1937
  • JonasSandor
    Hát ez buktaparti mert nem jelent meg.
  • JonasSandor
    Kíváncsi leszek mennyi tartalommal rajtol.
  • Szabi #1414
  • sertrex
    Automobilista 2 June Development Update - It´s Official Release Time!

"Automobilista 2 will be officially released at some point tomorrow, June 30th!"

Vagyis ma. :D

Részletek itt is megtalálhatóak.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.30. 07:26:12
  • JonasSandor
    Az elsővel is így volt.
  • alma2
    Szerintem mindegy mikor jelenik meg, mert legjobb esetben is felkesz lesz, csak mar kell nekik a lové erthetoen, majd foltozgatjak utana ugyanugy.
  • JonasSandor
    Jövőhéten jelenik meg a játék?
  • sertrex
    FeaturedAutomobilista 2 May 2020 Development Update
  • JonasSandor
    g29-et 85000-ért árulják a médiába. Mitől jobb a t300. Megnéztem a váltót hozzá círka 80 rongy.

https://edigital.hu/kiegeszito/thrustmaster-t300-rs-force-feedback-versenykormany-pcps3ps4-kompatibilis-p337546
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.05.18. 09:22:48
  • Danecay
    Nem csak azért jobb választás a T300 mert esetleg olcsóbb. Mondjuk a G29 sok esetben 70e Ft körül beszerezhető.
  • JonasSandor
    A valóságot akarják szimulálni. Nekem a nascar 15 a favorit. Az 1-ső részébe néha előveszem azt lehet tolni billel. Trustmasters t300 kéne olcsobb mint a g29 extreme digitálnál csak 80500.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.05.17. 22:39:14
  • unrealnoise
    sportjátékok nagy részét vagy autós cuccokat csak és minimum gamepaddal kell tolni.
    Ami utoljára játszható volt billel és jók voltak, azok szerintem GP2-3-4, Nascar 02-03...

Nem is értem, miért nem törekednek arra, hogy billel is élvezetes legyen a játékélmény. Ezeknek a címeknek ment...
  • Danecay
    Jól is tetted, ez a játék nem Neked lett kitalálva :)
  • JonasSandor
    Hát ezt kukáztam gyorsan billentyűzettel halál irányíthatatlanok.
  • JonasSandor
    Megláttam a virágbóltban holnap ki is próbálom a bétát.
  • JonasSandor
    Ja értem akkor már nem sok lesz hátra.
  • alma2
    Elvileg jovohettol mar csak 20% kedvezmeny amig nem lesz 1.0.
    Arrol nem irnak mikor lesz "vegleges" verzio.

de a google is leforditja neked nagyjabol erhetoen...
    "A Automobilista 2-vel, amely egy hónapon belül bekerül a korai elérési szakaszba, és nagyjából félúton a v1.0 felé vezető úton van, a jövő héten ennek megfelelően csökkentjük a jelenlegi 40% -os árengedményt a teljes kiadási árához képest, a v0.9.0 elérésekor. A játék ezután 20% -kal marad v1.0 árából (49,99 USD / 44,99 € / R $ 149,99) a korai hozzáférés végéig."
  • JonasSandor
    Nem tudok angolul jövőhéten akkor már teljes is lesz?
  • alma2
    steamen minden infot megtalalsz.
    Automobilista 2 - Early Access Price Bump Incoming

With Automobilista 2 now one month into its Early Access phease and roughly halfway through the road to v1.0, we will be reducing the current 40% discount over its full release price accordingly next week as we hit v0.9.0. The Game will then remain with 20% off its v1.0 price (US$ 49.99 / €44.99 / R$ 149,99) until the end of Early Access.

If you haven´t yet got Automobilista 2 don´t miss the last few days to grab it still with 40% off!
  • JonasSandor
    Meddig van az akció még?
  • lacica
    Jónap.Mi lehet az ok,hogy sok modnál nincs cocpitben motorhang ???? Vki?? Megköszönném.
  • alma2
    datum ide vagy oda, jelenlegi helyzetben halalra van itelve, kb 20 multis szerver osszesen nincs 50 ember aki jatszana vele, tegnap is jott jo nagy patch, de multija halott, single tartalom meg keves nagyon. Van egy par jo dolga, de ha van ennel jobb, minek eroltesse az ember.
    Persze nem zavarna, ha tevednek.
    FFb-nel meg mindig nem erezni amikor hataron mesz, ami engem nagyon zavar. Kamionnal multkor jot mokaztam, de hat erre is van alternativa.
  • JonasSandor
    Közeledünk májushoz van dátum?
  • JonasSandor
    Csak mert az 1-et lefordították a fejlesztők.
  • alma2
    Van ebben egyaltalan barmilyen szoveg? :)
    Nem tudom, hogy van-e a pc2-hoz, ha nincs, gondolom ehhez sem lesz.
  • JonasSandor
    Bekerült a modok közé a 2 is.
  • JonasSandor
    Ebbe is lesz magyar nyelv?
  • alma2
    Feltetelezem a ma esti update ota magara talalt a catherham, vegre olyan jatekos, amilyennek gondolna az ember, mar itt is.
  • Encore
    Nem vagyunk egyformák én például nem használok modokat, alapból legyen benne a fejlesztők által, ami engem érdekel.
    Utoljára még annak idején az rfactor1-be töltögettem modokat, soha többé nem akarok. :)
  • alma2
    kozbeszolhattak anyagiak, leginkabb eroforras hiany, vagy vagy, de azert kb 0 energiaval kaptak egy kiforrott motort, eso, ejszaka, vr tamogatas stb. aminel szemfenyvesztesre nem sok jobb van, amit megkaparinthattak volna, vagy igazabol nincs is.
    Nekik mar csak kalapalni kell a tartalmat.

De mar irtak errol talan valahol a fenti csak "szerintem".
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.04. 14:01:04
  • alma2
    Biztos nem sok autot es palyat tudnal mondani, ami jo is, es masban nincs benne, vagy nem volt benne 10 fele verzioban az assettoban.Vagy nem emeltek mar be az rf2-be. Vagy megforditva az egeszet az assetto auto es palya kinalataval osszeadhatnank az osszes szimet es talan akkor ernek utol szamokban.. szoval ez meg mindig keves az udvosseghez, legalabbis szamomra.
    eltelt 6-7+ ev a huzo cimek megjelenese ota, szoval valamit azert villanthatnanak.
    A pocsoja az ut kozepen, amit meg pont a pcars is tud, max 5 percig koti le a kivancsi embereket. Mert az eletben nem mentem es lattam esos, ejszakas multis szervert, pedig ez is adott mas jatekban.
    De hat nem vagyunk egyformak.

10 kommenttel lejebb leirtam mennyire erdekel is a "GT3" :)

• lac coo
    amúgy miért nem vitték tovább az RF mtort...?
  • Encore
    Az AMS esszenciáját az olyan autók és pályák adják, amelyek más szimekben nincsenek benne. Ha téged a Caterham érdekel és a GT3 (ami ebben is lesz a későbbiek során), akkor valóban felesleges ezt beszerezni.
  • alma2
    na csinaltam egy osszehasonlitast, marmint csak magamnak :) pcars2, ams2, rfactor2, ac.
    szerintem utobbi kettonel pcarsbol loptak a palyat, de igazabol nem is lenyeg, es mindegyiken ugyanazzal az autoval catherham.
    Teljesen kompatibilisek egymassal az utobbi harom, barmelyikbol barmelyik atulve, eleg hasonlo erzes fogadja az embert, vezetesi elmeny kapcsan, persze ki lehetne emelni kulonbsegeket, de azon sosem filozik senki, hogy kb 1-2 ember almodja meg ezeknek a fizikajat, rendszerint mindegyiknel mas emberkek, de ahhoz kepest nagyon hasonlot hoztak ossze. Ami nagyon kilog a sorbol , tiszta nfs az utobbi haromhoz kepest az a pcars2, eleg huek maradtak az nfs shift szeriajukhoz. Aztan korozgettem vartam a meglepit az izgalmat, de ra kellett jonnom mindegy melyiket inditom el, dog unalom az auto, semmi jatekossag (leszamitva, hogy minden kanyart keresztbe be lehet venni vele, ha nagyon akarja az ember) de betonstabil, tul jora epitettek nincs mese :)
    Szoval maradva a topik temajanal az elso ketto koszono viszonyban sem volt egymassal. Viszont a masik harom kupacbol ams2-ben volt 1-2 olyan helyzet, amit nem tudtam hova tenni, miert igy viselkedik az auto. de hat csak a tobbi szimbol tudok ugye kiindulni.
    Igazabol csak kellene valamit villantaniuk, olyat amit a masik ketto (rfactor, ac) nem tud, mert meg igy mindig a minek kategoriaba teszem, amikor a masik kettotol nem kulonb, akkor minek korozzon ezzel az ember, mert ha sokaig nezegetem, tempoban sokkal jobban megy az utobbi ketto, megha oskuvoletnek is mondjak ezeket.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.03. 21:48:13
  • __Jacek__
    Fizika ugye persze MAdness engine de mégiscsak ők csinálják, de nyugodtan lehet vele várni.
    SEK-ből vettem :D
  • lac coo
    Én nem is mertem megvenni ,egyrészt elég erős a forint mert jó sok eurót ér, másrészt én pc2 fizikájától azért félek látatlanba ... Valami warezt majd meglesek előtte ...
  • __Jacek__
    Hat ezt jelen pillanatban egy total konverziónak mondanám, nyugodtan lehet vele várni.
    Kiváncsi leszek akik vérbe fikázták az AC/ACC kezdő felületét menüjét itt mit fognak mondani :D Nem ez a lényeg nade ez jelen pillanatban F1C mod színt.
  • guftabi96
    Logitech tulajoknak kis infó, hátha segít nekik a jobb force feedback elérésében.
    Gain: 55
    Low force boost: 80 (nem tudom, hogy ez mit csinál, de biztos nem azt, amit a neve sugall)
    FX: 40
  • lac coo
    a stra wars ugribugri játék az elég jól fut ...
  • Ingy2
    Nem tudtam kihagyni a lehetőséget, hogy ingyen kaptam egy 48" táphibás 4k TV-t :). Majdnem minden fut 4k 60 fps-el simán. A sokat szídott rf2 120 fps röcc nélkül. De bármi ami UE4 motort használ az siralom. ACC, WRC 8, Borderlands 3( ez még random kressel memory leak meg driver error miatt is). Ezek csak 75% felbontás skálázással futnak tűrhetően medium/némely cucc high beállítással. Wrc 8-ban vicces amikor berongyolok az erdőbe elkezd akadozni a kép és lófütyit sem lehet érzékelni a sebességből. Mondjuk a Dirt 2.0 sem piskóta de ott az ember érti hogy miért.