Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
na csinaltam egy osszehasonlitast, marmint csak magamnak :) pcars2, ams2, rfactor2, ac.
szerintem utobbi kettonel pcarsbol loptak a palyat, de igazabol nem is lenyeg, es mindegyiken ugyanazzal az autoval catherham.
Teljesen kompatibilisek egymassal az utobbi harom, barmelyikbol barmelyik atulve, eleg hasonlo erzes fogadja az embert, vezetesi elmeny kapcsan, persze ki lehetne emelni kulonbsegeket, de azon sosem filozik senki, hogy kb 1-2 ember almodja meg ezeknek a fizikajat, rendszerint mindegyiknel mas emberkek, de ahhoz kepest nagyon hasonlot hoztak ossze. Ami nagyon kilog a sorbol , tiszta nfs az utobbi haromhoz kepest az a pcars2, eleg huek maradtak az nfs shift szeriajukhoz. Aztan korozgettem vartam a meglepit az izgalmat, de ra kellett jonnom mindegy melyiket inditom el, dog unalom az auto, semmi jatekossag (leszamitva, hogy minden kanyart keresztbe be lehet venni vele, ha nagyon akarja az ember) de betonstabil, tul jora epitettek nincs mese :)
Szoval maradva a topik temajanal az elso ketto koszono viszonyban sem volt egymassal. Viszont a masik harom kupacbol ams2-ben volt 1-2 olyan helyzet, amit nem tudtam hova tenni, miert igy viselkedik az auto. de hat csak a tobbi szimbol tudok ugye kiindulni.
Igazabol csak kellene valamit villantaniuk, olyat amit a masik ketto (rfactor, ac) nem tud, mert meg igy mindig a minek kategoriaba teszem, amikor a masik kettotol nem kulonb, akkor minek korozzon ezzel az ember, mert ha sokaig nezegetem, tempoban sokkal jobban megy az utobbi ketto, megha oskuvoletnek is mondjak ezeket.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.04.03. 21:48:13