sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Miért mondod hogy nem válaszoltam? Ennél jobban nem tudom mondani. Mikor egy rpgvel játszok az érdekel az adott npc mit mond hogy mondja illik e a világhoz vagy sem. A római ruha visszatérése csak arról szólt hogy úgy nézen ki mint a Morrowind a tartalom nem jött vissza. Nem tudom máshogy mondani. A harcrendszer egy másik dolog szintén fontos. De arról beszélek egy role player miért játszik egy játékkal? Mert érdekli a történet az npc-k a questek. Nem? Ez az elsődleges. Pont ez a konfliktusok egyike lehet e jól megoldani ezt egy sandboxba vagy sem. Nem azt mondom rossz lett a skyrim csak azt hogy még a Bethesda is tud jobbat és ez a szomorú, mert ha csak a Bioware tudná arra azt mondom nem érdekes mert ez nem a Bioware. Szóval igen bízok benne itt a párbeszédek, a questek szövege története a main story a helyén lesz jobban mint a Skyrimbe remélem így már érted. Sok mindent ki lehet találni előre ezt nem. Ez majd kiderül. amiért optimista vagyok az az hogxy ezt nem Tod csinálja :)