nem lesz törölve, vagy nem válik érdektelenné 1 hét múlva. 😊
De már így is túl ragoztuk ezt, tényleg kár volt beleszólnom... túl naiv vagyok még mindig.
www.smart-bus.hu
T300RS
TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition
T-GT
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.02.19. 13:38:36
A világért sem szeretnék gátja lenni a rendkívüli szaktudásról tanúbizonyságot adó párbeszédeteknek, folytassátok nyugodtan a témába illő privát beszélgetéseteket egy nyilvános topikban, így kell ezt. Ja igen, elnézést, hogy megzavartam...
www.smart-bus.hu
Ez az Automobilista topik, ami egy autós szimulátor, amihez igenis hozzátartozik, hogy kormányokról és effélékről mehessen a vita.
Nem a mi problémánk ha te nem találtad meg a szövegkörnyezetben az összefüggést. Mondhatnám, hogy ez a te bizonyítványod. <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.02.19. 13:35:28
És, hogy miért nem ideillő? Azért mert totálisan szubjektív a történet megítélése és ráadásul ez kiderült kb a vita első 10%-ban... azóta csak a gyömöszölés megy nulla érdemi információval. Arról nem is beszélve, hogy legalább az egyik fél előélete garancia arra, hogy előbb utóbb "anyázás" lesz belőle...
A többi zagyvaságra inkább nem reagálok.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.19. 13:27:37
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.02.19. 13:16:41
Persze azt is meg lehet érteni, ha valaki egy rahedli pénzt kifizetett az iR-ra az nem szívesen vallja be, hogy egy PC-ben is megkapja majdnem ugyanazt a töredékéért is. <#idiota>#idiota> De ez tényleg nem ide tartozik.
Szerintem a TH cuccokkal se nagyon vagy képben. Technikailag nincsenek lemaradva a Fanatec-hez képest, csak olcsóbb anyagokat használnak az eladhatóság végett. Vagyis így tudják olcsóbban több emberhez eljuttatni.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.02.19. 13:11:21
@Bosco: Az ilyen hozzászólások lényege, hogy az értelmesebbek visszazökkenjenek... a reménytelenek meg folytathatják tovább, mintha mi sem történt volna.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2020.02.19. 13:02:22
www.smart-bus.hu