Endless Space
  • Sir Quno Jedi
    Most megszorongattam őket egy négyes játszmában. Igaz a 6k-s flottáimat 1.6k-ssal nyomta le csont nélkül mindet, de aztán a 8.5k-s hőssel felszerelt (és a legnagyobb leviathan hajók, amit csak ki lehet fejleszteni), na azok betették az ő murva hősének is a kiskaput szépen! :D

A gond az, hogy mindenféle spéci technológia mellett is ezeket már 20-30 kör legyártani, DARABJÁT. Nomeg 4 cap-et foglalnak a flottában, szóval egy standard 15+ cap-es flottába nem fér sok belőle.

Ami csalás szvsz. hogy az elején, ha nem is tud átjönni az én részemre, mert nincs semmiféle átjáró, akkor is, ha az influence átér oda, akkor én már nem tudok kolonializálni ott, ezzel szivatott a kis gecó. Kalózoktól mire elfoglaltam nagy nehezen a rendszert, ő már kiterjesztette rá a befolyását, úgy, hogy hajót nem is tudott volna küldeni ugye. ÉS ezt képes volt vagy 100 körig fenntartani, mert az ő befolyása gyorsabban nő (amőba volt az az oldali pont), így hiába ér túl az enyém is, az övé volt előbb ott, az számít, hallelujja.

Én a hős limitet keveslem, már felupgradeltem 5-ösre, de a hármas az naaagyon kevés. Én minden fontosabb kolóniámra szeretek ültetni egy corporate-administrator jellegű hőst és azokat úgy is fejlesztem, hogy a kolóniának adjon bónuszokat keményen. Így azonban támadó flottámba nem jut hős, mindaddig, míg az akadémiát nem lehet upgradelni.