1967

Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Solt #1246
-
zimapeti #1245 Nehogy már lassabb legyen az íróasztalra csavarozott G27 gurulós székkel, :))
Itt van Kiss Norbi szettje:
-
Szerintem próbáld ki magad DD/loadcell/cockpit és utána ülj le egy íróasztalra felcsavarozott hagyományos FFB kormánnyal, gyári sima pedállal és gurulós székkel. Ha a DD-s kombóval nem mész jobb időt sajátmagadhoz képest is, akkor nézzél más hobbi után. No offense! 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.17. 17:35:32 -
Szerintem ACC-ben és iRacingben is elég ütős az AI most. Amúgy ne vedd bántásnak, de egy G29-el is lehet top időt autózni, valószínű egy DD-vel és egy Heusinkveld pedállal se lennél gyorsabb sokkal. 60% gyakorlás 30% talent és kb 10% a high cucc, ami akkor jön ki ha már a 90%-ot elérted :) De ez csak az én véleményem, én se veszem fel a tempót a topokkal sehol, no offense :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elején elég gatya volt, de a futása sokat javult. a videók meg általában epic grafikán mennek, de a részletességet nem szokták felhúzni nagyon jól látszik sokszor a fákon, 200-ra lehet felskálázni és ott már a fa törzse is kérges meg a fák levele is falevelek, brutál.
de ennyit az ACC-ról.
-
Az jó, ha a rating működik.
Én még egy virágbolti verziót próbáltam ki, de nekem is eszméletlen szarul fut, egyik másik szimulátorral sem volt még ilyen gondom. Pedig annyira nem néz ki jól. -
anomáliát nem tapasztaltam, csak azt hogy nem bírja a gépem. Nem akadt vagy ilyen, de annyira levettem mindent hogy az már sok.
Alapjáték Spa-ban mindent epic-re véve tudok menni egyedül 100-s részletességen, egyszer felvettem 180-ig mert elképesztően jól néz ki, viszont vezetni már nem tudtam csak replay-t néztem.
Az új pályákon, főleg Suzuka-ban mentünk esőben, butára kellett csökkentenem a grafikát. A raiting működik, én jó mezőnyben voltam. -
ACC multija milyen? Volt olyan ígéret, hogy akár iR helyett is alternatíva lesz, de nem nagyon hallottam róla semmi ennyire pozitívat. -
Nem is kell felvenni a tempót, el kell engedni azt kész.Megunni sztem képtelenség, max nem használod a lehetőségeidet. Elképesztő hogy mit meg nem csinálnak a modderek. AC-ban tegnapelőtt voltam lakókocsi versenyen a GTA5 kikötőjében (nem játszottam a játékkal), ott a rally, a cruise, a drift, és nagyon sokféle bajnokság. Pont a napokban gondolkodtam hogy elő kellene ásnom az LFS-t, mert rengeteg moddolt autót mutattak hozzá.
Az ACC-t is próbáltam online esőben...és akkor még az F1 szezon el sem indult. Ott is megvan a 2019, és alig tudtam menni vele, a Wreckfest is qva jó lett...ott roncsderbizhetsz vagy állatkodhatsz..
elképesztő kínálat van. -
JonasSandor #1237 Azért egy 50-40 ezres kormány és majd 160 ezres között tudásban ég és föld. -
A T500 is csak egy "sima" asztalra szerelt kormány lenne.
Mellesleg az se jobb, mint ami van. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.08. 11:16:27 -
JonasSandor #1235 Trustmasters t 500 :D -
Nem hiszem, hogy a "sima" Fanatec kormányomat lecserélném egy bármilyen Logitechre.
-
Ennyi! :D -

-
JonasSandor #1231 Ezért kell g29-et venni és levan tudva. -
Talán már túl régóta játszom ezekkel és már nincs akkora varázzsal rám ez az egész. Meg hát egy monitorral és egy sima kormánnyal online már nem igazán tudom felvenni a harcot azokkal, akik csúcs kategóriás cucokkal nyomják, VR, DD, cockpit, stb... Többet meg nem óhajtok rá költeni, csak azért, hogy számomra vadidegen figurákkal versenyezhessek. Főleg ha még tétje sincs a dolognak. Az eSporthoz meg már öreg vagyok.
Offline meg... Az AI egyelőre egyik játékban se üti meg azt a mércét, amit már érdemes lenne verseny szimulációnak nevezni. Sőt többnyire idegesítő és frusztráló az AI működése, ami miatt ugyancsak meg lehet unni a dolgot. -
unrealnoise #1229 Hát nem tudom. Szerintem meg nem lehet megunni őket. Persze van amelyik valami olyanban defektes, ami engem is idegesít, és emiatt elfelejtem.
De egy jó szim jó szim marad, akkor is ha nem foglalkoznak már vele a fejlesztők. Lásd GTR2 mennyi ideig népszerű volt... Sőt, ez fordítva is igaz lehet, a Raceroom pl szerintem nagyon jó irányba tart, fizika, hangok, FFB, AI...
Plusz mindig gyermeki lelkesedéssel ülök le egy nagyon patch után az ilyen címek elé, ilyenkor olyan, mintha valami újat próbálnék.
Oké, mindenre rá lehet unni, de más, ha valamit szimplán csak grafikailag tartunk már elmaradottnak, vagy a totál béna, és gagyi AI cseszett fel bennünket és ezért nem foglalkozunk már a programmal...
Viszont én is szeretnék egy olyan programot, ami mindenben nagyon jó, és nem piszkálgatják fél évente... Talán ilyen lesz végre a GTR3, vagy ez, vagy a PC3...
Ez a tökéletes játék, szimulátor nem létezik, nem is lesz dumát annyira nem szeretem. Persze nincs, nem is lesz, de vannak, amelyek szinte azok voltak régen. RBR, GTR2, Papyrus Nascar címek, GP Legends, soroljam még?
Mostanság sajnos olyan amilyen a kínálat, de azért szvsz javulhat a helyzet, vannak pozitív változások szimeket illetően... A konzolos címek komolyodnak, a WRC8 veszett jó karriert kapott, készül a GTR3, a PC3-nak több időt adtak, a Raceroom egyre jobb és jobb lesz, ár/értékben talán az egyik legjobb, az egyetlen komolyabb szívfájdalmam, az a klasszikus, régi pályák "hiánya".
iRacingba pl isteni lenne, ha lehetne régi pályákat is venni, mármint a kornak megfelelő kinézettel. Mindig elképedek amikor ránézek egy két GP Legends videóra, hogy milyen szép pályák is voltak... -
Pont ez a kínálat az, ami már nem teszi egyedivé ezeket a progikat. Nekem is megvan a két PC, AC, ACC, rF2, R3E, Automobilista, Dirt Rally, F1, most van egy három hónapos iR is mellé, amit egyébként biztosan nem fogok megújítani. Szóval igenis meg lehet egyik-másikat unni. Ha hónapokig szarakodnak, vagy hetente havonta belepiszkálnak és itt nem csak a javításokra gondolok, hanem a fizikán FFB-n meg a fontosabb dolgokon is állandóan változgatgatnak, akkor előbb-utóbb elunom a dolgot és leradírozom a gépről. Meg mi az, hogy ha jó a cucc, akkor nem unom meg. Igazából mindegyik jó. Egyik ebben, a másik abban, de hogy mindenben jó legyen egy cucc... na olyat még nem láttam. És igen. Szerintem a szimeket is lehet unni. Ha valaki évi 365-ben nyomja és nem unja meg időnként, akkor ott valami nem egészséges.
Még az igazi pilóták is unják egy idő után. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.04. 07:35:21 -
unrealnoise #1227 Mivan? Ha jó a cucc, akkor nem unod meg.
Itt nem kell eget verő karrierben gondolkodni, a játék első blikkre az új engine miatt adódó lehetőségek miatt izgalmas.
A szimezést meg lehet unni? :D mivel szimekről van szó, végtelen számban lehet futamokat szimulálni, eső, felszáradós, ilyen pályán, olyan pályán, stb...stb...
Az UI tetszik, nagyon csinos, ahogy a játék is. Csak hát itt az iRancing AI is, az nagyon lekót, az ACC is nagyon jó lett végre... és hát jön a FM8 meg a PC3 meg a GTR3 is...
Funra nem fogom mindet megvenni, mert felesleges lenne. Régen megtettem volna, de ma már jobban átgondolom... -
JonasSandor #1226 Igen én is rohadtúl utálom az ilyet. -
Kivárom a hivatalos 1.0-át. Elegem van már ezekből az EA, meg Open Beta, meg a többi fejlesztés alatt álló cuccból. Mire használná az ember rendesen, addigra meg is unja.
-
JonasSandor #1224 Az király de ugye nem örlibe indul el mint az 1 volt? -
Kevesebb mint egy hónap múlva Open Beta :) -
Reiza January 2020 Development Update
-
-
-
-
JonasSandor #1218 Bassza meg pedig azt hittem hogy idén kijön még. -
Az is lehet, hogy még nincs leanimálva teljesen az autó viselkedése.
Biztos ezért is tették át 2020 márciusra a megjelenést, idén decemberről.
-
bottleopener #1216
Sajnos a szkeptikusoknak lesz igaza a fizikát illetően. Elég csak megnézni az átterhelődést 0:20-nál... Kár. -
JonasSandor #1215 Szokott bug lenni, nekem a biztonsági autós szakasznál, mikor nem jön a pályára és 17-tel döcögnek körbe karikába olyankor mit lehet csinálni? -
Kicsit turkáltam a beállításokban, és mintha gamepadra állította volna magát a játék. Oda vissza állítgatva a kormányra szerencsére jó lett végre. Ez biztos valami bug, mert a beállításokba be se léptem amikor előjött. -
JonasSandor #1213 Nálam meg ezzel a körhátrányos téma a gáz, tud rá valaki ötletet,hogyan tudom visszavennni? -
Belefutottam egy bug-ba, és sehogy sem oldódik meg.
A kormányzás teljesen meghülyült. Egyik pillanatban jó volt, visszamentem a boxba, ki a pályára, és hirtelen a kormányomon az első 90 fokot alig érzékeli, utána meg felgyorsul. Nem lineáris egyáltalán a kormányzás, így meg élvezhetetlen a játék.
Egyszer már korábban csinálta az egyik gokarttal, akkor állítottam a boxban, azt visszacsináltam, és jó lett, most az ultima gtr-t próbálom, de így kis túlzással vezethetetlen. És hiába indítottam újra a játékot, ugyan úgy rossz. -
JonasSandor #1211 Imádom várom ezerrel, remélem a boxkiállások is sokat javulnak. Meg a biztonsági autós szakaszoknál meg vissza lehet venni a körhátrányt.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2019.10.01. 16:56:37 -
No comment.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.10.01. 08:08:51 -
JonasSandor #1209 Leteszteltem, de egy nagy baromság, mert esélyed sincsen megnyerni, sokkal hamarabb elfogy a gumi mint az ellenfeleké, egyszer jöttek volna csak mikor már vége volt a futamnak looool. -
De lényegében mindegy, ha egy sima játékos vagyok. Ha egy szimes vagyok, akkor érdekelnek a részletek is, hogy mi van a háttérben. -
JonasSandor #1207 Karmannguia 1965 Beta most jött ki nagyon jól vezethető, elég kevesen vannak benne csak 20-an, ennek nem látom a serialban hogy lehetne növelni a tagszámot.