Endless Space
-
Na én is kipróbáltam a gammát. Nem is rossz. Mondjuk rendesen elpicsáznak, ami fura, lévén, hogy folyton technológiáért kuncsorognak (én fejleszteni szeretek), majd erősebb MP-jű flottákat hoznak kisebb hajókból (és ugye lowtechebb fegyókkal). Azt mégis hogy. Vagy ott dekkol, ütjük egymást, én vagyok erősebb, erre 1xcsak megduplázódik az ereje a flottájának (de a hajók ugyanazok)?! Az is durva, hogy míg én 3 rendszert kolonizálok, ők 7-et. Nem tudom olyan gyorsba fosni a kolóniákat. A legrosszabbak azok az utak, amin kezdetben nem megy át hajó. Így a fél játéktér le van zárva előlem, mire lesz techno amivel átjutok, az egyik gép máris mindent befoglalt, de durván (hja kérem, egymaga volt, ellenfelek nélkül).
A battleship-eknél megálltam, a dreadnought-ot már ki sem fejlesztettem, mivel eleinte tök felesleges, túl sok capet visz el egy flottában.
Az meg eszelős, hogy van mondjuk 3 jó flottám, ez meg rámugrik vagy 10-15 majdnem hasonlóan erőssel. Mivel csak már jobban játszom, kicsinálom őket szépecskén, de csak jönnek és jönnek és jönnek és jönnek és nem lehet túlgyártani őket.
Az sem megoldás, hogy mindkettővel szövetségben vagy. Én már nagyon összenőttem velük, minden kívánságuk teljesítve, imádtak engem, de ahogy a határok is nagyon összeértek, egyből elkezdtek utálni, mondom vász? Há nem én terjeszkedem vaze!