367
Endless Space
-
#167 Nem, ezek két empire, meg egy hisso, vagy mi. Én meg a kisokos fejlesztős bagázs vagyok. :D
Már minddel voltam békébe, meg open borderben is. -
#166 Úgyis a flottalétszám növelésekre kell gyúrni és az egyik legfontosabbnak pont útba esik a hős fejlesztés is, ezért nem kell aggódni :) inkább nézd meg a szomszédaiadat van e köztük Cravers :D -
#165 Most megszorongattam őket egy négyes játszmában. Igaz a 6k-s flottáimat 1.6k-ssal nyomta le csont nélkül mindet, de aztán a 8.5k-s hőssel felszerelt (és a legnagyobb leviathan hajók, amit csak ki lehet fejleszteni), na azok betették az ő murva hősének is a kiskaput szépen! :D
A gond az, hogy mindenféle spéci technológia mellett is ezeket már 20-30 kör legyártani, DARABJÁT. Nomeg 4 cap-et foglalnak a flottában, szóval egy standard 15+ cap-es flottába nem fér sok belőle.
Ami csalás szvsz. hogy az elején, ha nem is tud átjönni az én részemre, mert nincs semmiféle átjáró, akkor is, ha az influence átér oda, akkor én már nem tudok kolonializálni ott, ezzel szivatott a kis gecó. Kalózoktól mire elfoglaltam nagy nehezen a rendszert, ő már kiterjesztette rá a befolyását, úgy, hogy hajót nem is tudott volna küldeni ugye. ÉS ezt képes volt vagy 100 körig fenntartani, mert az ő befolyása gyorsabban nő (amőba volt az az oldali pont), így hiába ér túl az enyém is, az övé volt előbb ott, az számít, hallelujja.
Én a hős limitet keveslem, már felupgradeltem 5-ösre, de a hármas az naaagyon kevés. Én minden fontosabb kolóniámra szeretek ültetni egy corporate-administrator jellegű hőst és azokat úgy is fejlesztem, hogy a kolóniának adjon bónuszokat keményen. Így azonban támadó flottámba nem jut hős, mindaddig, míg az akadémiát nem lehet upgradelni. -
#164 Ez nagyon jó hír..
Remélem minél előbb kész lesz a magyarítás is :)
Sok sikert és kitartást hozzá! -
#163 nem hiába mondtam h idei sci-fi játékok felhozatalából ez a legtisztességesebb (sins kiegen kívül), hallani fogunk még róla egy keveset biztos aminek nagyon örülök, mert a játék alapja tényleg jó és dicséretes csak sok benne a kitöltetlen űr (lévén h űrstratégia végül is :D); remélem igyekeznek mindent belepakolni amit írta- kárára nem fog válni :) -
Eardog #162 Wow, szuperül hangzik nagyon:) Ami főleg tetszik, hogy a holdakon találhatóak lesznek relikviák, bolygó védelmi rendszer, földi támadás amik meggyorsítják a bolygó elfoglalást...lassan már imperium galaktika szintű lesz a dolog:) -
lammaer #161 No, bejelentették a kiegészitőt
Leginkább a harcrendszert tervezik átgyúrni (formációk, célzás, boarding, vadászgépek, új modulok), meg egy rakás a népek által kért funkción is gondolkoznak.
Lesz ebből még vmi... :) -
Eardog #160 Hát ki kell fejleszteni mihamarabb, hogy a féregjáratokon át is lehessen közlekedni, nincs is annyira messze végül is, lefelé van pár bolygókolonizálófejlesztés után.
Ami az első fejlesztésnek kell lenni szerintem, az jobbra az első benzineskanna(nem tudom a fejlesztés nevét) ami a gyártásra ad +10-et minimum, aztán mihamarabb féregjáraton átjárás és flotta létszám növelés, ami meg balra van. Persze közbe tolni a bolygókolonizáló fejlesztéseket, érdemes ugyebár azokat választani először, amelyikből a legtöbb van, vagy a legjobb cuccokat adják. Mihamarabb titanium és hyperium, hogy legyen jobb fegyó és hajótest.
Az biztos hogy agresszívnek kell lenni, tehát mihamarabb átjutni a féregjáraton és bolygókat foglalni, bár eddig nekem se sikerült még úgy kijutni, hogy ne lett volna ott a gép:D De akkor meg addigra legyártottam egy jó kis flottát, aztán megyek is harcolni;) -
#159 Viszont mikor nagyon szarul álltam, átadtam pár rendszert, meg erőforrást stb. és addig pitiztem, míg hajlandóak voltak velem tűzszünetet kötni, aztán új hajótípusok és fegyók durrbele. :D -
#158 Na én is kipróbáltam a gammát. Nem is rossz. Mondjuk rendesen elpicsáznak, ami fura, lévén, hogy folyton technológiáért kuncsorognak (én fejleszteni szeretek), majd erősebb MP-jű flottákat hoznak kisebb hajókból (és ugye lowtechebb fegyókkal). Azt mégis hogy. Vagy ott dekkol, ütjük egymást, én vagyok erősebb, erre 1xcsak megduplázódik az ereje a flottájának (de a hajók ugyanazok)?! Az is durva, hogy míg én 3 rendszert kolonizálok, ők 7-et. Nem tudom olyan gyorsba fosni a kolóniákat. A legrosszabbak azok az utak, amin kezdetben nem megy át hajó. Így a fél játéktér le van zárva előlem, mire lesz techno amivel átjutok, az egyik gép máris mindent befoglalt, de durván (hja kérem, egymaga volt, ellenfelek nélkül).
A battleship-eknél megálltam, a dreadnought-ot már ki sem fejlesztettem, mivel eleinte tök felesleges, túl sok capet visz el egy flottában.
Az meg eszelős, hogy van mondjuk 3 jó flottám, ez meg rámugrik vagy 10-15 majdnem hasonlóan erőssel. Mivel csak már jobban játszom, kicsinálom őket szépecskén, de csak jönnek és jönnek és jönnek és jönnek és nem lehet túlgyártani őket.
Az sem megoldás, hogy mindkettővel szövetségben vagy. Én már nagyon összenőttem velük, minden kívánságuk teljesítve, imádtak engem, de ahogy a határok is nagyon összeértek, egyből elkezdtek utálni, mondom vász? Há nem én terjeszkedem vaze! -
#157 Imp fokozaton úgy nyerem meg a harcot hogy még mindig sima proton topredók vannak a hajóimon. Csinálhat bármit a gép, akármennyi páncélt tesz fel, meg álcázást húz, stb, a rakétáim kb 80% semmit se sebez de a maradék 20% akkorát hogy nem jut el köv fázisba hogy megjavítsa (néha jól játszik a gép) mert megpurcan. Ezzel szemben egy beam-támadást kilehet védeni mindenféle kártyákkal, ettől függetlenül elgondolkodtató hogyha valóban csak torpedók kellenek és abból is elég a 2. generációs :D akkor mi a faszért van még benne egy rahedli egyéb támadófegyver fejlesztés?? Szószó nincs érdekemben ki se próbálni a többi fegyvert ha ez megesz mindent. Jah és még egy nézőpont, te mitől félsz a legjobban? milyen konfigtól? Én pl a rakétáktól, ezért is úgy rakom össze a hajóimat hogy a védelem 50% flak, 25-25 kinetik,beam-ra épül. De lehet az új peccsben ezt már módosították, megkell nézni. -
#156 Mind kettő ugyanaz. Csak a bináris kifejezés teljesen magyartalan.
A kettőscsillag, nem szóidegen kifejezés. -
#155 Én Ascendancy-ban mindég csináltam olyan óriás hajókat, amiken csak egy dezintegrátor, meg az annak a működtetéséhez szükséges gerenrátorok, hajtómű és nehéz páncélzat volt. Odaugrik csatában az ellenfél legnagyobb hajóihoz és pukk, egy már el is szállt. Igaz a dezintegrátor csak 1x használható és kakukk, de az elég is. :D A dreadnought osztályú csatahajóim feltartják az ellent, míg azokkal baszakodik, a nagyokat kiszedem dezintegrátorokkal, aztán banzai! Nincs kivel elmeneküljön. :DDD -
Eardog #154 Meg ahogy a többiek is írták, az elején torpedókat csináltam, a gépnek meg beam és/vagy gépfegyver volt, látszódott hogy elindultak a rakétáim, de amíg odaértem, én már meghaltam a 3 sorozat beam sugártól, de persze a gép is, mert a végén meg becsapódtak a rakétáim és így sok döntetlen lett.
Magyarul, beamből érdemes sokat felrakni szerintem, főleg ha erősek vagyunk, és tudjuk hogy valsz 1 körös lesz a harc...ha meg több kör, akkor már a rakéta is szóba jöhet...ennek mond ellen a mostani próbálkozásom, hogy tele rakom a gépet minden pajzzsal, és csak rakétát teszek fel, így remélhetőleg elég sokáig kitart a sok pajzs, amire a rakétáimmal leszedem az ellent. A játék lényege, hogy megtaláld a helyes egyensúlyt a fegyver és a pajzsok között. -
Eardog #153 lammer, pontosan így van, ez nem csak grafikai megjelenítés. A torpedók 1 körben egyszer kerülnek kilövésre és egyszer csapódnak be. Rohadt erősek, de persze ha a gép rá van páncélozodóva, akkor kisebb kár éri, vagy semmi, attól függűen mennyi páncélt rakott magára. A BEAM sugár 1 kör alatt kb 3 szor kerül kilövésre, gyorsabban odaér, és elég erős. És van ugye a legkisebb tűzerő, a töltények, nevezzük gépfegyvernek(nem tudom pontosan mi a neve) az meg még gyorsabb a Beam sugárnál is, viszont még kevesebb a sebzés. Sztem abból egy körben 4-5 sorozat kerül kilövésre...csak figyeld meg, amikor harcolsz.
Ami még számomra megtévesztő volt, hogy van ugye long range, medium range és melee fázis a harcban, először azt hittem, hogy a távoli fázisban pontatlan a lézer, meg a beam, csak a torpedó okoz sebzést, a középső fázisban a beam a jó, a 3 fázisban a gépfegyver, de ilyenről nincs szó, ugyanúgy talál az távoli fázisban is a gépfegyverrel(persze egy minimálisan biztos pontatlanabb, de az nem szignifikáns) -
lammaer #152 Érdekes amit írsz: "a torpedó erős, de lassú, beam-mel 3-szor meglőnek, amire odér a torpedó."
Biztos vagy benne hogy ez nemcsak grafikai/megjelenítési dolog?
Vagy azt mondod, ha mondjuk van egy 5-t sebző torpedó, meg egy 5-öt sebző beam fegyver (sajnos nem ülök gép előtt így ez csak hasraütés), akkor valójában egy körben a beam potenciálisan 3*5-öt tud sebezni, mig a torpedő csak 1*5-t? -
#151 90% terület már megvan a győzelemhez, volt nekem is egy szövim, akire vigyáztam hogy ne dögöljön meg, de még jobban vigyáztam hogy ne erősödjön :D illetve a háborút úgy alakítottam hogy az ő térfelén zajlódjon az adok kapok, azaz úgy foglaltam a területeket hogy az ellenség mindig közelebb legyen a szövimhez mint hozzám, svégül már csak azok a rendszerek maradtak neki amiket a szövimtől elfoglalt.
Úgy néz ki hogy imp fokozaton a népekkel vagy szöviben vagy, vagy háborúban :) -
Eardog #150 A gép csalására kitérve, nem biztos hogy csal, lehet hogy csak a hangárban voltak a hajói, nem tette ki őket az űrbe, hozzágyártott még párat és akkor rakta csak ki...ez is lehet egy magyarázat akár... -
#149 És milyen igaz:) Látjátok ha munka közben fórumozok, akkor sietek :D -
Zero 7th #148 (keringés) -
#147 Végülis a bináris csillag az fizikailag két nap közös tömeg(forgás) középponttal.
A bináris rendszer esetén a két objektum lehet bolygó, galaxis, aszteroida is.
A kettőscsillag elnevezés viszont !vonatkozhat! olyan 2 csillagból álló képre is, amely csak optikailag (megfigyelő szempontjából) tűnik közös középpontúnak. Majdnem mint a dupla nap optikai csalódás :D
(The term double star may be used synonymously with binary star, but more generally, a double star may be either a binary star or an optical double star which consists of two stars with no physical connection but which appear close together in the sky as seen from the Earth.)
Ebből kifolyólag bináris csillag lesz, mert ugyan a kettőscsillag magyarosabb, de a fentebb említettek miatt kizárólag fizikai kettőség alapján dolgozunk :D
Ja az első publikus verzió kicsit késik, de 1-2 nap, és megosztom.
-
Eardog #146 Amúgy a játék nehezsége jó, én már nyertem egy 8 karú galaxysban 8 ellenfél ellen, normal fokozaton, de izgalmas volt, kivéve a vége, ott már lassan ment. Hozzá kell még tennem, hogy egy ally-m volt végig, azt persze nem nyomtam le, és persze nem az első victory-nál hagytam abba, hanem elfoglaltam minden bolygót. király game, már várom a következő menetet, talán ma este kicsit folytatom:) -
Eardog #145 még annyit, hogy nem akarom lehurrogni a 4x kedvelőket, mert abban biztos vagyok hogy nem egy Sins of solar empire összetettségű, de én úgy gondolom hogy egy átlag űrrajongónak, aki mondjuk szerette az imperiumot, és nem feltétlen fontos neki hogy a hajókat irányítsa csata közben(ami mondjuk bazi nagy flottánál sztem nehéz), akkor remek választás neki.
Amúgy leszedtem a sins-t is, elkezdtem a tutorialt, de nagyon összetett, és még nem volt rá sok időm. -
Eardog #144 Még csak az első pár hsz-t olvastam el, de már most sokan írták, hogy nem jó a játék, rossz a harc, stb.
Én imperium 2 fan voltam, nagyon szerettem, ez a játék legalább annyira jó, vagy jobb. Persze nem lehet minden területen jobb, de összességében nagyon tetszik. Kellett nekem kb. 10-12 óra játék, amíg rájöttem a játék lényegére, hogy mi micsoda, de még mindig vannak szerintem homályos részek.
Többen írták a csatákat, a torpedók milyen jók, mást nem is érdemes fejleszteni. Én nem így látom...a torpedó erős, de lassú, beam-mel 3-szor meglónek, amire odér a torpedó. ÉN a beam-et nyomatom, az közepesen gyors, és erős...de persze attól függ milyen a gép felszerelése. Mielőtt megkezdődne egy csata(megy fel a csík hogy auto vagy manuál csata legyen) gyorsan végig kell nézni az ellenfél hajóit, milyen fegyeverei és páncéljai vannak. Ha mondjuk nekem beam-mem van, neki a beam páncélja 0, akkor már az első lövések veszik az életet, ha viszont beam páncélja van, akkor viszont először a pajzsát kell elfogyasztani. Ez igaz a másik 2 fegyverfajtára is. ÚGyh sztem a harc igen is összetett, de persze azzal egyetértek, hogy a kártyákat kell kiválasztani, és csak nézi az ember, és reménykedik, hogy bejön a kártya, nem coutereli a gép.
Másik dolog, hogy írták sokan hogy auto csata a jobb...hát nem...sokszor már az első castában nyerek, és ha mázlim van éppen átcsusszanon a 2. harcfázisba, ahova berakom a +10% javítást, és akkor igyen javítottam a hajóimon, és nem mindegy, hogy várom a kövi csatát. Amúgy minden fázisban előlről kezdődnek a páncélok, tehát újratöltődnek. Sokat számít a hősnek is a képességei. Ugye a kártyákat lehet bővíteni a tech tree jobb ágával, ott van jó pár, meg a hős egyes képességei is adnak kártyát.
Ami nekem kérdésem, hogy ha szöviben vagyok egy néppel, akkor automatikusan létrejönnek trade route-ok. Ez egyből, vagy idővel? csak a néppel szomszédos bolygóimon? Ha mondjuk 2 szomszédos ally bolygó van, akkor érdemes 3 trade route-ot csinálni, vagy nem használja akkor a 3-at?
Továbbá tegnap volt egy esetem, hogy a ally nép egyik bolygójának a befolyásoló gyűrűje("hatótáv") beleért egy bolygómba, amit nem tudtam kolonizálni, mert kiírta, hogy másik nép fennhatósága alá tartozik. Ilyenkor lehet valamit csinálni, hogy csökkenjen a haver bolygójának befolyása az én bolygómra, hogy tudjam kolonizálni? vagy csak imádkozhatok, hogy csökkenjen a befolyása, mondjuk egy eseménnyel? -
Pares #143 A Bináris csillagrendszerek két egymás körül keringő csillagból állnak. Ennyi. Szerintem mind a bináris csillagrendszer, mind a kettős csillag elnevezés jó. -
#142 hm, nem néztem utána de tudtommal a bináris rendszer az nem kettős csillag, hanem 1 csillag + valami ami visszahatást gyakorol a csillagra pl 10 bolygó :) vagy egy jó nagy Jupiter, de nagyon amatőr vagyok ebben, utána kéne nézni!
Lammaer! Igen csal itt is + még változtat a konfigon. Történt egy olyan hogy háborúban voltam az egyik géppel, jól elvertem de nem pusztítottam el, 1 rendszere maradt a csókának és nulla hajója, gondoltam jól elcserélem a technológiáit, aztán 20 kör múlva ha lejárt a tűzszünet megtámadom. Így is tettem, oda küldtem a gyengébbik hősömet 1 elavult régi hajókból álló flottával, hogyha van valamilye akkor leütöm. A fő erőim egy másik gép ellen kellett, a galaxis másik felében. Hát 20 kör alatt kb 40 komoly nagy hajója lett! Ami ugye lehetetlen 1 bolygórendszerből kiszarni. Egyértelmű csalás, de cserébe én is csaltam, visszatöltöttem :) és kicsit komolyabban vettem a szitut.
Sorry a késői válaszért voltam egy kis kiránduláson a családdal, szal 3 nap semmi PC :) -
#141 ja, bocsi, már láttam írtátok :) -
#140 vagy bináris csillag és akkor nincs szóismétlés :D, ergo még szakszerűbb :) -
#139 Igazad van, mert innen lemaradt a 'rendszer' (bináris csillagrendszer), de akkor lesz kettős csillag. -
#138 A masodik kepen szereplo szovegnel javaslom inkabb hasznald a csillagaszati "kettos csillag" kifejezest. -
#137 1.0.14 changelog
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Endless Space v1.0.14 Patch1.0.14
CHANGES AND ADDITIONS
- Added a new information panel in Battle Mode displaying individual ships with a health bar and their statistics.
- The AI can now retrofit its fleets (no more fleet spamming).
- Added the 'Auto-Explore' fleet action.
- Ships can now retreat through wormholes.
- Added the current effects of cooperation agreements in their tooltip, in the diplomatic screen.
INVASION
- Added a visual effect on the invasion circle to show how much a player invading a system will gain at the next turn.
- Added an invasion status tooltip in offense & defense, as well as an invasion icon next to the system’s name with the number of turns.
- Changed the condition for starting an invasion (MP>=2.5*Defense -> MP>=Defense).
- Changed the invasion formula (Loss=MP / Defense -> Loss = minLoss+MP /Defense).
MODDING
- Added a modding screen to load a custom mod.
- Added the loaded mod’s name under the game’s version number on the title screen.
- All XML files now read from directory \Endless Space\modding\yourmod (you can directly launch one with "+mod yourmod" in the Steam command line).
- Created a Modding Tutorial available in the Modding forum: http://forums.amplitude-studios.com/showthread.php?9258-Tutorials-for-Modding-ES
- Created two example mods that can be downloaded in the Modding forum: http://forums.amplitude-studios.com/showthread.php?9259-Two-Mods-King-of-the-Hill-amp-Example-mod
BALANCING & TRAITS
- Changed antimissile and missile evasion values to match other weapons' values when it comes to percent bonuses (hero, ship level…).
- Missiles will now gain evasion % against anti-missiles through Hero offense and Ship leveling.
- Increased the defense effects of the hero abilities and faction traits.
- Decreased both laser and shield efficiencies. Lasers have more chances to hit than other weapons but deal less damage, and shields are more efficient against Lasers than other Defense types against their own Weapon type.
- Added an Economy faction trait which changes initial dust for 1 or 2 points, called “Dust Archeology” (negative effect is “Dust Starved”).
- Changed some faction trait costs.
- Changed the values of the 'Sloppy Sawbones' faction trait (+25% / +50% => +50% / +100%).
- Removed the ‘Isolationists’ faction trait.
- Improved the customization point number for the Pilgrims affinity (60 => 65).
- Reduced the effects of the 'Civil Engineer' hero ability (+25 ind => +15 ind).
- Increased the defense effects of the hero abilities and faction traits.
OTHER
- Shift+Click in the Tech tree allows you to deselect a tech (and the ones that depend on it).
- Right clicking in the lobby, while being the host, prompts a warning message to avoid inadvertently quitting the session and losing all parameters.
- Added several hero portraits.
- Added the Sheredyn loading screen and the hologram in the Diplomacy view (Emperor Edition).
- The science gained per turn is now displayed in the Empire View.
- Added a “diplomatic” status for dead factions.
FIXES
IMPORTANT FIXES
- Fixed an issue where an empire was not eliminated after losing all its systems.
- Fixed an issue where game event duration was not modified by game speed.
- Fixed an issue where the user could create Amoeba, Pilgrims, Sowers, and Empire affiliated factions worth 65 points.
- Fixed an issue where the defeat announcement, when continuing a game after a defeat, would pop up several times.
OTHER FIXES
- Fixed an issue where an assert message was received when ending the turn, caused by the auto explore feature.
- Fixed an issue where the “Camouflage” battle card’s sound could be heard several times per round.
- Fixed an issue where the alliance indicator didn’t disappear after the empire’s death.
- Fixed an issue where the resource tooltips continued to inform the player that he possessed a certain resource, even if he no longer had access to it.
- Fixed an issue where the resource terms showed the opposing empires’ tooltip on mouse-over.
- Fixed an issue where removing a negative trait to create a Sophon custom faction removed points from the total.
- Fixed an issue where intercept no longer worked after applying a change to a fleet (like a merge).
- Fixed an issue where the resource tooltips did not acknowledge the reception of a new resource through trade, therefore displaying that this resource had to be researched in order to use a certain tech.
- Fixed an issue where a player could not request more resources than the value requested on the first trade.
- Fixed an issue where the Adaptive Industrial Systems improvement could cause negative food values.
- Fixed an issue where it was still possible to combine Black Thumbs and the Sowers Affinity via a specific manipulation.
- Fixed an issue where custom factions with 'Eternal War' see the Alliance tech unlock.
- Fixed an issue where custom factions with 'Cravers Affinity' but without 'Eternal War' are not able to make alliances.
- Fixed an issue where the Revenge trait could be cumulated after consistenly losing a system to an invader.
- Fixed an issue where an assert message was received while blockading a majority of an empire’s systems.
- Fixed sound issues.
- Fixed several localization issues.
- Fixed several text issues. -
#136 Egy kis ízelítő a magyarításból. Van több minden is fordítva, csak azok nem ilyen látványosak (a menürendszerekből, a bolygóleírásokból, az új játék kezdésekor látható részekből).
ES magyar 1
ES magyar 2
ES magyar 3 -
#135 Tutorial a legjobb barátod :P
Ajánlom neked és lammaer-nek, hogy nézzétek végig megint, hátha lesz még meglepi :D -
Pares #134 Az a legszélső sáv az nekem kimaradt az életemből... :D -
Elég sokféle terv alapján be lehet állítani, én majdnem mindig Balanced-on hagyom, ha esetleg az influence vagy a food alacsony valahol akkor átrakom arra. Már a legelején bekapcsolom, nem is fejlesztem kézzel a bolygókat, csak ha ugyanabban a rendszerben lehet más kolonizálni mert azt néha nem csinálja meg az AI. -
Pares #132 Atyaég, van benne ilyen AI? Hogy ezt hogy nem vettem észre... -
lammaer #131 Hát, mivel van queue, meg a körönként feljövő "kész az építés" üzenet is egészen korrekt (kattinthatsz oda ahol nincs következő cucc az építési sorban) sztem ez egészen jól managelhető. -
#130 Ma vagy holnap elérhető lesz az első próbaváltozat (0.15) a magyarításból, amelyet jelenleg ketten csinálgatunk egy társammal. A tesztelés (és a fordítás) az 1.05 változatra készül jelenleg. -
#129 Kapcsold be az AI építkezést. Én mindig Balanced-on hagyom, így ő egyformán fejleszt mindent egészen addig amíg lehet rajta építkezni. -
Pares #128 Arra nem találtatok megoldást, hogy a bolygókon épített épületeket hogyan lehetne egyszerűbben megépíteni? Mármint akkor nem olyan vészes az egész, ha kisebb birodalmad van, de ha már foglalsz is, kolonizálsz is, sok bolygód van, ráadásul időnként jönnek az új épületek, akkor 50+ bolygót kínkeservesen átnézni, mi hova kellhet... Ti hogy csináljátok?