Endless Space
-
Eardog #153 lammer, pontosan így van, ez nem csak grafikai megjelenítés. A torpedók 1 körben egyszer kerülnek kilövésre és egyszer csapódnak be. Rohadt erősek, de persze ha a gép rá van páncélozodóva, akkor kisebb kár éri, vagy semmi, attól függűen mennyi páncélt rakott magára. A BEAM sugár 1 kör alatt kb 3 szor kerül kilövésre, gyorsabban odaér, és elég erős. És van ugye a legkisebb tűzerő, a töltények, nevezzük gépfegyvernek(nem tudom pontosan mi a neve) az meg még gyorsabb a Beam sugárnál is, viszont még kevesebb a sebzés. Sztem abból egy körben 4-5 sorozat kerül kilövésre...csak figyeld meg, amikor harcolsz.
Ami még számomra megtévesztő volt, hogy van ugye long range, medium range és melee fázis a harcban, először azt hittem, hogy a távoli fázisban pontatlan a lézer, meg a beam, csak a torpedó okoz sebzést, a középső fázisban a beam a jó, a 3 fázisban a gépfegyver, de ilyenről nincs szó, ugyanúgy talál az távoli fázisban is a gépfegyverrel(persze egy minimálisan biztos pontatlanabb, de az nem szignifikáns)