sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Kérlek ne köss már bele szavakba akkor III kori imperial ok? én is a tartalmat figyelem amit írsz.
    De besétálsz a saját csapdádba. Igen a döntések is. És a skyrimba vannak döntési lehetőségeid ténylegesen? Ez a másik pozitívum az Oblvionhoz képest rengeteg úgy mond. De ténylegesen a questek biztosítják a szabad döntést? Ha most azzal jössz hogy ez se számít , akkor tényleg én tudom rosszul. Bár nem hiszem. A skyrim questjeinek 90% teljesen mindegy te mit akarsz csinálni mert nem teheted csak azt ami megengedett. Az hogy a dungeonokba szabad a mászkálás az egy dolog. De történet és hozzá kapcsolódó quest vagy következmény nélkül semmit nem ér egy role player számára ez az én filozófiám. Mert anélkül csak akció játék. Nyilván egy mmorpgtől nem várom el ezt mert ott a társas játék a hangsúly de egy solo rpgnél mégha sandbox igenis elvárom. De nem mentem bele ennyire.
    Másképp látjuk nekem pont az a szomorú hogy az rpg között a TEs rendelkezik a legkidolgozottabb loréval. És most az van ez a TESO is sokka jobb lesz még solo tartalomban is mint a Skyrim, lehet. Anno védtem az obliviont mikor a rpsek ízekre szedték. Mondván jelenleg nem lehet jobbat ebből. De ma már nem ez a helyzet Fred.